Új privát üzeneted érkezett!

Lona: gondolom! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bocsi a nagyítóért, az előbb 1 kicsit mellényomtam.... :oops:
kalkata

Lona igen szerintem is jó hogy így picit részt vesz benne.
Utána mindíg megpuszilgatja a pocakom!! :wink: :D
Már ezért megéri!!!!! :D

Lányok köszönöm jobban érzemmagam hogy nem egy boszi vagyok és hogy ez természetes!!
Szerintem barátkozom a gondolattal és akkor egyszer csak megemésztem!!
És mindenkit beebőzök!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Kalkata: semmi baj. Értékeid?

Kép

Kép

*puszedli*

Lassan lépek haza mindenkiek szép hétvégét lehet hogy fel fel nézek!!!
Mennek a hatalmas babaragacsok!+++++++++++++++

És persze a drukkkkkkok!!!!!!

Kép

Kép
raniko

Már írom is:

TSH 0,45
fT3 18,18
fT4 3,83
(Anti-TPO 284)
kalkata

0 perces glükóz 5,1
120 perces 8,5
0 perces insulin 2 alatt
120 perces ?????????? kifelejtették
kalkata

Sziasztok!

Most érkeztünk haza a punkcióról és 12 db petesejtet sikerült leszívni. :lol: Nagyon örülök ennek a számnak.

Nem mellesleg jól megfáztam erre a napra, úgyhogy most kúrálhatom is magam, hogy az ET-re egészséges legyek!!

KépKép
charlott

[quote="kalkata"]M írta:kalkataár írom is:

TSH 0,45
fT3 18,18
fT4 3,83
(Anti-TPO 284)
TSH nem 4,5? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Charlott: 12? Szééééééééééééééééép!
Drukk a randevúhoz!!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata: enyém értékek:

TSH 4.550 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 14.02 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 4.99 pmol/l 3.95 - 6.80
Glucose terhelés 0 perc 4.28 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 4.54 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 6.22 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 47.10 mIU/l

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata, enyhén szólva magas a 120 p cukrod :shock: jól diétázol amúgy?hát tényleg, ne lombikozz addig, amíg ez lentebb nem megy.

Puszi, én a te tsh értékeddel azért a ráéreknél kicsit hamarabb mennék uh-ra.

Charlott, Baba drukk :lol:
Lona neked nem drukk, tudod :wink: :lol:
Vendég

Charlott, hurrá! Drukk a randihoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci: direkt rákérdeztem, azt mondta ráér. :shock: De tervezem a közeljövőben elmenni.

Kép

Kép

*puszedli*

Charlott, gratula a 12 petikéhez , és jobbulást neked (amíg folyik a randi) ++++++++++++++

Puszi,
TSH 0,45 ilyen alacsonynak kell lenni, akkor jó úgy tudom!

TSH 0,45
fT4 18,18
fT3 3,83
(fT4 és fT3 felcseréltem)

Hunci, persze tartom a diétát (legjobb tudásom szerint). Érdekes, de a drnő azt mondta tegnap, hogy fel kell szednem 3-4 kg-ot, amit uzsonnakor és vacsorakor + CH bevitellel kell kiviteleznem. És ettől javul majd a terheléses érték..... :shock: :shock: :shock:
Őszintén szólva már kicsit megkeveredtem, tegnap még úgy érzetem, hogy minden szép és jó, most meg már kezdek kétségbe esni :( :( :(
kalkata

Kalkata: akkor viszont neked tök jól müxik a pajzsmirigyed, nem? Szuper a tshd, igen.

Hunci: beültetted a bogarat rendesen,.... hétfőn este megyek pajzsmirigy uhura. :)

Kép

Kép

*puszedli*

Legalább a pm jó működik.....
Amúgy hova mész ultrahangra? ilyen rövid idő alatt időpontot kaptál?
kalkata

Magán, 15 percnyire tőlünk. A MMbe is mehetnék, de a városba bekavarni ezért,... :twisted: így megoldottam itt a közelben.

Kép

Kép

*puszedli*

Charlott :P
ez szuper jó hír, gratula, ügyes voltál!!! :lol:
Hatalmas drukk a randihoz!!! :D És gyógyulj meg gyorsan!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba :P
babaragacsok folyamatosak!!! :D +++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy érzed magad?

Kalkata,
nehogy elszontyolodj!!! Gyönyörű a TSH-d (az enyém sosem volt ilyen!), a diétát is tartod, minden szépen be fog állni!!!
Fogytál? Hány kg vagy és milyen magas?

