Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a tippeket. Az a baj, hogy a mi dokinénink már köhögésre is antibogyót ad. Szerintem, pedig azért jött ki Rékán megint, mert jön az alsó bal szemfoga. Január elején a jobb alsó jött.
Ani tényleg nem látszott rajta semmi. Egy picit köhögött, de más nem volt. Utána éjjel már csak úgy tudott aludni, hogy ültem és fogtam az ölembben, a köhögés mindig felébresztette. Ezért hétfő reggel munkába menet úgy néztem ki mint a mosott ....., nem igazán aludtam. Nem kellene akkor sem bűntudatodnak lennie, ha Kristóf lenn lett volna, