Új privát üzeneted érkezett!

Berni! Dominik is kapott fulladásra szurit, ő 4 hónapos volt, de nem sokat használt és ezért kerültünk kórházba. Hű hát a darázs- méhcsípés allergia sem játék! Nálunk is van kint a szőlőben calcimusc mikor nyáron kint vannak a fiúk, de remélem nem lesznek erre allergiásak a gyerekek. Berni fullad tőle? Vagy nektek is csak elővigyázatosság?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi, ezt nem is tudtam, h együtt jár a közgyógy a kiemelt csp-vel... De ez is má milyen hülyeség, akkor minek külön igényelni... Lüke bürokrácia.
Hát, hálaégnek csak hallomásból ismerem ezeket a gyógyszereket, nagyon remélem, hogy a fiúk hamar kinövik ezt a szörnyű nyavaját... (Az asztmát ismerem, nekem is van, de inkább én legyek beteg 1000-szer, mint egyszer egy gyerek...) :cry:
Évi, akkor külön bőrönd kell a gyógyszereknek... :cry:

been

Dadomi:elővigyázatosság ,mert a párom allergiás rá rendesen.
Bernit csípte már meg darázs ,a rohadt dög berepült a babakocsiba és a kis kezét csípte meg.
Hívtam a dokit azonnal kérdezte van e a családban.
Na akkor már már sorolta is mit adjak be neki.
Inkább mint ,hogy megfulladjon.

Been:én ilyen vagyok ám :lol:
Van még nálam sebtapasz ,1 streil kötöző,összecsukható kisolló,görcsoldó,fájdalomcsillapító ,b6 vitamin és dedalon,ja és isomár szem mosó folyadék. Na meg 0,5l-er víz ,Bradomann vagy Clarasept fertőtlenítő kendő :oops: :oops: :oops:
És a játszótérre is így megyek :roll: :oops: :oops: :oops:

Nem szeretek segítség után rohangálni ,inkább cselekszem ,ha baj van,sőt a kis elsősegély csomagommal másokon is szoktam segíteni.
berni611

Ha messzebre megyünk az otthonunktól még viszek hashajtót és hasfogót és lázmérőt ,neocitránt is.Asszem mást nem szoktam bepakolni :oops:
De tényleg jobb ha kéznél van és nem kell patika után kutatani.
berni611

Évi, sztem jól teszed!
Nálunk Hannát csípte meg egyszer darázs, a temetőben, iszonyatosan feldagadt a szája széle, úgy nézett ki, mint Angelina Jolie... :lol: Megijedtem nagyon, bicajjal rohantam haza calcimuscért, aztán vissza, adtuk be neki rögtön, de szerencsére nem lett baj.

been

Emma! Tudod nehogy már valami egyszerűen menjen! :evil:
Berni! Én rettegek ezektől a hülye darazsaktól, méhektől... :evil: Melyik játszótérre is jártok ti? :P :lol:

dadomi

Dadomi:nekünk szerencsére használt,persze mellé kapta a kúpot is.
A Dokibács azt mondta a kicsit később hozom akkor lehet gégemetszés lett volna belőle.
Hát ezzel jól rám ilyesztett.
Szegényt sajnáltam,mert fájt a szuri ,de algi tudott sírni,mármint hang nem nagyon hagyta el a torkát.

Azóta nagyon figyelek ,köhögésre, rekedt hangra.
azonnal teszem a vizet a hűtőbe .
És szedem elő az inhalátor gépet.

Szegény kiscsávód gondolom sűrűbben kap ezekből a finomságokbó :evil:
Na megyek mert ennyi volt a szabadságom :(

Sziasztok csajok és tök jól megvitttuk ma a dolgokat :wink:
berni611

Dadomi:csatári torok házakközötti nagy játszó.

Been:szegény kislány,azért jó érzékeny helyen szúrta meg az a dög :evil:
Na csók a családnak!!!
berni611

Gégemetszés???? Te jó ég! Még jó, hogy időben vitted és használt a szuri! Hát nekünk szeptembertől májusig bármikor bedurranhat az asztma, sőt egy kis megfázás is komoly gondot okozhat!

dadomi

Berni! Nem ismered az unokatesómékat? Ők is odajárnak szerintem! Két és fél éves a kisfia, Levente, az unokatesóm pedig Andrea. Magas, vékony, és fekete (vagy legalábbis nagyon sötét) hosszú haja van, tavaly nyáron költöztek vissza Szd-ra, a Béri-be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.01.30 16:57-kor.

dadomi

Úristen, gégemetszés, szegényke... :shock: :shock: :shock: :cry:

been

Na akkor én is elmondom,hogy nekünk is jár Noémi miatt a kiemelt családi,pontosan nem tudom,de kb 11-13 ezer között van(Dadomi biztos jobban tudja :wink: ) és ami cseppet szed Noémi 2 havonta 50 ezer ft,ezek mellé még van az Aerius,singulair meg a spray (ezek kijönnek havi 3-4ezerből) közgyógy nincs,nem is kell (költsék magukra :!: :evil: ) és 3 havonta járunk Budapestre,ami Apának egy szabadnap! ÉSSSSSSSSSSSS beteg a gyerekem! Na akkor ki is fizet kinek????????????? Jaj és ebben akkor a külön kaja(ami megint horror ár Dadomi sajna ezt is tudja) nincs is benne!

Kép
Kép
josi

berni nem csodálkozom,hogy ezek után ilyen kis túlélő csomaggal jársz!

Kép
Kép
josi

Dius nekem Whirlpool mosógépem van, 10 éves és szokott ilyet csinálni az enyém is,hogy leáll mosás közbe,pedig nincs is vége a programnak. Lehet,hogy rövidesen beadja a kulcsot? :shock: Na akkor én is várom a tippeket ki milyen mosógépet ajánl :roll:

Kép
Kép
josi

Először is APEH-ellenőröknek kik e fórumot olvassák: nincs mosogatógépem :lol: :lol:
Nekem Ariston mosógépem van, szupervékony és digitális kijelzős, na meg előre programozhatós. Amikor kórházban voltunk legutoljára Ricsivel, akkor lepett meg az uram vele. Én akartam nagyon ilyet, hogy be tudjam programozni, hogy mire hazajövök a melóból addigra egy mosás már legalább készen legyen. És hát a drága uram annyira imád engem, hogy meg is vette. :lol: :lol: Amit imádok a 33 perces mosása, szinte mindent ezzel mosok. Úgyis csak egyszer van rajtunk, mit kell rajta órákig sikálni?
Dadomi, hát ez az iskolatéma is bonyolult nálunk. Először is az én fiamat az óvónők hiperaktívnak minősítették. Na ez komoly vita volt köztünk, mert ne értsétek félre én nem szégyellem ha a fiamnak valami betegsége van, de amelyik gyerek 8 napig katéterrel ágyhoz kötözve (nem is 1 alkalommal) meg tud maradni az nem hiperaktív. Ebben egyetértettek az orvosok és az ápolónők is, főleg azok akiknek volt ilyen típusú gyerekekhez szerencséje. Mikor én ennek hangot adtam, sőt példáloztam azzal, hogy a kórházban is szó volt róla és Ricsi nem hiperaktív, akkor "leminősítették" sajátos nevelést igénylővé. Na most ehhez tudni kell, hogy az én fiamnak két hibája van: nagyon jó a memóriája és rettentő sokat beszél (állandóan). Szóval foglalkozni kell vele, és ő mindent pillanatok alatt megtanul utána meg unatkozik.
A másik ok: ami azért többet nyomott a latba, hogy nem tudott tisztán beszélni. Volt olyan betű pl. a "t", amit abszolút nem tudott kimondani. Az óvódában volt logopédus heti 1 alkalommal, de a legtöbbször beteg volt, így hónapokig nem volt óra. Majd üzente a csaj az óvónővel, hogy Ricsivel egyszerűen nem tud dűlőre jutni. Na ennyi volt a fejlesztés.
Elküldtek bennünket nevelési tanácsadóba, ahol megmondta a pasi aki Ricsit vizsgálta, hogy szerinte nem kellene maradnia az oviban, de iskolába sem javasolja, hanem irassuk be a Waldorf alapítványhoz 1 évet és utána menjen rendesen iskolába. :?: :?: Na ezen megint kiakadtam és nem azért mert fizetni kell, hanem miért is tenném ki ennek a gyereket? Na aztán abban maradtunk, hogy úgyis elkerül abból a csoportból, ahol állandóan probléma van vele, nem fogok belőle vándorcigányt csinálni. .........
Mindjárt folytatom.
Vendég

Jaj nem is mondtam..........Csilla,ha valami rosszat csinál,akkor rászól saját magára,hogy Csilluuuuuuuuuuuuuu,onnan tudom,hogy gyorsan meg kell nézzem mit csinál :lol: olyan kis édes :lol:
Tuntun nekünk szerencsére nem kellett logopédushoz járni,de vannak ismerőseim,akiknek járt a gyereke az óvodába,de szart se ért. Különben meg mit várnak egy elsős gyerektől,akinek addig csak a játszásról szólt az egész napja,mert nem tudom nálatok,hogy van az oviba,de nincsenek foglalkozások(mint a mi időnkbe),csak akkor csinál bármit is a gyerek,ha kedve van hozzá.

A pasi meg biztos jutalékot kapott az alapítványtól! :lol:
Ezt a mosógépet én is szeretném :D

Kép
Kép
josi

Na itt vagyok.....
Szeptembertől átkerült az éppen aktuális nagycsoportba Ricsi, ahol rögtön rájöttek, hogy Őt foglalkoztatni kell. Érdekes módon itt nem volt vele magatartási probléma, csak annyi, hogy nem tudott megülni a fenekén 10 percnél tovább. Majd novemberben kérte az óvónénije - Ő olyan igazi óvónéni még -, hogy próbáljak meg keresni logopédust a gyereknek, mert gondja lesz a suliban és úgy néz ki, hogy az oviban nem lesz. Mondtam neki, hogy én ezt már rég megtettem volna, ha szólnak, de.... Na találtam is egyet egy tündéri aranyos nőt, aki a mai napig foglalkozik Ricsivel és nemcsak a beszédfejlesztésben segít, hanem mostmár a tanulásban is. Csodák csodájára ami nem sikerült 3 logopédusnak 3 év alatt, az sikerült egynek 2 hónap alatt!!!!! Teljesen ki voltak akadva az óvónénik, ugyanis Ricsi januárban jótékonysági műsoron verset szavalt tisztán, érthetően. Aztán szólt az óvónéni, hogy van logopédusa az ovinak és hogy Ricsivel is foglalkozna. Mondtam, hogy nem, nekünk van saját és haladnak is a gyerekkel és teljesen fölösleges két módszer szerint tanítani a gyereket.
Szóval én hallottam már jót is, rosszat is, hogy korán kezdte a gyerek az iskolát, erre csak azt tudom mondani, hogy nekünk anno nem igazán volt választás, ha nem voltál évvesztes menned kellett. A másik, hogy én azt hiszem jól döntöttünk, mert Ricsi nagyon sokat komolyodott ebben az 1 évben és nem volt olyan vészes a sulikezdés. De hangsúlyozom nálunk az állandó beszéd a legnagyobb probléma. Szó szerint nem tudja befogni a száját, remélem kinövi.
Vendég

Josi, ezen én is meglepődtem, mint kezdő anyuka. Mert bennem is az élt, hogy a húgomnak is utolsó óvodás évben külön foglalkozások voltak.
Én is túlélő csomaggal járok, de nekem van benne felnőtt gyógyszer is :( :(
Vendég

Aranyos lehet Csilla :lol: :lol:
Nekem meg Erik ilyenkor jajgat, mint egy vénasszony. Ő is olyan jó fej.
Ma különösen sokat "rajzol", főleg a papa szekrényét és ajtaját. :lol: :lol: De azért néha a lapra is jut egy kis golyóstoll. Olyan érdekes Ricsi sohasem firkált össze a lapon kívül semmit, ő viszont leszedte a falról a tapétát 2 hónappal azután, hogy megcsináltuk a szobáját. Majd tavaly az új szobájában a mennyezeti burkolót, kb. 1 hónap múlva. Na akkor azt hittem agyonütöm.
Vendég

a mennyezetről??????????????Hogyan???????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
josi

Josi! Most megcáfollak :P Most is van foglalkozás az oviban bár tényleg más mint a mi időnkben. A hangsúly a játékon van, az igaz, a foglalkozások játékos foglalkozások, ami nem kötelező foglalkozás (nálunk csak a torna az), az mind a játéktevékenységből indul ki. Nem azok a tipikus feladatlapos foglalkozások vannak már, mint még a mi időnkben voltak, de hidd el, nagyon jók a mai foglalkozások is! Persze jó óvónő kell hozzá! Nagycsoportban viszont már oda kell ülnie a gyereknek a foglalkozásokra, ezt a mi óvónénink mondta. Mivel iskolaelőkészítés van már akkor. Meg hát az óvónő dolga, hogy a gyerekeket kellően motiválja, és akkor hidd el, hogy odaül mindegyik gyerek, mindenki csinálja a feladatot! Én csak gyakorlaton csináltam foglalkozást oviban, dolgozni nem dolgoztam óvónőként, de tudtam úgy motiválni a gyerekeket, hogy odajöttek és lelkesen csinálták a feladatokat.
Tuntun! Annyira utálatos dolog, hogy mindjárt rámondják egy gyerekre, hogy hiperaktív, ha nem ül egész nap a sarokban! :roll: Hát nehéz dolog ez az iskolakezdés. Mondjuk Dani teljesen új csoportba kerülne, ha maradnia kéne még egy évet, és azért ez is elég fontos szempont. Biztos könnyebb úgy kezdeni az iskolát, ha ott van a kis barátja is. De még van egy évünk eldönteni...

dadomi

a graffiti nálunk is menő :lol: :lol:

Kép
Kép
josi

Dadomi, Noéminek egy gyerek se volt ismerős a suliba,mostanra meg a harmadikos csajok közt is van barátnője :) én is féltettem,hogy majd megviseli,hogy nem ismer senkit,és milyen rossz lesz neki,ha szünetbe nem tud kivel játszani. Ha a tudása megvan hozzá,vidd csak nyugodtan.
Akkor benned egy Óvónő veszett el :lol: nem téveszettél pályát? :wink:

Kép
Kép
josi

Josi! Óvodapedagógus diplomám is van :wink: Majd meglátjuk, hogy melyik diplomámmal lesz sikerem a munka világában :D

dadomi

Hahó. Tényleg, Josi, náltaok is van betegség jócskán... Jajistenem. Csilluuu? :lol: :lol: :lol: De édes lehet! Nálunk Ármin azt csinálja, h odajön hozzám, ha valamit csinált és a maga kis babanyelvén magyaráz és mutogat... Olyankor tudom, h gáz van. Firkálás nálunk is megy, Hanna nem dekorált, Ármin bepótolja.
Ezt a hiperaktivitás-dolgot én se szeretem, tényleg nagyon könnyen ráhúzzák ezt a gyerekre. Egy másik fórumon van egy anyuka, neki is hipermotilis kisfia van, de nagyon jó ovi után nagyon jó suliba került, és nagyon tehetséges kiskölök, nagyon hamar olvasott, most meg tehetséggondozásra fogják majd küldeni - míg egy másik suliban lehet, hogy nem hagyják érvényesülni, nem foglalkoznak vele, beskatulyázzák, mint "rossz gyereket"... - azt nem mondom, h elsikkad, mert a tehetség utat tör magának, de, hogy nagyon nehéz dolga lett volna, az is biztos.
Borzasztó különbségek vannak ovik és sulik között... :?
Mennyezetről? Ügyes gyerek. :lol: :lol:
Hanna ovijában is van foglalkozás, mivel összevont csoport, odamennek a kicsik is; Hanna is sokat tanult így. Óvónénik elmondása alapján szeretik is a gyerekek ezeket a foglalkozásokat.

been

Emma én mindent mondtam volna akkor Ricsire, csak azt nem, hogy ügyes :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként a titok nyitja: galériás ágya van és az ágya fölött szedte le.
Galériás ágy sztori: ugye, hogy sikerült a kistesó, teljesen át kellett szerveznünk a lakást, mert a mi hálónk kicsi volt és oda került be a kiságy. Ezt úgy tudtuk megoldani, hogy Ricsike szobáját befalazni és az oda vezető folyosót hozzácsapni a mi szobánkhoz. Így Ricsinek a nappaliból kellett új ajtót vágni. Na de ha már minden új, akkor legyen galériás ágya mondtam én, mivel kicsi a szobája, de úgy félek, hogy a létrán le fog esni, amilyen kis szeleburdi. Ezért úgy okoskodtam, hogy lépcsőt kell csináltatni az ágyhoz, de az meg sok helyet foglal :?: :?: És kipattant az isteni szikra a lépcsőfokok lesznek a fiókok! Hívtam egy asztalost elmondtam neki, hogy mit szeretnék és azt mondta meg tudja csinálni. Így az ágyához hozzá van rögzítve egy lépcső, abban vannak a játékai, az ágy alatt meg az íróasztala. Mondjuk az egy kicsit sötét, de általában nem ott tanulunk, azon inkább játszik.
Vendég

Dadomi, nekünk sem volt egyetlen kis barátunk sem a suliban, mert mi nem a körzetes oviba jártunk, viszont az iskola meg az. Az Ő kis barátai szinte mind az ovi melletti suliba járnak ami a város másik végén van. Ő is mindenáron oda szeretett volna menni, de ez a problémák ellenére is jobb suli - állítólag -, mint az.
Még van 3 hónapod, hogy eldöntsd, hogy mi lenne a jobb Daninak. Amit itt még hozzátennék - már tapasztalatból -, hogy nagyon kemény a suli és egyáltalán nem bántam meg, hogy még volt egy "szabad" éve. Ha minden jól megy innentől min. 10 évig, de ha rajtam múlik tovább, már nem lesz megállás a mókuskerékben. :lol: :lol:
Vendég

Dadomi, tiszta hülye vagyok: 1 év 3 hónapod, mit öregítem ezt a nagyfiút :oops: :oops: :oops:
Vendég

hali. Vagyok. Lelkesen zacsizunk. :lol: Már nagyon jól megy :D
tuntun,fejti a fiad a tetőt? :lol: Ez tetszik :lol: :lol:
Nálunk az oviban olyan foglalkozás van,mint a mi időnkben. Kiscsoportban ragasztanak,báboznak,bábokat készítenek,festenek,sétálni mennek,környezetóra címszóval,stb...járnak színházba,van énekóra,mesét tanulnak,az óvónéni felolvassa a mesét,vissza kell neki mondani,stb...Csütörtökönként van tánc,pénteken torna,rövidnaciban,kistrikóban-haláliak :D
Aztán év vége felé elkezdik ők is a feladatlapozást,ami lesz majd középsőben,nagycsoportban. Olyan nincs már most sem,hogy valaki nem akar menni a foglalkozásra,inkább játszik. Mondhatni elég szigorú ovi,de nekem nagyon tetszik,nagyon szimpatikus. Kristófon nagyon meglátszik,hogy jár szeptember óta,sokat komolyodott,szerencsére.
Csilla,de édes!!!!Olyan okosak már most,nem?
Elizánál azt bírom nagyon,hogy múltkor a kádban nem ülve,hanem állva pisilt,és végig kacagott,hogy folyt le a lábán...azóta ha pisil,megáll,és néz lefelé,majd mutatja a kis kezével,hogy nincs :shock:
Mármint,hogy nem jön a pisi,nem látja. Megzabálom!!!!
hú,az a hiperaktivitás dolog,ettől nagyon fel tud menni a pumpám. Mikor rámondják a gyerekre,hogy rossz,csak azért,mert neki nem elég pl.1 feladatlap,hanem annyi idő alatt meg tudna csinálni kettőt,így meg unatkozik...hú,nekem ilyent ne is mondjanak az oviban,mert ütök.
Logopédus:én ugye nyáron elvittem Kristófot,hisz 13 hangzója nem volt meg. Azt mondta a csaj-hihetetlen aranyos,csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!-hogy ha jövő szeptemberig bejön neki a bekarikázott 5 vagy 6,már nem emlékszem,majd megnézem a papírját,akkor nincs semmi gond. Namost,ebből az 5-6-ból már most bejött neki 3. Teljesen egyedül. Nem erőltetem neki,nem szólok rá,csak ha valamit rosszul mond,azt megismétlem neki jól. Ennyi. Néha csettegünk,mint a pacik,néha körbenyalja a száját,és nagyon sokat iszik szívószállal. Neki nagyon enyhék az izmai a szájában,meg ugye fordítva zár a fogsora,meg dupla nyelvféke van :shock:
Aztán,az óvónéni-mellesleg szomszéd,és a fia a leendő sógórom :D -felvitte az ovis logopédushoz is,hogy ő mit mond. Azt mondta,hogy hihetetlen nagy a szókincs ahhoz képest,hogy még csak 4 éves,és,hogy egyenlőre semmiképp ne csináljunk semmit,azon kívül,amiket leírtam,majd nagycsoportos korában,ha kell még,de szerinte nem kell már akkor.
Hú,jó sokat rizsáztam :P :oops:
Ricsinek nagyon boldog szülinapot kívánok,ha holnap esetleg nem tudnék írni.tuntun holnap adj neki egy nagy -nagy cuppanosat!!!!
Vendég

Ani, köszönjük szépen. Naná, hogy megcsókolgatom a kis Drágámat mindenki helyett.
Ma volt vele egy komoly beszélgetésem a magatartása miatt, mert a tanárnénije - az engedékenyebb - panaszkodott rá. De azt mondta, hogy nem adott neki feketét, mert nincs értelme, nem érdekli a gyereket. Viszont nem engedte verset szavalni és ezért sírva fakadt.
Én remélem, hogy megpróbálja összeszedni magát.

Na Lányok örültem, hogy ma is Veletek lehettem és ilyen jót "beszélgettünk"!!!!!
Mára elköszönök, mert Poirot és Tűzvonalban lesz a tévében és mindkettő a kedvencem.

Jó éjt Mindenkinek!!!!

Üzenem az éjjelente felébredő babáknak, hogy tessék hagyni az anyucikat aludni, sokkal több mosolyt fognak másnap kapni!!!!!!!
Vendég

Ani, akkor olyanok vagytok már, mint az Örkény-műben a Tóték, csak ti nem dobozoltok, hanem zacskóztok bakker... :? Jajmár, jó lenne túl lenni ezen az egészen, megértem. Kristóf nagyon ügyes! És tök jó, h sikerült normális szakembereket találni. Eliza... :lol: :lol: :lol:
Jáj mennem kell, Ármin üvölt.

been

tuntun Nincs olyan,hogy hiperaktív gyerek, olyan van, hogy valakivel többet (mert mondjuk aktívabb) vagy más szemszögből kell foglalkozni. Erről olvastam egy mélyreható tanulmányt (onnan ez a nagy okosság)
De csak abba gondoljatok bele, hogy amikor mi vagy legalább is én jártam iskolába eféle kór még nem ütötte fel a fejét (meg ugyebár ezzel az egy szóval aztán minden meg van magyarázva)
Remélem ezzel nem bántottam meg senkit... (ha valóban létezik, akkor az én gyerekem is az :lol: egy percet sem tud egy helyben ülni :wink: , majd feliratok neki valami nyugtatót )
Vendég

Még nem volt időm mindent végigolvasni (termeltek ám rendesen).De majd most bepótolom. Jön a megérdemelt lazulás
Vendég

Szia Devcsa lesz/van mit olvasnod. A nyugtatóról jut eszembe, hogy azt is mondta a óvónő, hogy vigyem el homeopatához és ő ad neki vmilyen szert amitől egy kicsit lenyugszik. Amikor a férjem meghallotta még jó hogy vidéken volt, mert az óvónőt kiszedte volna a haja alól.

Rékababa, hogy vagytok, jobban van már az a pici lány?
Vendég

Akkor látom, hogy hiperaktivitásra csak ez az egy recept van :roll: nyugtatót a gyereknek...Pfújjj
Vendég

Hú lányok tényleg termeltek, igyekszem visszaolvasni, de mindig annyi dolog van, olyan sosincs hogy ne lehetne valamit csinálni... őrület. :)
Most van pár percem hogy kifújjam magam...

Ani hát nem irigyellek, felér egy költözéssel amiben most vagytok.. útálok zacskózni dobozolni, nem is az a rossz amíg megcsinálod hanem utána mindent vissza.. :?
Eliza nagyon édi lehetett pisilés közben :)
Engem ma a fiam kétszer is lepisilt pelenkázás közben és utána jókat mosolygott, imádom :lol:

Jaj, még annyi mindenkinek írnék, de párom szeretne kicsit gépezni, Barnus meg alszik úgyhogy elteszem magam én is holnapra!
Jó éjt mindenkinek!! Puszi a gyereknek! :)

Kép
dius87

Sziasztok!

Vagyok végre én is. Leteltek a vizsgák,kezdődik az új félév. Sajnos 3 tárgyat fel kell vegyek újra a mostani félévre is. :cry: :cry: De majd sikerül most és fel a fejjel.Köszike a hiányolást,aranyosak vagytok.

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Cseriani, kitartás és gondolunk rád holnap. Most már csak jó jöhet és hamar túl lesztek rajta. Anyósodnak jobbulást.
Évi,anyudnak boldog szülinapot és jó egészséget kívánok!
Dadomi,én is elszeretném kérni a fekete erdő torta receptjét,ha még lehet.
Emma, nagyon aranyos Hanna.
Julcsi, én is szavaztam.
Tuntun,Ricsinek is boldog szülinapot. Nekem meg vasárnap lesz.
Dius,sajnos mosógép ügyben nem tudok segíteni mert nekem Whirlpool van (whirlpool mániás vagyok). Meg a mosógatógépem is az.De mind a kettő még tekerőgombos,csak a mosógép még pluszban kijelzi a mosási időt. Ja,és 6.érzékes és betudok állítani mindent(hőfok,centrifuga,pamut v. műszál). Nagyon szeretem mind a két gépet.

Politika,én nem szeretek politizálni,mert nagyon betudok pörögni rajta.Egyébként mi is 1 éve cseréltük le a kocsinkat egy újabbra,mert már a régiben volt 200ezer km és kellett volna rá költeni.Amúgy hiteles,meg a mocink is hiteles,na meg természetesen nekünk is van lakáshitelünk.
De a párommal nagyon szerencsés vagyok,most nem nagyképűségből írom és nem dicsekedni akarok,de nem csak rendőr hanem autószerelő is egyben,így ő javitja/javitotta a kocsinkat. Meg a házon belül és kívül szinte mindent egymaga csinált a házon. A csempézést,metlachizást,hőszigetelést kívűl,festés,álmennyezet,meg a villanyt. Csak a vízet és a gázt csinálta a nagybátyja. Ezzel rengeteget spórolunk/spóroltunk eddig meg.
A receptek nagyon jól hangzanak és bizti nagyon finik is. Majd én is teszek fel 1-2 receptet ha nem baj.
Ovi,suli: utóbbi még messzebb van,de most hogy voltam mindkét helyen gyakszin és elmondhatom hogy az oviról ugyanazt tudom írni,mint Cseriani írt. A sulliról viszont az alsótagozat erős és jó és normális tanítónénik vannak,de a felsőtagozat már kevésbé erős. De majd meglátjuk. Szerencsére az ovi is és az iskola is a mi utcánkban van és nincs messze.

Na,jó hosszúra sikeredett,de remélem nem haragszotok érte.
dius02

Remélem nem hagytam ki senkit,ha netán igen akkor ezer bocsi,de szita az agyam!
Ja,még valami,hiperaktiv gyerek.Ha ilyen könnyedén kijelentik a gyerekről hogy hiperaktív,akkor az én fiam is most már az, mert egy percig nem bír nyugton lenni és pörög ezerrel,meg csak akkor van nyugton ha alszik? Ez érdekes,akkor szerintem mindegyikünk gyerekére lehetne mondani,nem?
dius02

még nem értek ide,már izgulok...lányok,mondjátok meg,miért kell velem bunkózni egy tök ismeretlennek?újszülöttes topik,ismét. Véletlenül oda írtam le a receptet,amit yuyu kért,erre ismét kaptam beszólást...már nagyon unom :(
Vendég

Egy feladvány,amíg nem vagyok :D
Válaszokat ide kérem!!!
Elküldöm majd emailben is,ha megvan a válasz beírhatod a neved,és továbbküldheted. De addig is,lehet számolni :lol:

Okosabb vagy, mint egy ötödikes? Itt egy matematikai feladat, amit sok
felnőtt nem volt képes megoldani. Ha sikerül megnyitnod az Excel táblázatot,
meglátod, milyen kevesen oldották meg...
"Egy buszban 7 lány utazik. Mindegyiknek van 7 hátizsákja. Minden
hátizsákban van 7 macsek. Minden macsekkel van 7 cica. Kérdés: Hány láb van a buszban?"
Nincs semmi átverés, ne olyan válaszokat gondoljatok, hogy a "busznak
nincs lába", ez egy matematikai számolás!
Vendég

Jó reggelt!

A buszban csak a 7 lány lába, vagyis 14 nem?

Olvastam én is a hozzászólást, szerintem az egész csajt kellene "kiszerkeszteni".

Gondolom nemsokára megérkeznek az emberek, ne izgulj hamar túllesztek rajta.

A nosztalgia sorozatomat majd este folytatom szerintem, mert most nekiállok a kajának utána megyek a tortáért.......

Majd du. 4 óra felé lesz a köszöntés, mert 1-re jön a logopédus csaj, akinek szintén ma van a szülinapja :lol: :lol:
Vendég

nem,nem tuntun!!!Tiszta matematika,számolj!!!! :lol: Jóval több!!!!
Megérkeztek,már vésnek,fúrnak!!!
Vendég

Ricsókának Nagyon Boldog Születésnapot!!!
Vendég

Ricsikének boldog szülinapot! :P
Kérünk fényképeket!!!
Most nincs időm és kedvem se matekozni :lol: ezer a dolgom,csak Ricsit jöttem köszönteni.
Apjuk teganp megjött mosok ezerrel meg főzök,meg takarítok......asszonysors :roll:
Ani kitartás!!!!

Kép
Kép
josi

Cseriani! 68 616

dadomi

Köszönjük Mindenkinek! Majd rakok fel képeket.

Ani azt hittem, hogy ilyen beugratós :oops: :oops: , amikor ilyeneket kérdeznek én már gyanakszom. :lol:
Vendég

TUNTUN Én is kívánok Ricsinek, Nagyon BOLDOG születésnapot!!!! (majd mond el mit kapott) :)

Kép

Kép
dius87

Ani, remélem hamar túl lesztek rajta!!!
Majd írj hogy hogy állnak...

A macskák lábai is számítanak, nem??? :)

Apa ma is dolgozik, de csak 1 ig, nálunk itthon nem akar beindulni a nap. Fiam ma éjjel 9 jól látjátok 9órát aludt és ez a 4. nap hogy minden éjszakát átalszunk!!! :) De most megint alszik az ölemben, nincs szivem felkelteni, no meg lusta is vagyok felállni!!!! :)
Délután ma mi is megyünk szülinapozni, Barnus uncsitesójáékhoz!

Kép
dius87

Számoljatok csajok, azt mondta Cseriani, hogy túlzásba vittem a számolást, ennyi láb azért nincs. Majd ha nem ugrálnak körülöttem a fiúk, akkor nyugis körülmények között kiszámolom :)

dadomi

figyu csajok,hagyjuk azt az egész szart. Benneteket is csak leszól,nem hiányzik ez senkinek. Kaptam tőle egy gyönyörű privát üzenetet is,köszönöm neki.
Semmi értelme ennek az egésznek. Itt maradok veletek,veletek lehet beszélgetni,nem érdekel más baja,ha gondja van,oldja meg,de nem engem cseszegessen. Elmagyarázta,hogy mennyi ember nem ismeri a szerkeszt gombot,és felhasználhattam volna,meg kaptam ismét hideget-meleget,csak mostmár priviben. Van elég bajom,nem hiányzik ez nekem. Megtudtam,hogy amit írtam,azt miért írtam,tehát gondolatot is tud olvasni.
Köszönöm nektek,amit írtatok,és tudom,hogy nem személy szerint nekem szólt tőletek,bárkiért megtettétek volna. Most megyek,mindjárt kész a kaja,aztán elmegyek a gyerekekkel,hogy legalább Eliza tudjon aludni.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?