Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Haza èrkeztem,hoztam 5.7 kilo bejglit ès 2 kilo turorudit-1 kilo fejtett babot stb.... :wink: :D :D
Vissza olvastam a forumot....-sok rosszat,szomorut ès elkeseritö dolgokat irtatok...... :? :( :?
Bencusnak sok-sok eröt kivànok ès miharabbi gyogyulàst!Felhäborito az otthoni egèszsègügyi helyzet.....-ès most mèg a csalàdipotlèkot is meg akarjàk adoztatni :shock: :!: Ami ugye eleve szociàlis segèly,ès segèlyt megadoztatni! :shock: :evil: Undorito!!! :evil:
Szeretem a mi orszàgunkat ,de az màr sok ami otthon megy....-,sajnos pont azok huzzàk mindig a rövidebbet akik becsületesen ,"èlni" akarnak!
Itt van nàlunk a pàrom nènikéje,a fiàrol beszél sirva aki 19 èvesen halt meg 3 éve......-nincs is annàl kegyetlenebb,mint anyakènt ilyet megélni...... :( :cry:

Itt az eggyik igèrt idèzet:

Èjszaka majd fölnézel a csillagokra...Az enyèm sokkal kisebb semhogy megmutathatnàm,hol van ,de jobb is igy.Szàmodra az èn csillagom 1 lessz valamerre a többi csillag közt.Igy aztàn minden csillagot szivesen nèzel majd.....-mind a baràtod lessz!

Nem ez az amit konkrétan igértem,de erröl mindig csillagokrol mosolygo angyalkàk jutnak eszembe....-bàr tudom ez inkàbb baràtsàgrol szol!
:wink:

Megyek lànyok ,mert sok a dolgom,de majd jövök mèg mert van mèg mit mesélni! :wink:

Szèp dèlutànt nektek!

:wink:
Vendég

Hazaértem én is, gyorsan felporszívóztam, most meg kaját csinálok, mert jön az uram, meg a barátja, útról és éhesek.
Vasárnap is vendégek lesznek nálunk, arra vettem egy jó nagy csülköt...

Hazaérve befordultam a garázsra és szembetalálkoztam az új anyukával és kisfiával, első útjukról hazatérve. Aki akkor volt kiírva, mint én.
Nem volt olyan rossz, de nem is volt jó, tudjátok telik az idő, de eddig a pociját néztem, most meg a gyermekét, és mindig eszembe juttatja, nekem is ekkora lenne.
Ezt úgy mindig odadörgöli az orrom alá az élet. A múltkor lent volt az apuka és beszámolt, milyen csodás érzés a család, milyen csodás anyuka a felesége és ez a legjobb dolog és megy is haza a családjához. Én meg pislogtam.
Jó fejek nagyon egyébként, szeretem őket, de örök szembesítők lesznek.
De most nem erre kellene gondolnom.

Megyek krumplit pucolni.

Betti
Kép
betti0412

Szia Hasli:)

Jó, hogy már otthon vagy, többet tudsz jönni:)

Betti, igen, lesz mindig valami fura abban, ha hasonló korú kisbabával, kisbabás szülővel találkozunk :cry:

Barátnőm bent a cégnél megszült múlt hétvégén. Most meg arról szólt a hetem, hogy mindenki engem kérdezgetett, hogy hogy vannak, hazamentek már, milyen volt a szülés stb. Nem tudom miért, de tök mérges vagyok ilyenkor rájuk. Lehet, hogy azért , mert nálunk annak idején elmaradtak ezek a kérdések, és basszus nem más szülése kapcsán akarom én ezeket a dolgokat elmondani. Értitek mit akarok, ugyi?
Örülök én barátnőm kislányának, de akkor is 8)
Vendég

Kedves Anyucik!

