Új privát üzeneted érkezett!

Böbe! Nyugi, tényleg nem vészes, mi pont egy éve estünk át rajta, Zsófi akkor még csak 7 hónapos volt.
Nekünk azt mondta a drnénink, hogy a rázókeveréket már nem ajánlják, inkább hintőporozzuk, (mentolos, vagy hexaclorofenes), és ha már nagyon nem bírja, zuhanyozzon napjában többször.
Zsófi szinte meg sem érezte, Andrisnak a viszketésen kívül csak az volt a baja, hogy legyengült tőle az immunrendszre, és utána elkapott valami vírust, aztán meg még fülgyulladása is lett. Szóval, ha eddig nem tetted, adj valami vintamint a lányoknak. (szerintem) Kép
Ja, és amíg nem szárad le, nem lehet kivinni levegőre sem, ha jól emlékszem.
Nálunk szerencsére akkor volt bárányhimlős az ikertesóm két gyereke is, és az egyik bátyám két gyereke is, így játszótársban nem volt hiány. Kép)

Zizi
debyand

Sziasztok!
Éva!
Szuper, örülök, hogy már jól vagytok! Kép
Mi is remekül vagyunk és igen, a pocak nagyon elkezdett növekedni, szinte hétről hétre egyre növekszik és ez fantasztikus! Most már tényleg jól lehet érezni a babák mozgását is, ami megint csak hihetetlenül klassz dolog. Kép Kép
Most vasárnap költözünk és kedden már lesz is újra net...
Böbe!
Nálunk is Dávid 2 évesen szerezte be a bárányokat, de én nagyon örültem hogy végre túl lesz rajta minél hamarabb. Csak tényleg nagyon kell figyelni, nehogy elvakarja. (Ez akár álmában is előfordulhat, így legjobb tényleg megkérdezni az orvost, mit javasol az enyhítésre.)

Sziasztok!
Vendég

Gabi

Neked kellett fizetned a suliban a könyvekért? Nálunk úgy van, hogy a tandíj 105ezer Ft/félév és ebben benne vannak a könyvek is, de aki gyesen van,annak a tandíj ingyenes , de a könyvekért elkérnek 20ezer Ft-ot. Szerintem ez nem igazságos, mert ők az államtól a 105ezer tandíjat kapják vissza és akkor miért nem fér bele az a pár könyv is?
Most próbálom a fölöttem járóktól olcsóbban beszerezni a könyveket, mert én sajnálok ö könyvért ennyit kiadni.

Vadvirág

Örülök, hogy ilyen jól viseled a terhességet. Én is boldog voltam és sokszor irigykedem is , amikor kismamákat látok. Neked nem volt hányingered az elején?

Zizi

Orvosa vállogatja, nekünk bevállt a rázókeverék, ha másnak nem játéknak jó volt, hogy összefesthette vele Lora az egész testét.

Böbe

Mi volt az orvosnál? Most legalább egyszerre letudják a bárányhimlőt, mert szerintem mindketten elkapják. Én örülnék neki, ha most lennének bárányhimlősek a fiúk, mert nagyobb korban rosszabb.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Éva!
Kb. a 12. hétig szinte folyamatosan és persze a legelején egyáltalán nem értettem miért, hiszen az előző terhességeknél nem volt rám jellemző. Aztán amikor megtudtuk, hogy ikrek rögtön elmosolyodtam, hogy aha, szóval a dupla adag HCG-hormon... Ja, így már mindjárt más! Kép Kép
Most meg már rég elfelejtettem azt az időszakot, telis tele vagyok energiával és remekül vagyunk. Kép Kép
Nálad volt ilyen panasz eleinte?
Mikorra tervezitek a következő bébit? Kép

Kellemes és vidám hétvégét mindenkinek!!!

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Nekem egyszer sem volt hányingerem, még az ikrekkel sem. Nagyon szerencsés vagyok ezügyben.
Hát még nem tudjuk, de előbb a házunknak fel kell épülnie az biztos, aztán majd meglátjuk , hogy megy a suli stb.... NAgyon szeretnénk mégegyet akár már most is, de jól végig kell gondolnunk , hogy mikor szülessen. Ha már belekezdtem a suliba, akkor be is akarom fejezni.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Böbe!
Mi még nem voltunk bárányhimlősek, ezért csak szurkolni tudok nektek, hogy mihamarabb túl legyetek rajta!Kép

Éva!
Nálunk a tandíj 68 ezer/félév, a könyvek ezen felül vannak. Nekem szerencsém van a könyvekkel, mert az első csaj akivel összehaverkodtam, le tudta fénymásolni az összeset, és küldte nekem. Kép Amelyik könyv meg túl vastag volt, azt megpróbáltam könyvtárból kivenni, vagy a suliban, vagy a budapesti mezőgazdasági könyvtárból. Persze, nekem könnyű, hiszen mg-i suli. Kép De a suli könyvtárát te is megpróbálhatod, mert tényleg elég sok az a 20 ezer könyvekért!

Vadvirág!
Jó lenne, ha igazad lenne a tavasszal kapcsolatban, és tényleg befutna pár napon belül, mert már izomlázam van a szánkózástól. Kép Nálunk ugyanis ilyen hóban busszal megyünk bölcsibe, és odáig szánkón húzom a kicsiket. A nagy az apjával megy oviba, de hazafelé mind a három fent ül.Kép Még szerencse, hogy soványak a fiúk, bár hárman együtt így is nyomnak vagy 45 kilót!

Nekem is hasonló volt a terhességem elején, olyan rosszul voltam, hogy valami vírusra gyanakodtam, mert akkor még azt sem tudtam, hogy terhes vagyok. Aztán kiderült, hogy várandós vagyok, és egyúttal az is, hogy duplán. KépKép Pár héten belül elkezdtem vitamint szedni, és akkor el is múlt a rosszullétem.
Hogy mekkora lehet a pocakod, érdekesség képpen nézz be a fotóalbumomba (Efgabi fiai), van egy kép, ami 3 héttel az ikrek születése előtt készült. Kb félidőtől mértem is a haskörfogatom, és szülés elött 119 cm volt (normál esetben 68 cm) Kép Szerencsére súlyban nem volt olyan veszélyes a gyarapodás, de ez a diétának tudható be, 73 kilóval mentem szülni, és aztán 53 voltam két hét múlva. Kép
Sok erőt kívánok a költözéshez, és sok örömet az új házhoz. No, meg a pocaklakókhoz! KépKép

Gabi
efgabi

Kinga!
nekem a mindennapi főzés nagy kihívás, ti nem tudom hogy vagytok vele, de nekem rémálom!! Időm is alig jut rá, kitalálni is kritikus pont, hogy kinek mi lenne jó...
Maximálisan együttérzek veled! Van a www.mindmegette.hu-n napi receptajánló. Tegnapra például brokkolikrémlevest és krumplis lepényt ajánlottak. Persze, nem ismerem a fiaid ízlését, de ötleteket azért lehet meríteni. Kép

Gabi
efgabi

Gabi

Köszi, én is elmentettem ezt az oldalt!

Ma reggel óta takarítok, sütök, főzök, mert ebédre vendégeket várunk. Erre telefonálnak 13óra körül, hogy mégsem tudnak eljönni. Hát ilyen az én forámám. De fellázadtam, és négyre ittlesznek.

FÉl hatkor meg indulhatok is itthonról, mert ma megint megyek a Megasztárra a férjem unokatestvérével.

Éva
Éva

Kép

Kép
éva75

Gabi!
Köszi az ötletet, a brokkoli bizti kitartana 1 hétig is akár...nem esznek meg bármit.
reménytelen helyzetben bizti "odaolvasok".

jó hétvégét mindenkinek.
Kinga
pkinga

Jó reggelt! Mindenki pihen?
Hát én nem sokat aludtam az éjjel. Egyre értem haza, aztán a fiúk már hatkor keltek. Szóval olyan vagyok, mint egy hulla. Alig várom, hogy lefeküdjenek a gyerekek és én is aludhassak.
Nagyon jó volt a megasztár! Úgy néz ki a jövőhéten is elmegyünk.

Most megyek pihizni.

Éva

Kép

Kép
éva75

Lányok!

Merre vagytok? Andi, Erika, Vikics stb. ????? Már rég írtatok?

Vikics

Járnak oviba a fiúk? És be lehet adni a gyerekeket az oviba, ha még gyesen vagy? Vagy dolgozol már?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok
Mostmár Szederke is báránybőrbe bújt. Ő egy kicsit nehezebben viseli, mint Eperke, rettentő nyügős. Eperke arca iszonyúan néz ki, tényleg rémísztő. Remélem mostmár inkább kifelé tartunk belőle és talán a nehezén már túl vagyok. Reggel hívtam a doki néninket, hogy mostmár Szederkén is vannak szépszámmal pöttyök és képezeljétek még mindig nem akar kijönni megnézni őket. Most csak arra tudok gondolni, hogy ő még esetleg nem volt bárányhimlős és fél, hogy idős korára elkapja. Csak azt nem tudom, hogy fogja dokumentálni a kiskönyvünkbe. Oda be kell írni az összes átesett fertőző betegség időpontját.

