Sziasztok!
Holnapi Ikea nekünk lehet, hogy ugrik, Keve este elkezdett panaszkodni, hogy csípi őt a pisi, aztán éjjel is sírva ébredt, hogy csípi, mossuk meg. Kívülről nem látszik semmi, remélem, nem hólyaghurut.
Reggel meglátjuk, mi lesz, ha nem múlik el, akkor irány az orvos. Most éjjel megbeszéltem vele, hogy pisiljen párszor bilibe, hogy lássuk, hogy hol csípi.
Edit!
Nekem is a szombat lenne jó.
Ildi!
Te ezt kiszámolod?
Mi volt a szülőin? Ez valami félévi volt?
Eszter!
Keve is szokta Hannát emlegetni, amikor megyünk az Ikeába. Mély benyomást tett rá!
Eszti!
Szegény Benyófi!
Sok-sok gyógymanó neki! Neked meg kitartás!
Gyöngyi!
Hogy van a fogad? Könyv megérkezett?
Örülök, hogy anyósod jobban van, aztán majd sok erőt neki, nektek a kemóhoz, és irány a teljes gyógyulás!
Én majd a mellemet akarom plasztikáztatni.
Angi!
Nagyon csini a pocakod!
Én is Kiát néztem ki magamnak, amikor a Péterfyn gondolkoztam.
Mamacka!
Ja
Azt hittem, ott kapott munkát, azért költöztök. Ez így nagyon izgi, bátrak vagytok! Sikerült bérlőt találni? Mikor költöztök?
Miben változott Áron?
Anita!
Nekem is potyogtak a könnyeim, mikor olvastalak, pedig nem vagyok terhes.
Hogy van Botika? Neki is mennek a gyógymanók!
Emmácskával mi történt, hogyan koppant?
Ó, sajnálom... Próbáld csak magadnak megírni, vagy Emmácskának, emlékbe, hátha az segít a feldolgozásban is.
Boti nagyon ügyes a korival! A Kiskirálylány meg jó húsban van!
Szépségesek, és én is látom a hasonlóságot, pedig én pancser vagyok az ilyesmihez!
Bartika!
De nagyon szép Ádi baba! Még egyszer gratula Nektek! Pötyihez is, aki csuda aranyos nővér! Talira meg ne irígykedj, élvezd a babázást, olyan gyorsan elmúlik ez az időszak! Gyere majd, hozzál még képeket, meg beszámolót, ha lesz időd!