Örülök, hogy hiányoltatok, újabb őrületes nap estéjéhez értünk, mindjárt leírom, de előbb BEÁNAK.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGYTSÉGEDET, PRÓBÁLOM MEGHÁLÁLNI, AHOGY ÉS AHOL CSAK LEHET, MERT AZ ORVOS BARÁTOD MÁR A MEGŐRÜLÉS SZÉLÉRŐL HÚZOTT VISSZA!!!

Reggel visszavittük Bencust (újabb koszos vonatozás lázasan halleluja!), mert 38 fokkal indítottunk...
Odaérünk, bekopogok abba a szobába, ahová a dokinő mondta, hogy ha nem megy le a láza, délelőtt csak kopogjak be, ott lesz. Közlik velem elég gorombán, hogy a mai napon X helyen (egy másik településen) rendel, húzzak ki a p...ba.
9.00: lemegyek a kartonozóba, hogy akkor bejelntkezünk a "rendes" rendelésre, közlik, le van zárva a rendszer reggel fél nyolctól, nem fogadhatnak több beteget... Miért nem jöttem ide 3/4 7-kor, amikor ők nyitnak???
Ordítok: mert a GYEREKEM csak 8 órakor volt "hajlandó" belázasodni, a dokinő, aki tegnap kezelte visszarendelt minket, ha lázas, és elfelejtette, hogy ő ma máshol rendel.
Akkor menjek fel, várjam ki a soromat...
Felmegyek, apa belép egy másik ajtón (3 szobában rendelnek egyszerre), uaz a fiatal dokinő rendel, aki tegnap is fogadta Bencét, de nem tudta eldönteni, kilyukadt-e a dobhártyája. Üljünk le, majd szólítanak.
Leülünk, Bence láza már 38 fölött, egy másik kislánnyal haverkodik, akiket a gyerekorvos küldött be szintén ilyen problémával, de mivel ők sem értek ide nyitásra, pixisen kívüliek lettek, mint mi.
Ülünk, várunk, lázasodunk (kúp benyomva).
13.00: behívnak minket!!! (4 órával az érkezésünk után!!!)
Fiatal dokinő megnézi, dől a genny mindkét füléből, ő nem látja a tegnap szúrt lyukat, szerinte újra kell bökni (ájulás kerülget), Bence ordít, Apa tart minket valahogy...
Közli, nagyon rossz jel, hogy nem megy le a láza az antibika szedése ellenére, konzultál. Jön egy másik doki (férfi, tapasztaltabb), + még egy idősebb dokinő. Újabb viszgálat, mindenki húzza-nyúzza a kicsink fülét, ordítás, sírás. Nem látják alyukat, a férfi megkockáztatja, van ott valami lyuk, szerinte nem kell szúrni. Félrevonulnak indián tanácskozásra, behúzzák az ajtót, Bence hüppög ("ennyi volt, anya, nem szúrnak..."-bizonygatja magának, rám nézve) ott maradunk a rendelőbe, éppen azt nézem, melyik műszerrel törjem rájuk az ajtót, mikor jön a diagnózis: HÁRMAN nem tudták eldönteni, mi legyen, menjünk fel a kórházi szárnyba, ADJUNKTUS ÚR éppen ott van, mondjon rá valamit. Felmegyünk, előjönnek az emlékek, 5 hónapja ott feküdt Bencus orrmandulaműtéttel, rá 10 napra halott gyermeket szülök...
Jön az adjunktus, komoly ember, normális, de ÚJABB (4.) vizsgálat, aki 3 PERC ALATT MEGÁLLAPÍTJA, HOGY OTT VANNAK A LYUKAK, NEM KELL SZÚRNI, A MAGAS LÁZ EGY HÉTIG IS ELTARTHAT, EGYELŐRE NEM FENYEGET GENNYES AGYHÁRTYAGYULLADÁS.
Mire végzünk, és busszal hazaérünk, 39,7 Bence láza...
Ezért a 3 percért reggel 8-17.00 között 2 óra kivételével a kórházban és a rendelőben voltunk.
A busznál a fáradt fiatalok tömör falat alkottak, kérem őket, engedjenek előre, nagyon lázas a kicsink (majdnem eszméletlen), csak ő hadd ülhessen le. Közönyös bociszemek, rágógumifújás, aztán jött a párom (addig a babakocsit pakolta a busz aljába), és olyanokat kezdett el mondani nekik, hogy ijedten hátráltak. Még 2 férfi bekapcsolódott a "tisztogatásba", így lett ülőhelyünk...
Itthon Cataflam, vizesruha, most már "csak" 38,7...
ÚGY ÉRZEM? NEM BÍROM!!!!!!!!!!!! SEGÍTSÉG!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Én ezt egyszerűen nem értem..Hogy lehet hogy ilyen magas lázzal nem tartanak benn egy két és fél éves gyereket?????????????????????????????
Nem tudok mit mondani.
Az otthoni háziorvos????????????Mért nem jár ki reggelente injekciót adni, vagy mittudomén?????????
Kórház betegjogi képviselő???????????????

