Új privát üzeneted érkezett!

Eni
Tényleg bocsi, de annyira rohantam! Ha nincs az a 10 perc mínusz mögöttem, akkor tuti megállok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Fúúú Lányok!
most néztem meg az influenza térképet .... :oops: mi jól be vagyunk terítve. Vajon mennyi idő alatt vonul el ez a kór??? gondolom hetek alatt. Most addig ne vigyem a lányokat oviba/bölcsibe??? :roll: :roll: :roll: itthon meg meggágyulunk. :? :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!
köszi, megnézem az Auchant :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, én is csak reménykedem, hogy nagyon hamar keresztülrobog ez a vírus... nagyon nem hiányzik. Én még Jankával csak-csak elkerülöm, de Benci és apja... :shock:

Mi nyomatjuk az oscillococcinumot. Heti egy. Ha pedig bármi gyanús, akkor 1-2 napig az utasítás szerint. Eddig megúsztunk mindent.
vbea

Renáta, ugyanmááá, tökéletesen megértem. Ironikus voltam. Majd legközelebb. Én utálok késni. :roll:
vbea

Eni!
mi is nyomatjuk. Eddig nem is volt gond, de ők gyerekközösségbe járnak, most jön a farsang ... nem akarok kitolni velük. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Pár szó, iszonyú fáradt vagyok.

Kati jobbulást! De ti már régóta nyomjátok, vagy ez most egy újabb hullám? Mindegy, tessék jobban lenni.

Vali, Vica, akik ilyen ritkán esnek be, minimum képekkel jöjjenek!

Annababa :D

Eniék adták a mai nap rézüméjét, de még hozzá, hogy én láttam a babókat, Tenci teát osztogatott, gondoltuk kérünk egy szamovárt a rögtönzött cyber-partinkhoz... :) Szerintem már meg sem lepődtek volna. Mondjuk odamentem volna Valent drúrhoz, hog yvolna egy kis forróvize kéznél esetleg néhány citromkarika... És inkább méz, nem cukor... :) :)
Nagyon tetszik, hogy a topic nem csupán virtuális.

A két babó gyönyörű volt, az ember átmegy az osztályon, és gyerekcsinálhatnékja lesz...

Enyém babó 57 mm.
Csak ma nem tolerálta, hogy nem pihentem és be is vagyok keményedve. Ahhoz képest, hogy Melindával öt hónaposan ugrós táncokat tanítottam minden nap... :(

Megyek pihenni. (Befejezem a vacsorakészítést. 8) Apja Melindával boltban.)

További szép estét!

Kép

Kép

Kép
memme

Lányok, hogyan kell adagolni az oscillococcinumot ha csak megelőzésnek szánom, Kolosnak meg magamnak is lehet??
köszi

Eni, köszi a beszámolót.
snooopy

sziasztok lányok!!!!

TENCI ÉS TIGRINCS!

TISZTA SZÍVBŐL NAGY NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENIBÉBI!!!!!!!!!!!!!

A jóisten veled és veletek van és lesz!!!!
És aztakutyafájátjankababa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tessék kijönni!!!!!!!!!!!!!! most rögtön!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEMME!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne várd a könyvet,visszaküldték(még jó ),ugyanis valami barom a feladás után és a kézbesítés előtt,szóval a kettő között félúton,megkárosította a csomagolást,láthatatlanná téve a címet...
szóval postázás újból indul...
ne haragudj,ég a pofám....de keresek egy k....a nagy dobozt és belerakom az a kicsi könyvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megyek.

