Szeretném azt hinni, hogy nem sok embert érint ez a mostani gazdasági helyzet, de sajnos tudom, hogy nem így van, és csak rosszabb lesz.
Sajnálom, hogy itt is jópáran megérezzük, hiába akarna az ember tisztességesen, békében élni, ezt a lehetőséget valahogy nem adják meg.
bondi Csilla: Én is azt látom, hogy ez a világ megfékezhetetlenül robog egy végtelen mély, sötét szakadék felé. Hiába ordítják a fülébe minden oldalról, hogy "Állj, állj!", mint ha meg sem hallaná. Nagyon szomorú az a jövő, ami az emberekre vár...
dodo: Kedves volt, amit a sorsjegyről írtál! Csak nehogy aztán szavadon fogjunk!
Jó, hogy nektek nyugodt az életetek odakint, szörnyű érzés létbizonytalanságban élni.
Az az érdekes, hogy párom is olyan munkakörben és olyan részlegnél dolgozik egy nemzetközi cégnél, hogy az ő munkahelye most is biztosítva van, ennek ellenére ő fel fog mondani, mivel ugye költözünk külföldre. Sokan nem értik meg, miért nem elégedett, de hát mindenkinek más a fontos az életében, legalábbis a fontossági sorrendben más helyen állnak a dolgok...
Nem tudom, most pár napig milyen gyakran leszek, azért majd próbálok jönni.
Betegecskáknek és szüleiknek nyugodt estét kívánok, na meg persze a többi babának és mamának is!