De jó képeket láttam!
Brúnó Zsuzsa: De jó, hogy nálatok ekkora hó van! Nálunk csak locspocs minden.
kike: Tényleg senki nem akart bántani, inkább segíteni akarunk. Tényleg rámehet a házasság, ha nem jó a szexuális élet, ezen nincs mit szépíteni. És tudom, hogy mindenkinek meg van a maga baja, problémája, de éppen ezért javaslom (én személy szerint, nem akarok a többiek nevében nyilatkozni
), hogy ne csak a gondokat sorold fel magadban, hanem a esetleges megoldásokat is. Akár üjjetek össze apával (szerintem ha te kezdeményezed ezt a beszélgetést, apa el lesz ájulva
), és mond el, neked mi a szívfájdalmad, mit szeretnél, és ő is elmondja majd a véleményét, megbeszélitek, hogyan tovább, mindkettőtöknek sokkal jobb lesz hidd el! Patinak is igaza van, csak ti ketten tudjátok, mit szeretnétek (másképpen) csinálni, nekünk nincs is jogunk ezt "megmondani". Viszont ha tetszik, ha nem, akkor is őszinték leszünk veled, és ha egy kicsi lökés kell, mi megadjuk neked, erről szól a barátság!
Puszillak!
Nici: Ez a két kép a virágról tényleg megnevettetett, remélem nem haragszol.
Szerintem közülünk nem találsz olyan embert, aki még nem tett tönkre cserepes virágot, ez nem jellemhiba!
Rám is jellemző, hogy a nagy gondoskodásommal túlöntözöm őket. Anyósomék meg egyszer kiszárították az összes muskátlinkat nyáron a dög melegben, ugyanis 2 hét alatt kb 2x öntözték meg őket, akkor is kb fél l vizet öntöttek a 10 tőre.
Viki: Köszi a dícséretet, tőled kiváltképp jól esik. Mókusra most úgysem tudok gyűjteni sajna...
Marcsi: Te merre vagy? Ma még nem is jöttél! Minden ok?