Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
örülök, hogy jobban van Enci és sok kitartás a bulihoz. hány gyerek lesz?

és még1x, köszi mindenkinek a rajzhoz a dicséretet. :lol: :oops:
snooopy

Orsi, Monet-t akkor te is szereted, óriás a pali. Művészettörténetet az egyetemen tanultam, ott szerettem meg. Bár nekem semmi művészi vénám vagy hajlamom... Bencinek csak fát és bokrokat tudok rajzolni... totál tehetségtelennek lettem hivatalosan is nyilvánítva rajztanárok által... szóval le a kalappal mindenki előtt, aki egy kicsit is több, mint én. Nagyon ügyi vagy. Csináld csak meg azt a honlapot! :wink:

Dorka, Jankás barinőd itt lesz?! :D Illene szülnöm akkor nekem is egyet. :roll: Te pedig futsz? Na, azt sem tudok... :lol: Csak csámpázok. Na, milyen cicitartóban műveled egyébként? (Nekem pilatesre fáj a fogam. Majd pár hónap múlva.)

Judit... asztaaaaaaaaa. Van egy sejtésem. :D
vbea

Bizony! Taliztunk Dorkával :wink: Előszőr csak egy Berke-szerű kissrácot láttam majd mikor megláttam Lettit is, akkor egyértelmű volt, de azért rákérdeztem, ugyanis Dorka épp az automatát fejte és a gyerkők nagyiztak :D
DORKA Tök jó, hogy összefutottunk 8) Miután elmentetek, mondta Iván, hogy "Benke elszajatt" :lol: na ne félj! A Kenguruban már nem volt olyan kis szende :roll:
Úgy nézetm ki mint a képeken? :shock: Melyiken? A gyerekkorin? :lol: :lol: :lol: Én meg olyan nyomorultul éreztem magam, mert az én bőr- és hajszínem smink nélkül.... :?

Ancsa
Kicsit besokalltam :? Anyuval is vannak gondok (mmint a kapcsolatunkkal), de asszem ez visel meg a legjobban :( Meg majdnem vettem a babaszobán egy haláljó Next kismamafarmert, de a csajszi hirdette a tesz-veszen is és ott leütötte valaki tegnap este 10-kor, mi meg már délután óta leveleztünk a méretekről :? Nagyon elkenődtem...Annyira az én stílusom volt az a naci! És fene az ízlésemet, mert ezek a nacikáltalában 15ezer alatt nincsenek :oops: :roll: Ez meg 4500 lett volna. NA nem mindegy :P
De igen, majd holnap :D

Judit?????? CSak nem Szonjázik már????

Na, mennem kell, mert nyúz ez a kis pióca :lol: [/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka
Lécci dobj egy képet Berkéről! Megőrülök! Arról kell mesélnem non-stop, hogy találkoztunk "Benkével" :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hali, csak bekukk egyet este utoljára.

Szia Zsó, a lényeg, hogy itthon, épségben. :)
Pirkadat szobában nem volt bezártság-érzésem, épp azt szerettem benne, hogy olyan kicsi, fészek. Eszterrel először odamentünk, aztán átcuccoltam a Napsugárba, mert előjöttek Melinda szülétésének élményei, és akkor bizony féltem is. Első szülés, elengedési gondok. Nem tágulás, hanem a legvégén, visszahúztam szegényt. Szóval Eszterrel át a Napsugárba, de sokáig a folyosón tartottam szóval Erikát, aztán lefeküdtünk benn a szivacsra, aztán aztán...
De most vissza szeretnék menni a Pirkadatba. Azt hiszem eljutottam Melinda születésének a feldolgozásáig.

Eni, Hjudith, gondolok rátok.

Lányok, Tigrincs és Tenci ugye fenn van a tablón? Mert nem tudom a nevüket, ha meg akarom keresni őket.

Kép

Kép

Kép
memme

Judit tuti babázik! Heni!!!! te barinőd!!! nem tudsz róla valamit??? :D:D:D:D

Dorka!
szívesen raknék fel képeket, de még mindig nem tudok letölteni a fényképezőgépről a gépre, mert tele a memoriája. :evil: :evil: :evil:
Nem írtad LEttiról hogy mekkora a lányzó!!! :D 8) :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nem tudok Juditról semmit, azt ígérte kapom az sms-t ha kibújt Szonja......

Később jövök, most esti műsor......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!

Még nem volt időm teljesen visszaolvasni. :oops: Talán holnap.

Ancsa
A képeket azért már megnéztem. :D Csudaszépek vagytok. Lara meg szép nagylány már. :D :D :D Ott ünnepeltétek a szülinapot is?
Napsütés, tengerpart.... mi kell még? Egyiptom biztos nagyon szép. Egyszer én is megnézném.

Eni
Janka nagyon ráérős, de még egy baba sem maradt pocakban. (bocsi, nekem mindig ezt mondták, nem tudtam én sem kihagyni) :D :D :D

Zsófi
Még jó, hogy párod orvos, és az ő szava biztos többet számít ilyen esetekben, mint egy átlagapukáé(már az enyémre gondolok)
Ilyen ijesztő esetek bárkinél, bárhol előfordulhatnak. Lesz még szép lila pukli Levi fején, ha elindul, pláne amikor motorozni is elkezd. Majd hozzászoksz. (én nem tudtam ám még hozzászokni, csak úgy mondom, hátha te erősebb vagy) Minden kisebb-nagyobb balesetnél kisebb idegösszeomlást kaptam, de én márcsak ilyen paramami vagyok. :D
Nagyon ügyi Levi a mászással

Renáta
A ruhát leszámítva nagyon szép kismama voltál Ivánnal! :D :D :D
Most is bizti ilyen csini leszel nagy pocakkal. Holnap talán megtudod a nemét? Nagyon izgi! :wink:

Banana, Borsika
Anna és Bogi belevaló kiscsajok. Felköthetitek a gatyót! :lol: :lol: :lol:

Majd még próbálok jönni és alaposan visszaolvasni.
Szép estét!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Bocsánat hogy egész nap nem jelentkeztem, de nem azért mert bármi lenne..... :cry: Egésznap mászkáltam a férjemmel,most meg a háztervezéssel voltunk elfoglalva.
De mindenképpen jelzem nektek mielőtt a kórházba indulnánk, vagy pedig a Heni segítségével informállak benneteket.Aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám.

Judit

Kép

Kép
hjudith

De őszintén megvalva én tényleg nem érzek semmi furcsát, ugyhogy szerintem az én drágám nem mostanában fog kibújni.
Tényleg igaz, hogy a 41. héten meginditják a szülést ha addig nem történik semmi? 4 éve Lilinél még a 42. hetet is megvárták, ha valaki addig húzta.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Judit, megnyugodtam. Még van esélyünk kézenfogva besétálni. Már azt hittem, végképp lemaradok... :lol: :lol: :lol:
vbea

Judit, asszem, most ez a protokoll. De erre nem gyúrjunk, okés? :wink:
vbea

Eni, még tényleg meglehet, hogy Te leszel az utolsó befutó....
Gondoltad volna ezt pár héttel ezelőtt? Ez a kiscsaj már most megmutatta, hogy biza' Ő a főnök!!!!!!!!

Holnap délig itthon vagyok, utána utazunk, de laptop velünk lesz. Viszont nem fogom tudni állandóan nézni, úgyhogy Eni, Judit ha bármi van légyszi írjatok. Biztos ott lesztek végig a fejemben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni, ezt már én is akartam kérdezni gondoltad volna, hogy holnap 40. hét?? igaz, én csak a végén kapcsolódtam be, és nem ismerem a kálváriátokat, de átérzem h milyen nehéz lehetett és tök jó h idáig eljutottál.

és Köszi, Ancsával összefogunk és csinálunk egy jó kis honlapot. :)
snooopy

Banana,
ez a fintor nagyon jó! :lol: Hasonlít ám rád Zsófi (na nem most tűnt fel a fintor kapcsán :D ), mások is mondják?
Igen, Bogi pár napja állt föl először egyenesbe’, előtte rajtunk gyakorolt.. Mostmár tényleg nagyon kell figyelni játék közben is, mert többször koppan.. :roll: És még lejjebb tettük a kiságyat.
Látom, Zsófi is rámol :lol: :lol:

Aproo,
Sábát lehet teljes testre is, általában mi igen, néha használok csak mást (fincsi illat néha hiányzik, mert a sábából az illatmenteset használjuk, az illatosított nekem túl büdi), de intimrészre akkor is marad a sába. Apjuk is azt használja.
Hát igen, asszem a melltartót fújhatjuk… :lol: :lol: :lol:

Veronikusz,
semmi baj, én is észrevettem a lapítási-tendenciát. :D
Ígérem, amint én megtudom, és már túl vagyok a babonás időszakomon (ami Boginál 3 nap volt :lol: ), közhírré teszem!

Nagymamásodás téma: azért a kapcsolat milyensége meg a távolság is számít persze. Én speciel nagyon sajnálom, hogy anyósomék olyan messzire laknak tőlünk. (illetve mi tőlük :lol: ) Ha közelebb lennének, biztos többet látnák Bogit.

Orsi,
hát le a kalappal tőlem is, nagyon jók a rajzaid! Épp kérdezni akartam, hogy vállalsz-e fotó alapján rajzolást. Talán Bogi szülinapjára. Kolos haját nagyon jól rajzoltad, nekem a 3. kép a kedvenc. :D

Tünde,
az együttérző barátokat a történet kapcsán mondtad? Hát igen… ez jó érzés lehet.. :lol: :lol:

Gabi,
de jó, hogy Enci jobban van! :D

Ancsa,
fagyasztgatok, köszi, végigolvastam a témát a blogon, volt egy-két jó tanács amit ki akarok próbálni (szilikon-muffinsütőben-fagyasztás). De fagyasztottat még nem kóstoltunk, szóval a próba még hátravan. :wink:

Jaj, nem tudok tovább visszaolvasni, nyűgös a poronty…
Mozdulatlanul fekszik és bőg… :shock: :( a mutatóujja a szájában.. talán az ínye?
Vendég

Sziasztok!

Eni, Judit: Látom még mindig nem indultatok a szülőszobára....

Ancsa: köszönjük a híreket Tenciékről! Milyen jó,hogy 1szobába kerültek.

Orsi: Nagyon jók a rajzok!

Aprooka: Sajnálom,hogy hamarabb el kellett jönnötök a "nyaralásból". Tudom mit érzel, anno én jobban bőgtem, mikor a gyerek leesett az ágyról, mint a gyerek....

Én úgy néz ki benáthásodtam :cry: :evil: Remélem nem influenza, teljesen kivagyok... Mértem a lázam és egyenlőre hőemelkedésem van, nem tudja valaki, hogy mit vehetek be, ha esetleg belázasodnék?
Miért van az, hogy minden nyavaját elkap az ember terhessen?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Halihó!
Csak benézztem a finiselők miatt...

Orsi ma reggelre megint belázasodott, ráment a tüdejére meg a fülére (eddig is csúnya volt a füle, de most már sárga a gennytől...)...
Dani éjfélkor elkezdett ugatva köhögni, de szerencsére nem krupp, csak az újfajta influenza tünete...ő is már nagyon ramatyúl van (40,5 fokos láz)...
És még bíztatnak minket, hogy mázli, hogy most kapta el, mert még lájtos a vírus :shock:

Kép

Kép
cukipofa

Eni, írnál az általad említett melltartóról? nem hallottam még róla...
Orsi, hát hogy a fenébe ne! Csütörtök az augusztusi fórum talizós napja és én kereken 3 hónapja nem tudok eljutni, már 3 hete megígérem minden hétre, de nem. Szóval ha lehet, akkor oda mennék aznap, de egyébként hajrá!
Van kocsitok? Mert itt mégis jobb a levegő, akkor kiugorhatnál, ha nincs megoldjuk másképp.
Mondjuk Budafok, mint feleút? Ott vannak Peti szülei....így tudok hazafelé oda is bekukkantani....

Köszi mindenkinek...pancsermami kissé nyugodtabb, hogy nem egyedi az eset a zuhanás terén. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Tigrincs,
Szívből gratulálok Jázminhoz!!!
Jól beelőzted a csajokat!!! :lol:

Milyen jó lehet Tencinek és Tigrincsnek... egy szobában vannak, egy fiú, egy lány :lol: :lol:

Eni,
Hajajajja, Janka még nem akar kibújni??? Pedig azt álmodtam, hogy ma reggel csatlakoztál a csajokhoz :lol:

Aproo,
Üdv, újra itt! Sajnálom, hogy ilyen szar időtök volt... szegény Levinek pedig milliió csók!!! Együtt bömbi még lesz egy darabig. :wink:

Cukipofa,
Jobbulást a gyerköcöknek!

Brigi,
Szerintem én még nem is gratuláltam Petyatesóhoz! :oops: Bocsi!

Dorka,
De ügyi vagy a futás miatt! Neked nem lesz TŐle kevesebb a tejed?? Én Rékánál jártam el futni, de eléggé megcsappant a tejem úgyhogy most nem is mertem még elmenni... :? Letti csajszi mekkora??

Veronikusz,
Kár, hogy nincs a csajokról kép... pedig úgy megnézném Zsófit... bizti sokat változott. Súlyra mekkora???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

uhh, nagyjából visszaolvastam, de annyit írtatok, hogy már el is felejtettem ki - mit írt.

Eni: behalok a stílusodon, már nagyon a végét járod Te nő!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Gratu a legifjabb csemetéknek és szüleiknek! Nem tudok sűrűn jönni, sőőőt, de ez a bébibumm már engem is izgat nagyon! :-) Szurkolok Eni és Judit nektek is ezerrel!

Üdv. az újaknak is!!!

Judit, nem olvastam végig, de láttam az egyik hsz-od, s gondoltam elmesélem, hogy Ákosom 7 nappal később született indított szüléssel, Ádám meg 2 héttel korábban, mint a kiírt időpont. Tehát semmi sem biztos, a természet tudja mikor mit kell tennie! :-) De kit is érdekel, lehet, hogy már Enivel el is indultatok az 5. emeletre! :-)

Igen, nekem mondta Teleki dr. annak idején, hogy általában, ha más a terhesség, akkor más nemű a baba. Na, nekem nem jött be, két totál különböző terhesség befejezésekét két gyönyörű fiam született. :-)

Rólunk: jól vagyunk, Ádám még mindig hétalvó, vasárnaptól járunk a WC-re, Ő találta ki, s amikor megy, akkor vetköznünk kell. :-) Egyelőre nyílván nem tudatos a dolog, csak tetszik neki a produktum, de olyan büszkén mutogatja utána mindenkinek, hogy mit alkotott. :-) Szókincse nem túl bő, de mindent megért maximálisan. Pici panaszra sem lehet okom.
Ákos nyomja a másodikat, 90%-os lett félévkor, s hát, nem tudom, hogy vagytok vele nagyobb gyermekes anyukák, de a kiskamaszkorba kezdünk ezerrel belegyalogolni... nem egyszerű, ezek már elgondolkodtató nevelési dilemmák, küzdünk ezerrel, s majd 20 év múlva ki is derül, hogy jól csináltuk-e... nem eccerű...

Hajrá csajok! Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra kismamik!!!

Szép estét! Vali

Kép
Kép
Kép
v30

hehe.....
Előbb végigolvatsm az nlc-n azt a topikot, amit 2006.09.10-én éjjel végső elkeseredésemben indítottam, a túlhordásról. ( másnap du született Beni )
Most végigbőgtem.......

Heni

Kép

Kép
cancan

CukiBrigi
Oscillococcinum? Én azt nyomtam, mikor takony voltam Ivánnal, meg c-vitamint. Lázra van egy csomó fajta homeós, de ahhoz előbb lázasnak kell lenned, hogy tudd, melyik kell :?
És hogy miért van, hogy ilyenkor mindent könnyebb összeszedni? Hát Bori is megmondta és így is van, mert a babóca legyengíti az immunrendszert :roll: Már ebben a korban szívják a vérünket :lol:

Adri
Hát mondogatom neki, hogy holnap aztán semmi szégyenlősség, de igazából kötve hiszem, hogy 12+3-ra mondana bármit is Vidadoki! Még ha sejti is...De azért majd kicsit faggatom, ha látom, hogy Kispipi úgy fészkelődik, hogy esélyes látni, mi is van a lábai között :lol: Majd megmondom, hogy csak esélyeket várok, nem tuti tippet :wink:

Kati
Húúúúú, ez nagyon rosszul hangzik!!!! :cry: Gyógypuszik********
Neked pedig kitartás!

Vali
Ez komoly???Már 8 évesen kezdődik a kiskamaszkor? Mi azért még később kezdtük, nem? Vagy én emlékszem rosszul? Tudom, más már a világ :roll:
Ádám tök ügyi :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

DrágaHeni!Érezzétek nagyon jól magatokat és pihenjetek sokat.!!!(ha esetleg nem tudnék bejelentkezni délig)
Nálam minden változatlan, bár tegnap este kicsit görcsöltem és hasmenésem volt, de semmi.....most reggel megint minden olyan mint azelőtt.Szórakozik velem ez a nőci :lol:
Na lassan indulok összeszedni magam, hogy 7.15-re beérjek az 5.-re.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Cukipofa/Kati!
Fúúú! Nektek aztán most kijutott!!! :cry: szegénykék!!! Mielőbbi jobbulást! Gyógypuszi hegyek!!! Hogy vagytok ma? Éjjel volt azért alvás?

