Új privát üzeneted érkezett!

A gazembereknél megvan, de ott nem lehet már szavazni úgy látom...

yuyu79

A januáriaknál az a közös kép nagyon helyes :-D szavaztam!

yuyu79

Tuntun,próbáltál már a gyártó cégtől rendelni szűrőt? Én úgy szoktam! Gyerekekre én is mindjárt szavazok! :wink:

Kép
Kép
josi

Igen próbáltam, de azt a választ kaptam, hogy ezt a terméket már nem gyártják, helyette van újabb típus :twisted: :twisted: Két éves és ha tönkremegy dobhatom ki. Az a baj, hogy ilyen speciális bajonettzáras így még esélyem sincs, hogy valamelyik más típusé jó hozzá.
Ezért vagyok óvatos az LG-vel, mert ahhoz azért drága, hogy 2 évente vegyek másikat.
Vendég

Cseriani, Te írtál be még régebben egy hulalás sütireceptet? Nem tudnád feltenni mégegyszer, vagy hol találom meg? Köszi!!

yuyu79

Tuntun:az enyém LG és hepafilteres.A teljesítmény mindjá megnézem ,mert ez az emeleten van.Szintén mosni kell a szűrőket.
A másik egy 6 éves lg cyking 1700w ennak is mosni kel a szűrőit.
berni611

Szavaztam mindkettőre :)

Kép
Kép
josi

na 2000w a fajtája nincs rá írva.
De ez dupla szűrős a Hepa filterrre rá van írva ,hogy monsi lehet.

Ha még emlékszel rá akkor az a fajta Lg porszívó,ami tömöríti a pórt.Amikor kiborítom egy nagy kupc szemét esik ki belőle nem porzik.
A forgó kefefej ,meg minden hajszálat összeszed a szönyegről.Ezért nagyon imádom :roll:
berni611

yuyu én,ha elaltattam a bandát előkeresem és felteszem,ok?
Hú,összegyűlt ám egy csomó nyálam,ahogy rá gondoltam :P
Nem lehet már szavazni a gazembereknél????? :shock:
Vendég

ja,ott MÉG nem lehet. Február 1-től lehet majd szavazni :D
Vendég

yuyu írom most,aztán megyünk majd aludni.
Hozzávalók:
fél liter hulala tejszín
fél csomag zselatin
kevés cukor
1 nagy tejföl
1 nagy gyümölcsös joghurt
akármilyen gyümölcs
1 nagy csomag(az a hosszú)albert keksz

felfőzől fél csomag étkezési zseatint a leírtak szerint(mármint a zselatinon leírtak),hagyod kihűlni.
1/2 liter hulala tejszínt felversz kevés cukorral,hozzáadsz 1 nagy tejfölt,1 nagy gyümölcsös joghurtot,majd a hideg zselatint.
Tepsi alját beborítod albertkeksszel,ráteszed a massza felét,bármilyen gyümölcsöt,majd ismét keksz,ismét massza,ismét gyümi. Hűtőbe teszed,hogy jól lehüljön.
Az a legjobb,ha már előző nap elkészíted.
Én volt már,hogy nem kaptam albertkekszet,akkor helyettesítettem sima háztartási kesszel,de lehet bármilyennel,csak ne legyen sós,és jól puhuljon.

Van még egy nagyon gyors és jó receptem,vagyis ezt a húgom szokta készíteni,megkérdezem tőle,és leírom majd azt is,ok?Ez olyasmi,mint a szekszárdi tál.

Hú,most jut eszembe,van még egy,leírom azt is...
Vendég

Hú az meg milyen süti.
Úgyvan így akarunk mi fogyni ,hogy közben Kép
Hmmm mindenkinél nagyon fini az ebéd Kép
Holnap csak körete kell csináljak ,anyós töltött húsit csinált ma.Azt hitte ott is ebédelünk.
berni611

Évi igen ez az LG kompresszor. Az a baj, hogy én nem láttam a filterét, mert kibontva sosincs sehol. :twisted: Mert a mostaninak az a baja, hogy papíralapú a filtere és ennek előbb-utóbb annyi. Akkor azt mondod, hogy nyugodtan vegyük meg, nem szívom meg vele?
Julcsi,/Ani ez a kekszalapú, emeletes hulalás recept?
Vendég

Ani elvesztél a fórumok dzsungelében :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem másik receptem van, a 4 rétegű: kekszalap, túróskrém, arankapuding, és a tejszín - a tetejére kakaó.
Vendég

Na miután itt ennyit főztünk meg sütöttünk elmegyek ebédelni.
Vendég

Tuntun:lefényképezem neked ,és akkor látni fogod milyen filterek vannak hozzá.
Apa mossa ez az ő feladata.
Orrszívásra nem jó ,mert azonnal szívja máshonnan a levegőt.Gondolom,hogy nehogy leégjen a motor.

