Új privát üzeneted érkezett!

Eni
Gratulálok Janka baba születéséhez!
Jó egészséget kívánunk nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi!
Encinek boldogságos szülinapot! Tényleg szép nap a mai!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
azt gondoltam, én viszem a hírt, de már mindent tudtok.
Megyek dolgozni.
Eni nagyon klassz volt, István is, Janka pedig olyan mint a papa és a bátyó.
szeretettel.
Tigrincs! Köszönöm! Kár, hogy nem tudtam elbúcsúzni, de még úgyis találkozunk!
nováky_rita

sziasztok!
Eni, Janka, nagyon nagy gratula! nagyon pontos volt az erkezes, szuper! :)
Aproo, nagyon edes Levi! az osanitrol itt van beiras, meg mas alvashoz segito homeos bogyeszokrol
http://dilidomino.freeblog.hu/categories/homeopatias/

banana

Encinek Boldog Szulinapot!

influenza, fujfujfuj, az unokaocsikkel sem tudunk mostanaban talalkozni, mert folyton betegek...bar most orulok, a baranyhimlot ugy tunik, megusztuk, mar 3 het telt el azota, tovabb csak nem lappang...

Bori, en mar most erzek magamon egy kis memoriahanyatlast...:) szuljek meg?

Pilates van dvd-n is, nem kifogas a tavolsag...bar en is elhataroztam, h tornazni fogok dvd-re, aztan egyszer sikerult is, de Zsofi hamar ideges lett Rubint Rekatol..:D

Toth dokisokhoz lenne egy kerdesem...o szokott ultrahangozni? vagy a Vidahoz es a Meszaroshoz kuld? es tenyleg, hol van a maganja? es nala lehet csaszar utan siman szulni?

banana

na tudtam!!! kicsit nem vagyok net közelben és .... :lol:

Janka baba!
Isten hozott ide kint!!! nagyon sok boldogságot, jó egészséget az egész családnak!!! Eni! nagyon ügyesek vagytok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
Janka!!!!!!!!! De jó, hogy megérkeztél!!!!!! Ügyesek vagytok!!!!!!

Veronikusz!
Turbo Limac egy játékbolt és az van a savoya parkban, csak azért írtam, mert az közel van Nektek.
Én egyébként sok játékot rendeltem már a www.arzuhanas.com -ról.
Illetven jópofa cuccok vannak a www.jatekfutar.com oldalon is :D
De pont arra dondoltam, hogy nálunk ilyenkor már nagyon nagy sláger volt (és a mai napig az) a sapientino játékok. Ezek nagyon szépen fejlesztenek és van hercegnősben is :D
Szinte mindegyik játékboltban kapható (ezer féle van)...de itt egy honlap amin meg tudod nézni, hogy kb milyen:
http://www.jatszanijo.hu/index.php?stil ... az&hiv=80#

Enci!
Neked is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kép

Kép
cukipofa

JANKA! ISTEN HOZOTT! NAGYON ÖRÜLÜNK!

Azért elmondom, lányok, mert csak úgy van, hogy minden szülésetek után kiszalad egy sóhajtás belőlem.
Nagyon örülök.

[b]Hjudit
, minden pozitív energia arra megy mostmár felétek.

Hát ez jó nap.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Renáta, én is így vagyok vele, első fiú legyen (idáig bejött :lol: ) a második meg lány. én is bátyra vágytam mindig, de hát én voltam az első...
snooopy

:-)

Van Eniről képem, mármint Jankuszról, de lemerült a telcsim, így holnapig várnotok kell. :oops:

Reni, nem tudom, Nekem az én elméletemre van több példám, de ott a logika Nálad is. Majd meglátjuk. Azért én majd vágynék egy csajra.

Banana, Tóth doki magánrendelője a Tópark nevű lakóparkban van, közel Budaörshöz, a régi 7es út mellett.
Természetesen uh-t csinál. éééssss merem remélni, hogy csaszi után kipróbálhatom majd a természetes szülést mondjuk max. 16 órában. :wink: vagy esetleg vmi még normálisabb időintervallumon belül. :lol:
Mondjuk nővérpult becélzása....na jó bilibe lóg a kezem, de az agysejtjeim miatt is muszáj még szülni, ha már egyszer Bori felvilágosított minket.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hogy is volt ez a gázártámogatásos balhé? Paklincs vagy Adri? Hú, bocsi, de most totál zizzent lettem ettől a sárga soknullás szeméttől (csekk)
Mert mégis lehet, hogy megjátszanánk. Állítólag max. támogatásba esünk bele és nagyon dúrva lett a mostani számla.
Emlékeztek mennyi volt....na toldjátok meg egy bő 20assal...... :twisted: :twisted: :twisted: Sztem tuti nem kóser itt vmi, lehet, hogy beszédelgek a tigázhoz.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Csak egy pár szóban jöttem gratulálni minden kis "új" babánknak:
akkor menjen érkezési sorrendben!
Benedek, Jázmin, és drága Jankusz!
Sok sok boldogságot tejcsit és minden jót kívánok nektek!
puszi vigyázzatok a mamáitokra! :D:D:D

Encikénknek is sok boldogságot és egy öcsit vagy hugit kívánok!

Még jövök csak hulla vagyok, fogzunk lakást keresünk...stb szokásos!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Orsi

borsa

Orsi

borsa

Sziasztok!

Annyi minden jutott eszembe a mai szép napon, de mint mindig elég kevés az időm. :oops:

Először is:
A mai nap igazán az Enikők napja lett, na meg Jankáé. :D :D :D

Memme
A nyári babaesőben mi fogunk sóhajtozni miattatok. Olyan gyorsan eljön az az idő is. Rohannak a napok.

Egyik este(vagy éjjel) nem tudtam aludni, így a babaképeket nézegettem.
Aprózsó, ez a Levifiú tényleg nagyon édi, nagyon jó képeket készítettetek róla. Sok édes pillanat került megörökítésre. Nagyon jó volt nézegetni.

TündeA ti képeiteket is nézegettem. Hogy Villő mekkora csajszi, és gyönyörű azokkal a sötét szemekkel. Apa nálatok is hajkurászhatja majd a fiúkat. :lol:

Orsi
Kolos képeit is nézegettem. Meg a te rajzaidat. Miért is nem merted az a felvételit megkockáztatni. Szerintem sikerült volna. Bár tudom, hogy nehéz bejutni, az egyik barátnőm felvételizett, mondjuk neki nem sikerült, de közel sem volt ilyen jó, mint te. (már én mint hozzánemértő, csak szemlélő szerint)
Kolos nagyon rámenős kispasi. Nekem tetszenek a sötét szemei, és ahogy néz..... :D :D :D

Kati
Nektek jobbulást!
Lehet, hogy minket is elér a betegség, mert a suliban már jó sokan hiányoznak.

Vali
Kiskamaszkor? :roll: Sejtem mire gondolsz....nálunk is elkezdődött.

Tigrincs és Tenci otthon vannak már vajon? Rita soraiból nekem úgy tűnt, Tigrincs már igen.

Andi, Valentina, Gyuzsó
nagyon eltűntetek :cry:

A két nagy a mamánál van(anyukámnál), de mennem kell, mert apa nem bír Matyival. Majd még próbálok jönni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

csak gyorsan , mert eszembe jutott Enci aki ma 3 éves :lol:
Enci, nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!

ZSó!
én is én is én is Janka fotó!!!Legalább meséld el milyen????AmI Levit illeti hát nagyon jópofa :lol: Nekem az alvós meg a tappancsos a kedvencem :lol: :lol: ZAbálnivaló és már óriási bébi :!: :!:

Veronikusz és aki még kérdezte....
Letti adatok :súly: 5800g, hossz:62cm (születéskor3400g,54cm)Nincs elhízva, takaros kis baba.Viszont úgy döntöttem ,hogy hétőn mégis elviszem vérvételre, mert úgy nyugszom meg....

Gabi!
Mit kapott Enci szülinapra??Jól sikerült a buli??Várjuk a képeket :lol:

Reni nem felejtettem el a képet de a másik gépen van és hulla vagyok....A blogon van kép róla ....http://berke-letti-dorka.blogspot.com/

KépKépKépKép
vdorka3

Eni,
GRATULÁLOK!!!
Reggel óta jönni akarok, csak család nem enged... Erre tessék :D Janka, üdv idekinn!! :D

Gabi,
Encinek nagyon boldog 3.szülinapot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok!
Tud valaki valamit Andiról????Elég régen volt... :(

KépKépKépKép
vdorka3

Eni-Janka,
én is gratulálok szeretettel!

Enci,
neked pedig nagyon boldog szülinapot!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Este írtam egy sms-t Eninek, hogy a Viasaton Robert Redford film van, erre kapok vissza egy képet Jankuszról! :)

Úgy örülök nekik!

Borsika
, megnyugtatott a cikk, akkor most megyek vissza dolgozni, ráérek még a többi gyerekre. :D

Hát igen, nem tudom mi lesz a vége Bene fülének, bár tegnap óta nem folyik belőle semmi váladék. És hát... az ln olvasatomban a genny és a savó ugyanúgy néz ki, és ez utóbbiról volt eddig szó. Ja és az antibiotikum a múltkor is segített, csak akkor lenne műtét, ha az nem... És a levett váladékminta is negatív lett, úgyhogy azért van esélye, hogy nem kell megint felfeküdni az asztalra. Amúgy Bene haláli. Pénteken több mitn 2 órát vártunk a dokira, ő közben álandóan a műtős folyosó felé kacsingatott, majd közölte: Szeretnék aludni! Mármint a műtőben. Ennyit a rossz élményekről. Csak akkor akadt ki, amikor hazaengedéskor kiszedték a branült, és vérzett. A vér látványától teljesen kikelt magából, mint az apja. :D

Veronikusz, és túléltétek a napot?

Memme, jó téged olvasni! :)

mtunde

Sziasztok Csajok! :lol: :lol:

Igen, már itthon. Tencit is és engem is ma engedtek haza! :wink: Egy szobában, egymás melletti ágyon tengettük bent az életünket 4 napig! :lol: Na jó, Ő kedd óta én csak szerda reggel óta! :lol: Igaz Tenci csajszi? :wink:
Hát Enikém!!! Nagy Gratula Jankuszhoz! :lol: Szóval amikor 11-kor eljöttünk és kerestem Ritát a nővérpultnál :lol: :wink: Zsuzsi szülésznő mondta, hogy most "nagyon szül" :lol: :lol: tutira nem tud kijönni elköszönni! Na ekkor eszembe jutott, hogy lehet, hogy Eni van odabent? (a női megérzésem!!!! :shock: )
Mert TEncivel épp arról beszélgettünk még tegnap este, hogy mi ma hazamegyünk, úgy hogy átadjuk helyünket Eninek meg Juditnak és akkor Ők sem fognak unatkozni egyedül odabent! :lol: Úgy hogy Judit :!: :!: húzzál bele!!! :lol: Eni már foglalja neked az ágyat!!! :wink:
Tencikém!!!! Veszed az adást?!?!?! :lol: Mikor mi ballagunk hazafelé ez az EniCsajszi :lol: "nyomja a szülőszobát"!!!! :wink: :lol: De hát most jut eszembe, hogy mikor én Ritát kerestem a nővérpultba, akkor láttam beballagni Vidát!! :shock: Na akkor ő is úgy járt majdnem, mint nálam Mészi, hogy majdnem lekéste a szülést!!! :lol: :wink: :shock:
Na jó, ennyit a mai "kórházas" sztoriról! :wink:
U.i.: Csak még annyit, hogy én el sem jutottam a nővérpultig!!! :lol: :wink: :shock:

Rita!

Nagyon szívesen!!!! Én köszönöm a segítséget!!! Azért remélem nem sűrűn kapsz "gyorsvonatot"!!!!! :lol: :lol: Vagy legalábbis ennyire gyorsat nem!!! :wink:
Remélem Eninek tetszett amit ott hagytam Neki! Dobjál :lol: majd meg egy pár sorral ezügyben, ha lesz időd!!! Köszönöm!!!
Az meg biztos, hogy találkozunk még!!! Hétfőn kell betelefonálni az anyakönyvi kivonat miatt, hogy mikor lehet érte menni. Majd megpróbálom Apát meggyőzni, hogy had menjek be én érte!:shock:
Bár ha meghallja, tuti sokkot kap és nem fogja megengedni! :twisted:
De emlékszel, hogy mit beszéltünk tegnap vagy tegnap előtt este bent az 512-es szobában??? Azt mondtad, hogy jó lenne, ha Eni szombat délelőtt szülne, mert akkor bent vagy és nem kén "beloholnod" !!! :lol: Na minden kívánságod így teljesüljön!!! :lol: :wink:

Lányok!