Bori!

Igen, teljesen igazad van!!! tényleg nem igaz feltétlenül, hogy a lány a majdani gyerekeit a saját anyjához hordja majd! Én most számos olyan esetről hallok, hogy pont az anyósnál vannak többet. Sőt! A bölcsiben egy anyuka – mikor a férjével elutaztak egy hétre kettesben – a CSEH anyósát kérte meg hogy jöjjön el vigyázni a gyerekekre, mert a saját szülei már elég öregecskék.
Anyós témában meg egyet értek veled! Ha lenne anyósom, apósom én is örülnék ha jönnének és unokáznának. :oops:

Judit!
Egy „uff” erejéig tényleg gyere!

Túlhordás:
Sajnos tényleg megindítják ha valaki betölti a 41.-et. Ezt nekem is mondta a doki Zsófinál, hogy készüljek fel. Ez valami új utasítás. :oops:

Tünde!
Nem haragszom. Tényleg a doki indíthatta a vizsgálattal, igaz Zsófi „beleegyezésével”. :wink:
A tubust meg hogy ilyen ügyesen visszarakták! Nagyon szuper! Azóta nem jön belőle semmi???

Aprooka!
Én az Osit Ancsától vettem, de neki már nincs több! :oops: ez is homeos bogyó :D

Heni!

Jó pihenést!!! :D

Vica!
Elveszett barika! :lol: de jó téged is itt látni!!! Jöhetnél gyakrabban!!!!

Vali!
WC-hez gratula! Kiskamaszkor :? :shock: már előre félek. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Eni!
Gyere, ha még vagy! Hadd lássuk azt a 40-es vonalzót!

Kati!
Jaj, ez nagyon rossz lehet. Sokat gondolok rátok, gyógyuljatok meg! Sok +++++++++++++++ és gyógypuszi.

Judit!
Görcsölés, hasmenés... Hátha valami indul.

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt,

Kati, juj, ez rosszul hangzik, gyógypuszik és minél előbbi gyógyulást!!

Zsófi, Ok, a csüt nekem sem jó - most derült ki...akkor mit szólnál a keddhez?? Van kocsim, szóval bárhova elmegyek...még ki logisztikázom h legyen, mikor menjünk. Kolos ált. 12-től alszik, változó h meddig 2-3ig. lehet h vlmi félút lesz ebből... ha neked nem gond. sajnos ez az ebéd utáni alvás kettészeli a napot, nincs nagyon idő semmire se előtte se utána. meg ugye a forgalom, nem szeretnék az M0-on a dugóban állni.
snooopy

bocsi lányok ma (is) nagyon tompulosz vagyok. :oops: 8) Eni ma ment reggel CTG-re? csak hogy nem jelentkezett! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kati: Szegény Orsi és Dani! Mielőbbi jobbulást!

Renáta: Köszönöm a tanácsot. Veszek ma osc...-t. Nem tudtam,hogy azt lehet terhessen is szedni. Lázam szerencsére nem lett, sőt a hőm is ismét 36,5, viszont fújom az orrom rendesen és szarul érzem magam. A torkom is kapar :x
Persze izgulok, hogy a babának ne legyen baja...

Veronikusz: Én úgy emlékszem, hogy ma ment, de lehet, hogy már Tenciékkel van 1szobában..

Vica: Köszönöm! :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz, köszi, akkor majd utánakérdezek az osanitnak. A ma éjjelünk horror volt 3tól olyan 40 percenként felsírt és semmi sem nyugtatta meg Levit. :?

Orsi, sülthal vagyok nagyon. Végre van itt is prenevar és hívott a védőnő. Persze a kedves doki megint csak akkor hajlandó oltani, abban a 2 órában hetente, amikor tömegnyomor van, de ha megint elkapunk vmit, odamegyek és addig tüsszögök rá, hogy ő is tapasztalja milyen minden tetves oltás után két hétig carul lenni....na, kihőzöngtem magam. A lényeg, hogy ez kedden lesz, ergo a szerdánk tutter nyűgi lesz. Maradhat a péntek?

Cukorfalat, tessék meggyógyulni.