Szönyeg porszívózásához nagyon baba.De tényleg.
Én a forgó fejrészt úgy szoktam a hajtól metisztítani,hogy elvagdosom a kefén-mert úgye feltekeredik rá-és mindjárt be is szívta a tartályba.

Hú a te sütid is jól hangzik.

De Febr. közepénél előbb no süti.
berni611

Jó étvágyat!
berni611

Köszi Ani! Van itthon hulala tejszínem, úgyhogy kipróbálom v.melyik nap...

Enikő az ölemben, most szopizott, és böfiztetem... nem merem egyből letenni, mert hasrafordul, és jön vissza a kaja...Délelőtt aludt másfél órát, remélem azért délután is lesz még egy kis alvás.

yuyu79

Bár az én receptem nem kell a kutyának se :cry: :cry: :cry: , azért is megosztom Veletek :
1. Főzés nélküli gyümölcsleves
1 kisdoboz ananászbefőtt
1 doboz őszibarackbefőtt (ezt összekockázom)
1 üveg meggybefőtt v. cseresznyebefőtt
2 félliteres ízlés szerinti gyümölcsjoghurt (én meggyeset, epreset, v. 8 kicsi ananászt, v. sima vaníliát szoktam)
örőlt fahéj

A gyümölcsöket beleöntöd egy nagy tálba (lével együtt) rászórsz ízlést szerinti fahéjat és ráöntöd a joghurtot. Jól összekutyulod és berakod a hűtőbe kb. 2 órára.

2. Hulalás süti:
1. réteg
25 dkg darált háztartási keksz
5 dkg Ráma margarin
5 dkg porcukor
kevés tej
2. réteg
20 dkg túró
porcukor
2 dl tejszín
1 cs. vaníliás cukor
3. réteg
2 cs. Aranka vaníliás krémpor
5 dl tej
1 cs. vaníliás cukor
4. réteg
2 dl Hulala tejszín, de ha nincs, akkor jó a sima is, de akkor kell bele habfixáló v. zselatin
5 dkg porcukor

Tetejére kb. 5 dkg reszelt csokoládé

A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel. Csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe, vagy egy nagyobb pite formába egy kevés darált kekszet szórok, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodom a keksztésztát.

A túrót, ha nagyon darabos mixelőrúddal krémesítem, összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel és a kekszre simítom.

Az Aranka krémport a tejjel egy elektromos habverővel jó sokáig keverem. Minél tovább keverem, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrém tetejére simítom.

A tejszínt felverem a porcukorral és a vaníliás krémre kenem. A tetejére reszelt csokit szórok, és a hűtőbe teszem tálalásig.

3. Kekszes-tejfölös
Világos krém:
1 nagy tejföl
4evőkanál cukor
1 van.cukor
1 citrom reszelt héja
Sötét krém:
1 nagy tejföl
5 cukor
1 nagy ek. kakaópor
1 van.cukor.
Négyzetes háztartási keksz és az 1kg-osat veszem, úgyhogy nem tudom mennyi kell ehhez az adaghoz (talán 0,5 kg)
Fogunk egy A4-es lap nagyságú tepsit, és belepakoljuk négyzetformáju háztartási kekszet. Erre jön a fehér krém kb. felénél kicsit többje, aztán keksz, majd a kakaós krém felénél kicsit többje, utána megint keksz, majd a maradék krémek, de felváltva kanalazva, majd egy fakanál végével szépen elkeverjük, hogy szép márványos legyen. Aztán hűtőszekrény. Kb. egy éjjel. Másnapra csodásan szeletelhető és valami isteni finom 3 lapos sütikénk lesz.