Éva
Én sem vagyok tisztába vele, hogy ha oviba mennek, akkor nekünk el kell-e mennünk dolgozni. Mert ha igen akkor semmi értelme a 6 évig járó gyesnek, mert az ovi, legalábbis az utolsó csoport kötelező.

Erika, Andi hol vagytok? Ugye nem ott nélkülem?

Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Én itt vagyok!!!
Ma már mentek a fiúk oviba! Tőlem nem kértek még semmilyen papírt, hogy melózok-e, de gondolom azért egy ilyen igazolást nem annyira nehéz beszerezni. Nálunk úgy van (remélem), hogy 2 ügyelet van. Egyik kora reggel, a másik talán 5-6-ig délután. És ha mindkét ügyeletet igénybe veszed, akkor kérnek papírt a munkáltatótól. Amúgy a gyes mellett 4 órában elmehetsz tök legálisan melózni. Gyanítom kevés az a cég aki ne 4 órára jelentene le a 6-8 helyett ha kéred. Kép
Éva, Te melyik suliba is jársz??
Andi filmeket töltöget erről van infóm, de Erika már tényleg rég eltűnt!!!
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vagyok én is, csak még nem voltam barihimlős, s féltem, hogy elkapom...Kép
Viccet félretéve: hulla vagyok esténként mikor olvasgatok és már lusta vagyok összeszedni a gondolataimat...

Böbe!
A házban is nemrég volt b.himlős egy testvérpár, s szét aggódtam az agyam, hogy el ne kapjuk. A srácok miatt kevésbé, hiszen sokkal jobb ilyenkor elkapni, mint nagyobb korban - de én sem voltam még, és állítólag ennyi idősen egy rémálom.Kép Hetekig eltart, pörögsz a takarón egész éjjel, megvadulsz úgy viszket, a bőrődet is leszednéd, sőt rengeteg a szövődmény ebben a korban már... És akkor még gondoskodj a feltehetően 2 hasonlóan b.himlős 2 évesről...KépKép Na erről szerettem volna lemondani.Kép

Vikics!
Te vissza akarsz menni dolgozni?Kép Van hova?Kép És mikor?
Engem a bank kénytelen lenne visszavenni, de ahogy lejár a szabi, olyan melót ajánlanának, v. olyan messze, amit nem tud az ember már elvállalni, s így elmész magadtól, nem kell végkielégítést fizetni a cégnek... Ki van ez találva.Kép Most így szabadultak meg az egyik kolléganőmtől - 2 gyerek és 6 év után visszament... volna...Kép

Éva!
Skubiztam a Megasztárt de nem láttalak.Kép Hol ültetek?? Ti hogy tudtok minden héten bejutni? Vmi főmuftit ismersz?Kép

Kinga!
Változatlanul csodállak!Kép Hogy Te hogy bírod 5 gyerekkel - rejtély számomra...

Zizi!
Köszi szépen előre is!!!!!!Kép Nyugi, ráér!!!Kép

Pocakosoknak és a diákoknak sok sikert!!!KépKép
Betegeknek jobbulást!!!Kép

És Mindenkinek szép álmokat!

Erika és 2 kis bitang álommanója

KépKép
herika

Vikics

Én a Szent István Egyetem társadalomtudományi karán a humán erőforrás menedzser szakra járok. Itt van a II. ker-ben a Frankel Leo úton a Szépvölgyi úttól nem messze.

ERika

A férjem unokatestvére egyszer szerzett valahonnan két jegyet a megasztárra, aztán ott összebarátkozott a Tóth Vera és a Gásrpár László családjával és a családok 40-60 vendéget hozhatnak és így megyünk be velük. Szerintem ezen a héten is elmegyünk. Csak most suliban leszek reggeltől és egyenesen onnan kéne mennem, nem tudom, hogy fogom bírni. Még jó, hogy a férjem elvan a gyerekekkel, mert akkor nem tudnék elmenni.
Azt én is hallottam, hogy felnőtt korban veszélyes a bárányhimlő. De ezt hogy fogjátok megoldani, mert a fiúknak jobb lenne, ha kiskorukban kapnák el, de neked meg el kell akkor kerülnöd őket?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Böbe!