Kép

Kép
durca

Na, próbálok képeket feltenni, a másik fórumon a gépem önálló életet kezdett el élni és ugyanazt feltette 3x, ne kérdezzétek hogyan, én a konyhában voltam.... :shock:
Válogattam,. de nnél jobban nem tudok szemezni, így is van még csomó fenn a picassán, íme néhány a kedvencek közül:
alvóslurkó:
Kép
Kép na, kinek a lába lesz a nagyobb? avagy, apppa, de nagy talpakon élsz.
így ülünk mi:
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi, heti egy pellet, vagyis ampulla, szóval előbbi a neve... Kolosnak mehet ugyanannyi, én Benével is ugyanazokat az adagokat szedetem. Amúgy imádattal szopogatja, azt hiszi, cukorka. :wink:

Veronikusz, igen, a közösség... én már boltba is félve megyek, levegőt nem véve. Óvónénik mennyire hazaküldősek? Ha beteg vmelyik gyerek, küldik azonnal haza, ugye? Mert az (is) sokat számít. :roll:

Memme, dejó volt ez a ma reggel. Pihenj, kérlek. Tudod, első kérdésem volt, hogy az egy dolog, hogy én gyalog mászom meg az 5 emeletet, de neked mi a magyarázatod erre? :)

Durci, jó, mi? Beszarás az egész. Hát, én nagyon bízom ebben a hétvégében. Sztem rábeszélem Férjet vmi Normafára, vagy bármire, ami közel van a kórházhoz. :lol: De ma este megiszom egy pohár bort, hogy ne véletlenül legyek vidám. István meg kérdezett egy olyat... hogy ő hogy fog vezetni? Miért, 2 üveggel akar inni? :shock:
vbea

és a fürcsisek:
Kép
Kép
Kép
így mulattunk mi.
Amúgy, úgy teljesen mellékesen Parádsasvár és a Mátra is szép volt ám, de esőben nem fotóztunk....meg Levi szebb, nekem. :oops: :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, betojás, gyönyörűek a képek! Alvós nagyon bejön. Meg apa lába... :lol: :lol: :lol:
vbea

Mama-talira irigy-irigy Enikém, ése persze a többiek.
Pilates torna? :oops: ammia?
Te is gyalog az 5.-re? Mindig vagy csak ma, hátha indít (vagy erről már volt szó, csak az agyam rövidke?)....én liftfóbiás lévén mindig. Volt, hogy a 4. emeleten olyan 32 hetes terhesen megállítottak. Kissé ziháltam és azt hitték ott helyben pottyantom a bébikét. :oops: :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, jaj de jók a képek. az alvós tényleg édi, de a kedvencem a fürcsi és ahol együtt vagytok. olyan vidám kiegyensúlyozott kis gyereknek látszik Levi, mégha ez az alvásában nem is mutatkozik meg.

ha ha én gyalog mentem volna az 5. biztos megszülök előbb. :lol: annyira energiahiányban szenvedtem a várandósság alatt, hogy néha alig bírtam felkelni.

köszi Eni, beszerzek oscillot.
snooopy

Sziasztok!

Orsi,Dani már jobban...ma épp láztalan mindkettő, de asszem ma volt valami "változás", mert Orsi 1kor elvonult a szobájába és 6ig aludt...azóta nem lehet fegyelmezni... :shock: és csak eszik,eszik,eszik...
Dani még labilisabb, de remélem ma éjszaka már alszunk egy kicsit :?
De sajna nem úsztuk meg az antibiotikumtalanságot :( amikor tegnap újra 40,5 fokos láza lett Orsinak akkor úgy döntöttünk, hogy elkezdjük, mert már naaaagyon gázos volt a helyzet...

Minden esetre jövő héten még nem engedem oviba, mert nem kockáztatok...aztán majd meglátjuk...de remélem most, hogy végigsöpört a héten az egész ovin így ott már nem lesz :roll:

Veronikusz!
Auchannal csak az a baj, hogy ott általában nem nagyon van játék. Karácsonyra rendelnek csomót aztán még azt árusítják ki, de amúgy nem nagyon van (sógórnőm ott dolgozik)...így lehet, hogy ott nem kapsz...esetleg szippancs nem szimpi Neked???? Én azt vettem most utoljára és az nagyon strapabíró :D és még beszél is :D
Más háztartási eszközöket a Corában vettünk meg a turbo limacban (az van a savoyaban)...

Memme!
Orsi vasárnap ajnalban lett lázas...azóta folyamatosan :( csak 1 napig volt láztalan és rögtön 40 fokos...a szíve úgy kalapált, hogy csak na...iszonyat be voltam szarva :( remélem holnap sem esünk vissza...