Ezt nálunk Ricsike "süti" önállóan. :lol: :lol:
Vendég

Ja és eközben a tejberizs is kész lett.
Vendég

Szijjaszztóóók!

Megint szar idő van. Meddig fog ez tartani????

Ki akarok mennnnniiii, emberek közéééé! Még ha nem is ismerem őket! :)

Már azt hittem jön a tavasz aztán bilibe lógott a kezem.

Képzeljétek ma sóskát ettem, imádom és milyen rég ettem :)
Én minden nap az egészségkonyhától rendelek, terhesen kezdtem és annyira jól főznek hogy nem tudok róluk leszokni , meg persze a főzésre rászokni :lol:
Na jó főzök csak így nem kell minden nap. :)
Van akinél van hó is? Inkább az esne mint az eső, ez már uncsi...

Kép
dius87

Köszi tuntun, akartam ám kérni a Tiédet is, csak elmaradt :oops: Meg a levest is, szerintem imádni fogjuk. Lehet holnap ki is próbálom Kép

yuyu79

Dius, nekem is elegem van, már két napja nem voltunk kint Kép

yuyu79

Hoppá, ez jó nagy lett :oops: Na azért ennyire még nem rossz a helyzet :)

yuyu79

Na mennem kéne Kép -ni

yuyu79

Ani!

Vigyázz, nehogy kemény politikai indulatokat szüljön a recepted a másik topikban.... :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D

Én is NYARAT AKAROK!!!!!!!!!!!!

A TÉL IGENIS MONNYON LEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta elvitázhatunk,hogy melyik hulalát használjuk,a rózsaszínt,vagy a kéket...a cukrosat,vagy a cukormenteset :lol:
Megnézem az üdülésicsekket,idén megint pályázhatnak anyucik is :D
Vendég

Úgy van csurog a Kép nyálam :twisted:

Asszonyok nem lehet így fogyózni ,ha a bélkukacokat így teszenek izgatni :lol: :lol: Még a végén a M. chilis bab mellé bevágok valami süti is :oops: :oops: :oops:

Dius :sóska,jó ötlet már én is régen ettem.Viszont a másik zöld trutyot ki nem állhatom.Hmm majd jövő héten csinálok sóskát ,holnap marad a t.húsi.

Szombaton Kép anyám szülinapja lesz kereken 60 éves lesz az öreglány.
Süti csak rétes lesz.Azt szépen haza hozom és vasárnap reggel jól megeszem :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.01.29 15:35-kor.
berni611

Ani:ezt hol tudtad megskubizni?Már mint az üdülési csekket.
berni611

És én még azt hittem, hogy szerettek engem is, de még a receptjeim sem kellenek. Ohhhh én balga!!! Mily nagy hibát véthettem!!!
Kép
Egyébként Julcsi nincs mit, remélem beválik!!
Nagyon agyament vagyok ma bocsi

:lol: :lol:
Vendég

Na Évi azért én nem vagyok ilyen drasztikus fogyókúrás. Megpróbálom azt csinálni amit Kriszta leírt, aztán majd meglátjuk. Ráadásul szombaton ott lesz Ricsike tortája, az "ünnepi menüről" nem is beszélve, mert én is imádom mindegyiket. Ja és mellé a öreglány :wink: kazijára is tornázom. Ha mégsem boldogulok akkor meg jöhet a 90 napos.
Vendég

Tuntun:milyen hibát?Bűnbe akarsz csábítani mi Kép

Néztem ezt az üdülési csekket.Szal a gyerekre kap az ember lánya 25000ft ,de ebből az önrész 5000ft.Végül is csak 20000-at kapsz nem?
Felnőtt meg 40000ft,de ebből az önrész 15000ft akkor 25000Ft -ot kpsz.
Na most minek kölll ezt variálni.Azt elhiszem ,hogy jobban hangzik a 40000Ft-os üdülési csekk ingyen ,na de ez valójában csak 25000Ft
Akkor ugye csekkben kapsz 2 gyerek 1 felnőttre 90.000Ft-ot
Ebből kifizetsz 25.000ft-ot
Végülis 2 gyerek 1 felnőtt-én így vettem ki a dolgot- 65000 Ft -ot kap ha leszámoljuk az önrészt.
Meg van ám tekerve :evil:
berni611

Ani:azt viszont nem olvastam ,hogy én,mint gyed-en lévő bányarém, igényelhetnék. A régi igénylő lap konkrétan a családi volt
2 felnőtt+ 2 gyerek.A mostani igénylő lapon nem szerepel a 2-dik felnőtt vagy én nem jól olvastamKép
Csak a fogyatékosoknál ugyi a kisérő.

