Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
Nagyon aranyos Luca a képeken(nekem az utolsó tetszik a legjobban)

Liz!
Biztos nem lehet könnyű,2gyerkőc mellet bizots ne egyszerű,de tényleg próbálj meg pihenni
ja és nagyon szépek a gyerekek-piroska jelmez is nagyon jó lett

Judit!
Jobbulást!!!!!

Nóri!
Lilcsi nagyon vagány ebben a parókában

:wink: :lol:

kriszti!
Én félek az ilyen állatoktól,még egy kakastól is megilyedek,nehogy egy bírkától :oops:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!!

Hát nem nagyon írtatok :? Ki mi jót csinálgat?

Katlina,köszike a dicséretet!Robika hogy van?szerszámokkal miujság?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Én is itthon vagyok, tegnap is itt voltam :cry: Kevés a meló....

Tündi! Az utolsó képen olyan édes Luca! Csikizted, vagy mi :wink: ?

De tegnap megvettem az anyagok egy részét az ágyterítőhöz, ma azt csinálom.

Jaj, Lizocska! Isten őrizz, hogy a nővéred adatai érdekeljenek!!! :shock: Én csak a nevére voltam kíváncsi, de akkor így tárgytalan....

Judit! Gyógyulj meg a Mátrára! Biztosan jókat fogtok szánkózni :lol:
Lilinek akarok jelmezt, majd vmi hercegnőset :wink:

Kriszti! A kosok nevében kikérem magunknak ezt a mészárlást :wink: Amúgy én is félnék tőle...és a bőrét kikészíttetitek?

Franci is jár már bölcsibe, ezexerint anyája is melózik :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Robika jól van kibújt a 8.fogunk,de nyálas továbbra is gondolom jön még valahol
Szerszámok nem lettek meg,apa vett már elég sok újat,de vannak még hiányzók!

Nóri!
Majd kérünk ám képet a műről,úgy szeretnék én is ilyen kreatív lenni,régen tudtam bábot csinálni,lehet Robikának is csinálok,ha lesz hozzá energim :wink:

Szombaton voltunk a buszpályás cosmosban és annyira tetszett Robika az egyik csajnak hogy mondta hogy vigyük már máskor is!
Merthogy venni kellett neki egy gatyót mert az első mozzanata kocsiból való kiszálás után a pocsolyába való beleugrás 8)

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi, nekünk nincs nagykádunk, csak zuhanykabin, de sajna az sem olyan, mint Móniéké.. szóval Rékának marad a kiskád. CSak a tiétek ülőkés részébe már nem fér be, olyan vastag :P meg egyébként is tud már ülni, így a hagyományos kiskádat vesszük elő megint :)
zenebölcsiről akkor van vmi infód? :wink:
Szépek vagytok a képeken, láttam a blogban is :)
majd ha tavasszal visszamentek, szebb lesz a Duna-part is.

Katlina, le is kellett cserélni rögtön a nadrágot? :shock: mekkora pocsolyába ugrott bele?? :lol:

Rólunk: Réka estére kétfogú lett :D

Kép
pimelinda

Linda,ebbe a kádba is bele tud ülni,amásik végébe kell tenni :)
Zenebölcsi csak délelőtt van.3 csoport van,de most csak 2ő.Negyed 10kor és 10kor.Amugy 3/4 11kor is van,de az majd márciustól indul.És 6 hónapos kortól lehet járni.
Gratula Rékának a 2ik fogacskához! :wink:

Nóri,ha otthon vagy tessék sűrűbben írni!:) Hogy haladsz a varrással?Mutizol majd képet róla?
Lucát nem én csikiztem,hanem a bnőm,a másik meg fényképezte!:)

Katlina,csupa jóság Robika :wink: :P De ez így van helyén :) Nekünk egyszer a corában kellett vennünk egy pulcsit,mert magára öntötte az üdcsijét!:) Egyébként Luca is előszeretettel megy bele az első pocsojába amit meglát!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

No, próbálok pár sort írni...

Szóval a hétvégém ismét nagyon programdús volt (Kata, azért nem jellemző ennyi parti, csak most összesűrűsödött Wink )
Szombaton volt az osztálytalálkozónk, 15 éves. Én szerveztem, hát többet lehet nem kezdek bele... 32 főből nem mindnekit találtam meg. 20 ígérte, hogy jön, 15 lett belőle. Végül is jól éreztük magunk, dumáltunk, nevettünk. Bulizni is lehetett volna, de végül 10 óra körül otthon voltam.
Vasárnap ismét focikupa, most éppen Jászberényben. Délután kezdődött, nagyon izgi volt, végül az utolsó pillanatban (szó szerint) megnyertük. Erre az edző rendelt 5 pizzát egy pizzériában ünneplésnek, este 9-re értünk haza.

Csongi bizije kitűnő lett, matek-magyar-technika tantárgyi dicsérettel. Egy szavam nem lehet Laughing

Apának rendeződött a vérnyomása. Nagyon lelkiismeretesen eszi a salátát, diétázik és csak ásványvizet iszik Wink Tegnap aláírták a munkaszerződést, szombaton kezd dolgozni.