Köszönjük Mindenkinek a gratulációkat!!! Bocsánat, hogy nem emelek ki mindenkit név szerint, de Apa már így is ideges rám, hogy még nem fürödtem és nem alszom még!!! :twisted: :wink: :lol:

Eni! Nagy Gratula még egyszer Janka Szávához!!!
És ha valamilyen oknál fogva az 509-es szobában kötöttél ki, akkor kitartás a két "benszülött szobatársadhoz"!!!! Az egyik holnap, a másik asszem hétfőn mehet haza!!! :wink: :lol:

Sok puszi Mindenkinek! Most már megyek, mert nagyon kikapok Apától!!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Memme-Renáta!

Köszönöm a látogatást!!! Bár tudom, hogy egyébként is volt arra dolgotok!!! :wink:

Puszi!

Na megyek, mert most már télleg kapok a fejemre!!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Sziiiiaaaa! Képek?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Még gyorsan visszaosontam, mert még éppen láttam hogy írtál!
Holnap igyekszem képügyben, de legkésőbb hétfőn! Okés?
Na most már télleg lépek, mert Apa jön vissza a spájziból! :wink: :shock:

Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Én már vagy másfél órája dekkolok a gép előtt kisebb megszakításokkal, de sehogyan sem tudom feltölteni a telefonról a képet. Csak a médiatárban lévőket ismeri fel a sz.gép.
Ha vki meg tudja mondani, hogy nokiánál hogyan tudom oda áttenni az mms-t, akkor már menne. plízzz, úgy megmutiznám Janka-babát-mamát.
Dorka, közeli kép nincs, ez amolyan összebujcis, de nagyon jó. :oops:

Nálunk megint egy horror éjjel volt, fél11kor aludt el, de 11kor felsírt, éjfélkor meg már négykézlábazott. Aztán nagy nehezen visszaaludt egészen fél5ig.
Azóta óbégat, hisztis, de egyszer letettem, 10 percet aludt. Én nem is értem hogy bírja, tegnap is anyóséknál egész nap aludt 3x20 percet.
:?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ÚRISTEN TUDTAM,HOGY BE KELL NÉZZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/
size]

ENI! bŐGÖK,MINT EGY KAMASZ,MERT ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!
ÉS AMENNYI BOLDOGSÁG VAN A VILÁGON,AZ MIND LEGYEN A TIETEK!!!
[size=24]

MEMME!

Olvastad a könyv mizériát? tegnap becsomagoltam úgy,hogy nincs ember,aki kiszakítja.
Remélem odaér.és remélem elfogadod tőlem még:-)))

JA,és mondtál valami olyasmit,hogy táncot tanítottál,hol és mit?

megyek lányok..bőgök még egy kicsit...úgy vagyok,mint Memme,minden születésnél kiszakad egy sóhaj belőlem.
átélem a sajátomat..és vele együtt mindent.

TÜNDE!
FELTÉTLENÜL jelentkezz,ha Bene fülét meg akarod nézetni Abloncsy doktornővel.Sztem megéri az 5000.-Ftot,hogy egyszer a magánrendelőjében megnézzen,aztán úgyis a klinikára fog berendelni,ott is bejelentkezés alapján vannak a dolgok,remélhetőleg kevés várakozással.
nagyon jó szakember,és iszonyat jó stílussal.

megyek lányok!

TIGRINCS!
SZUPERNŐ otthon:-))) képeket kérünk és szüléssztorit is,mert beztos vagyok benne,hogy nem volt hétköznapi:-)))

Kép

Kép
durca

Ja és Banana, nagyon köszönöm a linket, átnéztem. Sajna itt is azt írja, hogy itthon nem lehet kapni, pedig vki mégis szerzett...most próbálom kideríteni, honna, mert tuti nem Ausztriából, hanem idehaza.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahooo Lányok!

