Zsó, hát nehezen képzelnék el fiút magamnak, és ezért asszem kicsit tartok tőle, de ilyenkor kedvet kapok.
Borzasztó aranyos.
Tünde,
.
Kati, nem lehet mindig megúszni az antibiotikumot. Van, amikor kell, most sem volt már kérdés. Javulgassatok.
Borsika, lehet, hogy később jobb lesz az agyteljesítményem, de most nagyon gáz... Mint a mellékelt ábra is mutatta. Amúgy is szórakozott vagyok.
Persze, ha majd újra meló lesz és nem 100% babázás, akkor beindulnak majd másfajta területek is az agyamban.
Igen
Eni, jó volt a reggel. És jó volt végre Benét is látni. nagyon kis pianoban várakozott.
5. emelet? Szép lassan mentem. De miztán 10 percig vártam a liftet és akkor esett le, hogy nem működik...
Ne félj, augusztus 10 és 16. között nem fogok lépcsőzgetni. VG is kérdezte, hogy Melindáék melett, most hogy bírom fizikailag. Nem májerkodtam - előtte úgysem lehet
- mondtam, hogy nehezen.
Igazából, nekem is segített a beszélgetésünk. Amikor azt mondtam, hogy nem elég, hogy Te akarsz szülni, Jankának is akarni kell megszületni. Végiggondoltam, hogy ha KisKicsi pl. 13-án azt mondja, "Ej, elegem van, elindulok". Akkor nem szabad, hogy legyen a szívemben bármi sóhaj, hogy korai. Mert azt magam miatt gondolnám. Hanem majd tiszteletben tartom azt, hogy ő ott és akkor akar megszületni.
Persze, ha az első volna és nem tudnám, hogy van azért más segítségünk is, nem tudnék így gondolkodni. Ma már gazdagabb vagyok annyi tapasztalattal, hogy tudom, a szülés lényege, hogy elfogadja az ember a dolgokat úgy, ahogy jönnek, ne akarjon mást. És ez nemcsak a szülőszobán kezdődik.
Na, megvolt mára is a különbejáratú szentenciám.
Szép napot mindenkinek!