Évi és
Kép
csongianya

Linda!
Hát csak az alja,de az jól elázott,megláttja a pocsolyát és ugrik a gyerek még jó hogy le nem ült-kis vizibéka :wink:

Évi!
Itt is gratula a fiúknak!!!

Rékának meg hatalmas gratula második fogihoz!!

Kép

Kép
katlina

Köszönjük! :D

Tündi, tudom, már egy ideje úgy játszik a vízben :)
kár, hogy csak de. van, Réka ugyanis sokáig alszik..

Évi, jó hétvégéd volt akkor megint! Csonginak nagy-nagy gratula a bizihez, és persze a megnyert meccshez is :) Apátok tartson ki, nehogy feladja, ha már szépen beállt a vérnyomása :wink:

Katlina, :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Bár a doki még kiírt volna csütörtökig, mondtam, hogy ma már jönnöm kéne dolgozni. Jöttem is :) Biztosítottam róla, hogy nem vagyok munkamániás, de csütörtöktől már szabin leszek, és előtte még illene betolnom a képemet a melóhelyre.

Reméljük, jó időnk lesz, és sokat tudunk kirándulni is. Utoljára én is kb 10 évvel ezelőtt jártam a Mátrában.

Tündi! Nagyon szép helyeken jártatok! Látom, Luca még mindig olyan kis mosolygós, tündéri :)

Katlina! Azért Robika se semmi :) A gyerekek valahogy vonzódnak a pocsolyákhoz... :roll:

Évi! Gratula Csonginak! Apátoknak meg kitartást, nem irigylem! Az viszont szuper, hogy elkezdhet dolgozni!

Erika nagyon eltűnt mostanában!
judit_79

Évi,gratula Csonginak ehez a szép bizonyítványhoz!!!Apának meg kitartás a diétához!És gratula a szerződés megkötéséhez!

Linda,jaaa :oops: gondolhattam volna,hogy Réka már nem fér be a kisebbik felébe a kádnak. :oops:

Katlina,majd egyszer lehet bele is ül :wink: Lucából kinézem simán :)De Robikának is huncut szemei vannak :P

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Hát Tündi, ha ide írogatok, nem nagyon haladok a terítővel :wink: :lol:
Eddig jutottam, majd folyt.köv.
Kép
Ezek lesznek a közepén...
...ezekkel meg majd körbe lesz véve, meg közte is lesz, ugyanezekkel a színekkel, mint a csillag blokkok
Kép
Nem is a varrás nehéz benne/tart sokáig.... Kikalkulálni, melyik 3szögből mennyi kell, kiszabogatni, meg hát az a ménkő sok vasalgatás... :roll:

Szegény Luca :wink: Jó, hogy 2 néni elbírt vele :lol:

Katlina! Jó lehetett Robi! Lili is, mint minden gyerek polcsolyamániás. Bölcsibe menet nem szoktam hagyni érvényesülni, de mikor hozom el, már hagyom :wink: Sőt, mostanában van, hogy megkérdezi, hogy pocsolyázhat-e? :lol:

Évi! Ez várható volt..mmint Csongi bizije :lol: Gratula...
Apának is, hogy hősiesen viseli a diétát!

Végül tájkép...kakaóscsiga után :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nóri: nem akartam én adatvédő lenni, csak tényleg meg szoktam vele beszélni a dolgokat, biztos ami biztos. Egyébként a homeopátiáról még annyit,hogy most Pistit kezelgeti a nővérem , leírom neked hogy kell csinálnunk(elég viccesen hangzik, mert kicsit bonyi): tehát fél liter babavízben fel kell oldani két golyócskát egy kis alkohollal. Mielőtt bevenné ötször fel kell rázni az üveget, abból kivenni 1,5 dl vízbe 1 teáskanálnyit, ezt megkavarni és abból végül bevehet egy teáskanállal.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy lehet,hogy azért nem vált be nektek mert nem szimplán be kellett venni a bogyót. A nővérem is már régebb óta tanulja, mint ameddig az orvosit csinálta. Egyébként priviben megírom a nevét, ha esetleg mennétek hozzá akkor írd meg és megadom a számát is. És még egyszer bocsi tényleg nem akartam ilyen harciasan írni... :oops:
A terítőd nagyon klassz lesz. Nekem hétvégén javították meg a varrógépem(eddig csak állt azóta amióta kaptuk), úgyhogy most szeretnék megtanulni varrni mert nagyon izgat a dolog,de hogy mikorra jutok olyan profi szintre mint te azt nem tudom. Lilcsi nagyon édes kakaós csigásan. Ezek a gyerkőcök olyan édesek tudnak lenni maszatosan :lol:

Tündi: Na látom Luca is egy igazi huncut csajszi. Nagyon szép helyeken jártatok.

Katlina: gratulálunk a 8. foghoz. Ez a nyálcsordogálás nálunk is megvan (eddig mi is 8 fognál tartunk).

Linda: szintén gratula a 2. fogacskához.