"Kicsit" le vagyok maradva, visszaolvasni esélytelen...
Azért időnként jövök legalább olvasni.
Tinrincs, Tenci gratula [/size]és sok-sok puszi nektek! Képeket nézegetni tuti jövök én is!! :lol:

Eni jaj de jó-jaj de jóóó! Honnan tudtad végül, hogy menni kell?? :) Janka, Isten hozott kicsi lány! :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Enci BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
vkbrigi

Sziasztok,

TIGRINCS, üdv idehaza!!! hogy telt az első éjjel?? mesélj már vlmit a babaáról? és hogy volt a szülésed? ha nővérpultig nem jutottatok el, akkor a liftben ment?? :lol: :lol:
Ja, és képeket is szeretnénk ám látni!!!

Tegnap épp felétek jártunk Diósdligeten, az egy köpésre van parkvárostól jól tudom? gondoltam rád...Tigrincs biztos már a családja körében. :) Adri mit szólt Jázminhoz?

Zsófi mit keresel? mi a gyógyszer? nekünk van ismerősünk mindenfelé, hátha tudok segíteni.

Tünde, jajaj, de jó lenne elkerülni a műtétet. Még jó h Benének nincsnek rossz emlékei.

Andi, merre VAGY?? csak nincs vlmi baj? :roll:
snooopy

hahó!
vagyok, olvasó üzemmódba....
Szülinaposok boldog születésnapot!!!
Picimanónak és anyujuknak minden jót!!!

nem vagyok túl jó passzban......csak nem akarok panaszkodni,
Bálint megint el egy hétre, anyunak fáj a feje 1 hete,alig bír felkelni...

Bali jól van, iszonyat rossz
:lol: :lol:

most megyek Bálintot elindtani 1 hétre :cry: aztán próbálok majd jönni!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Jaj de ügyes Bene! :D de jó hogy nem okozott rossz élményeket ez a fül mizéria. Azért ha jól olvastam, akkor csak kezdenek jól alakulni a dolgok! Szuper! Ez a duma meg, hogy szeretne aludni :lol: :lol: :lol: de drága! :D:D:D
Tegnap: igen, túléltük :D:D:D kicsit azért feszült volt a hangulat köztem és a nagynéném között :D

Dorka! Vica!
Dorka! Szép formás lehet Letti :D ügyi bogyó! Ugye azt mondják, hogy 1 éves korukra 9 kilósnak kell lenniük akkor is ha 3, akkor is ha 4 kilóval születtek. Zsófi most 6350gr és 66 cm (születési: 4kiló, 56cm)

Andi/Emano!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most mért utazik el a férjed? :oops:

Aprooka!
Én szereztem itthon, de az utolsót vettem meg Ancsától. :oops:

TEnci! Tigrincs!
De jó hogy újra otthon!!! Sok-sok tejecskét és nyugodt éjszakákat!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja, Adri, köszi szépen a sok dicsérő szót. jól esett! :oops: kedves tőled. Én is bírom nagyon Kolos nagy barna szemeit. :lol:

Andi, megint elmegy párod?? és hova?? rossz lehet, kitartás. és anyukád feje... neki megy jobbulást.
snooopy

Most kivételesen munkaügybe Londoba!Visznek épület makettet kiállításra!Ő és az egyik haverja mennek kisteherautóval, komppal......

Ja Orsi
szenzációsak a rajzaid!!!én szeretnék majd veled "boltolni" :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

hú, az hosszú út lesz. hány km, tudod? én idáig párizsban voltam autóval, 2x, de soha többet. 1400km. :evil:

ok, majd megbeszéljük. írj mailt, küldj képeket h tudjak választani. :lol:
snooopy

Sziasztok!
Eni barátnője vagyok, hoztam nektek egy képet Janka babáról meg Szuperanyuról. :lol: (Remélem sikerül feltölteni, párszáz éve nem jártam a Babaneten.)
Nagyon jól vannak, a részletekről Eni biztosan beszámol majd.
Kép

KépKép
pedina

Azóta sem alszunk, csak nyűglődünk, de sztem megint a foga lenne a bűnös, mert tépi ki a cumit a szájából és ordítva tömi be helyette mindkét öklét szegénykém.....

