Sziasztok!
Böbe!
Mi még nem voltunk bárányhimlősek, ezért csak szurkolni tudok nektek, hogy mihamarabb túl legyetek rajta!
Éva!
Nálunk a tandíj 68 ezer/félév, a könyvek ezen felül vannak. Nekem szerencsém van a könyvekkel, mert az első csaj akivel összehaverkodtam, le tudta fénymásolni az összeset, és küldte nekem.
Amelyik könyv meg túl vastag volt, azt megpróbáltam könyvtárból kivenni, vagy a suliban, vagy a budapesti mezőgazdasági könyvtárból. Persze, nekem könnyű, hiszen mg-i suli.
De a suli könyvtárát te is megpróbálhatod, mert tényleg elég sok az a 20 ezer könyvekért!
Vadvirág!
Jó lenne, ha igazad lenne a tavasszal kapcsolatban, és tényleg befutna pár napon belül, mert már izomlázam van a szánkózástól.
Nálunk ugyanis ilyen hóban busszal megyünk bölcsibe, és odáig szánkón húzom a kicsiket. A nagy az apjával megy oviba, de hazafelé mind a három fent ül.
Még szerencse, hogy soványak a fiúk, bár hárman együtt így is nyomnak vagy 45 kilót!
Nekem is hasonló volt a terhességem elején, olyan rosszul voltam, hogy valami vírusra gyanakodtam, mert akkor még azt sem tudtam, hogy terhes vagyok. Aztán kiderült, hogy várandós vagyok, és egyúttal az is, hogy duplán.
Pár héten belül elkezdtem vitamint szedni, és akkor el is múlt a rosszullétem.
Hogy mekkora lehet a pocakod, érdekesség képpen nézz be a fotóalbumomba (Efgabi fiai), van egy kép, ami 3 héttel az ikrek születése előtt készült. Kb félidőtől mértem is a haskörfogatom, és szülés elött 119 cm volt (normál esetben 68 cm)
Szerencsére súlyban nem volt olyan veszélyes a gyarapodás, de ez a diétának tudható be, 73 kilóval mentem szülni, és aztán 53 voltam két hét múlva.
Sok erőt kívánok a költözéshez, és sok örömet az új házhoz. No, meg a pocaklakókhoz!
Gabi