Angol C középfok kétnyelvű kéne. Csak itt vidéken egyedül a Rigó van. Alapfokom Pannont tettem le, de az tavaly nyáron tök hirtelen megszűnt, különben már rég túl lennék rajta.
Nagyon szerettem a Pannont. A Rigó meg büntető jellegű, egyáltalán nem szimpatikus. Felutazni meg nem akarok a fővárosba a BME-re.
Tökmag, Mormota: Gratulálok a kislányokhoz!!!
Sosi neked pedig Gratula a kiskukishoz!
Lassan már mindegyik babóca megmutatja mit dugdos a lába között. Külön öröm, hogy sikeres volt a dokiváltás. Nehéz lehetett, de most már minden rendben lesz.
Poker egyáltalán nem baj
Nem beszólás, véleménycsere. Egyébként én sem igazán ilyent szerettem volna, hanem mondjuk zsákost, de azok nem jöttek mégse be. Nomeg mint kiderült a tesóm vett egy kiscsizmát (édi vastag, virág hímzéses kocsiba való, és tuti hogy következő évre kinőné). Így aztán mivel nem akarom megbántani, hogy nem adom majd a gyerekre, lett ilyen az overall, lábfej nélküli…Egyébként is lábzsák, pléd meg akármi simán rámegy majd szerintem.
Légzésfigyelő-mérleg: Hát az előbbivel futunk még egypár kört azt hiszem. Ha más nem azt kérünk rokonoktól ajándékba, persze felírva, hogy milyent szeretnénk. (De szenyó vagyok
…csakhát nehogy már valami bóvli kínajival lepjenek meg) A mérleg, hát eleinte mi is kölcsönzésen gondolkodtunk, de 3000-3500 Ft a havi díja, így inkább vásárolunk.
Férj és házimunka: Hát az előzmények nálunk ismeretesek. Drága zuram apa nélkül nőtt fel mint a gaz bentlakásos suliban, aztán meg csak volt. Márciusban lesz 4 éve hogy együtt vagyunk Nálunk otthon természetes volt, hogy apa sokat segít anyának, és úgy gondoltam, nehogy már azt higgye, hogy házirabszolgának szerződtem.
Pedig mint utólag kiderült Ő úgy képzelte az egész szerelmesdi-házasosdi dolgot, hogy majd hazajön a munkából én körbeugrálom, este 7 után meg házitündérből szexistennővé avanzsálok.
(Jelenleg a termékenységistennő titulust látom el ahogy mindenkinek dicsekszik a babánkkal)
Nálunk ami Rod feladata takarítás a vizes helyiségek kivételével (bár a kádat, mosdót ki szokta mosni), mosogatás felváltva, a teafőzés szintén férfimunka
(arra hivatkoztam, hogy otthon is mindig apukám csinálta nekünk a teát, és különben is nagyon finomat tud), segít beszedni a teregetést, sőt el is tudja pakolászni a ruhákat a helyükre. Virágot is meg tudja öntözni már amikor eszébe jut, a szemetet leviszi és vásárolni is csak velem hajlandó. (Nomeg egyáltalán bármilyen ügyintézés lehetetlen nélkülem, de rá lesz kényszerülve ha lebabásodom) Malackákat még én takarítom, de a fürdetés és karomvágás az közös szórakozás. (Csak azt sajnálom, hogy mire Emma tudna játszani velük a nagyobbik 7, a kisebbik 6 éves lesz, és valszeg a hátuk közepére nem kívánnak egy babát) Így utólag visszaolvasva egészen elégedett lehetek
Alattunk fúrnak már 3 és fél órája
Emma baba meg ficánkol, nem tetszik neki azt hiszem, nagyon fájósan rugdos. Egyébként pöttyös labdát tuti fogok neki venni amint előbújik, mert a hólyagomat nagyon szereti pöckölgetni.