tgenap vegul; nem jutottam mar ide, delelott konyvtar, olyan jo volt szinte valasztani semtudtam hog yne az egesz konyvtarat hozzam el, viszont Norbi uj osszesito konyvet nem hagytam ott, es azota le sem teszem( mar ha Anna epp hagy, ugyanis akarhova jovok, utanam jon es felall es akarja a konyvet, a konyvtarban egy ujsagot el is szakitott
) Anna is jol birta uldogelt a fotelban maszott a foldon( ugyanis a babakocsiban nem maradt meg) evett is, aztan ott megvartuk Alekot es setaltunk egyet, o bealudt, majd mi is kajaztunk es mentunk a hogolyo dobalo rekordmegdonto izera> pot akkor volt a dobas, mokassan festett csak azt nem ertem hogy a bejarat elott 2szer annyi emer allt sorban mint akik benn voltak es dobaltak, szoval miert nem engedtek be oket is????????????na mindegy ferkem szerint ok korizasra varta, na de az meg nonszensz ennyi ember nem fer fel a jegre....( lehet ingyen volt tengap?)
szo mi szo mi hazajottunk de mar fel 5 volt.
Annam 2szer 20 perc alvassal volt fenn fel 9ig este
Es o ilyenkor mikor igazabul hulla fardt es a szeme alig latszik az almossagtol annyira felporgeti magat fizikalisan, hogy akar hagyeket is megmaszna, persze esik kel....
Ma Aleko porszivozott Anna az egesz lakast bejarta utana maszva, mar lazan kimaszik ak onyhaig is, es kipakolja a labasokat
szoval vege a nyugalomnak.
Kike: Anna is felall mindenhol, ott is ahol esely sincs megkapaszkodni, es o meginkabb inog, dolongel, eldol, hisz azert eleg kis gyengek a labai.
VKata: azt a labat amin az ujja kijebb all alt. nem teszi le. Szerinted ez osszefuggesbe lehet a labujjakkal?
Huha JULCSI! Orulok is, es drukkolok is! Kivanom, ugy legyen ahogy mindkettotoknek a legjobb!
Timi jo hogy Bence ilyen pikk pakk rendbe jott?
WERA??????????TITA?NIKI??????????????
No megyek vissza a tuzhelyhez! A pipi leves mar fol, masodik meg csirke lesz zoldsegekkel romai talban azzal sincs sok melo, csak sutit is szeretnek sutni az uramnak, szoval dolgom az van. Meg kulonben is fel vagyok csigazva a Norbi konyv altal.
ANDI: ANNYIRA JO A BORITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAr csak kiadot kell keresni. Orsi te nem tudsz ?
Tenyleg ORSI: milyen volt az anyosnal? Emma birta?