Bea orvos barátja mit mondott????
tünci28

Lyly!

Esetelg vidd át a siófoki kórházba, vagy nem tudom, hátha ott normálisabbak....
Végső eset:muszáj lefizetni egy orvost, ohgy végre történjen valami....
tünci28

Kicsit higgadok...

Tüncike,
az EON-nál van on-line bejelentés, minden hó 15-20-a között kell bejelenteni, és bepittyenteni, hogy havi elszámolót kérsz. Egy évben 10 alkalommal biztos, hogy küldenek is, de most az év végén nekünk is kéthavi jött villanyszámla... Én dec. 30-án is lejelentettem, nehogy már magasabb árral számoljanak majd el, és ezt figyelembe is vették. Mindig kapok visszajelzést az adatokkal, hogy rögzítették, és ezzel lehet reklamálni.

Valaki írta, hogy kérjünk részletfizetést...hát van ilyen lehetőség:
- először is írsz a győri központba egy ajánlott tértivevényes levelet, amelyben leírod panaszodat, mellékeled, hogy te jófijú oltál és bejelentetted időben az óraállást, és rimánkodsz nekik, hogy hadd fizessél már két részletben... (kb. 270 Ft)
- átküldik ügyosztályra, várakozás (napok,napok, hetek...)
- közben jön egy felszólító levél, hogy ejnye-bejnye, neked hátralékod van, és már ennyi a kamat (meghaladja a feladott levél költségét), mert ugye a pénzügyi osztály nem értesül róla, hogy neked "folyamatban lévő ügyed van"...
- jön az új számla a kamatokkal....
- megjön a válaszlevél, hogy óh, igen, engedélyezik, és most jön a varázslat, figyeljetek: 2 részlet = 1 hónapon belül....
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, én egy hónapban csak egyszer kapok pízt vagy fizut, én nem tudom, honnan gondolják, hogy ha pl. 15 ezret ki tudok köhögni 10-éig, akkor a másik 15 is megy 25-én?????
Na, így lehet leszoktatni a kis porbaf...gó fogyasztót arról, hogy részletfizetést kérjen és levelezzen az Óz a Nagy ÁRAMSZOLGÁLTATÓVAL...

Melcsike,
volt orrmandula-műtétünk, sajnos úgy néz ki, Bence az én fül-anatómiámat örökölte (mi mást is tudnék még adni a gyermekeimnek??? az egyiknek normális fülanatómiát nem, a másiknak életet... :? ), nekem 6 éves koromig ez ment, mondjuk nem emléxem, hogy ilyen brutál durva lett volna...

Betti,
Boboka,
annyira sajnálom, hogy szembesülnötök kell ezekkel a dolgokkal...
Erőt kívánok nektek!!!

hasli,
ahogy Tünci írta, HAZA NE GYERE!!!!!!!!!!!! lehet még itthon ugyan rosszabb a helyzet, de akkor mi már hajléktalanok leszünk...
Megadóztatják a családi potlékot is, 12ezer valamennyi.... legyen, úgy is kell nekünk ez a roh...dt kormány...tűrjük ezt a sok élősködő disznót....

Kép

Kép

Kép
lyly

Tüncike,
háziorvosunk szabin.... a helyettesítő tojik mindenkire...
Bea barátja megnyugtatott, azt mondta, azért hosszabb az út egy agtyhártyáig, ne aggódjak, tényleg eltarthat egy darabig...
Az a fura, hogy az egyik órában jól van, a másikban leesik a lábáról...
Éjjel nyugtalan, nyöszörög, aztán meg bealszik...
Az lesz, most beszéltük a párommal, ha holnap is ilyen magas lesz a láza du, akkor megyünk Siófokra...Ma sokat utaztunk, nagy volt az izgalom (rettegés, sírás, éhezés, nemalvás), lehet, ez is befolyásolta. Holnap nem tervezünk kimozdulni, csak bent átszani, pihenni, kíváncsi leszek, így mi lesz...

Kép

Kép

Kép
lyly

BEA!
Most próbáltalak hívni, de foglaltba ment át...
Nagyon köszönöm a segítségedet!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj, hát tényleg nem tudom mit mondjak.Elkezdtem utánaolvasni és tényleg sok kisgyerek küszködik ugyanezzel és van hogy két hétig is eltart és mindig fel kell szúrni és évente többször....

A párom azt mondja fizessük egybe, mert elkeverik a papírokat és több lesz a kamat, mint a fizetnivaló.
Ezután meg jobban odafigyelünk.

Boboka,Betti!

Én is ezt érzem a két kolleganőmmel kapcsolatban, akik majdnem velem együtt szültek.Amikor megtudtam ,hogy a második fiút szült, komolyan megkönnyebbültem...nem is tudom megmagyarázni, de azt hiszem a kislányokra féltékeny vagyok.....

Férjem megint bealudt vacsi után.Gulyásleves volt, meg krumplis tészta.Meg csináltam pörköltet holnapra.

A családi pótlékot nem úgyvolt, hogy csak megvonják a nem rászorulóktól?MÉg adó is lesz?
tünci28

Úgy volt, de azt a sok roma miatt nem merik megtenni, ne aggódj, nem miattunk, dolgozók miatt, hanem a többségben lévő "kisebbség miatt nem veszik el...ha csak rajtunk múlna, már elvették volna...
Most inkább adóztatják, fene a po..jukba... Ők meg számla nélkül vesznek fel mindenféle ktsg-elszámolást....

A féltékenység teljesen normális, és jogos.
FINOMAT főztél...

Kép

Kép

Kép
lyly

De azoknak úgyis járna, mert ők "rászorulnak"..valamiből élni kell a kaszinóban.....

A felsőosztály meg úgy van vele, ohgy nem igazán érdekli van, vagy sem...észre sem vennék.De ha már adják, akkor elfogadják...

Megyek, azt hiszem csatlakozom apához...

Holnapra már jobban legyetek, jó???!!!!
tünci28

Jó éjt Tüncike,
én is megyek, nagyon fáradt vagyok.
Remélem, hogy jobban lesz. Most megint ugrál az ágyon, és beleharapott a páromba, mert még nem akart fürdeni menni...

Jó éjt nektek, többiek is!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Kép

Kép
melcsike70

De korán búcsúztok. :( Én most tudok csak jönni.

Visszaolvastam.

Lyly

Hát akkor tényleg nem tudom hogy már mit lehet tényleg mondani. Ez katasztrófa! Ilyent megcsinálni a lázas beteg gyerekkel. Bár amin én keresztül mentem Bogikával. :( Már nem is mondok semmit. De azt hiszem megmagyaráztam volna a kartonzósnak, meg a többinek, hogy lázas a gyerekem.

