Sziasztok!
Koszi a batoritast a 2 gyerkoccel kapcsolatban, de nem csak a leirtak miatt vannak aggodalmaim. Bar, a haz nagysaga azert tenyleg aggaszt, mivel osszesen kb. 54 nm es ebbe mar a lepcsohazat is beleszamoltam. Edith, az emeletes agy jo otlet, csak nekunk az a gondunk, hogy meg az se fer a Lolli szobajaba. Meg szerencsere nagyon jol alszik a racsos kisagyban es bar sokan mar 2 eves korukban kapnak uj kisagyat, szerintem Lolli meglesz benne 3 eves koraig, de majd meglatjuk. Mostanaban kezdtem pont gondolkodni a kovetkezo agy kerdesen. Sajnos semmi okos nem jut az eszembe. Akarhogy meregettuk a szobat, oda normal meretu egy nem fer be, csak akkor, ha kidobjuk a fiokos szekrenyt. Akkor viszont a ruhakat nem tudom hova tenni. Csak az olyan kisagy ferne be, ami kb. 145 cm hosszu, a matraca csak 140 cm, viszont az megint csak nem sokaig jo. Az a baj, hogy eleg nagy helyet elvesz a szobabol egy beepitett szekreny, amiben csak nehany polc van magasan, nagy reszet a melegvizes tartaly foglalja el. (Itt egy kicsit mas a futes es melegviz rendszer, mint otthon). Szoval, nagyon szukos ott a hely.
Aztan ugye itt a gazdasagi valsag. Persze mondhatjuk erre is, hogy sokan szulettek az elozo gazdasagi valsagban is. Viszont en nagyon nem szeretem a bizonytalansagot es ugy szulni meg egy babat, hogy azt se tudom, hogy lesz-e kajara penzunk vagy lesz-e fedel a fejunk felett...? Ha hiszitek, ha nem, nagyon rossz itt a helyzet. A ferjemnek is karacsony ota 3 nap munkaja volt es most 1 hetnyi, utana megint semmi kilatasban. Az osszes egyeni vallakozo haverja karacsony ota otthon malmozik, senkinek nincs munkaja. Most itthon retusal 70-80 eves indiai, kinai, pakisztani kepeket, amit egy idos bacsi hagyott ra a 90-es evek elejen. Mar 200 darabot leadott egy ugynoksegnek (internetes kepgaleria) es ok fojak arulni. Ha ez bejonne, akkor nem aggodnek, de nincs ra garancia, hogy venni fogjak a kepeket.
Itt most nagyon sokan veszitik el a hazukat, mivel nem tudjak fizetni a kolcsont. Egyenlore nekunk meg van megtakaritott penzunk, de az se veges. Pont tegnap mondtak a hirekben, hogy ez a gazdasagi valsag lesz az eddigi legkemenyebb es akar 10 evig is eltarthat.
A lenyeg az, hogy most varunk meg legalabb 1 evet es meglatjuk, hogyan alakul a helyzet es akkor majd eldontjuk, hogy belevagunk-e kistesoba. Tudom, hogy kesobb Lollinak jobb lenne, mivel rajtunk kivul nem lesz itt senki kozeli rokona. Az en rokonsagom ugye Magyorszagon es Nemetorszagban, a ferjem hugaek pedig Irorszagban laknak.
Na, nem akartam ennyire pesszimista hozzaszolast, de itt mostanaban tenyleg olyan kilatastalan a helyzet es talan igy megertitek, hogy miert nagy dilemma szamunkra a 2. gyerkoc.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli