Ne kövezzetek meg, ha valakit kihagyok
Márti!
Lea a nem előnyös képein is cuki, és gyönyörűséges!!!
Kike!
Vercsi tényleg hasonlít, de jobban szeretjük Lüszinél,mer a mijenké!
Marcsika!
Laura olyan nőiesen szép, mint egy nyíladozó rózsabimbó... Még anyumnak is megmutiztam!
Lilu hasonló lesz 10-12 évesen, bár akkor kicsit fogynia kellene... Most eléggé masszív. Focizik, tömegsportra jár, karatéra akar még beiratkozni...
És áálandóan enne...
Ronix!
Kitartás! Lesz ez még így se!
Ami!
Puszi gyönyörű Áronnak!
Kölcsönkenyér visszajár. Én meg anyumnak dícsértelek: klassz csj vagy, és gyönyörű kisfiút szültél!
Akata!
Tudod: amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a hajnal!
Pat!
Zsoltika csak javuljon gyorsan!
Éjjelek milyenek mostanság?
Tamara! Szly!
Együtt fogtok efeb-es képzésre járni?
Én még vacillálok, mit kezdjek 2 év múlva
A klubtagok visszavárnak... De a főnöknő állítólag előterjesztett valami rendeletet, hogy csak diplomás lehessen klubvezető... Nekem meg az emeltszintű szoc.szervezői így nem lesz elég... Imádtam csinálni, és állítólag jól is csináltam, de már nincs sok kedvem visszamenni ezek után. Főleg, hogy a főnöknő egy hárpia. Senki sem szereti. Folyton üvölt... Kb. a fél munkahely ezért lépett már ki, mert nem bírta őt elviselni...
Lehet, vállalkozásba kezdek...
Van itthon pár jó gépünk. Igaz, hitelre vettük őket még anno, de már lejártak a törlesztések, és most végre visszacsoroghatnának a pénzek! Infraszauna (professzionális amerikai fekvő), csí-gép, Bioptron lámpa... Meg itt vannak anyu ökonetes étrendkiegészítői. Azok is nagyon jók, és nem drágábbak, mint a gyógyszertáriak! Csak jobbak! Lehet, valami kis egészség-szépség szalonban kellene bérelnem egy kis sarkot...
Na, jó, álmodozom...