Megyek...holnap megyek suliba ha erőm engedi :oops:

Szép estét!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Eni, miatad ugorttam be, de konstatáltam, hogy egyben!

Puszi!

Képek még gépen, holnap teszek fel ide. Bocsi, de ma nem voltunk itthon. Benefülészet... persze nincs vége. antibiotikum, és újabb reménykedés, mert felmerült egy újabb fülműtét, ha ez a gennyedzés nem múlik el gyógyszerre. Kezd elegem lenni. Ez a doki el nyögdíjba, átad az új főprofnak, de ezután asszem lemegyek, és megnézetem Durca által ajánlott dokival is... Ha már ennyi ideje nyűglődünk. Megbízok ebben az emberben, de hátha valakinek valami még eszébe jut. Ráadásul még ez a futószalag, sok várakozás, és kevés infó. :( Minden, amit tudok, az saját kutakodás az orvosi könyvekben.

mtunde

Sziasztok!

Eni!
És most mikor kell menni megint CTG-re? Ha addig nincs semmi....

Judit?

Találkálra én is irigy-irigy.

Zsófi!
Levi ugye inkább Rád hasonlít?

Kati!
De jó, hogy javultok. Azért még szorítok, bár a nagy alvás reménytkeltő. Én egyszer amikor influenzás voltam, pont így. Eft hétig levihetetlen láz, aztán mikor már nagyon türelmetlen voltam, nagy alvás, és láztalanság. Hátha. Most már Dani is rendben lesz, reméljük.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Csajok, itt az indok Négyeskékre ÉS Ötöskékre!!! :D

"... A kutatók vizsgálatai felfedték, hogy az agyi teljesítmény-növekedések közé tartozik az érzékszervi képességek felerősödése is, amely a szülés után alkalmassá teszi az anyát arra, hogy gyenge illat és hang alapján is felismerje a saját újszülöttjét. A tanulmány arra is rámutatott, hogy azok az anyák, akik a negyvenes éveikben is szültek, négyszer valószínűbb, hogy megérik a 100. születésnapjukat, mint azok, akik korábban hozták gyermekeiket a világra. A tudósok elmondták, hogy a várandósság megnöveli a nők agyi teljesítményét éppen akkor, amikor a középkorúaknál normálisan bekövetkező memóriahanyatlás elkezdődik, így ez jobb mentális egészséghez és hosszabb élethez segít hozzá. ..."

teljes cikk: http://www.szoptatasportal.hu/node/670
Vendég

Itt vagyok csajok!!! Amennyiben meg már nem, azt gyorsan megtudjátok... hátha még január lesz Janka szülinapja. :wink: :roll:

Zsó, pilates pontosan nemtom, de tuti, hogy Gwyneth Paltrow és Madonna is azt csinálják. :lol: Valahol a callanetics és jóga és nyújtás keveréke. Nyanyatorna. Anno dupla stepaerobikra és ilyenekre jártam, tejóég. Ma meg örülök, ha felmászom az ötödikre anélkül, hogy belehalnék... :shock:

Kriszta, hétfőn kéne menni ctg, de remélem, hamarabb megyek... :D

Még jövök, pusssz.
vbea

Tünde, Bene füle elkeserít kicsit... jó lenne, ha sikerülne találnotok valakit, akiben teljesen megbízol, és pontot tehetnétek a végére. Megértem, hogy viszed. Mert ez még csak pontpontpont. De drukkolok.

Orsi, nektek is. Gyógyuljatok meg nagyon gyorsan. Drukk a láztalansághoz. :shock: :)
vbea

Eni,
40+1 tejóég :) Gondoltad volna egy-két hónappal ezelőtt? :D

Judit??

Aproo,
Pilates tényleg jóga és nyújtás környéke, lassú, hosszan kitartott mozdulatok - már amennyire emlékszem. Egyszer voltam csak, de akkoriban capoeira és thai-geri között uncsinak találtam... Capoeira, ajaj...asszem mostanság már a bemelegítésbe belehalnék... :(
Leviképek :D

Bori,
Jó a cikk. No majd mondom apának. :D Én úgyis könnyebben belecsúszom a 40-be, mivel idén már 32 :oops:

Csajok,
Oscilococcinmumot mekkora gyereknek lehet adni?