Puszedli,
így van, nézesd meg, ezen már ne múljék! :wink:

Lona, Alle, Nani, Raniko:
megadrukk a tüszőknek!!!++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kalkata, egy a diéta és egy a fogyás, nem összekeverni a két fogalmat!A terheléses cukrod magas egy kicsit, ilyenkor máshogy kell elosztani a chkat, és nem véletlen, hogy este kell több cht enned.A retard amit kaptál meg pont azért van, hogy a rossz ch beviteledet amit reggel produkálsz, helyre rázza egy elosztott felszívódással
(bocs, h így látatlanba dobálózok, lehet nincs igazam, de az eredményeid alapján azt látom, reggel nem eszel, egész nap alig, nem tartod jól a ch eloszátst...)Este lehet többet enni a ch diétánál mindig.Én mindig az esti kaját várom :lol:
Nyugi, ha betartod, amit mond a doki, nincs gond, csak normálisan egyél, a diéta nem fogyókúra!

Puszi, nem állt szándékomban megijeszteni, de én megnézetném azért mert inkább kifizetek x összeget (én is magánban nézettem, kicsit gyorsabb bejutni, mint államiba, szégyen) és ne legyen semmi göb mintha emiatt lenne bármi...

till, neked hogy tovább?mármint metformin és ir terén?12 hetesen :lol: kell egy cukkerterhelés a hogyantovább miatt?legalábbis nálam úgy volt...
Vendég

Hunci :P
még nem tudom. Utoljára november végén voltam kontrollon, úgyhogy a TSH-t mindenképp nézetném a jövő héten a Mensben, hogy mit alakult (most minden 3. napon 50 L'Thyroxin, a többin a fele...)
Mercket szedem és nagyjából tartom a diétát (de én most gömbölyödtem, gondolom a hormonszurik miatt...)
Te hogy vagy? :P

tillidian

Till, helyes, szedjed csak a metet.A pmet nézesd meg mindenféleképp!
Jól vagyok, tanulok, gyereket nevelek, vagy ő engem :lol: és mostanában hipózok ezerrel, keményebbre vettem a diétát és megvan a hatása.
DE
szép ciklusaim vannak, 28 naposak, pékkel, szóval úgy tűnik a metformin szépen kordában tart, talán nem vagyok többet meddő :lol: (kop-kop)
Vendég

Till, köszi a kérdést, megvagyok. Nem érzek semmi különöset. Látom, megjavult a net. Mit mondott Krizsa?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Sajnálom, lemaradtam az esti chat-ről ismét, moziba voltunk.

Köszönöm a hozzászólásaitokat, biztatásaitokat Till, Hunci.
Till,172cm vagyok és 57kg. Nem vagyok amúgy olyan nádszál, csak kb. 67kg voltam (formásabb voltam, erős csontozatom van).
Reggelire minden nap (kivétel nélkül) 1/2 7-kor 4-6dkg rozskenyeret befalom vmilyen feltéttel. 1/2 10-kor narancs v. kivi + Korpovit. Ebédre is jut husi+zöldséggel, vagy főzelék. Uzsonnát sem hagyom ki ami alma v. joghurt. És a vacsi ismét kenyérke tejjel.
Szóval nem tudom hol ehetek keveset, hisz eszem bőven.... és most már + ch uszira és vacsira. Úgyhogy nem fogyizom, szerintem :roll: vagy mégis???

Puszi, énis megyek ultrahangra a közeljövőben, de nekem van még időm kb. 2 hónap a kontrollig. Várom az eredményedet, jól teszed, hogy megnézeted

Charlott, jobban vagy? citromos tea + méz, ez a legjobb módszer szerintem

Alle, Lona, Raniko drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, hamarosan febr. 2.
:wink:
kalkata

Most megyek takarítani, és vigaszként megsütöm magunknak az isteni finom diétás almáspitét (ha már +ch bevitel kell nekem)!

Bárcsak adhatnék belőle mindannyiótoknak, mert isteni finom!
kalkata

Sziasztok Lányok!!

Charlott hatalmas gratunka 12 petikéhez!!!!!!!!! :D
SZUPER!!!!

Kalkata meg tudnád írni nekem a diétás almáspitét ha megkérlek? :roll:

Midenkinek ennek adrukkok sok tüszit és extra tapadást kívánok!! :D

Kép

Kép
raniko

Kalkata: én is kérem a receptet! Köszi!

Ma se leszek, de drukkjaim szállnak az érintetteknek, pá!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Hívtam a biológust és 6 biztosan megtermékenyült és 5 várakozik még. :lol:
Hétfőn kell újra jelentkeznem.

KépKép
charlott

sziasztok!

baba, charlott, alle: nagyon drukkolok++++++++

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép
Kép

kati
katica30

Én is kérem az almáspite receptet.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :P

Katica :P
Alle, Charlott, Raniko nincsenek a táblában? :roll: (és jól emléxem, Nani már szurizik?)

Charlott,
ez szuper, hajrá embikék!!! :P ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, Raniko, Nani:
tüszőnövelők!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Drága!!! :P
rengeteg babaragacs a 3 Kis Csodának!!! Babócák, kapaszkodniiii!!!!!

Kalkata :P
megírnád a sütit a receptes fórumba? :P

tillidian

Skriszről nem tudtok valamit? Ugye nincs baj?

babaimádó
Kép
babaimado

Till!
Nagyon szurkoltam érted a "háttérbe"!
Szivböl gratulálok neked és vigyázz nagyon magatokra!
Ha bármi kérdésed van....priviben nagyon szivesen!!!! :D
Gyönyörü magas a hcg-d,bármi lehet.....nekem csak Ágosotnnal volt 555 a hcg de nagyon kiváncsi vagyok!!!! :wink: :D
Mindenkinek kitartást és sok szerencsét kivánok vagy is egy nagy kalappal.....! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Nem tudom leirni a gyerekem nevét :oops: :oops: :oops:

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok!
Till! Szívből gratulálok neked,nektek!! De jó!
Baba, pocisimi a kicsikéidnek!
Charlott, drukk!!!!!!
Alle, Raniko, jó szurit!

én kb. 2 hét múlva kezdem csak a suprét!
(köszönöm az ügyintézést Harcika, nagyon aranyos voltál!)

szép hétvégét mindenkinek!
nani72

till: nincsenek benne a táblában. ha megírják az adataikat, szívesen belerakom őket is!

alle, charlott, rani: elkülditek az adataitokat? :wink:

kati
katica30

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de behavazott a meló. Egyszerűen nem volt erőm írni. :oops: Puszilok mindenkit!

skrisz72

Sziasztok! Új vagyok, lennék köztetek :) Csatlakozhatom? Jó olvasni titeket. Én is lombikra várok, szerdán voltam Dr. Kovács Tímeánál különféle vizsgálatokon. Kiírta a fogamzásgátlót is. Márciustól szednem kell, talán április végén lehet beültetés. Tavaly 4 hó különbséggel volt két méhenkívüli terhességem, előbb bal oldalon (azt műtét nélkül megúsztam), majd jobb oldalon. A jobb oldaliban ,már szívhang is volt... műtét lett. :(
Tud valaki abban segíteni, hogy ha áprilisban lenne a szuri, ott mire kell számítani anyagilag? Valahol azt olvastam, hogy az injekció 120ezer. Ez igaz lehet?? Tudom, hogy mindenkinél változó lehet a gyógyszer, szuri, csak kb. kinek mennyibe került. Mi az az összeg, amire még számíthatok a beültetésig? Kérlek válszoljatok, ha van egy kis időtök. Előre is köszi! :lol:
sanyika

Sziasztok,

Katica és mindenki, bocs, de én nem szeretnék a táblába kerülni, majd csak kismamaként :oops:

Sanyika, üdv itt. A gyógyszer változó, kinek mennyi. Én most kezdtem szúrkálni, nekem az első adag, ami 900 NE Gonal, 1 doboz Clexane és 1 doboz Klion kúp volt, került 32 000 Ft-ba, plusz ha kapsz progeszteront, akkor az most 12 000 Ft volt 50 ampulla. Ez az első csomag, biztosan lesz legalább még egy ilyen, attól függ, ettől mennyire haladtak előre a tüszőim.
Szóval a vége nagyon változó. Tavaly januárban nekem a vége 180 000 Ft volt :(
Írsz még magadról, miért kell lombikoznotok? Az előző két terhességed spontán volt?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sanyika, üdv köztünk. Ahogy Alle is írta ez egyénfüggő és kezelésfüggő. Most nekem 130.000 Ft-ba került.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi allegrobarbaro! 2007 október óta próbálkoztunk kistesó ügyben, 2008. májusban néztek hormonszintet, felírták a clostylbegitet. Első alkalommal össze jött csak hát bal oldalon. Júniusban 2-3 hét kórház, megfigyelés. Elhalt, nem kellett műtét, csak küret. Szeptember 5-től újra clostylbegit, rögtön összejött a terhesség, csak épp a jobb oldali petevezetőben. :cry: Október 20 műtét, előtte kaptam methotrexatot, hogy elhaljon, de nem úgy lett. két nap múlva már szavhang volt. A főorvos csak annyit mondott, gyönyörű szabályos petezsák, jó szívhang, csodálatos terhesség lenne, ha nem a petevezetőben lenne. Egy páran megcsodálták, mert állítólag ritka, hogy ilyen jól megtalálják, stb. Most épp gyűjtögetek gyógyszerekre. Akkor ezek szerint sokat kell gyűjteni. Utána miért kell még fizetni. Azt tudom, hogy a beültetés ingyenes, de a leszívás is? A fagyasztásról azt olvastam 50ezer. Minden segítséget szívesen veszek. Van már egy 4 éves 9 napos eleven virgonc fiam, aki császáros volt, túlhordtam, mekóniumos víz, stb. Sokan mondják, hogy az alhasi műtét okozhat szintéz elzáródást a petevezetőben. Lehet az volt a baj. A Kaáliban a doktornő megcsinálta a méhfeltöltést, szerencsére a méhemben nincs összenövés. Bízom benne, hogy áprilisban eljutunk odáig. Nem tudom, siekrül-e elsőre, de bízom benne. Csak egyet szeretnénk egyenlőre. Bár gondolkoztunk kettőben is, de azt csak akkor, ha most nem sikerül. Van köztetek olyan, akinek elsőre összejött, hasonló problémával?
sanyika