Na, akkor legalább már kép van fenn Eniékről.

Tigrincs, Tenci, üdv itthon, bocsánat, csak nem látok ki a fejemből, most olvastam, hogy végre együtt újra a nagy család mindkét helyen.

Orsi, Osanitot vadászom....

Veronikusz, nem 9 kiló, hanem szül.súly duplázása 6 hónapos korra, majd triplázás 1 éves korra.

Andi, annyira sajnálom, de azért néha küldj füstjelet, aggódtunk nagyon. Anyudnak gyógypuszi soksoksoksok

Adri, nekem is jólesett, nagyon köszi.
:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, Osanit..ok, fogalmam sincs mi ez, ezt patikában lehet? majd megkérdem mamám barátnőjét ő németorsz-ban él, biztos lehet ott is kapni.

Ja, és boldog 6. hónapot Levi. :lol:
Hány kg a fiad?
snooopy

Zsóf, anya ajánlotta ezt a linket, próbáltad már? nekünk már hoztak gyógyszert, 3 nap alatt megvan.
http://pharmafutar.hu/
snooopy

Aprooka!
amit te írtál azt egy ÁTLAGOS 3 KILÓSRA ÍRJÁK!!!! én megkérdeztem ezt már több helyen mivel már Szofi is 4kg-mal született és kinevettek, hogy komolyan azt hiszem hogy Szofinak/Zsófinak 1 éves korár 12 kilósnak kel lenni???! :lol: egy 4 kilós általában születés után belassít és ő is kb 9 kilósnak kell lennie 1 éves korára!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, én eltűntem, ne haragudjatok, összetett a dolog.....

ENI ÉS JANKA MIATT JÖTTEM VISSZA EGY PICIT: NAGYON-NAGYON NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKTEK ITT IS, BOLDOGSÁGOT, MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, SZERETETET, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!

Kicsit vissza is olvasgattam, Eni de rendes vagy! Köszönöm a 19-ét! Persze a többieknek is. Steffi, olyan jól esik, hogy néha eszedben vagyok-gyunk.
Látom sok új anyuka van itt, ez nagyon örömteli, mert nyilván sok-sok szép gyerek születik a Kútvölgyiben!

Memme, ejha!!!!!! :lol: Ti aztán nem tétlenkedtek! Gratulálok! Múltkor láttalak a Kaisersnél, nagyon telefonáltál, aztán egyszercsak befordultál a sarkon...én meg azt hittem, majd jössz utánunk, és bevárlak...no, majd legközelebb.

Minden jót mindenkinek, aki itt van!!!!
PUSZI. :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Orsi, Aprózsó
Nem azért írtam, hogy nekem köszönjétek a dícséreteket.
Úgy van, ahogy írtam, szépek a gyerkőcök! :D :D :D Csak gondoltam, megírom, hogy szoktam azokon a lapokon is nézelődni. :wink: (ha van rá időm)

ENI
Nagyon szépek vagytok!!! :D :D :D
És olyan nyugodt az arcod. Jó rátoknézni. :D

Veronikusz
Örülök, hogy "túlélted" a tegnapi napot! A rokonait meg sajna el kell viselnie az embernek.
Súly: én is a duplázás, majd triplázás verziót ismerem, ami 1 éves korra kb. 10 kg-ot jelent, de nekem egyik sem volt ennyi, sőt még 9 sem.(8800g)

Tigrincs
Jó, hogy itthon vagytok. :D :D :D Kíváncsi leszek, hogy bírod majd az éjszakai műszakokat? :wink:

Mennem kell.... :oops:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!! Várjuk a szülésbeszámolót!!
Vendég

Adri!
Szofi is kb 8800gr volt 1 évesen :D múltkor írtam hogy fogyott. No most meg hízott 13-ról 14,5-re :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi, emlékeztem én is, hogy nem válaszoltál. Milyen türelmetlenek vagyunk. De az is van, hogy ha nem jön valaki, akkor hiányérzetünk van.
Ember megint el? És pont ebben a hosszú téli időszakban? :(
Jobbuljatok. Anyukáddal együtt.

