Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Ma hol talizunk? Vagy mindenki megy egyenesen az étterembe?

Cat

Nem tudom kevesebb-e a gyógyulási idő-a mandula viszonylag gyorsan gyógyul amúgy is-de állítólag nagyon jó a lézeres, a gyerekorvos is azt mondta. A Bajcsy-ban műtik, az aki nyáron is. Altatásban, nem is akarnám másképp-de nem is lehetne, mert a fülébe a tubust nem rakják vissza ébren.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lányok,
ott találkozunk fél 8-kor az Iguana-ban, vagy legyen előtte egy "meeting point"? Szabadság tér v Kossuth tér..? Én asszem odáig megyek metroval, mert a szokásos Mexikóin hagyom a kocsit.

Ditke,
6 hééééééééét?????? :shock: :shock: Feldobnám a talpam... hát, előre is sok erőt hozzá!!

Kép
nettke

Szerintem találkozzunk az étterem előtt, nem?

Detti

KépKép
kiliman

Szerintem is az étterem elött talizzunk 1/2 8-kor. 8)

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nekem mindegy, hogy hol találkozunk. Még mindig nem vagyok egészséges, de remélem, h nem fertőzök meg senkit.

A fiúk is jobban vannak, bár ma még eléggé köhögtek. A beszédjavítóban szólt a tornatanár néni, h így nem kéne vinni. Meg Gergő meg is ütötte őt. Azt hittem elsüllyedek, nem szoktak felnőtthöz ütni, gyerekek közt is csak egymást. Mondtam, h elbeszélgetek vele. De valahogy úgy vagyok vele, hogy csak azzal merik megcsinálni, aki engedi.

Nóri!
Ez a súlykülönbség igazán nem olyan nagy, csak nagyobb baja ne legyen a kicsi lánynak. Hasnyálmirigy nélkül amúgy még lehet élni (számos felnőttnek kiveszik, és pótolják a nem termelődött enzimeket). Hogy újszülöttnél hogy van, nem tudom. Ehhez nem értek. DE szívből remélem, hogy még kifejlődik, és visszacserélhetitek a babakocsit.

Lilla!
Igen, elhozhatod, megköszönöm:)
Sajnálom a műtétet. Remélem, hamar felépül Dávid. Én sem vinném őket közösségbe.

Fütyigond: úgy néz ki, Gergőnél a váladékos része megoldódott. Elfelejtettem bekenni fürdés előtt, de utána meg akartam vizsgálni, és láttam, hogy egy picit elvált a bőr, és távozik a dolog. Kinyomtuk a maradékot is, most egy kicsit fájlalja, remélem, hamar elmúlik neki. Viszont Ádámnak is van! És lehet abban valami, amit Ibi mond, mert Ádámnak sokkal több van és két helyen is, de mozog a bőr alatt. Olyan, mintha a bőr széle lenne letapadva, ahol meg a váladék van, ott nincs, mert az a zsíros valami mozog benne. Mindenesetre felhívom a sebészt ezügyben.

Szobatisztaság: nálunk 3 évesen lettek a fiúk szobatiszták egyik napról a másikra. Gergő nyár óta stabilan ágytiszta, Ádámnál most folyik az ismételt éjszakai peluslevételi program. Már három piros csillagja van. :) Ha még gyűjt 4-et, leveszem a pelust éjszakára.

És elegem van az öltöztetésből is. Minden nap viszek valamit az oviba nekik, vagy gumicukrot, vagy egy cukorkát, vagy csokit. Most kitaláltam, hogy csak annak fogom odaadni, aki veszi a fáradtságot, hogy öltözzön. Nem kell egyedül felöltözni, de próbálják meg!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Köszönöm a bókokat a fiúk nevében! :) :)

Igen, talán van egy árnyalatnyi színkülönbség a bőrük között, de nagyon meglepődtem, hogy ez így átjött a képen is. Jó megfigyelők vagytok!

Ditke,
Hat hét nagyon hosszú idő! :( Nem lesz könnyű apa nélkül.

Jó talizást mára azoknak, akik mennek! 8)

Anikó

KépKép
paniko

Oké, az jó, ha az étterem előtt találkozunk. Így is necces lesz odaérni...

Kép
nettke

Anikó,
Nagyon helyesek a fiaid :)
Nekem is van színkülönbség közöttük. Az aki anno nem kapott vért és nem eszik zöldségeket, extra fehér bőrű. Bár lehet, hogy ez genetika.

Kép
pramprampram

Este megyek 1/2 8-ra :)

Az előző hozzászólásomban az extra fehér bőrűt magunkra értettem :?

Kép
pramprampram

Lányok!
Örülök, hogy tegnap személyesen is megismertelek Benneteket és köszönöm a jó tanácsokat!

Kép
pramprampram

Lányok,
ismét egy élmény volt :lol: a dohányfüst beleivódott mindenembe, de ennyi belefér 8) megérte a jó dumcsizást :D

Kép
nettke

Sziasztok :)

Bár ma egész nap szédelegni fogok a fárdtságtól, de nagyon szuper kis este volt csajok.

Pram :)
Küldök neked sok pozitív energiát!+++++++++++++++++++++++

Cat
Kép
cateye

Lányok,

Én is jól éreztem magam, bár ma reggel erősen gondolkodtam azon, hogy otthon maradok, mert alig tudtam magamhoz térni :(

Legközelebb találkozzunk pénteken :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Istenien éreztem magam, nagyon jót tett a lelkemnek, hogy kimozdultam. Utoljára korababás mamatalin voltam, nem is tudom mikor. Legalább 1,5-2 éve.

Újabb talikra is vevő vagyok. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni, legközelebb helyet cserélünk:) De ezután legalább arcot is tudok társítani a nevek mellé.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Pram,
te sem panaszkodhatsz, gyönyörű mindhárom gyereked! :) :) :) Az a kislány a fehérbőrű, akinek nincs szemüvege? (Sajnos nem tudom, hogy ő az Anna vagy a Kata. :oops: )

Nory,
Minden rendben? Tegnap nem jelentkeztél, és ez nem jellemző rád!

KépKép
paniko

Anikó,
köszi a dicséretet, Annám a fehérbőrű piros trikóban.

Vikóka,
Tegnap igértem, a Fabula Bábszínház elérhetőségét
http://www.fabula.hu/

Kép
pramprampram

Na, Ti csak ne panaszkodjatok!!!!

Miután hazavergődtem, Niki megint egész éjjel fosott, kb 2 órát ha aludtam mindent összeadva. :evil: Mint kiderült, drága uram, miután meghagytam neki, h tejterméket ne adjon, májkrémes kenyérrel etette meg! :twisted: :shock: Reggel 3-szor véres-nyákos cuccot produkált-dokinénit valami okból azóta se tudom elérni. Közben jól beparáztattak ismerősök, h ebből kórház lesz... Amúgy legutóbb nem volt már véres, sokat iszik, bevette a Sodioralt, énekel, játszik... nem tűnik kórházas esetnek. Ditke, ha esetleg olvasol, mondhatnál vmi bíztatót!!! Ja, és hogy ki ne maradjon, mire hazaértem, Dávid tök lázas volt, ma rázta a hideg, fekszik egész nap... hogy lesz ebből jövő pénteken műtét, nem tudom?!!!

Kisasszony tök jól van, nem hajlandó elaludni, így én is itt kómázok miközben őt küldözgetem vissza a helyére. Elegem van!!!!

Amúgy nekem is nagyon jó volt tegnap. Cattel beszéltük, h febr 20 körülre még be kéne egyet ütemezni amibe én is beleférek. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla,
Jobbulást kívánok nektek!
Nekünk a protexin segített. (Decemberben kórházba kerültünk a hányás/hasm. -el.)

Kép
pramprampram

Én is csatlakozom Lillához. Nálunk ugyan csak köhögés volt, de az egész éjjel. Arról nem beszélve, hogy én is totál beteg lettem, lángol a torkom....és ahelyett, hogy délutáni alvást tartok, Bencét próbálom 1,5 órája rábeszélni, hogy aludjon egy kicsit. Lassan viszont megyünk a dokinénihez...hétfőn munka? Hááát...

Amúgy tényleg jó volt a tegnap este. A februári taliban benne vagyok...

Viki

KépKép
vikóka

vettem uszó szemüveget a fiúknak. :D :wink:

Lilla :)
Hát ez szarul hangzik. De szerintem sem kórházas eset ahogy leírod. A protexin tényleg jó, hátha segít.

Vikó :)
Jobbulást nektek is. Van még 3 napod kigyógyítani magad. pestre fogsz bejárni munkába?

A februári tali okés, de csajok nekem inkább 25-e környéke felelne meg, mert megint sok a programom már itt a hó elején, és Zoli pampog.

Mi a hétvégén készülünk az új aquaworldbe, remélem nem üt be megint a menkü. :P

Cat
Kép
cateye

Lilla
Most beszéltem egy ismerösömmel, akinek fosott a kölke. Nekik nem használt a Normaflor és a Protexin sem, viszont a gasztros orvosuk javasolta a Pro Gastro Kid-et, amitöl jobban lett. Hátha érdemes kipróbálni.

Cat
Kép
cateye

Lilla, Vikóka,

Sajnálom, hogy betegek lettek a gyerkőcök :( Meg te is, Vikó :(

Lilla,

Smecta nem használt? Szar íze van, az biztos, de hátha...

Cat,

Kíváncsi vagyok a véleményedre az aquaworlddel kapcsolatban. Én mondjuk ki nem adok több, mint 10e ft-ot egy kis lubickolásért.... Olyan drága, nem is értem :roll:
A fiúknak is van úszószemüvege, amikor jártunk úszni használták is, meg a fürdőkádban is. Viccesen néznek ki benne :lol:

Februári vacsorában természetesen benne vagyok én is!

Detti

KépKép
kiliman

Vikóka,
Jobbulást kívánok!
Mit mondott a doki? Hétfőn, hogy fogsz így dolgozni?

Cat,
Szuper, hogy vettél szemüveget :) ha teszteltétek, akkor kérnék véleményt, hogy mire figyeljek vásárláskor.
Nagyon élmény-gazdag lesz az új aquaworld, az tuti.
Majd kérünk élménybeszámolót :)

Nettke, Lilla,
Küldenétek képeket a gyerekekről? köszi

Nálunk most Bencus autómosósat játszik, mossa a kefékkel, tisztítja, törölgeti az autót, szépen pumálja hozzá a vizet. Amíg kimegy friss vízért, addig a lányok meg beletuszkolják a kutyákat :twisted:

Kép
pramprampram

Sziasztok!

Help, légyszííííí : barátnőm szemész gyermekorvost keres kislányának. Ha tudtok valakit írjátok meg az elérhetőségét .

Köszi.

Meme
szinta

Hello!

Viszünk holnap székletmintát laborba-azóta megint véres volt neki. :( Most már elég nyűgös is szegényke. Pro Gastro Kidet vettünk, már bennük is van az első adag... Többit is kipróbáljuk, hátha... már ha valaki le tud érte menni holnap. :shock: köszi a tippeket!

Dávidnak délután 39,5 fokos láza volt!!! :evil:

Vikó

Úgy irigyellek a torokgyusziért, köhögésért!!! :( De azért tudom, h az is szar, gyógyuljatok meg!!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Meme :)

Dr. Sényi Katalin
privát: Naphegy Optika
I. ker. Tigris u. 28.
06/30 522-3719

állami: Sote szemészeti klinika
VIII. ker. Tömő u. 25-29.
210-0280/1612
303-9435/1629

Detti :)
Én sem fizetnék tízezret egy 2,5 órás fürdőzésért. De van üdülési csekkünk, amit el kell költenünk márciusig, és azzal lehet ott fizetni.
Meghívtuk a családot, persze apósomat nem, mert azt bele fojtanám. :evil:

Cat
Kép
cateye

Cat,

köszi. :wink:

Az államinál is az ő elérhetősége van megadva? De, gondolom jobb , ha a magánrendelésén keresik fel...

Lilla,

jobbulást Nektek!!!!

Vikó,

hááát, remélem hétfőig rendbe jössz. Mi már túl vagyunk ezen, én is azt gondoltam kiég a torkom.... Meg elég fura hangom volt. A gyerekek sokkal könnyebben túl voltak rajta. Ez jó volt.