Jobbulást a báránykáknak!Kép

Nálunk anyukánkon kívül mindeki akkor volt bárányhimlős, amikor mi, mert előtte senki nem kapta még el. A nővérünk akkor volt kb. 13, a bátyánk 18, apukánk meg már felnőtt korában esett át rajta.Kép
Azt én sem értem, hogy hogy lehet elkerülni felnőttkorban, ha a gyerek elkapja?Kép
Erika, remélem nem ér Benneteket utol!

Éva!

Néztem én is a Megasztárt!Kép Eddig kb. 2-szer láttam, de mostmár meg fogom nézni mindig, nagyon jók.Kép

Képzeljétek II. lettem egy Országos Német Irodalmi versenyen!Kép Novellát, vagy verset, vagy mesét, vagy valamilyen történetet kellett írni németül a barátságról, én egy novellát írtam egy kislányról meg egy kutyusról, (aki meghal a végénKép).
Nyertem 15 ezer forintot, aztán el kellett mennem átvenni valamilyen Lendvay utcába, de eltévedtem, és mire odataláltam, már elment az, akitől át kellett volna vennem.Kép Holnap mehetek megint...azért annyira nem bánomKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!

Zsuzsi!
Gratulálok a szép eredményhez. Nagyon ügyes vagy.

Eri
simones

Sziasztok

Zsuzsi gratulálok én is az elért eredményhez.

Erika
Létezik védőoltás a báránykék ellen. Szerintem is jobb lenne a fiuknak, ha most esnének át rajta. Nálunk is apukám akkor kapta el amikor én. Nagyon szenvedett vele. Gyerekeknél tényleg 1-2 nap alatt lezajlik a nagyrésze. Felnött korban még májkárosodás is felléphet. Utána néztem, mert apacuka sem volt gyerekkorában, de eddig még nem jöttek ki rajta a pöttyök. Viszont felmentést kapott az esti fürdetés alól. Már csak azért is, hogy ne érintkezzen közvetlenül a pöttyökkel.

üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Képzeljétek, ma délelőtt megszületett az ikertesóm harmadik gyereke, Zsuzsanna. (Zsuzsi Kép ) 4,40 és 56 cm, szóval szép nagy baba. Kép Pedig a vasárnapi uh-n azt mondták, hogy 3,30 körül van...

Zsuzsi! Nagyon ügyes vagy, én is gratulálok!

Böbe! Nálunk is én írtam be a kiskönyvekbe a bárányhimlőt, pedig mi voltunk orvosnál vele... Kép És az én férjem sem volt gyerekkorában, de szerencsére nem kapta el. Kép
A bátyámék kislánya is most bárányhimlős, és amikor betelefonáltak a rendelőbe, azt mondták nekik, hogy ha biztosak abban, hogy bárányhimlő, akkor inkább ne vigyék el a gyereket!! Kép Jók ezek a gyerekorvosok...
Szegény kislány, ő már elsős, és most nagyon rosszkor jön, hogy két hétig hiányzik a suliból.

Kinga! A főzést én sem birom, nem is főzök, hordjuk az ebédet egy közeli gimiből... Kép Elég a hétvégén főzőcskézni.

Zizi
debyand

Zsuzsi

Gratulálok!!! Nagyon ügyes voltál!!!!!

Zizi

Nem semmi súllyal született a kis Zsuzsi!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik így ismeretlenül is! Ő is a Mártánál szűlt?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Eri, Böbe, Zizi, Éva, és mindenki: Köszönöm a gratulációkat, ma már sikerült odatalálnom, és átvennem a díjam!Kép Meg fog majd jelenni egy német újságban, de hol találom azt meg Magyarországon?Kép

Éva! Megkaptam a mailt, válaszoltam, "rajta vagyok", és tényleg szívesen segítek!Kép

Zizi! Gratulálok a "kis" Zsuzsihoz! Anyukám egyik barátnőjének született vasárnap hasonló méretű unokája, csak kicsit kisebb.Kép És a másik lányának ikrei születnek a hónap végén...majdnem egyszerre három unoka.Kép

Böbe: Hogy vannak a báránykák??

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Gratula Zsuzsi!

Lányok! A márciusi Kismamában találtam egy játékbolt hirdetést. Megnéztem a honlapjukat és Húsvét előtt (is) nagyon hasznos nézegetni. Vannak eszement árak is (vagy csak az?), de pl. nagyon klassz homokozó/vizezős szetteket, főzős játékokat is lehet náluk venni. A mintaboltjuk valahol Gabiék felé lehet, de ami a legszuperebb: lehet on-line vásárolni, futárral hozzák ki. Teljesen beleestem a szerepjáték kategóriában található fémdobozos fa pralinékba, meg egy csomó másba is. A srácaimnak ez még nem érdekes, lehet, hogy nem is lesz, de a repülő és autó homokozós formát bizti, hogy megrendelem. Ja, a cím:
www.dione.hu
Én már nagyon utálom a telet, lassan betöltöm a 33-at Kép , a fiúk egy kicsit orrfolyósak, de akarnak beszélni már ezerrel Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Nagyon jók a játékok, de elég magas az áruk.
Én is találtam a múltkor egy érdekes oldalt:http://www.majorimpex.com/termekeink.html

A napelemes helikopter tetszett a legjobban 990-ért!

Zsuzsi

Mégegyszer köszi szépen!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok

Remélem mindenki egészséges és a pocakosok is jól vannak.

Ide is felrakom hátha érdekel valakit. Eladó Peg Perego egymás mögötti ikerkocsi. 2,5 éves, teljesen összecsukható, újszülött kortól használható. Ára: 45.000 forint

Üdv mindenkinek: Andi
ambrosia

Sziasztok!

Marcsi, Isten éltessen sokáig!!!Kép
Anita, Boldog Születésnapot kívánok Abigélnek és Lujzának is!Kép
Tudom, hogy csak 6-án lesz, de akkorisKép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Az ünnepelteknek és is boldog szülinapot kívánok!!!!!
Erika!
Még nincs hová visszamennem. Igazából eddíg élveztem a szabadságot, de most már kicsit uncsi. Csak a pénzt költöm és jó lenne lassan már keresni is.Ez a bank igazi szemét! Hallottam már olyan helyrő aki csak gyerekes nőket alkalmaz (mert az már nem megy el szülni remélhetőleg), de az a ritkább és az sem jóindulatból.Kép Hogy állnak a báránykák? Levi és Áki ikerpáros is most kapta el, de Levin még nem jött ki semmi. Lehet, hogy megúszta?
Zsuzsi!
gratulálok a díjhoz! Még mindíg külön ültök?
Éva!
Nálatok is rosszabb volt Lora az átlagosnál mikor az oviból hazament? Nálunk napok óta teljesen bediliznek a fiúk mikor hazaérünk az oviból, de sokszor már akkor elkezdik mikor kilépünk az ajtón. Nem értem. Ma kivételesen "jók" voltak, mert vettem Play-doh gyurmát, mert a Baros utcai fajátékboltba mindenféle alakú tésztaszaggatót és gyúgyófelszerelést. Ezekkel el voltak egész délután. Befogták még a gyerekkéseket és a foghagymanyomómat is. Kép
Nem tudjátok hol lehet kapni normális anyagból lévő gyurmázókészletet? Elkellene még pár darab. Amúgy mindenkinek ajánlom akinek még ninics még ilyen gyurmája. Sajna nem egy olcsó darab, mert gyerekbarát és szőnyegbarát is, megszárad és fel lehet potszívózni, de megéri. AZ én fiaim kisművészek lettek tőle.
Zizi!
Gratulálok a tesódnak a picihez!!!! Kép Kép Kép Meggyógyultatok már? Azt mondják vége az infuenza járványnak és ezzel a hírrel együtt meg is gyógyult nálunk az egész család. Mi szépen végig kitartottunk a nátha mellett Kép szerencsére máűr csak a nyomai vannak jelen. Kép Ha van egy kis időd várom a listát a CD-kről. Hogy érteg a CD cserét? A megírtat üresre?
Vikics

KépKép
vikics

És, hogy nektek már ne kelljen megvenni, ezt most pecáztam a netről.
A play-doh gyurma klónjának receptje:
http://gimli.externet.hu/pipermail/konyha/2003-September/003355.html

Holnap kipróbálom.
A borkő az borkősav vagyis citrompótló. Kép Én meg kiadtam rá egy rakat pénzt. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Újra vagyok...
Gabi!
Megnéztem a fotókat és cseppet sem bánnám ha a végére én is olyan fantasztikus méretekkel dicsekedhetnék pocakilag... Kép Kép Nagyon tetszik, szerintem teljesen elbűvölő!!!
Zsuzsi!
Gratulálok! Kép

Vadvirág
Vendég

Vikics!
A Rossmannban most akciós a play dough kínai klónja (Kids Dough). 8 szín és egy formázó (olyan, mint két pici palacsintasütő egymásra fordítva 699,-Ft)
M.