Dorka,
Babakocsi nem jó hugoméknak, megvették a telket ahol építkezni fognak, és olyanok a terepviszonyok, hogy ez a babakocsi sajnos elakadna :(

Upsz, reggeli tájm. Majd benézek még, hátha Janka és Szonja ma kap kedvet a kinti élethez :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó, hát nehezen képzelnék el fiút magamnak, és ezért asszem kicsit tartok tőle, de ilyenkor kedvet kapok. :) Borzasztó aranyos.

Tünde, :( :( :( .

Kati, nem lehet mindig megúszni az antibiotikumot. Van, amikor kell, most sem volt már kérdés. Javulgassatok.

Borsika, lehet, hogy később jobb lesz az agyteljesítményem, de most nagyon gáz... Mint a mellékelt ábra is mutatta. Amúgy is szórakozott vagyok.
Persze, ha majd újra meló lesz és nem 100% babázás, akkor beindulnak majd másfajta területek is az agyamban.

Igen Eni, jó volt a reggel. És jó volt végre Benét is látni. nagyon kis pianoban várakozott. :)
5. emelet? Szép lassan mentem. De miztán 10 percig vártam a liftet és akkor esett le, hogy nem működik... :oops: Ne félj, augusztus 10 és 16. között nem fogok lépcsőzgetni. VG is kérdezte, hogy Melindáék melett, most hogy bírom fizikailag. Nem májerkodtam - előtte úgysem lehet :wink: - mondtam, hogy nehezen.
Igazából, nekem is segített a beszélgetésünk. Amikor azt mondtam, hogy nem elég, hogy Te akarsz szülni, Jankának is akarni kell megszületni. Végiggondoltam, hogy ha KisKicsi pl. 13-án azt mondja, "Ej, elegem van, elindulok". Akkor nem szabad, hogy legyen a szívemben bármi sóhaj, hogy korai. Mert azt magam miatt gondolnám. Hanem majd tiszteletben tartom azt, hogy ő ott és akkor akar megszületni.
Persze, ha az első volna és nem tudnám, hogy van azért más segítségünk is, nem tudnék így gondolkodni. Ma már gazdagabb vagyok annyi tapasztalattal, hogy tudom, a szülés lényege, hogy elfogadja az ember a dolgokat úgy, ahogy jönnek, ne akarjon mást. És ez nemcsak a szülőszobán kezdődik.

Na, megvolt mára is a különbejáratú szentenciám. :oops:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

jóreggelt,

ma ilyen korán, mivel kolos fél 6kor kelt. brrr :evil: 7ig ott forgolódott mellettünk majd egyszer csak bealudt, meg párom is...én meg már éhes voltam, felkeltem reggelizni, meg beraktam mosást, új képeket töltöttem fel az albumba...

Eni, és mit szeretnél ha januári avgy febr-i lenne Janka? mind1? még van esélyed a jan-ra, ismerve az előzményeket... :lol:

Tünde, Bene fülre sok sok puszi... gondolom jó lenne ha nem kéne műteni?

Kati, továbbra is gyógyulást!
snooopy

Drága Enci!
Isten éltessen születésnapod alkalmából!

Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni!
Hajrá borocska!!!! :wink: Látom még egyben! 8)
Ovi-hazaküldés: nem tudom mennyire küldenek haza. Mi még nem voltunk úgy betegek, hogy hazaküldtek volna. Szerencsére Kata idén EDDIG!!! (kopp-kopp!!!) nem volt úgy igazán beteg, max. egy pici orrfolyás. Múltkor a legjobb haverja bárányhimlős volt és azt se kapta el.

Jut eszembe!!!
Vencel haverja már megkérte Kata kezét :lol: :lol: :lol: betojok!!!! :D:D:D

Aproo!
Megzabálom ezt a kölköt!!!! :D:D:D:D:D

Kati!
Örülök hogy ilyen jól vagytok már!!! De jó! :D
„szippancs” ???? „turbo limacban” ???? :oops: bocsi, de nem tudom mik ezek!!! :ooops:

Tünde!
Ez borzasztó! Azt hittem már lassan vége! :oops:

Mi ma családi összeröffenésre megyünk a szemközti nagynénémhez. 13-an leszünk. Ott lesz a fiatalabbik nagynéném is. Várom is meg nem is. A kispesti, fiatalabbik nagynénémmel 2007 decembere óta nem találkoztam :oops: akkor ugyanis NAGYON kiborított (reggel 9-re jött és este 9-kor nekem kellett hazavinnem :evil: ez szerintem nagyon pofátlanság! Akár milyen kedves vendég!!!) azzal tömte a fejem, hogy meg fog csalni a férjem bla-bla :shock: :shock: :shock: 3 napig nem voltam utána magamnál, a férjem vígasztal, majd ami még soha nem volt!!! 1 héttel hamarabb megjött!!! Zsófit még nem is látta, mert kórházba büdös volt bejönni, viszont ugrált, hogy el akar jönni hozzánk. Na most a babanézést így letudjuk. :D

:D mennem kell

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Enci!
nagyon sok boldog születésnapot!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Eni, ne add fel, még lehet ám jan. Bár a febr. is nagyon szép hónap. :wink: Istenem, Janka-lány, már most egy egyéniség. Majd ha kamasz.....

Köszönjük a dicséreteket, Memme meghozza a kedved, ez édes...hát lehet, hogy lesz benne részed. Én meg kb. amióta az első babámat megkaptam, kislányt szerettem volna elsőre. Megvolt az elméletem is, hogy ha a fiú második, akkor kb. egyszerre érnek, egy társaság, jó nagy közös bulik és nem egyedül jár haza a kiscsajom, stb. Szóval nem is csak szerettem volna, totál biztos voltam, hogy az első csak lány lehet. Aztán a 20. héten ugye kislányt jósolt Tóth doki, majd a köv. két vizsgálaton is detto, bár mondta, hogy nagyon szégyenlős. Én meg biztos voltam a dolgomban. És akkor jött a duplacsavar. Először összeomlott bennem kb. 20 év tervezgetése, de most már nem cserélnék semmi pénzért....

Pilates: tetsz, csak nagyon messze vannak tőlem az órák....

Kriszta, sztem leginkább senkire sem hasonlít magán kívül. vagy? :roll:

Találtam egy kiskori képet is, mindjárt feldobom, csak hogy hogyan lett feketéből szőke...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JA,és persze a legfontosabb megint kimaradt:

ENCIKÉM, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép
a tegnapiak után, innen indultunk.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok!
ti Valentin napra meg szoktátok lepni a párotokat??? mivel? jöhet nem Valentin napi meglepi is!!! :wink: :wink: :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok! :lol: :lol:
Én is egyben,Eni mikor mész hétfőn?,ha esetleg nem történik semmi. Én fél 9körűl megyek ctg-re, majd megyek a II.-ra doki bácsihoz. Te mikor?

Judit

Kép

Kép
hjudith

Enci, nagyon boldog szülinapot és jó bulizást!!!!
snooopy

Encike!!
Boldog HARMADIK szülinapot!!

Kép
Vendég

Jaj, tényleg, szombat van! ENCI nagylány, Isten éltessen!

Reni, hát igen, úgy siettünk, hogy csak félórát trécseltünk a Moszkva téri szmogban... Annyi erővel már be is ülhettünk volna egy teázóba. Majd legközelebb.

Anyósék itt, kettőkor megyek vezetni... :roll: Jaj.