Bori, felcsillant a remény, lehet Eni kisegít minket cicifixáló ügyileg. :lol: :lol:

Vica, köszi, jó hogy jöttél, ne tűnj el innen se, onnan se. Augusztusi csendestárs.... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
ez egy osztrák bogyó. Nincs valakid aki kint megveheti??? gondolom homeo lévén nem vényköteles! Különben 2500-ért vettem és ha Pharmafutárral (???) rendeled meg, akkor meg ők +2500-öt felszámolnak!!!! sajnos mi nem járunk arra, de ha megyünk MAJD akkor körbekérdezek itt! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
sajnálom az éjszakátokat! tudom nem nyugtat meg, de már Zsófi is elkezdte ezt. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

én is vagyok, csak kicsit befordultam ettől a pocsék időtől, úgyhogy olvasó üzemmódra váltottam de ma végre kisütött a nap - én is egyből jobban vagyok :)

csak 1-2 dolog gyorsan, aztán jövök még (ha parancsnok is úgy gondolja...

Aprooka,
persze, ha megérkezik átmásolom és postázom. asszem még nem töröltem ki a címedet, de ha mégsincs meg akkor sikítok.
Sajnálom hogy car időtök volt :( Meg Levi esést is. Mi már két esésen vagyunk túl, az első egy délelőtt volt, de még este is minden bajom volt. A másodikat már picit könnyebben viseltem. Ja, mindkettőnél ott álltam mellette :(

Bori,
most voltam Auchanban, 2-3 féle Elmo dvdt láttam, 950 pénz/db. Asszem most akció, de nem biztos. Mondjuk neked Auchan pont nincs közel... :(

Megyek, hátha megpárolódott az alma a kismókusnak, hogy a gyomrába is jusson valami :D

Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kati! jobbulást nektek!! ez elég rosszul hangzik :( gondolom akkor nálatok sincs nagyon alvás éjszaka....Enci még most is nyöszörög pedig már jövünk ki belőle.....de végre láza már nincs...
szóval sok ++++++++++++!!gyógypuszi

Emano?
??????????????

Ancsa! ez még nem rendes ovi, itt d.e, van., 8-13ig. ez fizetős.
a rendes oviba majd ezután jelentkezünk,de kétlem h idén felveszik,majd talán szept-től....de megpróbáljuk azért....
Ancsa és máskor is verd ki a balhét az áru miatt, MERT azon az áron kell adniuk ami a POLCON SZEREPEL!! én is így jártam mmultkor az E Worldbe, a polcon 7990 volt, a kasszánál 11000, nekiálltam cirkuszolni,hogy vevő megtévesztése stb. megkaptam a polcos áron, de utána egyből levették azt az árat (úgy ahogy nálad is)...
szóval nem szabad hagyni hogy becsapjanak minket!!!

Kép
gablaty

Ancsa a piramisoknál is voltatok???
nekem álmom h eljussak majd 1er oda.... :roll:

Judy de aranyos :D

Emese? Borsa? Tünde? Linocs?

Vali jó rólatok is hallani!!!Ádám nagyon ügyes!! Ákos kiskamasz :lol:

Kép
gablaty

Hazajöttünk az 5.ről... nem volt hely... :lol: :lol: :lol: De tényleg. Ahhoz képest, hogy tegnap zokogtam azon, hogy "Bébit nem ültetheti senki a sarokba - Patrick Swayze". Na most kb úgy érzem magam, mintha nem tudom, hány felest ittam volna. Dorka, legalább az érzés megvan!!! Eufóriahegyek.

Irtóra bízom benne, hogy megyünk holnap-holnapután, mert nagyon szégyenben maradok. Méhszáj 9kor még teljesen zárt volt, a továbbiakról én helyzetjelentést nem tudok adni. :D

Zsó, a melltartóról még semmi hír, de pilates tornára akarok benne járni, ha nekem is lenne. Dorka?

Taliztam Memmével, és nagyon jót dumcsiztunk. Aztán kaszinóztunk Tencivel is, valahogy Tigrincs most nekem kimaradt, csajszi, ezt most sajnálom. Melindának nagyon köszönöm a Benedekszittelést. (Apája friss levegőt szívott, engem meg elraboltak a kezelőbe.) :D
vbea

Judy: mekkora szemei vannak ennek a lánynak! Lesz mivel csábítania...... :lol:

Judit, Eni?????????
( még fél órát vagyok- aztán smst várok ha valami van.....)
DRUKK MEGY!