Durca,gondoltam, hogy valami kavar van, de nem baj, ami késik, nem múlik. :)

Tigrincs, mi örülünk, hogy kijöttetek. Ahogy ott sertepertéltél, átfutott az agyamon, hogy "Ez a nő képes és berendelte magának a vasalnivalót..." :D

Phadri, csak hogy végre! Gondolom, a három manó mellett nem eccerű ez.

Ja Durca, néptáncot tanítok. Meg magam is táncolok. Vagyis táncoltam, és remélem csak ideiglenes a szünet. Mert nagyon hiányzik. Azt hiszem, ha eljutnék a heti két próbára (este, 3-4 órahossz teljes kikapcs), plusz taníthatnék is valamennyit, könnyebben gyűrném az anyaságot.

De hát nagyszülők most is: "Bármikor hozhatjátok a lányokat hétvégeken. Akár péntektől vasárnapig, mi nyugodtan menjünk, amerre akarunk, intézzük a dolgunkat. Szépen hangzik ez. Csak hát arról nem volt szó, hogy bármikor szólhatunk, hogy ők jöjjenek hozzánk. Merthogy néha arra is szükségünk lenne. És egy egyéves Esztert nem hagyok ott napokig apa-anya nélkül. Múltkor- bár ott voltunk velük anyóséknál - teljesen szétestek a nagyszülők, képtelenek voltak folyamatosan a lányokra figyelni, lettek is kisebb nagyobb bajok. Férjemnek is elege lett abból a fajta gyerekfelügyeletből mert éppenséggel nem az volt, hogy intézhettük volna nyugodtan a dolgainkat, vagy pihenhettünk volna. Közben folyamatosan a duma, hogy "Csináljátok csak a dolgotokat, mi figyelünk". És közben már szereli Eszter a konnektort, Melindánál a nagykés, mászik fel a lépcsőn, amin nincs korlát, 3 méter magasságig van építve. Még apósom sértődik meg, amikor megkérem, hogy ne furikázza a lányokat autóval, mert rosszul lát, autóztam vele nemrég és bizony nem éreztem magam biztonságban. (Talán írtam erről).
Tudjuk, hogy nem lehet mindig, sőt gyakran sem, hogy ők jöjjenek, de kissé egyoldalú így a dolog.

Dohogok, mert telítődtem velük, itt voltak egy napot, és annyira álságos az egész, hogy hányok tőle. Amikor mi vagyunk náluk, teljesen másképp viselkednek. Én ehhez nem vagyok elég elfogadó. És gyűlölöm a tabukat, amikkel körülveszik magukat.

befejeztem. Megyek vissza elefántba, várom Judit babáját is, hogy trombitálhassak az égbe üdvözlésképpen.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme Drága! :wink: :wink:

A vasalnivalóval nem sokat tévedtél! :wink: Bár berendelni nem volt képem :lol: , de éppen most fejeztem be. Megvárt itthon!!! :lol: 8)

Úgy hogy Emse kedden éjszaka nem megfutamodtam a vasalás elől, hanem "befutamodásra" :lol: készülődtem már a kórházba! 8) Talán emlékszel írtam is akkor, hogy azért halasztom holnapra inkább, mert olyan alhasi fájásocskákat érzek! És lehet, hogy össze kellene pakolnom?? :shock:
Na ekkor kezdődtek a "félórásak"! :lol: :shock:

És akkor itt a szüléstörténet, mert páran kérdeztétek! :wink: (köszi!)

