Új privát üzeneted érkezett!

Na, megint én, elolvastam a felmenőket. Kép

Nanda: igen ez a kukigond elég vacak. Bár túllennénk már rajta. Kép
Köszi a választ a fájdalmakkal kapcsolatban.A guggolást én is csinálom! Miért nem szabad?
A sétát nem tudom máshogy megoldani, kertünk nincs, se segítség. Így csak a rövidülés marad. Kép
A tali biztos jót fog tenni mindenki lelkének!! Kép

Süncsi: az az állatka Dani Macija. Kép
Hátonfekvés: a baba elnyom egy nagy eret a vena cavát azt hiszem,(remélem jól írtam) ezért kényelmetlen a hátonfekvés. És minnél nagyobb a baba annál rosszabb. Ezért is marhaság, hogy sok helyen hátra kényszerítik a nőket szülés alatt.

Egcsi: jó, hogy megvagy, sok erőt a festéshez és várunk vissza!!

Szöszi: legyél is jobban! Vigyázz magadra, sok puszi!!

Zsuzsa: akkor a fájdalmak bizti a többlet terhelésből fakadnak. Kép
A talit nagyon várom és szuperul megszervezted, puszi érte!!

Bori, Chello, nektek is sok puszi!!

Bellana

Ui: jár valaki a Máv kórházba??????
bellana

Bellana!Kép
Akkor 8-5?Kép
El is hiszem,hogy fel vagy dobva...gratula a szep kisfiuhoz,aki raadasul minden oldalat megmutatta a szuleinek.Teljes elnyomasban leszel otthon!Kép
szoszi
szoszi

Szöszi,nem félek én 3 hapsitól sem. Kép
Kell is ennyi, hogyha le akarnak majd hurrogni! Kép
Bellana Kép
bellana

Sebaj csajok, én még ronthatok majd az arányon, meg javíthatok is! Kép

Bellana: gratula!

Mindenkinek:
Amúgy tényleg van a méh alatt egy főütőér, ami az altestedbe szállítja a vért! Azt nyomja a baba, így a keringése romlik a mamának.
A guggolással az a baj, hogy ilyenkor nekinyomódik a burok, és a méhed, ne adj isten a baba is a méhszájnak, ott megnő a vérbőség, és tágulást indíthat! Inkább térdelj, ha tudsz! Ha már szülsz, akkor jó, ha bele tudsz guggolni a fájdalmakba, mert az is segíti a tágulást!

Jó éjt, és Hajrá TVERA!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: térdeljek? Az utcán? Kép
Viccen kívül: ezt nem tudtam. Kép

Jó éjt, hajrá TVera!!

Bellana
bellana

Bellana:
pedig komoly! Nekem is akkor mondták, amikor a lepényem mélyen tapadt!
Vannak persze olyan helyzetek, amikor nem megoldható, de kerüld! Kép
Nálam SVera megy haza. De nekem ma spáci az Ibolya sem tetszett!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy ennyi időt töltöttem távol bejelentkezés nélkül.
Sajna a folytonos növekedés és súlygyarapodás következtében még mindig fáj a hátam, de elkezdtem a jógát és a férjemmel is maszíroztatom magam néha. Mi a jövő héten fogunk menni ismét kontrol vizsgálatra. Kiváncsi vagyok mennyit nőttek már a babáink. Biztos sokat, mert nagyon erőseket képesek mostmár rugni és egyre intenzívebben. Már kívülről is látszik ha mozognak, a férjemnek még a kezét sem kell a hasamra tennie.

Még nem olvastalak végig beneteket, de remélem mindenki jól van és elmúlt már a depressziós hangulat.

Láttam, hogy élénken szerveződik a tali. Mikor lesz pontosan?

jó pihenést mára! Sziasztok!

Vali
23+0
C.Vali

Sziasztok,
Indulunk Ráckevére, csak loptam egy percet, hogy megnézzem, járt-e itt valaki, és látom, azért beindult estére az élet.

Bellana!
Annyira örülök, hogy boldog vagy a kisfiúval! Bevallom, kicsit irigyellek, tudod, én is egy picit fiúcskára vágytam... De félre ne értsétek, a lánynak is természetesen nagyon-nagyon örülök, főleg, mert mindenki azt várta már. (És fütyigondunk sem lesz vele...)
Bellana, kérek szépen egy fiú-nevet, muszáj beírnom a saját táblicskumba...Beírom, hogy Zakariás, ha nem adsz választ!

Zsuzsa, szólhattál volna, hogy bablevest csinálsz...Én még életemben nem csináltam igazi bablevest -olyan Jókai-bablevesre gondolok, csülökdarabkákkal-, és imádom!
Nálunk is volt baleset a hétvégén: odacsuktam Dani kezét(bal mutatóujját) a kocsiajtóba...Iszonyatos volt, nem mertem megnézni, amikor kiszedtük. Ömlött a vér, azt hittük, mehetünk a sebészetre, de szerencsére 10 perc után sem kezdett el jelentősen dagadni, másnapra pedig csak a felrepedt bőr tanuskodott a dologról, meg egy kis kékülés a körömnél. Annyira kicsin múlik minden ilyen apró baleset!
(ilyenkor sajnos napokig nem tudok szabadulni a gondolattól, mi lett volna, ha...pl. lecsípi az ujjahegyét az a vacak erős ajtó stb.Brrr..)

Most a fiúk lelőttek, mennünk kell. Este jövök, visszaolvasok.
Vali, jó hogy megvagy, és minden rendben van! Pihenj sokat.

Többiek is vigyázzatok magatokra.

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!

Tegnap este óta nekem is fájogat a torkom. A férjem egy nappal előbb kezdte, de persze ő Mebukainnal, és Neocitrannal kúrálhatja magát. Nekem marad a szenteltvíz! Gyanús, hogy a Zsófiét kaptuk meg. Ő nem panaszkodott, hogy fáj a torka, de a kicsik a dokinénink szerint nem is érzik ezt annyira. Csak annyit figyeltem meg nála, hogy 2 napig sokkal kevesebbet evett! Így lehet, hogy nekünk is jön a nátha mellé!

CVali: márc. 27 szombat, 12 óra, Bartók Béla út 40. Marcello Étterem. Ha számíthatunk rád, jelezd légyszi a jövő hét közepéig! Köszi!
A babákhoz gratula. Mesélj majd, mi volt a kontrollon!

Bori: akkor kezditek a tavaszi munkálatokat a telken? Ne dolgozz sokat!
Bellana fia Zalariás? Nem lesz egy gyakori neve Kép
Ez sem Jókai volt, csak fejtett bableves (füstölt ízű leveskockát csempésztem bele), mert reggel kozminál voltam, és utána csak ez fért bele, hogy időben kaja is legyen! Jánosom ezt kolbásszal szereti, és meg virslivel.
De hasonló a két kaja, csak a husit nem főzögettem órákon át, és a babot sem kellett beáztatni. Amúgy nálunk a Jókai bableves az anyu reszortja.
Megértelek Dani ujja miatt! Ilyenkor az ember magát okolja, és persze végigfut, mi lett volna, ha... Remélem a körme is megússza! Jobbulást neki.

A mai képeink:

KépKép

Majd még jövök: Zsuzsa(25+6)
zerko

Bori!Kép
Ugy tunt fel a dolog,hogy a 21-ik hetig osszesen 2.5 kg,a 22.-ik heten meg 4kg egybol!Kép
Igen a vizesedes miatt rossz a keringes a baba fele...en sem tudtam ezt.Eddig semmi baja, de vigyazni kell,hogy ne is legyen.Szerda ota nem hiztam tobbet,sot lement egy kilo,remelem minden ok lesz.
Egyebkent a baba meretei: BPD=55mm,FL=34mm. Ezt osszevetve a ChelloKép 21.-ik heti adataival neki tenyleg egy manokenje lesz (hosszucombu demon),nekem meg kis einsteinem,mert szep nagy a feje...Kép

szoszi (ma 22+0!!!)
szoszi

Kedves Einstein-anyuka,
vigyázz magadra. Ha máris lement egy kiló, az nagyon jó, ugye?

Zsuzsa-pocaktárs,
nálunk apu tudja istenien előadni a jókai-féle levest. Nem kíméli az emésztőrendszerünket.
Most fejeztem be a (szokásos) vasárnapi palacsintasütést. Elég tartózkodó voltam, csak 3-at ettem...
Ráckevén csodaszép idő volt, kis kerti munka Karcsi részéről (gereblyére pattant), én a hársfát akartam megmetszeni, de lehurrogtak, hogy szálljak már le a létráról...Dani meg nekiesett a homokozónak és a kisvödrében lelt esővíznek, és nekiállt "ebédet főzni". Annyira szeretem azt a kis házat! Dórival gondolom rengeteg időt fogunk kint tölteni még az idén.

puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia lányok!

Drága Bori, be ne írd, hogy Zakariás! Kép Még nem tudom mi lesz a neve, tegnap óta eljutottunk az Alexig,(Aurél és a Noé is tetszik) de ez nem végleges, még nem néztük át a könyvet. Kép
Szegény Dani! Én is úgy vagyok vele mint te, hogy magamban szépen letudom játszani, hogy mi lett volna ha...

Zsuzsa: nehogy lebetegedj a talira! Jobbulást!

Szöszi: ügyi vagy, hogy fogytál és szép okos babucid lesz. Kép

Puszi: Bellana
bellana

Sziasztok Lányok!

Végre idetaláltam.
A Nanda ajánlotta ezt a portált hogy itt is lehet barátokat és infokat gyűjteni.
Én Niki vagyok és jelenleg még Dunaújvárosban élek, és az első kisbabánkat várjuk július közepére.
A Szent Imrében akarnánk szülni és Bálint Mihály doktor úr az orvosunk.
Most vagyok szűlésznő választás előtt.
Ha van valaki-valakik, akik pont ilyenkor szülnek esetleg még ugyanott is, szívesen cserélnék egy kis véleményt vele-veletek és mindenkivel akármiről, bár látom kicsit már összeszokott a csapat, de azért próbálkozom.
Sziasztok és még jó pihensét holnapig.
Niki
nixi
Irország

Bellana!

Gratula a fiúcskához.
Lánykák mindent bele!

Bori!
Bennem is a nyaraló tartja a lelket, mi is holnap is kint leszünk egész nap, meg a jövő héten hiszen 20 c mondanak az időhazudósok.

Szöszi! Kép

Örülök, hogy máris ment le a vízből. Igy tovább és tessék pihenni!!!!!! Ha nem megyek és elfenekellek.

Niki!

Szívesen látunk, írj még magadról.
Zsuzsa!
Jobbulást!

Vali: NAgy pusz az ikreknek és a mamájuknak!
Puszi MUcska

Andi
Kép
mucska

Niki!

Jó helyre találtál, mert június 16- augusztus végéig vannak ebben a topikban kismamák. De hogy ki mikor szül, azt ugye jó lenne tudni.

Gyerekek! még 2 nap és betöltöm a 27. hetet!
Puszi: MUcska (Andi)

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

A torkom déltől sokkal jobb, pedig nem tettem miatta semmit, csak egy C vitamin kapszula ugrott belém! Délután megengedtem magamnak egy kicsi fagyit is. Hát Daubner volt, és... Bori megért! Kép

Niki: üdv itt! A tesóm is pont Dunaújvárosba jár, ott lakik a palija. Most tervezik a felköltözést!
A dokibádról én csak jót hallottam, de a szülésznő témában én nem tudok segíteni!
Lenne kedved neked is a kismama talihoz? Ha igen, megtalálod kicsit fentebb a részleteket, és jelezd nekem. Köszi!

Szöszi: akkor tuti a víz távozott. Én is megfigyeltem már magamon ilyet, de nekem csak 1 nap volt. Hogy mi volt az oka, passz!
Vigyázz magatokra, és tartsd be ezt a pár óvintézkedést!

Bori: minden vasárnap palacsinta? Nem te vagy az egyetlen ilyen ismerős Kép
Hogy van Dani keze? Ha ennyire homokozott, akkor tuti jobban.

Mucska: irigyellek. Én is mennék a szabadba!

Szép estét lányok.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Csajok!

Nektek holnap is szünet lesz, ugye?
En meg megyek ujra dolgozni és reggel nödokihoz. Mar jobban vagyok, csak egy kis natha maradt, de az elviselhetö.

Zsuzsa,
remélem, hogy megusztad a betegséget!
Képzeld, ma matektanarnéni voltam, a férjem batyjaéknal voltunk ebédelni és a fiat szoktam korrepetalni. Ö még csak 14 éves, az esze is meglenne a matekhoz, de borzasztoan türelmetlen és egyszerüen nem érdekli az egész. Nagy küzdelem a részemröl, ha 40 percet végigtanulunk.

Szöszi!
Pihenj sokat feltett labbal, allitolag az a vizesedésre is jo. Einstein gyerekKép Akkor vigyazz majd, hogy jo nagy sapkakat vegyél!Kép

Bellana!
Gratulalok a fiucskahoz! Nagyon kivancsi vagyok a mosolygos képre, remélem hamarosan felteszed!

Vali!
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden OK!

Bori!
Szegény Dani, tényleg ijesztö lehetett az ujjbezaras! A nyaralo pedig tényleg aranyat ér, ahogy megjön az elsö jo idö, mi is a teraszon élünk, szinte csak aludni jarunk be a hazbaKép

Niki!
Üdv a topikban, és szivesen latunk a talin is!

Egcsi!
Tovabbi kitartast a munkalatokhoz!

Mucska!
Remélem jol vagy, hihetetlen, hogy mar a 27. hét felé közeledünk. Az elején a 12. hétig olyan lassan ment az idö, most meg mar stresszelek, hogy mindent el tudjak intézni, be tudjak szerezni, mire Andraska megszületik.
Képzeld, ma ahogy sétaltunk jött szembe egy (természetesen) svajci nö, magyar vizslaval. Olyan jot nevettünk, mert hallottuk, hogy a kutya neve TIBOR. Elég vicces volt: "komm, TIBOR"
Szép napot a nyaraloban!
Ja, holnap reggel kell meginnom a löttyöt!

Mi lehet lanyok, Finnorszagban befagyott a net?
Ildiko, Soraya merre jartok?

Képzeljétek, ha minden igaz, akkor rendben van a szamitogépünk, leszedtük a virusvédö programot, az okozta az összes galibat és rendeltünk a szolgaltatotol egy masikat. Most ugy tünik, minen rendben, ugyhogy a profilomban lévö emilcim is müködik rendesen, képet is tudok feltenni, juhéjjj!

Felteszek egy tavaszvaro-képet, tavaly husvét utan készült a teraszunk+kerünk lathato rajta

Kép

Sok puszi Mindenkinek és jo pihit holnapra!
Süncsi
süncsi

Hat jo reggelt!

Még senki sincs itt? Hat igen, Ti még pihiztek!

Akkor én most elmesélem, hogy jartam ma reggel:

lekéstem a vonatot (amivel Zürichbe jarok) és igy felhivtam a dokit, hogy sajnos késni fogok. Azt mondta azt asszisztensnö, hogy mar ne menjek, mert nem tudnank ma fogadni. A cukit persze megittam! Holnap délutanra kaptam uj idöpontot, ugyhogy most megint meg kell innom a fincsi levetKép

Ma reggel raalltam a mérlegre, erre ezt irta ki:
"Kérem szalljon le, ez a mérleg embereknek készült, nem malacoknak".
Igy most nem tudom, hogy mennyit hiztamKép

Na puszi, azért remélem jelentkezik még ma valaki!

Süncsi
süncsi

Sziasztok,

Süncsi,
már jobb a hangod, talán egy-két nap, és végleg kilábalsz a bajból. Most rád (ránk) fér a tavaszi napsütés!
Csodálatos lehet a kertetek-teraszotok, már amennyit a kép enged láttatni. Jó, hogy meggyógyult a gépetek, lassan tehetsz be a profilodba egy tavasziasabb képet magadról...Puszi.

Zsuzsa,
Daubner?! Most nemsokára indulunk a Hármashatárhegyre sétálni, szerinted érdemes útba ejteni...? Dani ujjacskája teljesen rendbe jött, mindig meglep, milyen hamar regenerálódnak ezek a gyerekek.
Tényleg le ne betegedj a találkozóra!( Bár addig még újabb vírusok is beleférnek az időbe, igaz? 12 nap...)

Mucska,
Akkor ti is a szabadban töltitek a mai napot? Gondolom, Gino ilyenkor megkergül az örömtől. Johnnyt ilyenkor mi még nem szoktuk kivinni, majd csak ha egész napra megyünk ki. Gratulálok a 27.héthez. És persze Süncsinek is, meg talán Lino van még az élbolyban. Aztán jövök én...

Panó, táblicskut szeretnénk, ha majd ráérsz...

Egyébként mondtam már, hogy utolsó vérzés alapján vaszeg én lennék az élen? (Szept.5.-a szülinapom) Csak ezek az uh-k minden alkalommal mást mondanak, pedig a dátumom alapján ugye JÚNIUS 12.lenne a terminusom...A genetikai uh.már jún.28-at írt ki, 4 nap múlva a sokdimenziós pedig jún.17-et...Ki érti ezt?

Niki,
szia itt a topikban! Hány éves vagy? A bemutatkozásod alapján nem sokáig maradtok Dunaújvárosban. Pestre költöztök, még a babus előtt?

Szöszi,
további jó sok pihenést kívánok, vigyázz magadra.
Bellana,
nem tetszik a Zakariás...? Tudok jobbat: Eugén. Az Alex is szép, a keresztfiam e névre hallgat. Mi Alinak becézzük. Dani -gondolom- még nem sokat tud hozzátenni a nagy hírhez! Két lurkó, nagyszerű! Egyik kicsi, másik pici...Kettő darab Atomanti.

Remélem, holnaptól sokan beköszönnek megint! Nagyon lefogytunk a hosszú hétvégére.
Tényleg, Ildikóék behavaztak? Soraya biztos beköszön majd a munkahelyéről.
Jézusom, fel nem sorolom, kit hiányolok még, vannak egy páran!

puszi mindenkinek
Bori (Anita)
drbusborbala
Budapest, XX.

Még mindig senki...

Bori,
ugy latom egyszerre irtunk.
Biztos éppen a Harmashatarhegyen ségalgattok. Hmm, arrafelé sétaltunk egyszer Tomival, még nagyon az elején... romantikus emlékek...

Itt is gyönyörü nap van, megyek, itt hagyom a munkahelyem, azt hiszem én is sétalok egy jot.
Ha este benézek, mar remélem lesz valaki.

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Süncsi: akkor jól jártál ma. Kép
És a mérleg az komolyan ezt írta ki? Kép
Jaj a teraszotok és kertetek láttán elsárgultam...
Képzelheted, itt a négyemeletes panel tetején,másfél szobában. Kép De jó lenne legalább 1 telek.
Amúgy mi is voltunk sétálni, nemrég jöttünk meg a Duna partról. Itt Vácon, csodaszép ám a sétány!
Ez vigasztal a kis lakásért. Mert pesten is lakhatnánk kis lakásban, de még büdös is lenne és nem tudnánk ilyen hamar a természetbe jutni.

Bori: na, összeszedtük az esélyes neveket:
-Alex,Dávid,Erik,Gergő,Máté,Noé, Róbert.
De a legesélyesebb az Alex.
Remélem jót sétáltatok? Kép

Zsuzsa: ugye ezerrel pihizel? Óvatosan a fagyival!
ki esett ki a Megasztárból? A gitáros Vera?

Mucska: köszi a gratulációt! Ezek szerint elhúztak a fiúk? Kép Puszi!!

Írjon már valaki aki a nyugatihoz, vagy Váchoz közel tud jó kórházat és még jobb dokit. Légyszi-légyszi! Nekem muszáj apásan szülnöm!!! És úgy tűnik nálunk ez nem fog menni. Kép Király lesz pestre ugrálni a gyerekkel. Én a MÁV-ra gondoltam.
Nanda, nem odajár véletlenül?

Niki: üdv közöttünk! Akkor most hanyadik hétben jársz? És a fiús mamák, vagy a lányos mamák táborát erősíted? Kép

Csók: Bellana
bellana

Sziasztok!

Látom ma sokan lustiznak, vagy kirándulnak.
Nem csoda, hisz annyira jó az idő. Mi itthon töltöttük a napot. Egész kellemes volt, és a babák is mintha megérezték volna a hétvége hangulatát, olyan csendesen mozogtak.
Köszönöm szépen az aggódó szavakat, szerencsére minden rendben van velünk, és remélem a csütörtöki vizsgálat is jól fog menni.

Süncsi: A mérlegednek tök jó a humora.
Nem tudom mennyi lehet az a sok kiló, de én sem panaszkodhatom. Eddig 8 kilót szedtem fel a mérleg szerint, pedig esküszöm, sem a karomon, sem a lábamon nem látom a hízást, minden a hasamon és a melleimen van. Olyan mintha egy jó kis dinnyét dugtam volna a ruhám alá. Szép gömbölyű. Mindig is nagy mellekre vágytam, de azt hiszem, ez mégsem olyan nagyszerű dolog, mint gondoltam.

Mi is csatlakoztunk most, a lakás felújítók táborába. Addig-addig duruzsolt a férjem a fülembe míg végül úgy döntöttünk kicseréljük az ablakainkat a babák születése előtt, plusz még egy kicsit parkettázunk is. Szóval fogalmam sincs mi lesz itt, de biztosan „nagyon fogom élvezni”. Abban persze igaza van, jobb most túl esni ezen, mint mikor már itt vannak a gyerekek.

Panó: Ha minden igaz és nem álmodunk mást (persze még vannak más esélyesek is), a mi neveink:
C.Vali

Sziasztok!

Előkerültem én is, most már sokkal jobb hangulatban. Családi béke apával elég hamar helyreállt, sőt tegnap beszélt a szüleivel is. Még rám is vár egy beszélgetés velük, de azt most még nem akarom, mert félek hogy elsírnám magam. De majd erőt gyűjtök hozzá! Csajok jól vannak, anyunál voltak tegnap, ők akartak ott aludni, anyósékat nem is emlegetik. Gömböc is jól van, nagyon nagyokat rugdos!

Bocs, hogy most csak ennyire magunkról írtam, remélem mindenkinek nagyon jól telt ez a három nap! Ígérem holnaptól több időm lesz, és akkor végre rendesen vissza tudok olvasni, hogy kivel mi történt az elmúlt héten.

Addig is mindenkinek sok pussz:
Szilvi

UI: holnap reggel cukros vérvétel .... Fúúúúúúúúúúj
lino

Sziasztok!

Vali: látom ti is csatlakoztok a fészekrakási ösztön űzöttjei közé. Kép

Lino: Hála az égnek, hogy jobban vagy és a pároddal is megtudtátok beszélni! KépHolnap ügyi légy! Kép

Mi a változatosság kedvéért megint megszívtuk. Dani du. 4 óta hány 20-30 percenként és megy a hasa. Mint a múltkor. Kép Dokinő holnap délelött megint jön. Én ugyan nem viszem a rendelőbe ilyen állapotban! Lehet, hogy pénteken pont ott kapott be valami vírust! Gondolom elég vacak éjszakának nézünk elébe mindannyian. Kép
Lehet, hogy megvagyunk átkozva?

Bellana
bellana

Sziasztok Mindenkinek!

Süncsi!

Pocaktársam, hogy is van ez a mérleggel? Mennyi felett nem akar már mérni? Kép
HA mindennap kimegyünk a nyaralóba akkor én is dobhatom ki, mert felesleges lesz látnom, hogy a kilók repkednek felfelé. Ma bográcsban gyorsan összeütöttem egy kis kruplistarhonyát. Nem mesélem el, hogy mennyit ettem!

Bori!( Anita)

Ginó úgy elfáradt, hogy nem bírt beszállni a kocsiba,mert elég magasra kéne ugrania. LAci rakta be. Délelőtt gyerekekkel játszott, azok kergették, délután egy kutyával. Nem bírt aludni semmit napközben és most K.O.
Szuper volt a nyaralóban, most már mindennap megyünk ki nappalra és ha ilyen idő lesz akkor 2 hét múlva ki is költözünk. Tiszta happy vagyok!
Bori, akkor Te lennél a legelső, mert mi Süncsivel szep.10. vagyunk. De miért variálnak nálad ennyit. Itt símán a mensiből számolták és kész!

Bellana!

Puszi és remélem, hogy valaki még behozza a lányos mamák lemaradását! Dani mit szólt?

VAli!

Jól meggondoltad? Ja, de nem irígyellek! Én alig vártam, hogy elmenjenek innen a mesterek.
Nagyon nehezen viseltem! Azért majd kiméld magad a takarítással, nehogy túlzásba vidd!!!!!!!!

Linó!
Remélem jó lesz az eredményed! Nekem jövőhét szerdán csinálják az ismétlést. A héten át kell, hogy menjek kiskecskébe, nehogy még rosszabb legyen, mint a múltkor.
Anyósék ellen szereld fel magad és legyél kemény csaj! Ne hagyd magad! Sok hülyeséget összehordtak!
Puszi: Mucska ANdi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Én még egészen jól vagyok, kop-kop, de a férjem dögrováson. Ő nagyon náthás. A Zsófi javulgat...

Süncsi: elhiszem. Nekem is van olyan tanítványom, aki 1 óra alatt kikészít egy napra!
Jó ez a kert! Átküldhetnéd hozzánk? Bár ma itt is nagyon szép,meleg, napsütéses idő volt. Kép
Ezt a mérleg dolgot nem értem Kép kimerült az elem? Amúgy ne lepődj meg, ha most sokat hízol majd, a szakirodalom szerint most van egy ugrás. Nálam is itt volt a horror a Zsófival. Volt, hogy heti 1-1.5 kiló! Kép
A lötyi miatt sajnállak...

Bori: hogy sikerült a kirándulás? Volt cuki?
Dani ujjának nagyon örülök én is. Kép
És ezek az UH-k már csak ilyenek. A végén már talán okosabbak lesznek. Az is lehet, hogy a vitaminelvonó miatt nem nőtt eddig nagyra. Kép De majd a lányotok tudja, mikor kell megszületnie!

HHH: Kép nekem ott kérte meg a férjem a kezemet! Novemberben, nagy hóban, este naplementében... Régen volt.

Bellana: igen, SVERA. Kép Bár most már mindenkiért kár!
Amúgy nem pihentem, csak du. dőltem le, míg a Zsófi aludt. Takarítás, ebéd, és du. én voltam a lánnyal sétálni is. Így most már fáradt vagyok.
Nanda nem oda jár, de Anikónk igen! (MÁV)
Van még a Panó féle Rókus kórház a Balhánál, van az én féle Szt János a Városmajorban, és a Szt Margit a Bécsi úton. Ezek egy BKV-val elérhetők a Nyugatiból!

CVAli: 2 babára az a 8 kiló nem is sok! Kép A te mérleged mit írt ki?
Jössz a talira? Mondj valamit légyszi!

Linó: hogy apával rendeződtek a dolgok, annak szívből örülök, és szerintem is neki kell elsősorban rendet tenni az anyukája fejében. Neked talán nem is kell, ha ő "rendes munkát" végzett! De a te dolgod!
A te vérnyomásoddal mi van?
A cukor miatt együttérzek. Süncsivel sorstársak lesztek. Nekem még van 3 hetem.

Szép estét mindenkinek.

ZSuzsa
zerko

Hát sziasztok!

Kicsit eltűntem,és örülök,hogy többek gondoltak ránk,érdeklődtek Gergőről.Sajnos nem úsztuk meg a kórházat,péntekre annyira rosszul lett,hogy délben beküldték a Lászlóba.Kapott 5 üveg infúziót.Apa szerencsére bent aludhatott Vele,nekem nem ajánlották.Ma jöttek haza,már sokkal jobban jobban van.Hasmenés még mindig van,de állítólag még 4-5 napig lesz is.Mi Katával kiköltöztünk anyuékhoz,így könnyebben meg tudtam oldani a látogatást,hogy Őt ne kelljen vinni./Egyébként is félek a párom nélkül itthon aludni/

Jelentem:én is a kukacosok táborát gyarapítom!Kép
Tegnap voltunk a Praxisban,és tutira látták,hogy kis Bencénk lesz.Kicsit meglepődtem,mert lánynak éreztem,de természetesen nagyon örülök NEKI!227 grammos!Kép

Hát még amikor megláttam Gergő arcát a kórházban,amikor megmutattam a képeket.Ő nagyon öcsikét akart!Kata kicsit elszontyolodott,mert azt mondta,hogy akkor Vele már senki sem fog játszani a tesók közül.Aztán valahogy megnyugtattuk Őt,és most már lelkesen puszilgatják mind a ketten.

Zsuzsa!
Én nem találtam meg az éttermet a Bartók B.úton,tudsz valami közelebbit írni róla?

Bellana
Én járok a MÁV-ba,Nanda már nem .
A gáttájék nekem is sokszor fáj,bár én úgy gondolom,hogy visszér készülődik.Katánál is jött,aztán elég jól visszahúzódott.A fenékcsontom is ,de azt nem tudom,hogy mitől.Kép
Nem is tudtam,hogy Vácon laktok.Nekünk Kismaroson van telkünk,és nyáron elég sokszor vagyunk kint.Kép

Most megyek,és még egyszer köszönöm a sok jókívánságot.

Anikó
vakili

Bellana: ha nem is megátkozva, de nem hangzik jól! Te el ne kapd. Itassatok vele sok folyadékot!

Mucska: küldjünk jó kis vegyszeres salit??! Kerüld azokat a zöldségeket, amiben sok ilyen lehet!

Zsuzsa
zerko

Anikó: Kép nem irigyellek benneteket, de jó, hogy a férjedre ebben is számíthatsz! Jöbbulást a nagylegénynek!
Gratula a Bencéhez! Kép
Persze, pont a Humanic mellett van a Körtér felé, egy pincehelyiségben. Fa berakásos bejárata van!
<a href="http://free.x3.hu/marcello/Magunkrol.html" target=_top> katt ide</a>!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

De jo, hogy mar megjelentetek!

Az az igazsag, hogy Valihoz hasonloan 8 kilonal tartok.
De a modell sulynövekedése a 28. hétig 9 kg.Kép (azt hiszem Mucska és Zsuzsa is erre a könyvre szokott hivatkozni)
Különben én is leginkabb a pocakomon latom
a hizast, a mellem is nött vmennyit persze, de még van olyan 75B-s melltarto, ami teljesen jo ram, de vettem 80B-set is, azok most a legjobbak.

Bellana!
Bocsi, nem akartam a kerttel a szivedet fajditani, tulajdonképpen tavaszi hangulatnak szantam. Azért a Duna part sem lehet kutya!
A MAV korhazrol én ismerösöktöl csak jokat hallottam, de itt a Babaneten van egy MAV-os topik, ott szidtak is mar. Esetleg nézz be oda!
Szépek a nevek, nekem az Alex mellett a Maté is tetszik!
Most latom, szegény Dani! Nem értem, mi lehet vele! Remélem hamar tullesztek a dolgon, hatha csak vmi gyors hasmenés. Szoritok és minden jot!

Vali!
Ezek szerint sokunkban elötört a fészekigazgato-ösztön, ügyesek legyetek és vigyazz a kicsi babucikra. Biztos ügyes a dinnye-pocid!

Lino!
Reméltem, hogy apuval hamar helyreall a béke! Anyossal meg nem kell ugy sietni,
elöbb nyugodjon meg a Te lelked! Holnap én is megyek cukros-löttyöt inni, de nekem
ma mar megvolt a bemelegitésKép Majd gondolok Rad!

Mucska!
Fu, mar 2 hét mulva ki is költöznétek! De jo!(persze csak ha közben minket sem hanyagolsz!)
Örülök, hogy jol érezted magad.
Akkor a napközi kiköltözik a nyaralobaKép
Puszi Neked és a rosszcsont ebnek is!

Zsuzsa!
Akkor ez a HHH egy ilyen romantikus hely! Vajon mi történt ma ott Borival?Kép
Jobbulast a férjednek és Zsofinak! Te pedig tovabbra is vigyazz magadra! Külön alszotok az uraddal?

Aniko!
Gergönek jobbulast, szegény min mehetett keresztül!
Gratulalok a kicsi Bencéhez, üdv a fius taborban!

El is felejtettem mondani, hogy a tali napjara sikerült még idöpontot kapnom a Praxisban! Igaz, csak reggel 8.20-kor volt mar hely, de a lényeg, hogy megyek, Dr Györfyhez kerültem.

A mérleget meg pihentetem egy par napig, hatha megnyugszikKép

Sokan hianyoznak még mindig, pl. Zsuzsi is nagyon rég jart erre, és mindenki mas, jelentkezzetek és javitsatok a lany-aranyt!

Puszi és tovabbi szép estét!
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Bencéztem a hétvégén,náluk voltam,ott meg nem akartam a neten ülni.

ÉS:visszajött egy hét alatt a 2,5 kg!!!! KépKépDe most meg nem sok ez???Igaz,folyamatosan eszem,lassan többet,mint Bence,röhög is rajtam rendesen,mert közben meg siratom a valaha volt 56 cm-s derekamat...
Ja,és Kisbence annyira rugdal,hogy kívülről simán látszik már,ahogy hullámzik a hasam.Alien.

Bori,Süncsi,két nevem van,illetve három,csak a harmadikat nem használom!Az a becsületes keresztnevem,hogy Rózsa Kinga Franciska.KépDe mindenki Kingának hív,otthon meg Bündückéznek,néha Rózsuznak.A nagypapám imádta a Kinga nevet,bár pont miatta nem ez az első nevem,mert először utálta,azt mondta,hogy Kiling-galang.Kép

Bellana,kukiKépViszont a Dani édes!És nagyon jó,hogy ennyire boldog vagy!Annyira jó volt olvasni az üzidet,hogy olyan feldobott voltál!Légyszi,tedd fel hamar a képet,mert a Bence imád ilyeneket nézegetni,már most többet tud a babóról jóformán,mint én!

Panó,kijavítanád a táblázatot,ha nagyon szépen megkérlek?Bende mégiscsak Bence lesz.Pontosabban Bence Bendegúz,de most már csak Kisbencének hívjuk,a Nagybencével.

Zsuzsa,nekem is necces a tali,de megoldom.Mennyi időt szántok rá?Mert a Bence feljön velem,nem enged egyedül(mintha engem bárki elmerne lopni),csak akkor jön az öcsém is és addig ellesznek ketten.

Anikó,látom,nálatok is Bence lesz.Remélem,nem gáz,nálunk az érdekes élettörténet indokolja KépKönyvet fogok írni...Gergőt sajnálom,remélem,már nem lesz gáz!

Millió puszi,Kinga Rózsaszál
nyinike

Sziasztok!

Bencéztem a hétvégén,náluk voltam,ott meg nem akartam a neten ülni.

ÉS:visszajött egy hét alatt a 2,5 kg!!!! KépKépDe most meg nem sok ez???Igaz,folyamatosan eszem,lassan többet,mint Bence,röhög is rajtam rendesen,mert közben meg siratom a valaha volt 56 cm-s derekamat...
Ja,és Kisbence annyira rugdal,hogy kívülről simán látszik már,ahogy hullámzik a hasam.Alien.

Bori,Süncsi,két nevem van,illetve három,csak a harmadikat nem használom!Az a becsületes keresztnevem,hogy Rózsa Kinga Franciska.KépDe mindenki Kingának hív,otthon meg Bündückéznek,néha Rózsuznak.A nagypapám imádta a Kinga nevet,bár pont miatta nem ez az első nevem,mert először utálta,azt mondta,hogy Kiling-galang.Kép

Bellana,kukiKépViszont a Dani édes!És nagyon jó,hogy ennyire boldog vagy!Annyira jó volt olvasni az üzidet,hogy olyan feldobott voltál!Légyszi,tedd fel hamar a képet,mert a Bence imád ilyeneket nézegetni,már most többet tud a babóról jóformán,mint én!

Panó,kijavítanád a táblázatot,ha nagyon szépen megkérlek?Bende mégiscsak Bence lesz.Pontosabban Bence Bendegúz,de most már csak Kisbencének hívjuk,a Nagybencével.

Zsuzsa,nekem is necces a tali,de megoldom.Mennyi időt szántok rá?Mert a Bence feljön velem,nem enged egyedül(mintha engem bárki elmerne lopni),csak akkor jön az öcsém is és addig ellesznek ketten.

Anikó,látom,nálatok is Bence lesz.Remélem,nem gáz,nálunk az érdekes élettörténet indokolja KépKönyvet fogok írni...Gergőt sajnálom,remélem,már nem lesz gáz!

Millió puszi,Kinga Rózsaszál
nyinike

Bellana!

Jobbulást Daninak!!!Átérzem a helyzetedet.

Puszi,Anikó
vakili

Sziasztok!

én is megvagyok, csak munka+háztartás+napi 80 km vezetés után a szabad perceimet kispapával vagy alvással töltöm mostanság Kép
Genetikai UH 2 hét múlva, talán az is kiderul, hogy csatlakozom-e a lányos anyukákhoz Kép És utazom haza Húsvétra, alig várom.
Bébim azt hiszem jól van, néha mintha érezném a mocorgást Kép A hasam no mintha húznák, legalábbis az én szememnek nagy a kulönbség innen fentrol nézve. (profilomban van kép róla, 1 hetes)

Betegeskedoknek jobbulást kívánok, Szöszinek vizesedés-mentességet, Bellananak pedig gratula az újabb kisfiúhoz Kép

Én is szeretnék bejelentkezni a Praxisba, megírnátok nekem, hogy mi kell hozzá? Kérnek kiskönyvet, TB kártyát? Mert ilyenek nekem nincsenek, ill. finn az van Kép

Nyugodalmas éjszakát!

Soraya
(már 16+3, hihetetlen!)
soraya

Kedves Lányok!

Aranyosak vagytok mindnyájan. Még most egybe írok nektek, mert át kell olvasnom a régi linkeket, hogy megismerjelek titeket.

Hát rólam annyit, hogy 1 hónap múlva leszek pont 29 éves, és egyébként esztergomi vagyok, de ide jártam Dunaújvárosba fősulira és ha nem is rögtön utána, hanem rá 2 évre az egyik csoporttársam meglátogatott otthon Esztergomba és azóta vagyunk együtt szerelemben, ennek meg pont 4 éve.
Hogy miért jöttem ebbe a szörnyű ronda városba?
Hát csak is a szívem miatt, akkor a páromnak itt jó állása volt a Dunaferrnél, de azóta már más szelek fújnak errefelé is. Így már több mint &frac12; éve Pesten dolgozik, és mivel naponta jár fel nem igazán könnyű és pihentető, ezért elhatároztuk, hogy elköltözünk végre innen, de aztán jött a babó híre, így még kérdéses mikor és hová és mibe. De nem Pestre, hanem mellé akarnánk inkább költözni, én főleg a Pilisbe.
De azt biztos, hogy szülés előtt és után is otthon leszek Esztergomban, ott imádunk lenni és talán több segítségem is lesz, mint itt. És hátha ott telepszünk le.

Zsuzsa, vigyázz a testvérdere nehogy itt ragadjanak, mert itt csak elfásul az ember a Dunaferr szürkeségétől. A találkára már rákerestem, de még nem tudom jó-e az időpont, meddig lehet visszajelezni? Ismertető jegy, meg gondolom lesz nálunk. De igyekszem előre tervezni, és írok, ha tisztábban látom azt a hétvégét.

Férjnél nem vagyok, eljegyzésünk volt a nyár utolsó napján, hogy lesz-e esküvő nem tudom, nekünk jó így is.

Most Pestre járok suliba, pont keddenként és ilyenkor intézem a dokit és a kórházi előadásokat is. Nem hiszem, hogy a babó előtt költöznénk egy nagyot, mert nem lakásba mennénk legszívesebben, de ez mástól is függ.

Tavaly 1 éve voltam jósnőnél, néha elmegyek, jókat szokott mondani, és akkor azt mondta, hogy jövő év június végén kislányom születik. Hát ha hamarabb akarna jönni, akkor igazat mondott, és ha nem akkor is július 15-ig csak meg érkezik a pocaklakónk.
És ami a kislányságot illeti a 19 héten a 4D-en nagyon lánykának mutatta magát.
Egyébként a 22. hétben vagyok.

Eddig még dolgoztam, de most azt mérlegeltem, hogy első gyermek, és a sulit sem kellene otthagynom, mert akkor ugrik az ösztöndíjam, és hát magunkra is maradjon idő, így lassan befejezem a dolgozást, nem sajnálom.
És amióta pár napja itthon vagyok, nem is fáj a hátam és nem is lüktet a visszerem.
A kilókkal látom nektek is van gondotok.
Hát híztam, de inkább hasra, és mellre, a nadrágméretem még csak 1 méretet változott, a mell már 2-őt, mi lesz itt a végén. Ha a könyvet olvasom, akkor már rég túlsúlyos vagyok, de szerencse hogy 175 cm magas, de látni csak a hasamon látható, szerintem&#8230;..

Hát hirtelen ennyit írok, mert nem lesz rá helyem.

Örülök nektek. Szép jó éjszakát a családnak, babáknak, és nektek.
Pussz
NIKI

Ui. Soraya részére, én 3 hete voltam a Praxisban és kérték a TB kártyát és a pénzt is, de nem azért mert Tb támogatásos lenne a dolgo, hanem az adatok miatt, de az a legjobb, ha felhívod őket előtte, hogy ez gond-e és így mennyi az az annyi.
nixi
Irország

Süncsikém!

Igen a modell 9 kilónál tart a könyvben!!!!!!
Én most taposom a az 5,5-t, de ha úgy eszek , mint tegnap a jó levegőn, akkor csak egy pillanat és le is körözlek. Hogy mire képes a jó levegő?! Az idő meg baromira telik most már, sokszor én is úgy vagyok, hogy bizti mindent meg tudok e csinálni. Pedig még van 3 hónap. Csak mindig be vagyok tojva, hogy valamiért hamarabb bevarnak a kórházba.
NApközi jöhet a nyarlóba, de akkor senki ne kilenc kilót célozza meg hanem a 20 kg-t legalább!

Nixi!

Végre egy lányjelölt kismama. A fiúcskás mamák nagyon elnyomtak bennünket. Remélem tényleg szép és egészséges kislány lesz! Várom az eredményt!

Soraya
NAgy pusz, jó hogy jelentkeztél. Majd innentől meg csak repülni fog az idő, azt elhiheted!

Kinga!

Puszi, vigyáz Bendére vagy Bencére! Élettörténeted pedig nem semmi! De mit szól a kispapa?

Puszi mIndenkinek: MUcska

Andi
Kép
mucska

Soraya!Kép
Tolem nem kertek semmit,bementem, mondtam a nevem es a vegen fizettem.Ne felejts el bejelentkezni a Babanet-en,mert akkor jar 1000ft kedvezmeny,es azt a talin elsutizheted vagy bedobod a kozosbe a Mucska uj polojara!Kép

Niki!Kép
Udv kozottunk!Ha szeretned,Pano biztosan betesz a tablazatba is!

Kinga!Kép
Lemaradtam valamirol? Bende mar Bence???

Bellana!Kép
Mar megint ugyanaz a virus?Ujrakezdi es megint vegigsopor?Szegeny Dani...Jobbulast!
szoszi
szoszi

Szöszi!

Veled mi a helyzet, ment még le a vízből? Remélem pihensz!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt mindenkinek?

Látom, tegnap este ismét beindult a forgalom.

Mindenkinek köszi a vigasztaló szavakat a fészekrakási projektel kapcsolatban. Igyekszünk jól kijönni belőle, de én sem fűzök hozzá rózsás reményeket.

Bellana: Remélem Daninak nincs komoly baja és a dokinőnek nem kell komolyabban beavatkozni.

Mucska: Én is alig várom, hogy jó idő legyen és menjünk ki mi is a nyaralóba. Mi úgy terveztük, húsvét környékén megyünk ki úgy először, hogy kint is alszunk. Nálatok milyen fűtés van a nyaralóban, nem volt még hideg ott aludni?
Biztos sok kerti munkát csináltatok (metszés, lom eltakarítás, stb.) Alig várom, hogy láthassam a kiskertünket. Tavaly egy csomó virághagymát ültettem el ősszel, sziklakertet csináltam, nem sokára meg is jelent egy kis vakond, aki az ültetés menetén végig túrta az egészet. Nagyon kíváncsi vagyok mit hagyott meg nekünk.

Mi ez a 9 kg? Az összes plusz súly? ÓÓÓÓÓ

Z.Zsuzsa: Az én mérlegem azt mondja: Felesleges mérned magad, úgy is csak több leszel! Inkább szállj is le rólam.
A találkozó időpontja egyenlőre jó, és tervezek is menni (márc. 27. szombat, 12 óra), remélem semmi sem jön közbe. Akkor látod meg csak igazán mit mond a mérlegem.

A méreteimről még annyit, hogy régen nekem is darázs derekam volt, a vasárnap mért 60 kg-hoz most 93 cm derék bőség tartozik és hetente 2-3 cm-vel nő. Elég nagy ütemben növök.

Anikó: Ha Vác felől jöttök, lehet, hogy jó lenne neked az Újpesti szülőotthon is. A múlt heti szülőszobában benne volt egy doki is, akinél a barátnőm fog szülni. Teljesen természetes ott az apás szülés, és hagyják a kismamát olyan pozícióban vajúdni, ahogyan neki jó, állítólag nagyom baba-mama barát hely. Az Újpesti vasútállomáshoz is nagyon közel van. Ha érdekel megkérdezem a doki nevét is (talán Győri Attila, de nem biztos).

Kinga: Ez a folytonos súlyváltozás a vizesedés miatt van? Vigyázz nagyon, és kíméld magad, mert nem lehet könnyű neked.

Vali
C.Vali

Mai napi kérdés:

Mit vegyen fel egy 8 kg plusz súllyal rendelkező kismama, ha le akar menni egy szállodai uszodába?

a,) szexis vizes pólót
b,) méreten aluli bikinit
c,) menjen és vegyen magának egy kismama fűrdőruhát, amit életében csak egyszer fog felvenni.

Milyen javaslatok vannak még?

Vali
C.Vali

Jó reggelt!

Én ugyan megint nagyon nem jól aludtam, de ezt kell szeretni, úgy tűnik. Kép

Süncsi: 8 kiló még nem a világ vége! És a 80B-s melltartó még a sátorhoz is kevés! Kép
Nem aludtunk külön a párommal! Ő nem ment, én meg nem alszom a mások ágyon, ha nem kell.
Egy tuti, Bori kezét nem kérték meg tegnap a HHH-en! Kép
Akkor 2 hét, és mentek kukkolni a Kispapival? Remélem majd ő is élvezi!

Kinga: nem sok az! Egyél csak szépen, akkor senki sem bánt majd érte! De ha kell még kiló, tudod, rám mindig számíthatsz! Kép
Nekem volt egy kolléganőm, akinek a fia pont Bence Bendegúz! Kép
A talin annyit maradsz, amennyit akarsz! Ha a fiúk nem bírják, akkor szólítanak majd. Így jó? De azért nem szaladsz majd, ugye? Hagy irigykedjünk a karcsúságodra! KépKép

Soraya: tény, ez a pocak már méretes. Kép
A Praxisba csak időpont kell, más nem! Amúgy ha megy majd Süncsi most 27-én, beszámol neked!

Nixi: jó lenne, ha a héten meg tudnád mondani!
A Hugicámék nem ragadnak ott! A párja már felmondott (DUNAFER), és a hó végén költözik ő is BP-re. Így nem félek ettől.
Mit tanulsz?
Amúgy a tali közel lenne a Kosztolányihoz! Ezt csak azért írom, mert gondolom többet között ide jársz a dokihoz a Bocskai útra!

Mucska: a 3 hónap tényleg sok idő, de bevallom, a végefele úgy érzed majd, semmire sem elég! Én is gyakran azon merengek, hogy a hó végén indulnak majd a 30-as hetek. És ez már a vég!!! Kép

Cvali: akkor felveszlek a listára! ÉS nem leszek meglepődve a pocidon! Abban kétszer annyi baba van, mint a miénkben! Kép

Szép napot nektek, és vigyázzon mindenki magára!
Cukorivókkal együtt érzek! És spórolok holnapra a Mucskának is!

Zsuzsa
zerko

CVALI: kérjen egyet kölcsön, akinek nagyobb van!
Venni nehéz lesz! A póló nem hangzik rosszul! Kép

Akkor a tali névsora:
Most úgy tűnik 13-an leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), CVali, Egcsi (Edina), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Panó (Panni-Éva), Süncsi (Edit), Timi, és én!

Zsuzsa
zerko

Vali!

Az a 9 kiló amit olvastál a Kismamák NAgykönyvében a modell súlygyarapodása a 28. héten.

Az én védőnőm ettől rosszabb, mert ők a végéig mondják a 8-9 kilót. Az őrült nekem is azt mondta a múltkor, hogy 5 kiló? Még van három hónap, akkor minden hónapban egy kiló jön és az szuper. Csak azt nem tudom, hogy kinek? Én ha 15 alatt maradok már örülni fogok!

Pusza: Mucska Andi
Ti meg úgyis duplában vagytok!

Andi
Kép
mucska

Lányok, én is jubilálok! Haladó felhasználó lettem Kép

Zs.
zerko

Mucska:
hányszor mondjam, hogy mit kell tenni az ilyen védőnővel? Egyél, és élvezd, hogy babát vársz! Tehet egy szívességet!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Nekem még egy hét van az a fránya cukorig! Most nagyon kell viselkednem!
Engem is az ijeszt meg, hogy mindjárt itt a 30. hét. Egyszerre hangzik jól és rosszul is.
Jobbulást!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Ha láttál volna tegnap enni akkor láttad volna, hogy mit gondolok a védőnéniről. Azt hogy vigyáznom kell, az csak a cukor miatt és ott sem a kilók, hanem az a nyamvadt szénhidtátra, hátha lejjebb mászna az a nyavalyás érték!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Elmesélem a pénteket, és a hétvégémet! Fasza volt! (bocsi)
Pénteken reggel elkezdtem a takarítást, sikerült is a fürdőt és a wc-t kivixolni. Ekkor csörgött a telcsi. A főnököm volt az, hogy hallotta, hogy szabadságon vagyok, és hogy hogy képzelem. Mert szegény kollégám egyedül dolgozik. És szeretné, ha már májusig nem is mennék szabadságra! Na erre nagyon pipa lettem. Felöltöztem, és irány a munkahely. MIt ad Isten, a főnököm megjelenik egy pár percen belül. (szemem kibőgve, remegtem az idegtől) Bejön, leül velem szembe, és zúdította rám a nyáltengert. HOgy hogy vagyok, meg mi van velem. Én meg közöltem, hogy sehogy, és itthagytam, felmentem a mosdóba. Nem tudtam volna vele sírás nélkül beszélni, sírva meg nem akartam. Mikor kicsit megnyugodtam, visszajöttem, erre a főnököm mondta, hogy de nem kell nekem ma bent lennem, ő hazavisz szívesen. Közöltem, hogy nem kell, maradok. Ment itt pár kört, nem bírtam vele egy légtérben megmaradni, kimentem a folyosóra. Erre utánam jött, és elkezdett magyarázkodni, hogy kollégám mennyit dolgozik, meg szegény így, meg szegény úgy. Erre én cinikusan..."ja". Nézett rám, és mondta, de azért nem mondthatom, hogy nem dolgozik. De, mondtam, hogy dolgozik, megcsinálja a feladatát, se többet, se kevesebbet. Erre néz rám meghökkenve. Én folytattam, hogy "tudod, van egy napijelentés, és egy hiszti, amit megkapsz minden nap, én meg látom a valóságot, hogy mennyi munka van itt" (kollégám ír napi jelentést, hogy mit csinált aznap, és konkrét esetet tudok mondani, amikor azt is beírta, amit én csináltam meg. Persze saját részére írta be...) Erre mégjobban meghökkent, és én ismét otthagytam. Ezután ő elment, én meg maradtam ötig. Tudjátok, hogy mit csináltunk zárásig?! KOllégám DVD-t nézett, én meg bámultam magam elé, mert senki nem jött be!!! Persze kollégám nem mert hozzám szólni egész délután, még a pillantásomat is elkerülte! Hányni tudnék ettől az egésztől!!!
Ezért a hétvégém is szuper lett. MIvel pénteken nem sikerült teljesen kitakarítani, ezt megcsináltam szombat délelőtt, miközben főztem, mert jött anyósom ebédre. Aztán ebéd után eltakarítottam a romokat, és jött barátnőm, kezdtük a főzőcskézést az esti bulira. Aztán vasárnap reggel eltakarítottuk a buli romjait, aztán főztem délre, mert jöttek apósomék ebédre. Vasárnap délután azt hittem meghalok! HÉtfőn meg isteni idő volt, én meg az abalkból néztem, hogy mindenki sétál, meg a gyerkőcök játszanak kint, mert Ricsim tanult, ma szóbelizik. És most újra itt vagyok!Kép

Orsi! Nem baj, hogy nem emléxel a férjemre. De Rád még emléxik más is. MOndjuk Surányi Géza is.KépKépet majd igyexem felrakni róla!

Többiek, nemsokára reagálok!

Üdv.

Timi a hulla, és Lilla!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Mucska:
én nagyon szurkolok neked, hogy lejjebb menjen! Neked, és a babának is jobb lenne, de abban a fránya tarhonyában is van!
Én nem féltelek (a védőnő óvja csak a saját kilóit!), de a kampányevéstől te nem vagy rosszul? Mert én nagyon! Én már nem bírok sokat enni. Nyomja a baba a gyomromat már szerintem, és ez lehet a dolog oka! És ez még lesz rosszabb is!
Akkor a szurkolást időzítem egy héttel későbbre! Egyél sok salit tojással, sonkával, és néha egy zsömit is. Az fini, és nem sok szénhidrát van benne. Meg sok főzeléket, de ne liszttel habard, hanem étkezési keményítővel. Ez csak pár tanács!
Vagy fini zöldségleveseket virslivel (pl. frankfurti).
Ja, és nagyon vigyázz magadra és Annára!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

köszi az ötleteket a Praxissal kapcsolatban! Kép

Szöszi Kép én nem megyek a talira sajna, április elsején érek csak Pestre Kép

Zsuzsa Kép köszi, bár a hasam növekedése a melleméhez képest smafu Kép Most azt hiszem megint tol elore a hasam, húzódik az oldalam.

Mucska Kép az 5 kilo az a Rubint Rékának jött össze, aztán lett egy full kihordott 2400 grammos retardált gyereke Kép (2700-et mondtak a sajtóban, de egy ismerosom uakkor szult és o mesélte) Szóval baromság! Ha 10 kilo körul hízik valaki, akkor az teljesen jó, sot a 15 sem tragédia-alkat kérdése!!!

Ha már ezek a kilók a téma... én is elkezdtem aggódni rajta egy picit, mert az otthoni mérlegunk megorult és össze-vissza mutat mindenfélét. És 2 hét múlva védono...Ráadásul megyek haza, anyukám már most listákat gyárt arról, hogy miket fog fozni Kép (persze csupa diétás: töltött káposzta, aranygaluska meg hasonlók Kép)

Képzeljétek, vettunk egy használt pelenkázót Kép Ilyen lesz az összes bútor, natúr fenyo amúgy is, ez pont beleillik a képbe.

Kép

Szép napot
Soraya
soraya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?