Évi: Nekem valahogy nem jött össze anno az osztálytalálkozó (áltános iskolai). Pont 2007. szept. 15-ére szervezték , kis Pisti meg 10-én született . (pedig 28-ra voltam kiírva és én még úgy gondoltam majd lazán elmegyek még 15-én bulizni.. :lol: )
Csongi bizijéhez gratulálok igazán ügyes ez a fiú a sportban is és a tanulásban is.
Nagyon ügyes Apa is főleg ,hogy betartja lelkesen a diétát.

Nállunk Pisti ma kezdett el egy angol nyelvtanfolyamot, amiben az volt a meglepi,hogy azt modták neki alapfokú lesz, végül pedig kiderült,hogy középfok. Kiváncsi vagyok hogy tetszik neki. (én alig várom, hogy vele tanulhassak, feleleveníthetem a rég eltemetett angol tudásom :lol: )

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hali!

Lizocska...ollllyan voltál, mint 1 anyatigris :lol: :lol:
Én szedtem a tejcsire golyót, adtam Lilinek az Oscillot, hasfájásra ezt-azt meg Stodalt, egyik sem ért bakfittyet sem :cry: Ezért ábrándultam ki belőlük....azért küldhetsz 1 privit :wink:
De jó lesz nektek! Angoloztok....

Ma megyek melózni...de hogy hányig... :roll: ? Nem jó ez így sehogy :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Nóri,nagyon nagyon klassz lesz a terítő!!!! :) Remélem rendes munkaidőben tudsz majd melózni!!Édes a tájképed :P :D :wink: Puszikálom :)

Lizocska,nem gondoltam volna,hogy ilyen bonyolultan kell beszedni a homeos bogyókat.Mi mindig csak úgy simán szedtük,de segített úgy is.Mondjuk a mentolos cuccokat kerülni kell azt tudom.
Apa meg nyáron fog menni nyelvtanfolyamra ha minden igaz!Én örültem neki,hagy okosodjanak!

Kriszti,jössz ma akkor?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi: Nagyon klasszak a képek, szép helyeken jártatok. :) Ne haragudj, hogy nem mentem ma.

Lizocska: Én sem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolultan kell szedni a homeos bogyókat. Karácsonykor amikor meg voltam fázva és alig akartam kikeveredni a náthából akkor én is csak bekaptam a bogyókat, de nekem is használt úgy is.

Nóri: Nagyon szép lesz a terítő. :) A tájkép is nagyon édes. :) Elnézést kérek a mészárlás miatt :D :wink: , de sajnos ő választotta a kést mi még tartottuk volna tovább mert nagyon szép bárányokat csinált. :) Csak jövőre tervetük a levágását, de így nem kockáztatunk. Ki szoktuk készíteni a bőrét de ezt most nem. Most már csak annak a birkáét készítettjük amelyik nagyon a szívünkhöz nől majd, mert mostmár hely az nincs hova lerakni. :)

Linda: Gratula a 2 fogacskához. :) Hogy viselte Réka? Én csak délbe szoktam ittatni az állatokat meg este, hogy segítsek Zsoltinak. De mióta nekem jött a kos azóta nem voltam bent a birkáknál. :)

Katlina: Nektek is gratula a 8. fogacskához. :) Én is félek a kakastól meg még a kétlábú baromfiktól, de a birkáktól, malacoktól, lovaktól meg az ilyen nagyobb állatoktól nem érdekes módon. Olyan aranyosak a gyerkőcök amikor a pocsolyába ugrálnak. :) Zsolti mindig azt mondogatja, hogy ha Babóca majd tud járni akkor az első dolgunk lesz majd neki egy kis gumicsizmát venni, hogy nyugodtan mászkálhaszon amerre csak akar. Kíváncsi leszek akkor is így fogja majd díjazni a dolgot ha a Babóca nyakig saras lesz és mindig arra megy amerre ő nem akarja. :D :D

Évi: Gratula Csonginak a bizonyítványhoz és, hogy megnyerték a meccset nagyon ügyes. :)

Móni: Nagyon el vagy veszve. :wink:

Tegnap megint született egy kisbarikánk. :) Szóval most már 3 kisbarikája van a kisfiunknak. Tegnap egész este arról beszélgettünk, hogy vajon, hogy fogja ő ezt értékelni. Vajon örülni fog neki vagy szégyelni fogja, hogy az apukája malacok meg birkákat tart. De majd megláttjuk. :wink: :lol:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

sziasztok

Nóri:küldtem privit(remélem sikerült, mert már ezer éve nem csináltam, lehet,hogy kétszer küldtem el...)

A homeopátiás bogyókról annyit,hogy attól is függ ugye ,hogy milyen potenciál, mire szeded stb. Persze van egy csomó amit egyszerűen csak el kell szopogatni. Ja és nem csak mentolosat nem szabad mellette használni (se fogkrém , se cukorka stb.), hanem nem lehet semmiféle elektromos dolog mellé tenni.