Szóval kezdődött félórás fájásocskákkal, aztán kezdett sűrűsödni. Hajnali 3 felé már 20 percesek voltak :lol: 5-re meg kb. 10 percesek. Na ekkor azt éreztem, hogy nekem most klotyóra kell mennem és éppen, hogy kiértem és "eldobtam" (azt hiszem) a nyákdugót! Szóltam Apának, hogy talán el kellene indulnunk! :shock:
"Gyorsan" lefürödtem, felöltöztem, szegény Apa meg takarította utánam a wc "pirosló" padlóját :oops: közben felhívtam a Nagypapit (az én Apukámat!), hogy ideje elindulnia őrizni Adrit. :roll:
Aztán a 10 percesek között összepakoltam a pakkomat :shock: :twisted: na persze János segített (és nem szidott közben 8) !!)
6-ra ideért Papi nekem meg jöttek az 5 percesek!! :shock: :roll:
Kb. 6 - 1/4 7 felér sikerült elindulnunk, mert alig tudtam felállni a székről, hogy felvegyem a cipőmet meg a kabátomat, de aztán erőt vettem magamon és sikerült! :shock:
6.30-kor a kórház előtt leparkoltunk, na itt is vagy 5 perc volt, mire kiimátkoztam magam az autóból. Felslattyogtam a lépcsőn, beszálltunk a liftbe, de már 2 percesekkel, ami már az autóban "rámjött"!! :shock: :wink:
Kiszálltunk az 5-en, mentem vagy 5 lépést... mondom Jánosnak, hogy menjen csak, adja oda a papírjaimat nekem most meg kell állnom, mert megint jön egy fájás. Na abban a pillanatban úgy ahogy van vagy 10 ember előtt :lol: "eldobtam" a Niagarát!!! :lol: Emberek néztek, én meg kicsit hangosabban :lol: mondtam, hogy valaki jöjjön és töröljön fel utánam!!! :shock: :lol:
Na egyből bekisértek a vizsgálóba, ahol a nő feltette a kérdést, hogy "Mióta vannak fájásai?" én meg visszakérdezek, hogy " Melyikre gondol, a 20 percesekre vagy a 2 percesekre?" Na több se kellett neki :oops: és bekísértetett egy kedves nővérkével a szülőszobába.
Na ott ért a köv. meglepetés, ugyanis az első (pirkadat) még nem volt kitakarítva az előző szülés után, a másodikban (holdfény) vajúdott-mászkált egy kismama a harmadikban (napsugár) ami végülis az enyém lett :lol: ott meg igaz, hogy már ki volt takarítva viszont semmi :!: :!: még egy lepedő sem volt felrakva az ágyra. :twisted:
Közben megérkezett Rita (Nováky) ÁLDASSÉK AZ Ő NEVE :!: :!: :wink: és szólt a takarítóknak, hogy valaki legalább dobjon már egy lepedőt az ágyra, hogy legalább le tudjak feküdni! Addig meg "támasztottam" a szennyestartón :lol: :shock: és jöttek a 2 percesek, mintha muszáj volna!!! :twisted:
Szegény Rita, berakta a kanült a kezembe (de minek!! így utólag :wink: ) közben meg "kiabált" kifelé, hogy valaki hívja fel a Mészárost, hogy szülök és kérdezze meg mikor ér be (egyébként már úton volt!!) House doki meg jöjjön (ő volt ügyeletbe) és nézze meg, hogy mennyire vagyok kitágulva és hogy Apukát (Jánost) is "zavarják" már be, mert bármikor jöhet a gyerek.

Folyt. köv. később, mert Jázmin felébredt és kajás! :lol:

Kitartás!!!! Amint tudok jövök vissza!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs! jó a születéstörténet :lol: :lol: :lol:
várom a II.fejezetet is :D És majd Jázminról képeket is persze!!!

rakok 1-2 képet tegnapról---

Kép
Kép
Kép

Kép
gablaty

és persze Tencitől, és Enitől is várjuk a képeket!!!!!!!meg majd Judittól... :D

Kép
gablaty

Orsi, köszönjük, figyelmes vagy. Petivel 5kor reggel épp megállapítottuk, hogy atájt kötötte be Erika az oxit....Szóval igen, dúrván elröppent ez a 6 hó.
Levi meg pont ma ajándékozott meg egy 5í milis alma-banán pöré beburkolásával..... :lol:
Amit feltettél, azt hiszem már írta vki, hogy nem éri meg, meg duplázza az osanit árát.... :twisted:

Veronikusz, én ezt a verziót ismerem, de persze minden lehet. Én már 3 olyan babát ismerek, akik 3 hósan voltak 8 kiló fölött.... :shock:

Tigrincs, izgatottan várom a folytatást ám, meg a képeket is....hogy alszik Jázmin éjjel?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, szóval 50 millit evett meg...

és Gabi, szuperek a képek. Ez a torta nagyon szépséges ám, csak ámulok!
:)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?