Szép napot!!!!!

Meme
szinta

Cat,

após.... :wink: Bár, véletlen balesetnek lehet elmenne...

Meme
szinta

Meme!

Az államinál nem is veszik fel a telefont, mert már júniusi időpontoknál tartanak.
Én a mobilján hívtam, de a klinikára megyünk márciusban.

Betegeknek jobbulást!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari ,

köszi. Akkor ha sürgős a magán gyorsabb.
A klinikai rendelésen is rendes?

Meme
szinta

Meme!

Mi a magánrendelőjében nem voltunk. Velünk a klinikán is nagyon rendes volt. Sőt! Az én szememet is megnézte. A klinikán alapvetően futószallag van, nincs idő hosszabb beszélgetésekre, de alaposan megvizsgál mindenkit. Lehutóbb úgy voltunk ott, hogy nagyon sokára lett volna időpont, és azt mondta, hogy mehetünk időpont nélkül is, de készüljünk fel, hogy várni kell. Vártunk 2,5 órát.
A doktornőről csak szuperlatívuszokat hallottam. Olyan babáról is tudok, aki neki köszönheti, hogy lát, mások már lemondtak róla.

Pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szinta,
Mi a Klinikára jártunk, mikor elindult a magánrendelése váltottunk.
Mind a két helyen ugyanolyan kedves és ugyanaz a profizmus :)
A Klinikán sajnos várni kell -és sok a beteg várakozó gyerek-
A magánrendelésen, mi még nem vártunk és több idő jutott ránk.

Nálunk a jó hír, hogy a gyerekek egészségesek, a rossz, hogy én kaptam el a vírust :cry: -ma nincs ovi-
((de csuda helyesek, ápolgatnak, behozzák a folyadékot, aztán annyira igyekeznek, hogy rámöntik, utána letörölgetik...így nemcsak az ágy, de a folyosó is tiszta víz, még játék pudingot is kaptam))

Kép
pramprampram

Jobbulást neked! Helyesek lehetnek a gyerköcök ahogy ápolnak. :lol:

Cat
Kép
cateye

Pram,

köszi, és jobbulást Neked !!!! Bár, ilyen ápoló személyzet mellett gyors gyógyulás várható... :wink:

Meme
szinta

Sziasztok!

bocs,de most csak egy fél percem van!

MEGJÖTTEK A KOLPING VISSZAIGAZOLÁSOK!!!!
MINDENKINEK ÁTKÜLDTEM E-MAILEN!AKI NEM KAPTA MEG,SIKÍTSON!!!!

Meme!Nettke!
Mindkét e-mail címre ment!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok

Anikó
Köszönöm érdeklődésedet semmi baj nincs hálistennek, olvastalak is benneteket, csak elért a szülés előtti vagy nemtudom milyen depresszió és nem akartam a negatív energiámmal hatni a topicra. :? :roll:

Örülök, hogy jól sikerült a talitok, majd remélem egyszer valamikor én is eljutok egy ilyen talira. :wink:

Aqua world: Mi akkor voltunk még amikor nagyon új volt elvittük a párom unokahúgait (én csak fölülről szemléltem az eseményeket persze :lol: ), de nagyon igényes, kúltúrált és szuper. 17 csúzda van, szörfszimulátor, tenger hullám, külön kisgyerkőcöknek viziparadicsom, szóval megéri a pénzt. ÉS nézegettem a neten, hogy január 1.-től 16:30 tól nem 2,5 órás jegy van, hanem egész estés. Ha még lesz akkor, mi biztos elvisszük a gyerkőcöket. :wink:

Jobbulást minden kicsinek és nagynak. :)

puszi,
Nóri
Vendég

Sziasztok!

Én is szuperül éreztem magam!!!!! A reggel még ment valahogy, de délelőttől kezdve totál kóma voltam.

Lilla!
Nagyon durva ez a betegség!!!!!! Pont most műtét előtt. Írd meg mi lett a székletmintával.
Szuperek a ruhák, összevissza kapkodtak a fiúk, hogy kinek melyik kell. Sam-es polón nagy a harc, úgyhogy nyárig be kell szereznem még egyet.

Vikó!
Nektek is jobbulást!

Edit!
Köszi, megkaptam.

Pram!
Kb. mennyi a magánrendelése Sényi dr.nőnek? Mi is nála voltunk a klinikán, de iszonyat az a sok gyerek!!!! Nekünk év végén kellett volna menni, de kicsit eltoltuk.
Tündériek a gyerkőceid, kész ápolók-ápolónők!!!! :D

Melyik az új aquaworld?

Kata

Kép
kateduo

Kata
4. kerület,Újpest. :D
Vendég

Kata!
Sényi doktornő magánrendelése nyáron 6000 HUF/gyerek volt. Én a klinikán nem voltam, de profi a doktornő. Még Zsolt szemét is megnézte grátis.

Más...Lécci tegyél fel a srácokról képet, mert láttam az új kicsi képet és kíváncsi lettem. Olyan nagyot nőttek.

Aquaworld: http://www.aqua-world.hu/

Na bejött: a no munka. Elvileg holnap kezdenék, de se a Lurkók, se én nem vagyok teljesen egészséges és nem szeretnék szívni azzal, hogy most belevágok, aztán visszaesünk hosszabb időre. A főnököm már tudja. Teljesen normálisan fogadta. Ezért is szeretem a munkahelyem.

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

De rossz olvasni, hogy ennyi a betegség! :( :( Minket is utolért valami, de enyelőre csak valami kis náthának tűnik. (hőemelkedés, takony) Mindenesetre ahhoz elég, hogy éjjel ne aludjanak normális, és nappal meg szenvedősek legyenek...

Lilla, Pram, Vikó!
Hogy vagytok? Gyerekek?

Az aguaworld-ben még nem voltunk, pedig itt van alig pár percre tőlünk. De egyszer ki fogjuk próbálni, az biztos. ;)

KépKép
paniko

Jó reggelt!

Nagyon zúzós hétvégénk volt. :D Pénteken szülinapi zsúrba voltunk este, szombaton aquaworldben, vasárnap szánkózni Dobogókön, és még délután vendégeink is voltak. 8)

Az aquaworld jelentem szuper. Csak rébuszokban lehet beszélni róla, ezerszer jobb mint az esztergomi, csak sajnos húzósan drága. Mi túl is léptük a 2,5 órát, de szerencsére nem kellett ráfizetnünk, ez grátisz volt. A fiúknak a legjobban a tengeri szimulátor jött be, imádták, meg persze a gyerek medence. A játszóház közelébe se engedtem öket, mert akkor tényleg nagyon kevés lett volna a 2,5 óra. És az árak ellenére tömött sorok vannak. :shock:

A szánkózás is nagyon jól sikerült, imádták a kölkök. 8)

Lilla :)
Hogy vagytok?

Edit :)
Megkaptuk a visszaigazolót köszi, de nekünk ebben kisapartman szerepel, az egybe nyíló szobák helyett. :?:

Vikó :)
Jobbulást!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Igen,tudom!Már Detti is szólt!Én meg a hajam tépem,hogy többszöri egyeztetés után se bírták normálisan megcsinálni.Próbálom hívni őket,de mindig foglaltak.Amint sikerül,írok nektek!Dettitől már kérdeztem,de akkor tőled is megkérdezem,hogy ha csak másik épületben lesz összenyitható szoba,úgy is jó lesz-e nektek is?
Örülök,hogy mindenkinek tetszett az Aquaworld!Mi ide biztosan nem fogunk menni,mert az én fiaim kiakadnának,ha 2,5óra után közölném velük,hogy irány haza.Annyira imádják a vizet,hogy sokszor a delélőtt 10-től este 6-ig se elég,még akkor is nyafognak a hazamenetel miatt.
Egész napra nekünk az Aquaworld-be majdnem 20.000Ft lenne a belépőjegy!!!Szerintem ez horror!Ezt nem a bérből élők számára építették!!!!

Mi hóembereket építettünk a hétvégén abból a kevés hóból,ami felénk esett.De nagyon jó volt!Írtóra élveztük!

Többiek merre?

