Kicsit higgadok...
Tüncike,
az EON-nál van on-line bejelentés, minden hó 15-20-a között kell bejelenteni, és bepittyenteni, hogy havi elszámolót kérsz. Egy évben 10 alkalommal biztos, hogy küldenek is, de most az év végén nekünk is kéthavi jött villanyszámla... Én dec. 30-án is lejelentettem, nehogy már magasabb árral számoljanak majd el, és ezt figyelembe is vették. Mindig kapok visszajelzést az adatokkal, hogy rögzítették, és ezzel lehet reklamálni.
Valaki írta, hogy kérjünk részletfizetést...hát van ilyen lehetőség:
- először is írsz a győri központba egy ajánlott tértivevényes levelet, amelyben leírod panaszodat, mellékeled, hogy te jófijú oltál és bejelentetted időben az óraállást, és rimánkodsz nekik, hogy hadd fizessél már két részletben... (kb. 270 Ft)
- átküldik ügyosztályra, várakozás (napok,napok, hetek...)
- közben jön egy felszólító levél, hogy ejnye-bejnye, neked hátralékod van, és már ennyi a kamat (meghaladja a feladott levél költségét), mert ugye a pénzügyi osztály nem értesül róla, hogy neked "folyamatban lévő ügyed van"...
- jön az új számla a kamatokkal....
- megjön a válaszlevél, hogy óh, igen, engedélyezik, és most jön a varázslat, figyeljetek: 2 részlet = 1 hónapon belül....
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, én egy hónapban csak egyszer kapok pízt vagy fizut, én nem tudom, honnan gondolják, hogy ha pl. 15 ezret ki tudok köhögni 10-éig, akkor a másik 15 is megy 25-én?????
Na, így lehet leszoktatni a kis porbaf...gó fogyasztót arról, hogy részletfizetést kérjen és levelezzen az Óz a Nagy ÁRAMSZOLGÁLTATÓVAL...
Melcsike,
volt orrmandula-műtétünk, sajnos úgy néz ki, Bence az én fül-anatómiámat örökölte (mi mást is tudnék még adni a gyermekeimnek??? az egyiknek normális fülanatómiát nem, a másiknak életet...
), nekem 6 éves koromig ez ment, mondjuk nem emléxem, hogy ilyen brutál durva lett volna...
Betti,
Boboka,
annyira sajnálom, hogy szembesülnötök kell ezekkel a dolgokkal...
Erőt kívánok nektek!!!
hasli,
ahogy Tünci írta, HAZA NE GYERE!!!!!!!!!!!! lehet még itthon ugyan rosszabb a helyzet, de akkor mi már hajléktalanok leszünk...
Megadóztatják a családi potlékot is, 12ezer valamennyi.... legyen, úgy is kell nekünk ez a roh...dt kormány...tűrjük ezt a sok élősködő disznót....