Az angol érdekes volt Pisti szerint, össze vissza kérdezgetett a csaj és a végén derült ki,hogy ez valami szintfelmérés lett volna. Arra pedig,hogy ez közép- vagy alapfokra készít fel azt mondták,hogy mindenki arra megy amire akar, mert a könyv, amit kapni fognak mind a kettőhöz jó. Érdekes, majd kiváncsi vagyok milyen lesz ha tényleg elkezdenek tanulni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

A NAP HÍRE:
Nyertem egy hetes nyaralást Tenerifébe,a gond csak az hogy az oda rep jegy hármunknak 360ezer-így sajnos ezt kihaggyuk,mert csak a szálodát fizetik Cool

És a másik hír:KFT tulajdonos leszek,leadjuk az egyénit és helyette KFT csinálunk,ma azt intéztünk,meg még péntekig minden nap

Kép

Kép
katlina

Estét!

Liz! Nem kaptam 1 privit sem!! :cry: :lol: Témához írjál valamit, lehet, az maradt le?

Katlina! Ez olyan, mint a mesében...hoztak is ajándékot, meg nem is :?
KFT...jó az neked? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Hát a Kft végülis azért lett mert az egyénitől rosszabb nem lehet és így magasabb órabért kap az uram az emberek után,merthát az már "magasabb"szinten van mint egy egyéni,meg így a saját vagyonunkal-házunkal,portánkal nem felelünk ha gigi van-és ez a lényeg
Tuljdonos meg egy ok miatt lettem én,ha kivi valaki leírom priviben

Hát ja adtak is meg nem is-és ez csak az oda út,és csak a rep jegy-semmi illeték....stb nincs benne-építkezés közben szerintem még a sarki tisza partra sem jutunk ki nehogy ide!

kriszti!
Nekünk is van gumicsizmink,szereti is a gyerek-hát még az anyukája
:wink: :wink:
Nincs ezen mit szégyelni ha valaki állatokkal foglalkozik,nekünk is van minden két lábon szaladgáló állatunk-most már lesz pulyka is meg van disznónk is a gyerek különösen szereti őket hajtani hát istenem falunk lakunk ez itt természetes-ő ebben nő fel-most meg apa szürkemarhában golndolkodik szóval lassan farmot nyithatunk :wink:

Képzeljétek kijött Robi 9.foga úgy hogy nem tudtam,este bekentem az ínyét mert nyálas a gyerek mint a kölyök kutya-és lám csikar a fog,hajnalban volt egy kis fölsírás gondolom akkor ez ez volt :D

Tündi!
Barnád van még?

Ja vettem ma Robinak nyomdát a partiban és nincs hozzá tinta,az üzletben sem lehet külön kapni :shock: elmentünk a piaccal szembeni hobbi boltba,ott sem volt,végülis adtak de nem tinta hanem nem tudom mi de így tudunk nyomdázni

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Kriszti,dehogy haragszom.Nem csodálom,hogy ebben az időben nem indultál neki.Majd bepótoljuk.Szerintem a kisfickótoknak nem lesz mit szégyelnie azon,hogy állatokat tartotok.Azért ez nem olyan meglepő itt a városban,ha pesten lenne az megint más lenne,na de itt :) Sztem ezen ne is aggódj!! :)

Lizocska,és hol van a tanfolyam apátoknak?A BTKK-ba?Mi apánknak egy tesztet kell majd írnia,de neki az alapfokú ugye már megvan :) Most(nyáron vagy ősszel)középre!:)

Katlina,jó kis nyeremény :shock: Keresztanyámnak a hugáék egyzsre nyertek egy utat Tunéziába,de már nem emlékszem,hogy nekik kellett-e valamit is fizetniük :?
Jó lesz az aKFT nektek.
Barna még sajnos van,délre megyek a kórházba doki bácsihoz uh-ra!Szurkoljatok!

Nóri,tegnap meddig tudtál melózni??

Többiek miért nem írnak?? :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok én is...

Hm, ez az idő teljesen kikészít. Tegnap ahogy mentem Csongiért inkább összezártam az esernyőt, mert úgy is eltört volna. Mint az ázott kacsák, úgy néztünk ki, mire hazaértünk...

Tündi, a fenébe, remélem azért mindent rendben talál a dokibácsi! Nagyon szorítok! Még nem is írtam, nagyon jók a képek (hihi, mi nem jutottunk el a Linz-i Dunához, nem is tudtam, hogy ott van :wink: ) csak az adventi vásárban nézelődtünk. Lucáról ez az utolsó kép nagyon tuttti! :lol:

Lizocska, nem Ti voltatok véletlen valamelyik este fél 5 körül a játszón? Akkor jöttünk haza a suliból. Még nem találkoztunk, így nem is mertelek megszólítani :oops:

Nóri, anyám, de gyönyörű lesz ez a MŰ! Hű, hogy én hogy irigyellek! Nekem aztán semmi kézügyességem az ilyesmihez! Megint láttam valami adminisztratív munkát a Néplapban! Pályázgatsz?

Vali, neked meg munkaügyes hirdetést láttam!!! Mi újság veletek?

Judit, jó kikapcsolódást....ha még olvasod!

Katlina, nem baj az, hogy ennyi állat van. Csongi anyuéknál, anyóséknál éli ki az állatszeretetét. Éppen a hétvégén nevettünk az edzővel, mert az egyik kisfiúnak be volt írva a félévijébe környezetből, hogy jól ismeri a háziállatokat :wink: Na ja, úgy látszik lassan már csak a könyvekből tanulják a gyerekek! Azért jó, ha legalább a nagyszülőknél személyes tapasztalatot szereznek!

Üdülés....bocsi, de szerintem ezek többsége nagy átverés, én már meg sem hallgatom az ilyen telefonokat. Úgy van ez kitalálva, hogy mindenki jól járjon vele, kb. annyiba kerül, mintha elmennél egy utazái irodával...de jobban hangzik, hogy megnyerted...

Kft. Ja, jobb az, egyéni vállalkozásnál szerintem mindenképpen! És miért te lettél a tulaj? Megírod priviben?
A dolgozókkal ki tudjátok fizetettni a kárt?

Évi és
Kép
csongianya

Tündi: +++++++++++++++
Drukk, drukk!

Linda: Fogacskához gratula!
jaimee1

Köszi a drukkokat!

Minden rendben van.Babuci 33mm,korának megfelelő.Szívhang is jó.
Kaptam még gyógyszert,egyenlőre még szednem kell.Aztán 2hét múlva ugye magánba megyek,így most sűrűn láthatom babucit.
Ja,és kisérleti alany voltam ma,új uh-s gép van a kórházban,még a régivel csinálják egyébként.De rajtam próbálták ki az újat,még a pasi is ott volt aki beüzemelte.Így kaptam egy képet is,de sajnos nem nagyon látszódik rajta a csöpség:( Még nem volt beállítva rendesen.

Erika,miért nem írsz mostanság???????????

Évi,hát itt még ma reggel is esett az eső.Nem csodálkozom rajta,hogy bőrig áztatok!! :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Judit: Jó utat és jó pihenést! :)

Tündi:Mit mondott a doki???? Délbe én is az ügyeleten kötöttem ma ki. Egész éjszaka nagyon szarul voltam és reggel is. 9 körül megreggeliztem (túrós tésztát hát nem tipikus reggeli de olyan jól esett :) ) és ennek nagy örömére 10-fél11 között ki is hánytam. Utána nagyon szédültem elkezdett rázni a hideg a következő pillanatba meg szakadt rólam a víz. 11-kor már olyan rosszul voltam, hogy szóltam Zsoltinak, hogy haza tud-e jönni. Fél12-re haza is ért segített felöltözni és bevitt az ügyletre. Ott kaptam egy inekciót és azt mondta a doki, hogy pihenjek sokat és igyak sok folyadékot. Szédülni még mindig szédelgek egy kicsit meg még mindig vannak hőhullámaim is. Remélem hamarosan elmúlik.

Katlina: Nekem is megírod priviben, hogy miért a te neveden lesz a kft? Robikának gratula a 9 fogacskához.

Most megyek pihenni tovább. :wink:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,jesszum pepi..vigyázz nekem magadra.De most hányás-hasmenéses vírus van a városban :? reméljük nem azt kaptad el!!

Katlina,ja privit én is várom ha lehet :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi: dejóóó, dejó minden okés veletek! :P Ezt a kép nyomtatást bevezethetnék a Hetényiben...még ha fizetni is kellene érte, én örülnék neki.
Majd csak abbamarad már az a barna.
Olvasni rendszeresen olvasok, csak reagálni nincs időm.

Kriszti: Jobbulást!!! +++

Katlina: Akkor vezérigazgató leszel? :lol: De jó! :wink: Fogacskához gratula!

Vali: A meghívót küldöm, ha megírod, hogy hová küldjem! :wink:

Évi: Gratula a félévi bizihez, hát mit mondjak, valami ilyesmit vártam. 8) 8)

Csajok, azt hiszem, bedugult egy tejmirigyem. Van a cickóban egy diónyi (kb.) csomó...bár már mintha kisebb lenne... :roll: Legyen mogyorónyi. Hámozatlan földi. :lol: Lázam nincs és nem is fáj...annyira. Borogatom majd este...napközben ez ki van csukva. Mást nem nagyon lehet vele csinálni, ugye? Meg gyakori szopi lenne, dehát én már választanám el....Talán pont azért dugult be, mert napközben már nincs szopi, csak késő este, éjjel és hajnalban.....Akkor bezzeg úgy eszik Réka, mint aki nem kap enni egész nap. Na megyek, kicsit lefekszem.
jaimee1

Jaimee, köszi a gratulát! Figyu, próbáltad esetleg maszírozni (forró zuhany alatt pl.), és utána fejni??? Hátha segítene!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Köszi, este kipróbálom.
jaimee1

sziasztok

Nóri: nem tudom mit csinálok rosszul , én rendes privit küldtem volna, de nem csinált semmit miután ráklikkeltem. Na mindegy majd ha hazajött Pisti megkérem nézze már meg mit csinálok rosszul ...

Évi: Mi lehettünk ugyanis hétfőn miután hazajött Pisit (négy körül) kimentünk ,hogy meglessük az új játszót. Aztán arra jutottam,hogy a csúszdán kívül az udvaron is ennyit tudnak csinálni a gyerekek mint ott. Hiányoltam a piciknek való hintát, ilyesmi.(na meg az sem túl előnyös ,hogy nincs kapu a kerítésen, így kis Pisti azzal szórakozott,hogy kiszaladgált, ami ugye nem gond ha így ketten vagyunk velük, de ha egyedül mennék már nem lenne vicces..).