Betegeknek jobbulást!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat,Detti!

ment az e-mail!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

A mi kis hóemberünk:

Kép

farsangra várva avagy mire jó, ha van egy nagytestvér :roll: :evil:

Kép

Szép napot mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)

Ma reggel megszületett szobatársam Kata kislánya Bettina, de 14:00-kor angyalka lett belőle :cry: Az okot még nemtudom, majd érdeklődök.

Edit
A fiúk nagyon aranyosak de ezek az álarcok :shock: félelmetes :)

Cat
Örülök, hogy nektek is tetszett Aquaworld :wink:

puszi,
Nóri
Vendég

Edit,
milyen volt az édeskettes?????? :lol: 8) tessék beszámolni!!
Visszaigazolást megkaptuk, köszönjük :D

Nóri,
ez elég horrorul hangzik, nem valami klassz hogy ilyenekkel szembesülsz várandósan.. Volt valami vizsgálatod mostanság, van új hír?

Jobbulást a betegeknek!!
Vikó, ez igazi balszerencse, mármint ez a betegség, épp most. Még jó, hogy ha tényleg ilyen megértők a munkahelyen...

Kép
nettke

Edit,
poén ezek a rémálarcok... :roll: 8)
De a hóember tényleg klassz!!!!!!

Kép
nettke

Nettke!

Nagyon jó volt.Én nagyon szeretem Sárvárt és a vize kimondottan jó nekem.Nem tudom,hogy egyébként hétvégente mennien vannak,de most teljes pangás volt. 50-60ember volt a fürdőben,így iszonyat jó volt,mert minden élményelemet ki lehet maximálisan élvezni. Sajna hamar eltelt ez a 3nap,de hát ne legyünk telhetetlenek.
A fiúk is nagyon élvezték az itthonlétet. Az anyu meg a nővérem voltak velük. Ki voltak teljesen szolgálva,körbeugrálták a 4gyereket,így nagyon jó dolguk volt.Meg nekem is,mert rend,tisztaság fogadott.(nővérem mindent kimosott,amit a szennyestartóban talált,az anyu meg mindent kivasalt :D )+ még főtt étel is várt itthon.
Szóval minden értelemben elégedett voltam/vagyok!
Na nem ebben a jelmezben mennek az oviba! :twisted: Ezek csak most kerültek elő a Dávid szekrényének mélyéről,mert neki is farsang volt. :shock: :wink:

Nory!
Ti hogy vagytok?Veled minden rendben?Hogy bíros a kórházat?
Sajnos ezek a dolgok,amiket nem lehet kiküszöbölni egy ilyen kórházi tartózkodásban.Remélem,nem zaklat fel túlságosan.Nagyon sajnálom a szobatársadat,de neki ez volt megírva a sors könyvében!!!Még nem a neki rendeltetett baba érkezett meg! :cry: :oops: :oops:

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Nagyon helyesen a srácok a hóemberrel! A kettesben eltöltött pár nap pedig biztos szuper volt, főleg, hogy ennyire biztos kézben hagytad a gyerekeket és a háztartást. :wink:

Nory!
Sajnálom azt a kisbabát. :( Várandósan különösen nehéz az ilyesmivel szembesülni. Azóta kaptál másik szobatársat?

Lilla!
Hogy vagytok?

És a többi betegeskedő?

Muszáj egy kicsit dicsekednem. :oops: Decemberben csináltam az angol felsőfokú nyelvvizsgát, és most jött meg az eredmény. Sikerült! :)

KépKép
paniko

Sziasztok!

Ma volt uh, hát nem úgy sikerült mint mi szerettük volna :( :(

Roxi: 38 cm kb.780 gr
Levi:36 cm kb.760 gr
Doroti:25 cm kb.510 gr

Ez azt jelenti, hogy Doroti mostmár semmit sem fejlődik. :cry: :cry:

szobatárs: Ma még nem kaptam majd elvileg holnap.

Én köszönöm a helyzethez képest jól bírom, csak ez a mai hír egy kicsit lesújtott, szegény páromnak szép kis névnap... :?

Remélem senki sem beteg nálatok!Vagy ha igen akkor jobulást kívánok nekik!

puszi,
Nóri
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?