Heni

Kép

Kép
cancan

Oké, egy igazolt. :)

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, köszi, él kinn egy barinőm tesója, majd Tőle talán.

Judy Neked is kösz, sikíts ha kell a címem.

:lol:

Andi, eltűntél, mesélj.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, nagyon tuti a kép, de máskor photoshopold magad is oda! :roll:
vbea

Zsófi, Ok, nekem a péntek is. akkor ezt meg
dumcsizzuk.
sajnálom az éjszakákat. kitartás! te erős csaj vagy...majdcsak túl lesztek ezen is. és drukkolok h Levi megtanuljon aludni.

Judy, ez vlmi tündéri kép!! :lol: :lol:
snooopy

Sziasztok!

Cukorfalat, jobban vagy?

Én kidőltem, influenzás lettem. Lefeküdtem, bebugyoláltam magam, literszámra ittam teát, limonádét és 100%-os narancslevet. Szerencsére 37,7-nél nem ment feljebb a lázam (1 db algopirynt vettem be).
A beteg babáknak is jobbulást!

De az állandó hőmérőzéssel azt vettem észre, hogy állandóan 37oC -os vagyok...más is tapasztalt ilyesmit? És a következő 6 hónapban ez lesz a normális? (Csak hogy ne aggódjak ezért is :) )

Szjudy, gyönyörű a lányod!
partedli

Orsi, nem is mondtam neked, hogy ez a 40. hét teljességgel elképzelhetetlen volt valamikor, a normalitás határán bőven túllépett. Jobb, hogy nem hallgattál végig akkoriban, mert biza kálvária volt, de ez a Jankacsaj rácáfolt mindenre és mindenkire, neki már magzatkorban sikerült legyőznie önmagát (nekem csak 16 évesen)... irtó büszke vagyok rá. Volt időszak, amikor esélyünk sem volt arra, hogy megúszhatjuk, kb a 33-34. hétért reszkettem. Utána következő cél az volt, hogy legalább elérje az érett magzati kort, azaz a 37. hetet. Majd mindenkit kiröhögve szépen helyrehozta magát. Van egy problémája, ami feltétlen vizsgálatokat, nagy valószínűséggel további lépéseket igényel, nade a vesék érintettsége úgy tűnik, megszűnt. Azaz mégsem megy tönkre egyik sem, pláne nem mindkettő. Ezek nagyon tuti dolgok. Kisemberek, de emberek, és elképesztő csodákra képesek odabenn. Akkor is, ha senki nem hisz benne, én is feladtam egy időben. Evvan.
vbea

Judy!
hihetetlen szép nagy szemei vannak ennek a lányzónak!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
nem láttatok esetleg valahol jobb minősőgű (nem rögtön összetörő) játék porszívót, takarítós-szett-et, mosógépet???? Szofinak szülinapra valami ilyet vennék. Tulli-n, Regioban már néztem. Esetleg valahol máshol????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Janka egy szupi nő!! az meg csodás, h vesék nem mennek tönkre. és ha megszületik Janka, akkor mit kell vele csinálni? mi volt igazából a gond? de ha fájó sebet érintek ne válaszolj.
snooopy

Reni,
msélj, ha hazaértél, láttad Kispipit? Visszatért az életkedved? :D Milyen a csaj? Hosszúcombú vagy inkább gömbölyű formákkal megáldott, nőies típus? :lol: :lol:
Vendég

Partedli
Nyugi!!!! A hőemelkedés a pocak velejárója :wink:

Bori
Jó a kedvem!!!! Láttam Kispipit és integetett is :wink: Rendes volt, mert ahogy kértem, lábait szétcsapta, de azt mondta Vidadoki, hogy még nem látszik semmi, azaz nem tudja megmondani, annyira nem. Ez jó jel is lehet :lol: Amúgy lábakkal együtt 8 cm körül van. Ja, egyenlőre hosszúcombú, de sokkal nyugisabb volt, mint pl Iván...Legalábbis a vizsgálat alatt 8)

Veronikusz
Mi Auchanban vettünk porszívót "Villa VAnilla" márkájú. Igaz, nem rózsaszín, de több, mint 1 éves, sokat nyúzza Iván és tök jó :wink: Lehet kapni takarítószettet is. Abban porszívó, vödör, felmosó, partvis és lapát van meg az elmaradhatatlan takarítókocsi, amire mindezt felhalmozták. Teljesen kultúr áron. A szett asszem 8ezer körül van, de azért az jó nagy! Neten nem találtam erről a márkáról semmit :roll:

