Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is,csak nagyon lusta vagyok
Előre is bocsi,lehet most nem reagálok mindenre csak hirtelen ami így eszembe jut
Először is mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntéseket és a biztatást az álldigáláshoz
Aztán,én is gratulálok Réka 2.fogacskájához,Robika 9. és 10.fogacskájához
Nagyon belendültek a fogmanók,nekünk is kint az 5.fogacska
Rékának nagyon boldog hófordulót!!!
Nóri:Szupi lesz a terítőd,nagyon kreatív vagy
És az a tájkép
Annyira vidám egy kiscsaj ez a Lilcsi
Tündi:Örülök,hogy minden rendben veletek!!!Pihenj azért amennyit csak tudsz,én tudom,hogy ez nem mindig könnyű.A képek szupik és az a huncutvigyorú Lucakisasszony
Kriszti:Te nőci,azért te is pihengess ám ,mert lassan itt a szülés
Készültök már,vásárolgattok,nevek?
Évi:Köszi az érdeklősdést,vagyogatunk
Hát nagy gratula a kitűnő bizihez,igazán büszke lehetsz Csongira!!Sajnos Zolcsikám ennyire nem jó tanuló,olyan jó közepes az átlaga,de az első osztályt kivéve nem is nagyon erőltette meg magát a tanulásban
Úgyhogy,most nem engedem focizni,majd meglátjuk év végére mennyit javít
Erika:Amint láttad nem ezen a néven tudtam hozzád regisztrálni,de gondolom rám ismertél a kommentben?
A napokban végigolvastam a pocakos naplódat,olyan jó volt kicsit nosztalgiázni
Cseppentéshez megy a drukk,hogy minden rendben legyen
Rólunk pár szó:A napok telnek Lucusom egyre huncutabb,nemnagyon akarja gyakorolni a felállást,azt hittem ha egyszer föláll,mindig ezt akarja majd csinálni,de ő nem
Milán egyre többet rajzol,zeneovis dalokat hallgatunk,ő táncol hozzá,Luca meg tapsol
És ami nekem most nagy megkönnyebbülés,Milán végre kb másfél év után rájött,hogy kakilni muszály.Eddig szenvedtünk vele nagyon,volt,hogy napokig tartogatta,aztán jött az ordítás,meg szinte mindig berepdt a kisluka,ami ugye fájdalommal és vérzéssel járt
Hogy most mi történt vele nem tudom,egyik napról a másikra(lassan 2 hete)simán,egyedül kakil.Megy a wc-re és szól,ha végzett.Pedig ez alatt a másfél év alatt rengeteg dolgot próbáltunk(még hashajtót is)de neki semmi nem használt.Remélem mostmár így marad a dolog.
Február 5.én mi is megyünk szemészetre,Milánt kontrollra,Lucát első vizsgálatra visszük.Aztán készülünk a szülinapra,picilányunk mindjárt 1 éves lesz
Két buli lesz,először a nagyszülőkkel,tesómékkal,aztán pedig együtt tartjuk Valiékkal Luca és Keresztlányunk ,Diuska szülinapját
Na azthiszem jó hosszúra sikerültem,ja és holnap pihizem,apa lesz nálunk a szakács
Babgulyást főz és palacsintát süt
Úgyhogy,ha szép idő lesz délelőtt én is sétálok egyet a gyerkőkkel.
Na mostmár eldugulok,jó éjt Mindenkinek!