Lányok! Tóth doki magánban hol és mikor? Persze előbb meg kell tudnom, hogy neki mikor van nyári szabija. De azért nem árt. Küldjetek egy számot lécci. Köszönöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Hoztam egy babahírt: Vass-Bozsó Janka Száva ma 11:44-kor, 2850 grammal és 53 centiméterrel megérkezett. A baba és a mama egyaránt remekül vannak.
Edina

KépKép
pedina

Janka baba üdv idekinn!!!! nagyon vártunk ám téged!! nagy nagy puszi a mamádnak, és sok sok tejetcsét. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
snooopy

Gratulálok !
Isten hozott Janka!!!!Sok tejecskét és jó egészséget kívánok!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Hatalmas gratula Eninek! Jó gyors hírforrás, nem mondom, sztem még gyönyörködnek a szülőszobán. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép súly és szuper egészségesek!!!!!Ez a lényeg.
Maga a szülés is villám lehetett megint.
Nővérpult esetleg? :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni üzeni még, hogy jól vannak, 9.25-re értek be, akkor már 1 ujjnyi volt. Végig vidám volt, nem pánikolt és nagy élményként élte meg. Ha dob képet mobilra, rögtön hozom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Enikém!
Szívből grautlálunk, örülünk nagyon! pusziii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni,
Szívből gratulálunk! Nagyon ügyesek és gyorsak voltatok!!!
:lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Drága Eni!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek!

Hát csajok meg nem mondtam, hogy én leszek az utolsó??? :lol: :lol: Most már csak abban reménykedem, hogy legalább találkozom Enivel........

Judit

Kép

Kép
hjudith

elírtam: nem meg mondtam........

Judit

Kép

Kép
hjudith

Sziasztok!!

Enikém micsoda hír!!!!!!!gratulálok!!
A mai nap csodálatos,ugye????
nekem is az.
Boldog SZületésnapot Jankának is!!!!! Isten hozott!!!!

lányok köszönöm Enci nevében is a jókívánságokat!!! :D :D

Kép
gablaty

Eni és Jankababa!!!
Nagy nagy gratula!!!
(Egyszer nem jövök délutánig, és máris mik vannak!!! :roll: )

Kép
Kép
kriszta36

Encinek boldog Születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
kriszta36

Isten hozott Janka Száva!!!! Gyönyörű a második neved!!! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánunk nektek!

Judit
Nyugi, mostmár te jösz :wink:

Memme
Ez a beülősdi nekem is eszembe jutott....a metrón :roll:

AprooZsó
Levi alvós...nagyon cuki!!!! Ezt az első lány második fiú és akkor összeérnek dolgot nem igazán értettem :roll: :oops: Sztem pont fordítva. Ha lány 16 fiú 13, akkor ez sztem nem is működne, de később is. A lányok előrébb járnak, mint a fiúk szal sztem jobb, hogy elsőre fiú 8) Meg vagányabb, hogy bátyám van, mint nővérem, legalábbis én mindig egy bátyra vágytam :lol:
Nade ez nem kívánságműsor :wink:

Bori
Ez a sütike...Kínzáááááááás :lol:

Veronikusz
Igen, az igaz lehet, hogy máskor nincs annyi játék az Auchanban, de ha nem a világ végén van neked, akkor érdemes megnézni sztem. Nem olyan rég volt karácsony :wink:
Szippancs: Playskool márkájú porszívó. Nagyon édes, Ivánnak is bejött, a legtöbb gyerek szereti, de sztem túl drága :roll: Vagyis inkább az, hogy a nembeszélő a harmadába kerül és az is van ekkora szám...legalábbis nálunk. Iván ráül, mint az autóra, csapkodja, de működik :) Nekem az nem tetszett a beszélőben, hogy nem igazán hasonlít arra, amit én használok... :wink:
Kép
http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=1823
Ezen az oldalon jól leírják, hogy mit tud...

Encinek Boldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori!
Idézetre: Akkor előttem a Hármaska! :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Encinek nagyon boldog szülinapot!!

Kicsit belezavarodtam itt az időbe, az elöbb még Eni írt valamit, aztán meg jött egy hír Vass-Bozsó Janka Száva baba születéséről, hirtelene azt sem tudtam kiröl van szó. A kezdőbetűket kellett összebogarásznom, hogy akkor most mi is történt valójában.
Hiába öregszem.

Eni, nagyon gratulálok neked és Janka babának szép, hosszú életet!!!

Judit, hosszú még ez a nap :wink:
Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?