Én azt hiszem többet nem engedem meg senkinek, hogy a gyerekemet semmibe vegye. Egy gyerekemet már elvesztettem, és lehet hogy akkor túl gyenge voltam. Ezt azóta is sajnálom. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Annyira jó hogy tudtál segiteni Lylynek. 8)

Boboka

Merre vagy?

Lányok holnap 3-kor lesz a verseny Barcinak.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Jó hogy újra itt tudsz lenni köztünk.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, ez az árammal teljesen így van, mikor levelezel, azt tapasztalod, mintha nem is egy cégnek írnál....

Nagyon jó, ha megadóztatják a családi pótlékot, lehet szülés után már kb lassan, ha dolgozol kaphatsz úgy 60-70 ezer forintot is! Hűha, mi lóvé!
Táppénz is a fizu 70%-a.....az is sokra elég.
Euro 300 Ft, az is dögöljön meg, akinek hitele van, akinek nincs, az meg ha lassabban is de éhenhal úgyis, kiürül az ország, jöhetnek a szomszéd telepesek.

Halál jó, hogy még nincs áram! Szegény emberek, alig van hó. Jó minőségű villanyoszlopon spórolt a szolgáltató....de majd a szerelést szépen visszacsöpögtetik a számlára.

Durva dolgot olvastam még, Észak Mo-n állítólag jelentősen nagyobb a közép értelmi fogyatékos kisbabák száma. Egyszerűen elborzadtam, nem is akartam elhinni, de állítólag volt a TV-ben is, mert az ilyen kisbabák után dupla családi pótlék jár. Megvannak a módszerek, mit kell tenni és jön a pénz, ez bizonyos emberek között terjed. Mondja valaki, hogy ez nem igaz, mert eddig már nem is lehet süllyedni.

Betti
Kép
betti0412

Megyek én is aludni, elfárasztott a hét, meg holnap 9.re megyünk lakást nézni, változatosság kedvéért, bár ebben az időszakban hitelt felvenni, hát nem tudom....
Inkább maradok bérletben még egy darabig.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Lyly!
Hát igazából én nem sokat segítettem,de annak örülök,hogy kicsit megnyugodtál.
Szegény kis Bencus.......mennyire félhet már a drága, összeszorul a szívem ha rá gondolok :(
Csak hat már a gyógyszer végre és hétvégére megnyugodhattok.
Lázcsillapításra nem próbáltátok a Nurofent? Nálunk ez vált be eddig mindkét gyerkőcnél a legjobban. Fájdalomcsillapítót is tartalmaz.

Jó éjt!
beátab

Sziasztok!

Egy tékozló visszatért. :oops: :)

Üdvözlöm én is az újakat, nagyon megrendültem a történeteiteken.

Persze amire én idejutok, Ti már nem vagytok, ez az én formám.

Tünci! Képzeld az éjjel veled álmodtam. Az arcod nem láttam, de fekete hajad volt (pedig nem is tudom, hogyan nézel ki :roll: ). Azt álmodtam, hogy egy üzletben dolgoztál, ahova én véletlen betévedtem. Azonnal megismertük egymást (hogy honnan rejtély), és tök sokáig beszélgettünk, meg kávéztunk. :D Igazából nagyon részletekre nem emlékszem, de ez azért érdekes. :shock:

Lyly! Mélységesen ledöbbentem azon, ahogy bántak veletek. :evil: Istenem, szegény kis Bencus mennyit szenved. :cry: Azért remélem gyorsan helyrejön. Sok gyógyipuszi neki. Manónak is volt nyáron középfülgyulladása, szerencsére gyorsan helyrejött, nem kellett szúrni. Esetleg kérdezd meg, a gyerekdokitokat, hogy a Prevenar-t javasolja-e, mert az épp a középfülgyulladás ellen véd (többek között). Ja, és a cataflammal csak óvatosan, Manó allergiás lett rá (nagyon lassú, szabálytalan szívverés, alig észlelhető légzés, alacsony testhő /34,2/, hideg verejték), és akkor hallottam, hogy pl. sumetrolinnal és több antibigyóval együtt szedve okozhat ilyen allergiás tüneteket.

Melcsike! Szorítok Barcinak, biztosan ügyes lesz. :D

Betti! Én hallottam olyanról, akinek a gyerekénél 1,5 éves korában kiderült, hogy tejallergiás, és minden alkalommal mikor kontrollra mennek lefizeti a dokit, hogy még mindig azt írja a papírra, hogy allergiás, mert így emelt családi pótlékot kap, ráadásul a gyerek 8 éves koráig. :evil:

Ezt gyorsan elküldöm, mert már kétszer elszállt

goodfairy

Agyrèm ami otthon van lànyok!Itt tènyleg èg ès föld a külömbsèg! :shock: .....-,de hogy vannak mèg ilyen egèszsègügyi dolgozok,akit nem èrik fel èpp èsszel ,hogy egy làzas gyereket nem vàratunk 4 ora hosszàn àt.....-ès akkor még az orvosokrol nem is beszèltem... :shock: :? :roll: TISZTELET A KIVÈTELNEK!
Bea én is köszönöm a segitsèged,jo hogy vannak mèg ilyen hozzàd hasonlo emberek! :wink:
Na megyek ,mert älmos vagyok nagyon!
Szèp bèkès hètvègèt nektek!

Pusz mindenkinek! :wink:
Vendég

Na, akkor folyt. köv. (jajj, csak meg ne unjatok :oops: )

Nekünk is volt szerencsénk az egészségügy árnyoldalaihoz már párszor. Kezdve onnan, hogy mikor elhatároztuk, hogy gyereket szeretnénk, és nem estem teherbe, sőt a fogamz. gátló abba hagyása után nem is menstruáltam, egy csomó doki elhajtott azzal, hogy még nem ürült ki a gyógyszer, meg mi lenne, ha minden nő azonnal terhes maradna, már nem férnénk el a bolygón, stb. :evil: Egyetlen nőgyógyász vett csak komolyan (persze nő az illető), egyből vérvétel, hormonszint ellenőrzés, uh., persze ki is derült mi a gond, egy év múlva már pocakos voltam.
Aztán, mikor Manó 5,5 hónapos volt, egy "kis" hurutos köhögéssel, meg 38,2 lázzal vittem át az ügyeletre és lett belőle 2 hetes kórházi hörgőtágitós inhalálás, plusz itthon még 1 hónapig, mert az idióta ügyeletes nem hitte el, hogy a gyerekem hurutosan köhög. Megkérdezte, hogy honnan tudom, hogy milyen a hurutos köhögés, talán orvos vagyok. :shock: :x A hurutoldó helyett köhögéscsillapítót írt fel, ennek eredményeképpen a gyerek éjjel befulladt, fél éjszakát a hideg ablakban töltöttük a majd' 40 fokos lázú gyerekkel. Másnap saját doki mondta, hogy 3 éven aluli gyereknek nem is szabad köhögés csillapítót felírni, mert fel kell köhögnie a hurutot.
Engem a 34-dik héten befektettek a klinikára, mert megrepedt a magzatburok, és folydogált a magzatvíz. Direkt az ilyen kismamáknak van kialakítva a szülőszobák mellett egy kórterem, hogy "kéznél" legyünk. Ugyebár ennek steril helynek kellene lennie, ennek ellenére ketten kaptunk hüvelygombás fertőzést. Ráadásul én 1 egész napig hiába kértem, hogy szóljanak a dokimnak, mert elég sz@rul vagyok, végül az osztályvezető főorvos vizsgált meg, azután, hogy a délutáni vizitkor megkérdezte, hogy vagyok és én elsírtam magam, mert akkor már annyira égett és fájt. :oops: Na gondolhatjátok, voltak nagy lecseszések, hogy ez hogyan történhetett meg. Párom meg leordította a fogadott dokinőmet, hogy milyen dolog az, hogy befektet, hogy vigyázzanak rám, és a tájékomra sem néz, pedig elég komoly bajom van. Ja, az már csak a hab a tortán, hogy ugyebár emiatt Kokót frankón begyógyszerezték a születése után. :evil:

Nos, még regényeket tudnék ezekről a dolgokról írni, de nem untatlak benneteket.

