Partedli
Nyugi!!!! A hőemelkedés a pocak velejárója
Bori
Jó a kedvem!!!! Láttam Kispipit és integetett is
Rendes volt, mert ahogy kértem, lábait szétcsapta, de azt mondta Vidadoki, hogy még nem látszik semmi, azaz nem tudja megmondani, annyira nem. Ez jó jel is lehet
Amúgy lábakkal együtt 8 cm körül van. Ja, egyenlőre hosszúcombú, de sokkal nyugisabb volt, mint pl Iván...Legalábbis a vizsgálat alatt
Veronikusz
Mi Auchanban vettünk porszívót "Villa VAnilla" márkájú. Igaz, nem rózsaszín, de több, mint 1 éves, sokat nyúzza Iván és tök jó
Lehet kapni takarítószettet is. Abban porszívó, vödör, felmosó, partvis és lapát van meg az elmaradhatatlan takarítókocsi, amire mindezt felhalmozták. Teljesen kultúr áron. A szett asszem 8ezer körül van, de azért az jó nagy! Neten nem találtam erről a márkáról semmit
Eni
Kivel trécseltél a kh előtt 10 körül? Judittal? Csak odapillantottam, láttam hogy valami hozzád hasonló nőci egy kissráccal meg apuka és egy másik nagypocakkal beszélgetnek, aki jól megnézett, de mivel 10 perc késében voltam....Szóval szaladtam ész nélkül
Gondolotam, hogy esetleg Judit kiszúrhatott, hogy mintha látott volna valahol
Aztán fönt memme mondta, hogy bizony ti voltatok én meg sajnáltam, hogy már megint szaladok, mert sajna nem a pontosságomról vagyok híres
Volt nagy cyberparty ma az 5.-en
Enit és Juditot csak futva láttam, de Memmével együtt vártuk, hogy bekukkantsunk a pocakba, aztn benéztem a frissmamikhoz. Sőt, Benedekbébit élőben is megcsodáltam! Olyan......ééééédes! Tigrincs...ő egy fogalom
Örülök, hogy személyesen is sikerült
Aztán Memmével együtt mentünk a Moszkváig, ott még egy bő fél órát dumáltunk. Akkor nem éreztem, de amint elindultam....majd megfagytam