Sziasztok !
Tuntun:én közöltem volna a tanárnővel,hogy ezt oldják meg egymás közt és ne a gyereket büntesse ezért.Meg miaz ,hogy kizavarja óráról ,ezt úgy még is hogy tehette meg.Ha továbbra is folytatja felettesével fogok erről beszélni.
Na azt hozzá teszem ,ha ez az én lányommal történik az apja kapásból az igazgatóhoz ment volna ,nélkül ,hogy azt mondta volna a tisztelt tanárnőnek ,hogy mukk.
Terepjáró,hát lányok lehetek őszinte?????
Vadi új w terepjáróval jön apika a gyerekért anyucinak külön w.
Éééés meg igénylik az ingyenes étkeztetést és a tankönyv ingyenességet is.
Ja mert neki 3 gyereke van és ez jár neki.
Hogy a pofájáról nem tud lesülni a bőr....................
Szal bocs az őszinteség ért ,de én az ilyen igyenélőket nem ,komálom.
És nem 1 van az ismeretségi körömben.Dolgozni nuku de ez meg az meg amaz jár neki .
Volt akinek beszóltam ,hogy bocsi ,de az én fizetésemből van ám levonva a te igénylésed
És ami a legjobban bosszant,hogy nem is szorulnak rá.Egyébként meg megvonják a vállukat és vigyorognak rajta.
Csak addig amíg fel nem nyomja őket valaki,mert ugye nem jönnek ki ellenőrizni a kiemelt családipótléknál sem meg a rendkivülinél se ,meg az egyébb ilyen szoc. dolgoknál se.
JA egyébként aki megkapja a kiemelt családi támogatást annak autómatikusan ingyen eszenk a gyerekei az oviban és az iskolában.
Hát igen .....na most én több mint 7000 ft -ot fizetek ebédet a lányomnak na ez a zsebében marad plusz kap még lóvét -most nem tudom mennyi ,nem néztem utána.
Aki tényleg rászorul attól nem sajnálom,meg akinek fogyatékkal rendelkező gyereke van(ételallergia és még ennél rosszabb,dolgok)
Aki meg csalással megigényli számoljon el a lekiismeretével.
Más meg tényleg rászorulna 1. nem megy igényelni ,mert szégyenli, 2.elég ám pár forint és lecsúsztál róla pedig tényleg szüksége lenne pár 1000 ft segítségre ,hogy kihúzza a kövi fizetésig és ne kelljen folyton kölcsön kéregetnie.
Bocsi,sok voltam ,meg politizáltam
Kriszta köszi,sajnos anyukám is küzd az egészségéért folyton.
94 -ben volt az első műtétje -rák-Én Timesznek is felajánlottam ,hogy segítek neki jó orvost találni-na a Répási nem tartozik közéjük,pécsi vagyok ismerem a pécsi dokikat,ő vagy elfogadta ezt a Szekszárdi állást vagy vége lett volna a karrrierének,nem azért került szekszárdra ,mert olyan jó orvos,na erről ennyit-Anyukámnak tényleg jó orvosai vannak.Szeretnének Szekszárdra költözni ,aánylag nyugodt város .Pécs már olyan ,mint Pest,de anyu nem akaraja ,hogy már orvos kezelje ,mondjuk meg is tudom érteni.
Most éppen hasnyálmirigy gyulladása van.A gyomra miatt nem szájon át kapja az antibiotikumot hanem kúpban.
Ja gyomrából és a nyelőcsövéről is vetek le daganatot,igaz picikék voltak és olyan volt a műtéje ,mint egy gyomortükrözés.
Sajnos 2-3 havonta vissza kell mennie és újból csövet nyelni,de inkább lenyeli ,mint baj legyen ,meg úgye nem szeretné ,ha kés alá kéne feküdnie.
Szegéyn nőből ,hol innen ,hol onnan veszenki darabokat.
De küzd,és ez a lényeg
Egyébként ő sem gondolta volna ,hogy megéli a 60-dik születés napját.
Na lelövöm magam mert kapok tőletek a terepjárós monológom után