Tündi:örülök,hogy minden rendben volt, remélem majd ha megyek én is a kórházba uh-ra az új gép lesz(hátha adnak képet..) Azt a rövidítést amit írtál nem ismerem Pisti meg még nincs itthon,hogy megmagyarázza. Ő egyébként egy civil tanfolyamra jár,valami uniós pályázatot nyert ez a nyelviskola. Amúgy a Magyar úton van a Verseghy gimi mellett. Nem volt teszt csak beírták jelentkezőnek merthogy a beosztásához kell nyelvvizsga tán.

Katlina: amikor Pistit műtötték a fülével, akkor engem is felhívtak,hogy nyertünk egy Hévizi üdülést, két főre én meg azt fűztem csak hozzá,hogy örülök ha a férjem hazajön a kórházból most nem vágyom sehova..

Kriszti: jobbulást, pihizz sokat.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hali!

Holnap nem megyek..örülök is meg nem is...tudom csinálni a terítőt 8)
Aztán ki tudja, mikor megyek...majd telefonálnak.
Tündi! Tegnapelőtt 4 után estem ki, ma már 3-kor jöttem el (9után mentem)

Erika! Éééén nem értek hozzá, de a fejés nem szaporítja a tejet? :roll:

Kriszti! Jó volt az a túró? Nem gyomorrontásod lett? Mindenesetre jobbulást!

Ma meg kaptam mackó szabásmintát :wink:

Katlina! Gratula a 9. foghoz! Már lassan kint lesz a fele :wink: :lol:

Na, hív a kis hableányom, jelenésem van..

Nóri és az ovis...
Kép
elin

fektetem a gyereket és küldöm a priviket!

Nóri!
Nem is dicsértem még hogy milyen ügyes vagy,de tudod te ezt!!!!!!!!
Csaj meg még mindíg favorit,egyre csak szépül-szépül.....
Te most mit is csinálsz???

Jelentem kibújt a 10.hegye is ezt is csak röhögés közben vettem észre,éjjel volt egy kis felsírás gondolom ez volt a ludas,remélem a többi is így jön

Erika!
Én is masszírozás fürdés megoldást javaslom

Kép

Kép
katlina

Óhhh, köszi Katénkám!!!Kép

Robi így folytatja cápafiú lesz belőle :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

cápabébi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Erika, bevált a maszírozás?

Nóri, igen elvileg a fejés szaporítja, de azt a kis csomót ki kell maszírozni, a tejcsit meg kifejni, különben csúnya dolgokat művelhet. Egyébként nekem is volt ilyen, amikor már nem szopott csak egyszer-kétszer Csongi.

Lizocska, hát mi is morogtunk már eleget a játszó miatt. Megállapítottuk, hogy ezek a játékok kb. a mi gyerekeinknek jók, a kicsik igazából nem sok mindent tudnak csinálni. A kisebb gyerekek szülei még levelet is írtak a polgármesternek, nem tudom, mi lett az eredménye, de tartok tőle, hogy semmi. Kész röhej, hogy az amit ott látsz 8 millió forintba! került!

Katlina, jól beindult Robi fogzása! De még jó, hogy nem nagyon van "mellékhatása"!

Tündi, hogy vagy?

Kriszti, jobban vagy? Van valami vírus, lehet, azt kaptad el :?

Móni, nálatok mi a helyzet? Milyen lett Zolcsika bizije?

Hajni, Vali???

Judit igazoltan hiányzik :wink:

No, kit hagytam még vajon ki? :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Erika,hogy vagy?Sikerült kimaszíroznod a csomócskát?

Kriszti,hogy telt az éjszaka?

Lizocska,a BTKK a szécshenyin van.De akkor nekik teljesen más rendezi,mint a mi apánkéknak :)

Nóri,akkor ma tovább szépül a terítőcske!Jajj olyan szép lesz!!! :)

Katlina,köszi a privit,ment válasz! :) Gratula a 10ik fogacskához is :)

Kép
Kép
tundi24

Jóu reggelt!

Katlina: Aszta, jól beindultak a fogacskák. :P :P Gratula!

Évi: A martfűi is 8 milkába került, nem csak gyerekes szülők látogatják, hanem MINDENKI. Azt próbálják kitalálni: "mikerültebbe8millióba???!" - csak épp szét nem szedik, mint a Márkus Lászlós paródiába. :lol: :lol:

Csomót már nem találom, de azért fáj még a cickó egy picit. Maszíroztam, zuhanyoztam, szoptattam.

Nem tudom, mi van Rékával, megint kér nappal is cicit, nem is egyszer. Most hogy csomó nincs, nem kap, de mire elterelem a figyelmét...huh....

Mongi is nagyon eltűnt. :(
jaimee1

Szép napot!

Mi ez a punnyadás :?:

Lányok! Van valakinek ötlete, hogy milyen csomagolási módszerrel lehetne 1 esernyőbabakocsit összecsukva postára adni? Sajna, amiben nekem hozták spéci dobozt, kidobtam :?

Reggel meg szétcsattant a kancsó, amibe a teát szoktam csinálni... :x Még jó, hogy Lili nem sertepertélt körülöttem éppen, mert akkor már bölcsiben volt
8)

Mai munkám:
Kép
A továbbiakat még ki sem gondoltam :roll: ....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

NNNNa, én is pont azt akartam írni, hogy bezzeg, amikor ráérek, akkor nem jön senki. :twisted: :twisted:

Nóri: Bakker, ez meseszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olllyan, mintha világítana. Szólj, ha vállalsz felkérést. :wink:

Háááát...van otthon valami kartonod? Én azzal tekerném körbe valahogy. Aztán vastag ragasztószalaggal mindenütt leragasztani.
jaimee1

Én is valami dobozpapíros/hullámpapíros megoldáson agyalok.... :roll:
Jó lenne tudni, hol is laknak, de csak a Hajdú-Bihar az ismert eddig...majd ha lejár az aukció, többet tudok. Mer' akkor esetleg bevetném unokaöcsémet....

Réka aluszik?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jah, alszik. 8) 8) 8)

TÜndi: Nem is kommentáltam az osztrák fotóidat. :oops: :oops: :oops: Nagyon cukker Lucus az utolsó képen.
jaimee1

Sziasztok!

Tündi: Az éjszakák kezdenek egyre rosszabbak lenni nem találom a helyem. Se háton se egyik oldalom se jó. A doki azt mondta nem vírusom van hanem kevés folyadékot iszok és azért szédelegtem, de szerintem ez nem igaz mert ma már 2 liter vizet megittam és mégis szédelegtem egy kicsit igaz nem annyira mint tegnap. Örülök nagyon, hogy minden rendben van veletek. :D :D

Nóri: Nagyon szép vagyis inkább meseszép!! :D :D Szavi idő szerint jó volt a túró és ráadásul előző este csináltam meg és este is ettem belőle akkor semmi bajom nem volt.

Katlina: Robika nagyon jól viseli, hogy ilyen gyorsan jönnek a fogacskái. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

sziasztok

Tündi: Pisti azt mondta,hogy oda ahova a férjed járt nyelvtanfolyamra csak azok járnak akik misszióra mennek.
Mindenesetre a tegnapi angolozás is valami káosz volt Pisti szerint, remélem ha majd megjön a tankönyv legalább valami rendszer lesz benne.

Nóri: megkaptad a privit? Küldtem megint tegnap,de szerintem akkor se ment el..
Ez a terítő valami szuper, tényleg olyan mintha világítana.

Évi: nyolcmillió? az szép, pedig nem sok mindent raktak le...na mindegy kicsik vagyunk mi ahhoz ,hogy ezt megértsük..

Katlina: ez igen csak úgy bújkálnak azok a fogacskák. Gyorsan megnéztem kis Pistinél de még mindig 8-nál tartunk.

Kriszti: vasat szedsz? Ugyanis nekem a vashiánytól jött elő a szédülés, ami a terhességnek ezen részén már elő szokott fordulni (és hát ugye nem sok van a pocaklakóink között, meg hát az előző két terhességnél is így volt nálam)

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Kriszti, mikor olvastalak, én is egyből a túróra gondoltam, hogy az lehet a ludas :( sajnos 1 éjszaka alatt is megromolhat. A vashiány is okozhat szédelgést, de hidegrázást nem.

Erika, szemészetre mikor mentek megint? A pupillatágítás miatt kell csepegtetni, hogy meg tudja nézni a szemfeneket. Mikor kezditek? Én Rékámnak sem egyszerű cseppenteni :P

Nóri, nagyon jól haladsz :) milyen lesz a háta? egyszínű? az eleje meg a háta közé vatelint szoktak varrni.

Katlina, milyen gyors egymásutánban jöttek ezek a fogak :) nyálas még nagyon Robika? Rékának nem vészes. Szinte észre sem lehet venni. Étvágya milyen mostanában?

Jó nagyot sétáltunk ma, olyan szépen sütött a nap, aludt is Réka egyet a levegőn. Csak most vettem észre, hogy már nyílik a hóvirág a ház előtt :D csak tavasz lesz már egyszer :P

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is,csak nagyon lusta vagyok :(

Előre is bocsi,lehet most nem reagálok mindenre csak hirtelen ami így eszembe jut :oops:

Először is mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntéseket és a biztatást az álldigáláshoz :)
Aztán,én is gratulálok Réka 2.fogacskájához,Robika 9. és 10.fogacskájához :) Nagyon belendültek a fogmanók,nekünk is kint az 5.fogacska :)

Rékának nagyon boldog hófordulót!!! :)

Nóri:Szupi lesz a terítőd,nagyon kreatív vagy :) És az a tájkép :lol: Annyira vidám egy kiscsaj ez a Lilcsi :)

Tündi:Örülök,hogy minden rendben veletek!!!Pihenj azért amennyit csak tudsz,én tudom,hogy ez nem mindig könnyű.A képek szupik és az a huncutvigyorú Lucakisasszony :)

Kriszti:Te nőci,azért te is pihengess ám ,mert lassan itt a szülés :) Készültök már,vásárolgattok,nevek?