és köszi Babaimádó :) Akkor fel kell kössem a gatyát rendesen :D
sanyika

Szia Sanyika,
nekem az első lombik gyógyszerei kb. 70 ezerbe kerültek, a másodiknál már én is a százat verdestem. Mindkét petevezetőm el van záródva, és a második lombik jött össze. Sok sikert, nagyon jó orvost választottál. :D

skrisz72

Szia skrisz72! Gratula! :D Lehet tudni, hogy miért nem jött össze az első? Vagy ilyenkor ki sem derül? Bocs ha butákat kérdek :oops: Bár már május lenne :D Mikorra vagy kiírva?
sanyika

Sziasztok!!!

Sanyika szia!!
Neken a gyógyszerek az első lombiknál kb. 60-70E Ft között volt + a progeszteron.
Most eddig 8.000 Ftvolt a Supre+ a Kilion kúp kb.
30E Ftlesz a gyógyszer amit eddig felírt a dokibácsi de tudti kell még egy adag szóval lesz még vagy 15E Ft.
Progeszteronom még van és az csak akkor kell ha elfogy.
Ahogy elkezded a gyógyszereket nem kell fizetned se az UH-ért se a leszívásért és a visszaültiért se.
A fagyasztásért igen régebben 20 E Ft volt most nem tdom mennyi.
Persze hogy eljuss idáig egy sor tesztet meg kell csinálni ami pénzbe kerül ezek a fertőzések stb.

Lányok nagyon fáj a cicim!:(
Nem tudom hogy van e jelentősége vagy nincs.
A 21 nap mikor voltam a dokinál is fájtak de akkor betudtam hogy akkor volt peteérésem, most lehet hogy azért fáj mert dolgozik a Supre és meg fog jönni? :oops: :roll:
Nem birok szinte hason aludni se! :roll:

Mennek a babaragacsok és a tüszinövesztők mindenkinek!! :D

Tilli köszi az észrevételt de még egyenlőre nem merném beírni a táblázatba! :oops:
Vagy aki mer az nyer? :)

Charlott szupi hogy 6 elindult és megy a drukk a maradék 5 nek is akik tuti fiuk lennének amúgy azok ilyen lusták!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raniko 2009.01.31 19:28-kor.

Kép

Kép
raniko

Sanyika, amikor azt írtam, hogy beülti után, akkor az Utrogestanra, Duphastonra, Progeszteron ijnekcióra gondoltam (kinek mi). Nekem most a leszívást is és a beültetést is K.T. dr.nő csinálta és maximálisan meg voltam/vagyok elégedve. Iszonyat kedves, nagyon odafigyel mindenkire. Csak dícsérni tudom.

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem az előző leszívást Krizsa doktorúr csinálta a visszaültit meg az én orvosom!
Én mind a kettővel nagyon meg voltam vagyok elégedve mindenre odafigyelnek!!!!
Sanyika jó kezekbe vagy!!

Baba hogy vannak az albérlők?
"Panaszkodnak" valamire vagy fészkelődnek és feszítik a kecó oldalát? :oops: :lol:

Kép

Kép
raniko

Mindenkinek szép estét és jó pihenést!!!
Valószínü csak hétfőn leszek megint!

Kép

Kép
raniko

Raniko, vagy ők feszítik a pocim, vagy a napi 3 liter ásványvíz, amit magamba tömök.
Ma össze-vissza ettem mindent, de ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi lányok. Addig is olvaslak még titeket. :)
sanyika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?