Sziasztok!
Nekem mindegy, hogy hol találkozunk. Még mindig nem vagyok egészséges, de remélem, h nem fertőzök meg senkit.
A fiúk is jobban vannak, bár ma még eléggé köhögtek. A beszédjavítóban szólt a tornatanár néni, h így nem kéne vinni. Meg Gergő meg is ütötte őt. Azt hittem elsüllyedek, nem szoktak felnőtthöz ütni, gyerekek közt is csak egymást. Mondtam, h elbeszélgetek vele. De valahogy úgy vagyok vele, hogy csak azzal merik megcsinálni, aki engedi.
Nóri!
Ez a súlykülönbség igazán nem olyan nagy, csak nagyobb baja ne legyen a kicsi lánynak. Hasnyálmirigy nélkül amúgy még lehet élni (számos felnőttnek kiveszik, és pótolják a nem termelődött enzimeket). Hogy újszülöttnél hogy van, nem tudom. Ehhez nem értek. DE szívből remélem, hogy még kifejlődik, és visszacserélhetitek a babakocsit.
Lilla!
Igen, elhozhatod, megköszönöm:)
Sajnálom a műtétet. Remélem, hamar felépül Dávid. Én sem vinném őket közösségbe.
Fütyigond: úgy néz ki, Gergőnél a váladékos része megoldódott. Elfelejtettem bekenni fürdés előtt, de utána meg akartam vizsgálni, és láttam, hogy egy picit elvált a bőr, és távozik a dolog. Kinyomtuk a maradékot is, most egy kicsit fájlalja, remélem, hamar elmúlik neki. Viszont Ádámnak is van! És lehet abban valami, amit Ibi mond, mert Ádámnak sokkal több van és két helyen is, de mozog a bőr alatt. Olyan, mintha a bőr széle lenne letapadva, ahol meg a váladék van, ott nincs, mert az a zsíros valami mozog benne. Mindenesetre felhívom a sebészt ezügyben.
Szobatisztaság: nálunk 3 évesen lettek a fiúk szobatiszták egyik napról a másikra. Gergő nyár óta stabilan ágytiszta, Ádámnál most folyik az ismételt éjszakai peluslevételi program. Már három piros csillagja van.
Ha még gyűjt 4-et, leveszem a pelust éjszakára.
És elegem van az öltöztetésből is. Minden nap viszek valamit az oviba nekik, vagy gumicukrot, vagy egy cukorkát, vagy csokit. Most kitaláltam, hogy csak annak fogom odaadni, aki veszi a fáradtságot, hogy öltözzön. Nem kell egyedül felöltözni, de próbálják meg!