KépKép

KépKép
2in1

Esetleg a fokhagyma prés is lehet gyurmázó kellék...

A pszichológus biztosan a megfelelő szakkifejezésekkel és pontosan meg tudná indokolni, hogy miért "rosszak" a fiúk az ovi után. És valszeg Te is látod, hogy miért mások. Már csak az a kérdés, hogy meddig tart náluk ez a folyamat. "Konyhanyelven" arra gondolok, hogy kábé egész nap viselkedniük kell egy új helyen, szabályokhoz alkalmazkodni, egy csomó másik emberkét elviselni, annyi hatás éri őket, aztán otthon, vagy már hazafelé így vezetik le a feszültséget... Mert biztosan okoz bennük egy egészséges izgalmi állapotot az ovi, meg a közösség. Nem?
Szeptembertől ránk is ez vár! Abban csak reménykedni tudok, hogy komolyabb változást nem hoz a bölcsi és az izgalmon túl szorongás nem lesz belőle. Mert ugye ők még csak 2 évesek múlnak majd a nyáron. De hát ez az élet rendje... Az ember társas lény... Anyuka meg egyelőre annak örül, hogy a munkahelyén vissza várják és még a távmunkáról is szó lehet az elején, utána meg 4 órás meló is befigyelhet a GYES mellett.

NEM ÉR, hogy már megint hózik!!!

KÖszi a gratulációkat, ma anyukám járt nálunk, és egyenesen Pécsről hozott egy igazi születésnapi tortát holnapra, a régi kedvenc recept szerint sütve... hmmm Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

ja, most látom, hogy a fokhagyma prés már feltalálva/lelőve Kép Kép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!
Köszia tippet! Megcsináltam a gyurmát és egész jó lett! Bár még nem használtuk, de állagra jó. Persze nem pont olyan mint a play-doh, de hasonló.
Most éppen a tortahabnyomót keresek aminek műanyag a teste és olyan mint egy fecskendő csak nagyobba.
Sajna a fiúk hétvégére megint megbetegedtek. Kép Lázasak, köhögnek szegények. Még az ügyeletet is kihívtuk, mert szegény kis dundi jajveszékelt egész délután, de nem mondta meg hol fáj neki. Akkorák a nyirokcsomóik mint egy teniszlabda. Kép Már annyira unom ezt az egészet! Végre belemelegedtek az oviba is, már játszanak a többi gyerekkel és az óvónéni szerint a gyerekek is nagyon szeretik őket, még jobban is a kelleténél. Kép Persze gondolom ők a "kicsik".
Zizi!
Kösz a listát, nemsokára kimazsolázom a nyerteseket. Kép
Gabi!
Zizinek meg van. Kép Kösz. DVD-n én is láttam ennyiért, de nekünk még nincs. Most néztem a tescoban 14.-én lesz 10eft-t már, Hát gondolom amolyan tescos féle. Minden csak nem gazdaságos.
Na megyek aludni! Remélem Ti jól vagytok mind.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Gabi!

Láttalak Benneteket a tv-ben, pont otthagytam, mert előtte néztem anyukám miatt az Atkinsről azt a vitaműsort.
Nagyon aranyosak a fiúk (milyen szőkékKép), és milyen
nagyok már!!KépKép

Éva!
Mail ment. Voltatok a Megasztáron szombaton??Kép

Vikics!

Jobbulást a fiúknak!Kép Mi is már megint betegek vagyunk, de most csak
egy kis nátha.
Már visszaültünk egymás mellé, nem nagyon figyelték a tanárok, hogy
betartsuk.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Gabi!
Milyen műsorban voltatok? Kép

KépKép

KépKép
2in1

Zsuzsi

Köszi szépen!!!
Hallottad, hogy megszavazták, hogy az állatkínzás bűncselekménynek számít!!! Végre!!

Vikics

Jobbulást a fiúknak! Talán a téllel a bacik is elszállnak!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszi a bókot a fiúk nevében Kép, tényleg nagyok már, és rendkívűl önállóak. Kép

Marcsi!
A Labirintus című műsorban voltunk hétfő délután fél 5-kor. Pont nem tudtam megnézni, mert akkor kellett mennem a srácokért a bölcsibe, meg az oviba. Kép De anyukám felvette videóra, majd visszanézem. Egyik bölcsistárs anyukája kérdezte, hogy nincs-e kedvünk filmezni. Nekem volt, a fiúk meg kiváncsiskodtak a különböző technikai felszerelések körül. Kép A párom nem volt elragadtatva az ötlettől, hogy szombat délelőtt berontanak hozzánk kamerákkal meg lámpákkal, de aztán megbékélt.

