Sziasztok!
Holnapi Ikea nekünk lehet, hogy ugrik, Keve este elkezdett panaszkodni, hogy csípi őt a pisi, aztán éjjel is sírva ébredt, hogy csípi, mossuk meg. Kívülről nem látszik semmi, remélem, nem hólyaghurut.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Reggel meglátjuk, mi lesz, ha nem múlik el, akkor irány az orvos. Most éjjel megbeszéltem vele, hogy pisiljen párszor bilibe, hogy lássuk, hogy hol csípi.
Edit!
Nekem is a szombat lenne jó.
Ildi!
Te ezt kiszámolod?
Mi volt a szülőin? Ez valami félévi volt?
Eszter!
Keve is szokta Hannát emlegetni, amikor megyünk az Ikeába. Mély benyomást tett rá!
Eszti!
Szegény Benyófi!
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Sok-sok gyógymanó neki! Neked meg kitartás!
Gyöngyi!
Hogy van a fogad? Könyv megérkezett?
Örülök, hogy anyósod jobban van, aztán majd sok erőt neki, nektek a kemóhoz, és irány a teljes gyógyulás!
Én majd a mellemet akarom plasztikáztatni.
Angi!
Nagyon csini a pocakod!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Én is Kiát néztem ki magamnak, amikor a Péterfyn gondolkoztam.
Mamacka!
Ja
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Azt hittem, ott kapott munkát, azért költöztök. Ez így nagyon izgi, bátrak vagytok! Sikerült bérlőt találni? Mikor költöztök?
Miben változott Áron?
Anita!
Nekem is potyogtak a könnyeim, mikor olvastalak, pedig nem vagyok terhes.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Hogy van Botika? Neki is mennek a gyógymanók!
Emmácskával mi történt, hogyan koppant?
Ó, sajnálom... Próbáld csak magadnak megírni, vagy Emmácskának, emlékbe, hátha az segít a feldolgozásban is.
Boti nagyon ügyes a korival! A Kiskirálylány meg jó húsban van!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Szépségesek, és én is látom a hasonlóságot, pedig én pancser vagyok az ilyesmihez!
Bartika!
De nagyon szép Ádi baba! Még egyszer gratula Nektek! Pötyihez is, aki csuda aranyos nővér! Talira meg ne irígykedj, élvezd a babázást, olyan gyorsan elmúlik ez az időszak! Gyere majd, hozzál még képeket, meg beszámolót, ha lesz időd!