Vagy hogyan van ezKépnem tudom Képmég sosem igényeltem,egyszer tehettem volna meg ,de későn szóltak :evil:
berni611

tuntun:mostan kapcsolok ,hogy ..................mi az hogy nem kellenek a receptjeid?????? :evil:

A gyümileves nagyon is.Nyáron fazékszámra eszem ,hidegen annyira nyam-nyam.
Kép

Most viszont kezdek éhhheeesss lenni,meg nézem van e itthon valami nékem való a Kép
berni611

Berni! Szerintem úgy van ez az üdülési csekk, hogy kapsz 40 ezer forintot és mellé még 15 ezret min bevállalsz. Vagyis legalább 55 ezer forintos üdülést kell választanod. Plusz a gyerekeknél is. Nem tudom, majd megkérdezem az egyik barátnőmet, ők tavaly nyertek.

Visszavittük a gyerkőcöket a dokihoz, hát nem sokat javultak, egy hét múlva kell mennünk megint, Dani nem mehet oviba. Pedig ránézésre nem tűnik betegnek... Viszont a tüdejük zörög, hörög, csörög, sípol.... :evil:
Itt volt ma anyósom, hozott fini fánkot :lol: :lol: - csakhogy én is borzoljam a fogyókúrás kedélyeket :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tuntun!

Naná,hogy kelleneka receptjeid!
Jól raktrozzuk őket!!!!

A 90 napossal én 30 nap alatt 8 kilót dobtam le testmozgás és víznap nélkül. De nyáron könnyebb, mert ugye ott a dinnye.
A súlyomat tudtam tovább tartani azzal, hogy délig csak gyümit ettem. Ez bejött.
Ezt az elemt át is emeltem a mostani diétámba. :D

Berni!

Tök jó, hogy Anyukád szülinapja lesz! És milyen jeles esemény!!!!
Jó egészséget kívánok neki!
És irigyellek érte nagyon. :oops:

Ani!

Jaja, vitázzunk hát ezen is össze. Fekete legyen és kész. :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

na,szóval,nem igényelhetek,mert az oké,hogy van két gyerekem,meg az is,hogy a bruttóm nem haladja meg a 100e ft-ot,de nem dolgozom,gyeden vagyok.Ez így szerintem szemétség,hogy csak azok kaphatják,akik gyerek mellett dolgoznak is.
Ha gyesen vagy,és otthon vagy,akkor sem igényelhetsz.
Drága dadomi,nem úgy van. Előszöris nem lehet választani,amire pályázni kell. Megkapod,ha minden kritériumnak megfelelsz. Kapsz tőlük egy levelet,miután igényelted,amiben van csekk,amit be kell fizetned,gyerekenként 5000 ft-ot,magadra 15000 ft-ot,és ezután kapod meg az üdülésit.Tehát,kifizetsz ,ha 2 gyereked van,25 e ft-ot,és kapsz 40ezret magadra,meg gyerekenként 25 ezret. Tehát: 40+25+25=90 e ft.
90e-25e=65e ft.
Na,ennyi röviden. De van több kiírás,nyugdíjasoknak is pl. Sokan kérnek a mamának,és elhasználják az unokák...eddig nekünk nagyon sok helyen még a személyit is elkérték,ha üdülésivel fizettünk,és elvileg csak az használhatja,aki kapja.Tehát bukta lett volna...
Vendég

Jaj Ani drága!

Hát a gyerekkel otthonlevés gyeden vagy gyesen az kész nyaralás, nemde?????
Sokak szerint csak meresztjük a s....ket.
Minek nekünk nyaralás???!!!
Ugyanmá....

Kedvezményes bérlet is minek?
A fene jó dolgunkba még olcsóbban is akarunk utazni????

cöcöcö....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nézzétek meg, jó kis oldal:
http://www.gyermeksziget.hu

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Egyébként is ha már unod otthon a banánt akkor kikapcsolódásképpen elsétálhatsz a közértbe, meg a gyógyszertárba. Aztán fürödhet a gyerek a tócsákban.
Meg mehetsz nyaralni a járdaszigetekre......
Biztos úgy vannak, hogy a kismamák állandóan sírnak, hogy kevés a pénzük, akkor minek akarnak nyaralni :evil: :evil: :evil: :evil:
Nemrég jöttünk haza a suliból és teljesen kiakadtam. A hócipőm tele van néhány klimaxos p....-val. Én nem szoktam csúnyán beszélni, de most....
A történet röviden: Bemegyek a terembe a gyerekért és mondja a tanárnő, hogy Ricsivel mára "öri-hari". Kérdezem miért, mondja, hogy majd a gyerek elmondja. Majd közli, hogy a gyerek a környezeten kívül nagyon ügyes volt. Persze én kérdezem, hogy mi volt környezeten, azt mondja, a gyerek helyette elment korcsolyázni. Mondom ezért?, ez az ő hibája? Azt mondja nem, de ez gond választania kell a gyereknek. Nagyon vissza kellett magam fogni és tízig számolni mire megszólaltam, hogy itt nincs választási lehetőség, mert óráról nem hiányozhat, de ez nem a gyerek gondja, hanem nekik kell megoldani. Erre a válasz az volt, hogy nem neki, hanem a másik tanárnéninek.
Az előzménye pedig ez:
Ricsi beiratkozott korcsolyatanfolyamra, ami ma van 3/4 1-től. Egy tanítónéni viszi őket és hozza is vissza. A múlt héttől megváltozott az órarendünk, így ma már van 5. órájuk is. A tanárnő megkérdezte, hogy mit választ a környezetet v. a korcsolyát? A gyerek azt mondta, hogy a korcsolyát, ezért fogta és kizavarta a teremből. Erre ott állt szerencsétlen gyerek a folyosón és végül is a másodikos tanítónéni vitte be magához (ő viszi korcsolyázni), megebédeltette a nagy ebédlőben, mert ők egyébként még az osztályban ebédelnek.
Szóval ma teljesen kiakadtam.
Vendég

Tuntun, ez nem normális :evil:

yuyu79

Én meg ahogy kijöttünk a suliból elmagyaráztam a fiamnak, hogy Ő ebben egyáltalán nem hibás és ne érezze kényelmetlenül magát. Lehet, hogy csütörtökönként nem fog járni korcsolyázni, mert a tanulás a kötelessége, de meg fogom találni a módját, hogy befejezze a tanfolyamot. Bár az az elvem, hogy a gyerek előtt nem mondom ki, ha valami nem tetszik a nevelőjével kapcsolatban, de most elszakadt a húr. Még szerencse, hogy az én fiam okosabb a tanárnőjénél és azt mondta, hogy Anya nincs semmi gond, majd megoldjuk!!!
Vendég

azt a mindenit!!!
tuntun,most kiakadtam.És az ilyen tanárnak megy?
Neki kellett volna szólni nektek. Mit vár,még jó,hogy a gyerek a korcsolyát válassza,hisz gyerek. És normális gyerek,persze,hogy a korcsolya szimpatikusabb neki.
Vendég

Yuyu, írtam privit! :D
Tuntun, ez a suli tényleg észveszejtő... :shock:

been

Tuntun!

Az igen!

na mesélek én is egy kiakasztót!

Tanúk jelenlétében az Csepeli Karácsony Sándor Általános Iskola igazgatója szövege:(direkt írom ki)
Minden terepjárós ember adócsaló, az ilyen k...g adócsalók miatt van az ország ilyen helyzetben.
És minden terepjárós adócsaló GYEREKE IS ADÓCSALÓ!!!!!!!!!!!
Mindezt az osztályfőnök jelenlétében, a 8. osztályos tanulók jelenlétében.
Persze szigorúan célozva a kisfiam apjára, akinek egy Toyota Hilux új terepjárója VOLT.Merthogy vadász.Nem azért, mert adócsaló.

Még az a szerencse, hogy a kisfiam ofője nagyon nagy arc, és kiváló tanár.
150 centi az egész nő, de olyan határozottsággal irányítja a nyegle kamaszokat,hogy az csak na.
A múltkor erélyesebben rászólt a gyerekekre táncórán, erre az én nagyszájú 130 kilós macilaci uram is vigyázba vágta magát! :D

De egyszerűen nem tudom, hogy a tanárok hova fajulnak. :shock:
Kevés jó tanárt látok, türelmetlenek és nemigazán érzem őket felkészültnek.