Lányok!
Kaptam egy meghívót, közzé teszem:
<font color="0000ff">Szombaton lesz az Aktív Szülés Program alapítvány ötéves szülinapi rendezvénye!
Az Aranytíz Művelődési Központban tartandó ünnepségen bemutatkoznak az egyes programok, lesz Kismama Klub, játék és koncert is. Én is ott leszek, mint az ikersarok képviselője, és mint leendő Ikerklub munkatárs.
Szeretettel várlak Téged és az általad ismert ikres mamákat, jó lenne találkozni!
A helyszín tehát ötödik kerület, Arany J. u. 10, belépődíj 1000Ft reggel tíztől este nyolcig, de a Kismama Klub ingyenes.
Üdvözlettel:
Oyeyele Monika
</font>

Sziasztok

Gabi
efgabi

Zsuzsi!

Gratulálok a díjhoz, amit nyertél! Kép
(Majdnem elfelejtettem!)

Gabi
efgabi

Gabi

Családonként értendő az 1000Ft vagy /fő?
Jól hangzik amúgy. Ti mentek?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Rossz otthon a net, eg kávézóból írok, így gyors leszek.Kép
Mi még mindig betegek vagyunk, és kettesben töltjük a délelőtteket otthon. Kicsit rossz, mert holnap megyünk sítáborba, de a doktornéni elengedett.Kép

Eri, Éva! Útólag is sok boldog névnapot kívánok Zolikáitoknak!KépKép

Éva: Nagyon szívesen a fordítást, máskor is szívesen fordítok németül! És ez mindenkinek szól!Kép
Igen, hallottam a jó hírt, nagyon örülök neki.Kép Már fenyegetem is a nővéremet, hogy adjon rendesen enni a nyuszinknak, mert különben feljelentem...Kép

Na, megyek, mert aztán itthagyom az egész zsebpénzemKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Zolika köszöni a jókívánságot. Már kimondja a nevét, igaz elég érdekesen, mintha énekelne.
Neked még mindig jobbulást és jó havat, meg amit kell ilyenkor!

Eri
simones

Zsuzsi

Mi is köszönjük a jókívánságokat! És jobbulást kívánunk nektek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok
Merre vagytok? Nagyon kihalt a topic. Képzeljétek mára már Apacuka is bárányhimlős. Alig vártam a háromnapos hétvégét, még megis toldottuk a keddel és most tessék, maradhatunk továbbra is a négy fal között. Szerintem nehezebben viseli, mint a lányok. Ágynak dőlt, ilyet én 14 éve, amióta ismerem, nem láttam nála. Remélem azért nem viseli meg nagyon.
üdv. Böbe
böbe

Böbe

Jobbulást az egész családnak!!!! Nem irigyellek most benneteket, végre egy kicsit jobb az idő, ki lehet menni, erre ti meg be vagytok zárva. De majd csak meggyógyultok! A lányok is pöttyösek még?

Lányok

Tényleg jól eltűnt mindenki! Merre vagytok? Lassan összehozhatjuk a szabadtéri találkozót!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!
Bocs, hogy nem válaszoltam időben, de nem is tudtam volna, mert én is csak ennyit kaptam. Egyébként nem voltunk az Arany 10-ben, de legközelebbre kiderítem a tarifát, és akár oda is szervezhetjük a talinkat. Kép
Most megyek, mert indulunk suliba, úgyhogy nem leszek a héten. Drukkoljatok nekem, mert 3 ZH-t írok, és bele sem néztem a könyveimbe. Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Hazajöttünk a sítáborból, csak 4 nap volt.Kép Már annyira nem voltunk betegek, csak az első napokban, de kibírható volt.Kép
Hó volt bőven (sok is), hazafelé meg összetörte a buszt a sofőr, vele együtt majdnem minket is..."kicsit" agresszívan vezetett.Kép
Egyébként jó volt, szép a Tátra, majd a táramra rakok fel képeket.
(A szállodában, ahol megszálltunk, ikrek voltak a pincérekKép)

Böbe!

Jobbulást a Párodnak!Kép A lányok már jól vannak??
Sajnálom, hogy amikor ilyen szép idő van (legalábbis itt), otthon kell lennetek.Kép

Gabi! Drukkolok Neked a vizsgáid miatt! Biztosan sikerülni fog!;-)

Éva, Te mikor mész suliba??Kép

Képzeljétek, ezentúl könnyen meg lehet majd különböztetni, ha a Dóri kinyújtja a nyelvét...piercingje lesz...Kép
Mondjuk majd én is szeretnék, de most nincs rá pénzem, mert nem akarom rá elpazarolni az ösztöndíjamat.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Végre itt a jó idő, gondolom mindenki a szabadban van, amennyit csak lehet, és nem a számítógép előtt ücsörög... Kép)

Tegnap nekünk is nagyon jó volt, végre a férjem is itthon volt, elmentünk az állatkertbe, hatosban. Kép Sőt, a tesóm férje is jött a nagyobb gyerekekkel, élvezték nagyon. A kicsik a végére már unták az ücsörgést a babakocsiban, de nem volt vészes. Tízórait is vittem nekik, a babakocsiban már egész jól tudnak ülni, könnyen meg tudtam etetni őket.
Egyébként itthon, ha ébren vannak, mindig lent vannak a földön, klasszul tudnak már kúszni-mászni, bejárják az egész lakást, úgy élvezem! Kép Persze a babajátékok nem nyerők, legjobban a duplo-kockákkal, és Andris autóival szeretnek játszani. Kép)
Zsófi meg elkezdett beszélni, ismételgeti, amit mondunk neki, nagyon aranyos.

Gabi! Én is drukkolok, majdcsak sikerül, puskázni szoktál? Nekem sokszor bevált... Kép

Böbe! Jobbulást a párodnak, szörnyű lehet felnőttként bárányhimlősnek lenni... Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Végre itt a tavasz!!!! Már nagyon vártuk! A gyerekek is és mi is nagyon élvezzük a jó időt. Tegnap voltunk a telkünkön és ültettünk 7db gyümölcsfát. A gyerekek meg virágokat ültettek, nagyon tetszett nekik, pláne a sarazás!
Már minden készen áll az építkezésre, csak még mindig nem jött meg az engedélyünk. Már öt hónapja beadtuk és csak ígérgetnek, hogy a jövő héten.......

Gabi

Nagyon szorítok neked!!! Nekem majd csak májusban kezdődnek a vizsgáim, de szerintem én sem fogok tudni tanulni a gyerekektől. Már készítem a puskákat.

Zsuzsi

Nekem már megkezdődött a suli, kéthetente járok hétvégén.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok
Köszönjük mindenkinek s jókívánságokat. Azt hiszem mostmár a nehezén túl van Apacuka. Ma már fel is bírt állni. Tényleg borzasztó lehetet neki, már csak ha azt vesszük, hogy mekkora testen kell elviselni azokat a kínzó pöttyöket. Azt mondja a legrosszabb akkor volt, mikor hidegrázása volt, mert akkor a bőre összehúzodott és rettenetesen fájt a pöttyök helyén. Azt hiszem a gyerekek ezt így nem tudják elmondani, én sem emlékszem nekem milyen volt, de mostmár valamennyire beletudok gondolni, hogy szegények mitől voltak annyira nyügösek.
Mi is nagyon örülünk, hogy végre itt a tavasz. Szinte egész nap jövök-megyek velük, persze, azért is, hogy Apát a legkisebb mértékben zavarjuk a pihenésben. Az elmúl három napban csak enni és aludni jöttünk haza.

Zizi
Sokan voltak az Állatkerben? A nap melyik szakaszában voltatok?

Erika, Andi, Vikics
Merre vagytok?

üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Képzeljétek, megszülettek anyukám kolléganőjének az unokái!Kép Két kislány, egy burokKép, Dóra (2200 gr, 51 cm) és Réka (2300 gr és 51 cm), a 37. héten.Kép (Ahhoz képest, hogy mi picivel nagyobbak voltunk, és 4-6 cm-mel alacsonyabbak...hosszú, vékony babák lehetnek...anyukám szerintKép) Holnap hoz be képeket "a nagyi"Kép
Március elsején ugyanennek a kolléganőjének a másik lánya szült kisfiút....2 hét, 3 unokaKépKépKép

Örülök, hogy jól telt a "hosszú" hétvégétek, remélem én is, hogy még sokáig jó idő lesz, és végre Böbéék is meggyógyulnak!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Ja, most látom, hogy végre már Ti is ki tudtátok élvezni a jó időtKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?