Eni
Kivel trécseltél a kh előtt 10 körül? Judittal? Csak odapillantottam, láttam hogy valami hozzád hasonló nőci egy kissráccal meg apuka és egy másik nagypocakkal beszélgetnek, aki jól megnézett, de mivel 10 perc késében voltam....Szóval szaladtam ész nélkül :oops: Gondolotam, hogy esetleg Judit kiszúrhatott, hogy mintha látott volna valahol :lol: Aztán fönt memme mondta, hogy bizony ti voltatok én meg sajnáltam, hogy már megint szaladok, mert sajna nem a pontosságomról vagyok híres :oops: :roll:

Volt nagy cyberparty ma az 5.-en :lol: Enit és Juditot csak futva láttam, de Memmével együtt vártuk, hogy bekukkantsunk a pocakba, aztn benéztem a frissmamikhoz. Sőt, Benedekbébit élőben is megcsodáltam! Olyan......ééééédes! Tigrincs...ő egy fogalom :lol: Örülök, hogy személyesen is sikerült 8) Aztán Memmével együtt mentünk a Moszkváig, ott még egy bő fél órát dumáltunk. Akkor nem éreztem, de amint elindultam....majd megfagytam :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Lányok, ugorhattok. Jankáról írok. OFF.

Orsi, nem fáj... tényleg. Meg kellett tanulnom bizonyos távolságból szemlélni, értelmezni ezt a dolgot, különben beleőrültem volna. Így is sikerült idejekorán feladnom, de végül csak összeszedtem magam (nem kis segítséggel), amikor láttam, hogy ez a kiscsaj rácáfol minden rémisztgetésre.
Bár magzati uh alapján nagyon nehéz megítélni, mi a probléma okozója, de úgy tűnik, hogy a hólyag "dupla", azaz van benne egy hártya (ezt kell majd kiiktatni Janku párhetes korában). Emiatt a pisi (=magzatvíz) visszafolyt a vesékbe, ott pangott, tágította a veséket, mígnem azok már alig-alig tudtak működni, elvékonyodott a vesekéreg (alig 1mm volt a minimális 1cm helyett). Ezt kellett figyelgetni kétheti rendszerességgel. Karácsony előtt viszont teljesen megszűnt a tágulat a vesékben, úgyhogy valami történt. Ilyen esetekben gyakori, hogy a vesék ún kettős üregrendszerrel fejlődnek ki, azaz a természet kompenzál, mert "csak egyet" tesz tönkre, és ettől a vesék még frankón működhetnek. Valami ilyesmi történt, de pontosat majd akkor tudunk, amikor Janku kibújt, és megnézik tüzetesen. Mindenesetre veszélyben nem lesz, azonnali beavatkozást semmiképp nem igényel majd.
Kitartásban itt nem volt hiány, a csajok rengeteget segítettek, de lábra állni Rita és VG nélkül képtelen lettem volna. Nemcsak hittek, de tudom, hogy a végsőkig elmentek volna, hogy megmentsenek minket elhamarkodott döntésektől.
vbea

Még egy kicsit visszatérek... Sokat beszélgettem, leveleztem gyereksebészproffal, gyerekurológus főorvossal, akik egybehangzóan állították, hogy sok tekintetben nincs egy hullámhosszon a szülészet-nőgyógyászat a gyermekorvoslással. Semmi nem indokolja ugyanis, hogy egy babát kivegyenek a 32-34. héten, vagy még korábban arra hivatkozva, hogy a vesék betegek. Magzatoknál a legritkább esetben fordul elő, hogy ez valós életveszélyt okozna. Ha ki is szedik, nem tudnak vele mit kezdeni, mert éretlen baba, aki tkp az életéért és a levegővételért küzd, nem lehet úgysem műteni. Nálam ez a dolog okozta a legnagyobb félelmet és frusztrációt. DE LÁTJÁTOK, 40. HÉT!!! :lol: Nagyon jó kezekben vagyok... na meg a GONDVISELÉS.

Renáta! Nem Judit volt...egy másik Enikő, de ő is készül már. De tényleg??????????????? Elmentél mellettem? Na, legközelebb Robert Redford sétál el vagy mi? Jó hír, örülök, hogy Kispipi ilyen jól érzi magát odabenn. Csaj lesz ez a csirke. :wink:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?