Évi:Köszi az érdeklősdést,vagyogatunk :) Hát nagy gratula a kitűnő bizihez,igazán büszke lehetsz Csongira!!Sajnos Zolcsikám ennyire nem jó tanuló,olyan jó közepes az átlaga,de az első osztályt kivéve nem is nagyon erőltette meg magát a tanulásban :( Úgyhogy,most nem engedem focizni,majd meglátjuk év végére mennyit javít :?

Erika:Amint láttad nem ezen a néven tudtam hozzád regisztrálni,de gondolom rám ismertél a kommentben? :wink: A napokban végigolvastam a pocakos naplódat,olyan jó volt kicsit nosztalgiázni :oops: Cseppentéshez megy a drukk,hogy minden rendben legyen :)

Rólunk pár szó:A napok telnek Lucusom egyre huncutabb,nemnagyon akarja gyakorolni a felállást,azt hittem ha egyszer föláll,mindig ezt akarja majd csinálni,de ő nem :( Milán egyre többet rajzol,zeneovis dalokat hallgatunk,ő táncol hozzá,Luca meg tapsol :) És ami nekem most nagy megkönnyebbülés,Milán végre kb másfél év után rájött,hogy kakilni muszály.Eddig szenvedtünk vele nagyon,volt,hogy napokig tartogatta,aztán jött az ordítás,meg szinte mindig berepdt a kisluka,ami ugye fájdalommal és vérzéssel járt :cry: Hogy most mi történt vele nem tudom,egyik napról a másikra(lassan 2 hete)simán,egyedül kakil.Megy a wc-re és szól,ha végzett.Pedig ez alatt a másfél év alatt rengeteg dolgot próbáltunk(még hashajtót is)de neki semmi nem használt.Remélem mostmár így marad a dolog.
Február 5.én mi is megyünk szemészetre,Milánt kontrollra,Lucát első vizsgálatra visszük.Aztán készülünk a szülinapra,picilányunk mindjárt 1 éves lesz :) Két buli lesz,először a nagyszülőkkel,tesómékkal,aztán pedig együtt tartjuk Valiékkal Luca és Keresztlányunk ,Diuska szülinapját :)

Na azthiszem jó hosszúra sikerültem,ja és holnap pihizem,apa lesz nálunk a szakács :) Babgulyást főz és palacsintát süt :) Úgyhogy,ha szép idő lesz délelőtt én is sétálok egyet a gyerkőkkel.
Na mostmár eldugulok,jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Lányok,egy sos kérdést szeretnék föltenni,ha Lucámnak most 18as cipő elég,20as cipő jó lehet rá még ősszel?Mit gondoltok,mennyit nőhet a lábikója?
Mert kaptunk ma egy gyönyörű csajos superfitt cipőt,nagyon jó áron,de nemtudom bemerjem e vállalni :? Most hatalmas,de vajon ősszel jó lesz e még,vagy lehet még jövő tavaszon is tudjuk használni?

Köszönöm,ha valaki tud segíteni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Na tegnap mamáéknál voltunk,és nem volt se net se tv :? Aztán meg bébicsőszködtem egy kicsit,és elég későn rétünk haza.Ma meg bábelőadáson voltunk szolnokona könyvtárban.Luca nagyon élvezte,de a szervezők nem voltak felékszülve ennyi emberre szerintem.

Móni,hát sztem jó lesz még a 20as,de a tapsztaltabbak biztos tudják. :) Ez már az amiről beszéltünk? :roll:

Nóri,hát vmi gyönyörűségeset alkotsz,komolyan mondom! :)

Erika,na az jó ha eltünt a csomó!

Kriszti,ma vágjátoka birkát?

Linda,ma is gyönyörűen süt a nap.Lehet ma is sétálgatni.

Megyek én is lepihizek egy kicsit.Aztán majd még bekukk :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi:Jó kis programok :) Igen az,de nem volt más méret,pedig olyan gyönyörű :) Na még gondolkodom estig,akkor kell választ adnom.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szerintem jó,habár Robinak egy nyár alatt két méret volt,nem tudok ebben okos lenni szerintem ezt is gyereke válogatja!

Áttört a 11.fogunk ez a szemfog,régóta fehér de mindenki azt mondta majd ha kijönnek a rágók ez majd csak utána na az én gyerekem nem így gondolta ezt és ma egész napos nyügivel megszületett a fogacskánk!

Tündi!
Biztos jó lehetett a bábelőadás

Kép

Kép
katlina

Hát nem nagy tolongás volt ma itt :(
Merre jártok anyukák? :)

Tündi:Kipihented magad?

Katlina:Először is gratula,nem semmi,ez a fogzási tempó :lol:
Hát úgy döntöttünk marad ez a cipő (annyira kis csajos)és hozatunk egy kisebbet is Lucuskánknak :)

Szülinapi ajándékon törjük a fejünket,hát nem könnyű :?
Volt vagy van valakinek járássegítő,szeretik a kicsik,van értelme,ki tudják használni a gyerkők?

Na megint egy csomó kérdés :roll:

Jó éjt Mindenkinek,holnap mamázunk,már 2 hete nem voltunk,Milán egész héten menni akart :) !

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?