Elveszettekről tudtok valamit?

Ja, és bejelölhetlek benneteket az iwiw-en?

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy

Sziasztok, most jöttünk haza a dokitól.

Lyly, nagyon remélem, hogy holnap nyugodt otthoni környezetben picit jobban lesz Bencusod. Nagyon szorítok.

Lánykák, most már kicsit el merem árulni, hogy van egy Kistesónk a pocakban. Még nagyon nagyon pirinyó. Tessék nekünk szorítani, hogy 40 hétig élvezhesse a pocak előnyeit :wink:

Kisangyalkánk vigyáz ránk, úgyhogy egy kicsit biztonságban érzem magunkat, mindig kérem, hogy nagyon segítsen nekünk.

Jó éjt nektek
Vendég

Boboka! Istenem, de örülök neki! :D :D Gratulálok, és nagyon nagyon szorítok Nektek. Hidd el, Isten jó, és karácsonykor már Ti is hárman lesztek. Atyavilág, itt sírok, úgy örülök Nektek. Vigyázz nagyon magatokra.

Anita

goodfairy

Boboka!

Micsoda jó hírre tévedtem ide!!!!!! :D nagyon nagyon sok jót kívánok Neked a kicsi növekvő manótokhoz, zűr és problémamentes terhességet, csupa mosolyt vidámságot.
Ismeretlenül puszi és ölelés Neked!!!!!!!

Nagyon- nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

KépKép
bende

Na jól van ám, itt lúdbőrőzök már fél órája Bobokáék miatt!!!!! :D

Végre már, hogy nincs titkolózás!!!Minden rendben lesz és kész!!!!

Akikért ennyi ember küld az ég felé jó gondolatokat, ott minden tökéletes lesz!!!

Szia Bende, szia Jótündér!!!!!
tünci28

Szia Tünci!

Milyen napjaid vannak mostanában? Hiányoztál ám, de merek mindig benézni hozzád....

KépKép
bende

Jó reggelt!

Boboka

Tudod most csak előre nézni. És csak pozitivan gondolkodhatsz. Azért igy már hogy orvos is látott könnyebb elhinni igaz? Legalábbis én úgy voltam vele, tudtam hogy igaz, meg pozitiv a teszt, de amikor a doki azt mondta igen, akkor tudtam igazán elhinni. Örülök neked nagyon, de Te ezt úgyis tudod. Vigyázz magatokra. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok!

Tünci

De ügyik voltunk, mert meg tudtuk tartani a titkot. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende!

Már kérdeztem a párodat, hogy nincs e valami gond, emrt jó sokáig ne mírtál a másikba sem!Tudod, azt a topikot is olvasom.

Mondta, hogy Neked is rosszabb volt a hangulatod az eső miatt, hogy nem tudtatok menni sétálni.

Amint látod itt nálunk volt sok rossz hír, meg sírás,de most majd végre örülhetünk is valaminek!

Jótündér!

Majdnem fekete a hajam!
:D

Szia Melcsike!
tünci28

tünci!

nem az eső volt a baj, hanem a nagyon beteg drága öreg kutyám. az eső csak a séták miatt zavart.

KépKép
bende

Igen, ezt is olvastam,de a párod kifejezetten nem ezt mondta.. 8) azért én gondoltam.De már jobban van, olvastam. :D
tünci28

esik a hó..nahát!

És az uram tölti nekem az Ausztráliát.
Ezek szerint szeret! :D

Boboka, vonalzó? :wink:

Annyi kérdésem van, gyere már!!!!!!! 8)
tünci28

Nálunk egész jó idő van most. Nem fúj a szél, nem esik semmi.Tegnap is már egész jól olvadt.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka most még kicsit izgat minket. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok:)

Köszönöm mindenkinek:)

Igen Melcsike, igazából most kezdem elhinni. De még nagyon hosszú idő áll előttünk, remélem minden ok lesz. Rendben kell lennie mindennek.

Nemsokára indulunk anyuékhoz szülinapot köszönteni, csak előtte még kicsit rendbe kellene szednem a lakást. Kész katasztrófa ami itthon van...
Vendég

Na, jó mehetsz... :lol:

De este gyere ám!

SZéééép az új vonalzó!
tünci28

Tüncike, otthon alszunk, az este nem garantált. De azért nem kapkodom el a rendrakást, vagyok még:)
Vendég

De jó látni Boboka az új vonalzód!

Kép

Kép
melcsike70

Én is főzök, a 7 éves meg gépezni akar.

Este leszek!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)
Finomat főzzél ám :lol:
Vendég

Tüncike jól eltűnt :cry:
Vendég

kitakarítottam a fürdőt, meg pakoltam, meg egy órán át beszéltem telefonon a barátnőmmel.(hétvége ingyenes)

Most várom a filmem,meg ebédelek.
Tegnapról annyi kaja maradt, ohgy még holnapra is lesz.
Ma még befestem a hajam.
tünci28

Képzeljétek kinnt vagyunk a babanet főoldalán, a társalgó ajánlott témái között.... :shock:
tünci28

Lyly,
remélem ma már jobban vagytok.
Olvasgatom az eü.törvény, ezt találtam a mentéssel kapcsolatban:
Mentés

94. § (1) A mentés az azonnali egészségügyi ellátásra szoruló betegnek a feltalálási helyén, mentésre feljogosított szervezet által végzett sürgősségi ellátása, illetve az ehhez szükség szerint kapcsolódóan - az egészségi állapotának megfelelő ellátásra alkalmas - legközelebbi egészségügyi intézménybe szállítása, valamint a szállítás közben végzett ellátása (a továbbiakban: mentés).

(2) A beteg azonnali egészségügyi ellátásra szorul

a) személyi sérüléssel járó baleset, tömeges baleset, katasztrófa esetén,

b) ha életveszély vagy annak gyanúja áll fenn,

c) heveny vagy riasztó tünetekkel járó esetekben, ha a sürgősségi ellátás elmaradása életveszélyhez, maradandó egészségkárosodáshoz vagy a gyógyulás elhúzódásához vezethet,d) szülészeti esemény során,

e) ha az erős fájdalom vagy egyéb súlyos heveny tünet csillapítása sürgős orvosi beavatkozást igényel,

f) heveny tudatzavar esetén,

g) veszélyeztető állapot vagy annak gyanúja esetén.

(3) A (2) bekezdésben foglalt esetekben bárki jogosult a mentés kezdeményezésére.
tünci28

Lányok, látom írtatok "amoda" is..tudtam ,hogy eljön majd ez a perc is, de mégis olyan, mintha megcsaltatok volna... :(
Jó, tudom,Tünci hülye..

De mégis.Később már nem fogjátok két helyre is írni ugyanazt... :cry:
tünci28

gyógyuljatok meg hamar lily
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.02 21:04-kor.
Vendég

Sziasztok!
Délelőtt voltunk nézni lakást, mindkettő tökéletes, az egyiket lakberendező csinálta, hát az az, ami nem fér bele a költségvetésünkbe.
De a másik biztató, kis fantáziával jó dolgok hozhatóak ki belőle, szóval lehet megvesszük.

Boboka!
Akkor rendben volt minden a dokinál ezek szerint? :wink:

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?