Nade egy 2. osztályos gyerekkel így bánni????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jó reggelt Mindenkinek!

Kriszta, az én fiam ráadásul még csak elsős :lol: :lol: :lol:
Nekünk meg Volvo terepjárónk VAN és a férjem nem vadász, sőt nekem is van egy saját kocsim, ami bár nem terepjáró de új. Akkor én már lőjjem főbe magam, vagy jelentsem fel magam az APEH-nél, mert biztosan adócsalásból van? Szerintem az ig. urat kellene megajándékozni ped. napra egy beutalóval a pszichiátriára. Na az ilyen agyalágyultak mennek szabadidejükben tüntetni a Kossuth térre. Nekik nem sikerült valami, akkor a többi akinek egy kicsivel is több van, az csak lophat-csalhat.
Vendég

Na most aztán jól eldicsekedtem magam :oops: :oops: :oops: :oops:
Ha APEH-es olvassa, á nem is igaz az egész csak vicceltem. :lol: :lol: :lol:
Na azért azt még elmesélem Nektek, hogy a kocsonyám már fő :wink: :wink:
Vendég

Tuntun!

Az én uram cégvezető. Pont ma ment az APEH-ba egyeztetni, mert elmaradása van a cégnek, amit nem tud nekik csak részletben megfizetni.
Sajnos a körbetartozások minket is elértek, egyszerűen nem fizetik ki az elvégzett munkákat, már 3 cég ellen indítottunk felszámolási eljárást.
:shock:
Majd ettől gondolom észheztérnek, de addig nincs miből kifizetni egyes dolgokat. A fizetésen meg nem spórolhatja meg.A céges kocsikat eladta, de még így is marad tartozása az APEH felé. Remélem kap részletfizetési lehetőséget, hisz nem kibújni akar, hanem a nincsből nem tudja kifizetni.
Mert neki se fizetnek.
Azokat miért nem szankcionálják, akik multik és nem fizetnek mindenféle indokokkal?
Menjen és szerelje le az XY Plázába a tűzoltó berendezést?
Vagy túrja fel a XY hotelt???

Mi most áruljuk az újonnan vett Skodánkat, most 2,5 éves.
Én Alfa buzi vagyok, de abból is tizenévest vettünk, páromnak meg szintén nem új Mercije van.
Mi már direkt nem veszünk újat, (kp-ra nem is tudnánk csak részletre),hogy ne vegyenek szájra.
:shock:

Meg őszintén bevallom, hogy tele a mókuskerekem a törlesztőkkel. Elmegy a hiteles autó, marad a 2 készpénzes, amit bármikor gyorsan eladok, ha megszorultam.
És ráadásul nem szólnak meg érte, mert ez divat lett.
Pedig nem azért vettünk újat, mert megszaladta, hanem azért mert 2 év alatt 90 000 km-t tettünk bele. Ez egy használt autónál költségesebb, mint egy újnál.

De mivel már erre is rászállt az APEH,így ez jobb. Ma már mindenki adócsalónak számít, akinek telik törlesztőre vagy új autóra.

És bocsi, valahogy másodikosnak vettem a fiad, bár a kora alapján is kitűnik, hogy első osztályos. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok !

Tuntun:én közöltem volna a tanárnővel,hogy ezt oldják meg egymás közt és ne a gyereket büntesse ezért.Meg miaz ,hogy kizavarja óráról ,ezt úgy még is hogy tehette meg.Ha továbbra is folytatja felettesével fogok erről beszélni.

Na azt hozzá teszem ,ha ez az én lányommal történik az apja kapásból az igazgatóhoz ment volna ,nélkül ,hogy azt mondta volna a tisztelt tanárnőnek ,hogy mukk.

Terepjáró,hát lányok lehetek őszinte?????

Vadi új w terepjáróval jön apika a gyerekért anyucinak külön w.
Éééés meg igénylik az ingyenes étkeztetést és a tankönyv ingyenességet is.
Ja mert neki 3 gyereke van és ez jár neki.
Hogy a pofájáról nem tud lesülni a bőr....................
Szal bocs az őszinteség ért ,de én az ilyen igyenélőket nem ,komálom.
És nem 1 van az ismeretségi körömben.Dolgozni nuku de ez meg az meg amaz jár neki .
Volt akinek beszóltam ,hogy bocsi ,de az én fizetésemből van ám levonva a te igénylésed :evil: És ami a legjobban bosszant,hogy nem is szorulnak rá.Egyébként meg megvonják a vállukat és vigyorognak rajta.
Csak addig amíg fel nem nyomja őket valaki,mert ugye nem jönnek ki ellenőrizni a kiemelt családipótléknál sem meg a rendkivülinél se ,meg az egyébb ilyen szoc. dolgoknál se.
JA egyébként aki megkapja a kiemelt családi támogatást annak autómatikusan ingyen eszenk a gyerekei az oviban és az iskolában.
Hát igen .....na most én több mint 7000 ft -ot fizetek ebédet a lányomnak na ez a zsebében marad plusz kap még lóvét -most nem tudom mennyi ,nem néztem utána.

Aki tényleg rászorul attól nem sajnálom,meg akinek fogyatékkal rendelkező gyereke van(ételallergia és még ennél rosszabb,dolgok)

Aki meg csalással megigényli számoljon el a lekiismeretével.
Más meg tényleg rászorulna 1. nem megy igényelni ,mert szégyenli, 2.elég ám pár forint és lecsúsztál róla pedig tényleg szüksége lenne pár 1000 ft segítségre ,hogy kihúzza a kövi fizetésig és ne kelljen folyton kölcsön kéregetnie.

Bocsi,sok voltam ,meg politizáltam :oops: :oops: :oops:

Kriszta köszi,sajnos anyukám is küzd az egészségéért folyton.
94 -ben volt az első műtétje -rák-Én Timesznek is felajánlottam ,hogy segítek neki jó orvost találni-na a Répási nem tartozik közéjük,pécsi vagyok ismerem a pécsi dokikat,ő vagy elfogadta ezt a Szekszárdi állást vagy vége lett volna a karrrierének,nem azért került szekszárdra ,mert olyan jó orvos,na erről ennyit-Anyukámnak tényleg jó orvosai vannak.Szeretnének Szekszárdra költözni ,aánylag nyugodt város .Pécs már olyan ,mint Pest,de anyu nem akaraja ,hogy már orvos kezelje ,mondjuk meg is tudom érteni.

Most éppen hasnyálmirigy gyulladása van.A gyomra miatt nem szájon át kapja az antibiotikumot hanem kúpban.
Ja gyomrából és a nyelőcsövéről is vetek le daganatot,igaz picikék voltak és olyan volt a műtéje ,mint egy gyomortükrözés.
Sajnos 2-3 havonta vissza kell mennie és újból csövet nyelni,de inkább lenyeli ,mint baj legyen ,meg úgye nem szeretné ,ha kés alá kéne feküdnie.
Szegéyn nőből ,hol innen ,hol onnan veszenki darabokat.
De küzd,és ez a lényeg :wink: Egyébként ő sem gondolta volna ,hogy megéli a 60-dik születés napját.

Na lelövöm magam mert kapok tőletek a terepjárós monológom utánKép
berni611

Ja egyébként meg egyet értek tuntunnal abban:
Hogy az ilyen bnkó pedagógus ne követelőzzön má a téren :evil:
Majd ,ha a gyerekeinkkel méltó képpen bánnak ,majd akkor.
A párom kinem állhatja a leány osztfő.-ét,nem tud vele normálisan beszélni ,mert egyszerüen nem lehet a többi kölöktől vagy éppen csak válaszol.

Aki nagyon aranyos nálunk az a német tanítónéni.
Le a kalapal előtte ő igazi tanítónéni,türelmes ,halkszavú ,és nagyon aranyos a gyerekekkel.
Csak kevés az ilyen :cry:
A többi meg bunkó ,arogáns ,majd ő megmutatja,és veri a nyálát ,pedig me sem érdemli.
Tényleg mit szólna ő kelme ,ha pl Ani így viselkedne vele ,ha elmenne tankolni ,és fizetni szeretne.
Na mindjárt elő a panaszkönyvet ,meg a főnőköt.

Júj de csúnya vagyok :twisted: :twisted:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?