Sziasztok!
De jo, hogy mar megjelentetek!
Az az igazsag, hogy Valihoz hasonloan 8 kilonal tartok.
De a modell sulynövekedése a 28. hétig 9 kg.
(azt hiszem Mucska és Zsuzsa is erre a könyvre szokott hivatkozni)
Különben én is leginkabb a pocakomon latom
a hizast, a mellem is nött vmennyit persze, de még van olyan 75B-s melltarto, ami teljesen jo ram, de vettem 80B-set is, azok most a legjobbak.
Bellana!
Bocsi, nem akartam a kerttel a szivedet fajditani, tulajdonképpen tavaszi hangulatnak szantam. Azért a Duna part sem lehet kutya!
A MAV korhazrol én ismerösöktöl csak jokat hallottam, de itt a Babaneten van egy MAV-os topik, ott szidtak is mar. Esetleg nézz be oda!
Szépek a nevek, nekem az Alex mellett a Maté is tetszik!
Most latom, szegény Dani! Nem értem, mi lehet vele! Remélem hamar tullesztek a dolgon, hatha csak vmi gyors hasmenés. Szoritok és minden jot!
Vali!
Ezek szerint sokunkban elötört a fészekigazgato-ösztön, ügyesek legyetek és vigyazz a kicsi babucikra. Biztos ügyes a dinnye-pocid!
Lino!
Reméltem, hogy apuval hamar helyreall a béke! Anyossal meg nem kell ugy sietni,
elöbb nyugodjon meg a Te lelked! Holnap én is megyek cukros-löttyöt inni, de nekem
ma mar megvolt a bemelegités
Majd gondolok Rad!
Mucska!
Fu, mar 2 hét mulva ki is költöznétek! De jo!(persze csak ha közben minket sem hanyagolsz!)
Örülök, hogy jol érezted magad.
Akkor a napközi kiköltözik a nyaraloba
Puszi Neked és a rosszcsont ebnek is!
Zsuzsa!
Akkor ez a HHH egy ilyen romantikus hely! Vajon mi történt ma ott Borival?
Jobbulast a férjednek és Zsofinak! Te pedig tovabbra is vigyazz magadra! Külön alszotok az uraddal?
Aniko!
Gergönek jobbulast, szegény min mehetett keresztül!
Gratulalok a kicsi Bencéhez, üdv a fius taborban!
El is felejtettem mondani, hogy a tali napjara sikerült még idöpontot kapnom a Praxisban! Igaz, csak reggel 8.20-kor volt mar hely, de a lényeg, hogy megyek, Dr Györfyhez kerültem.
A mérleget meg pihentetem egy par napig, hatha megnyugszik
Sokan hianyoznak még mindig, pl. Zsuzsi is nagyon rég jart erre, és mindenki mas, jelentkezzetek és javitsatok a lany-aranyt!
Puszi és tovabbi szép estét!
Süncsi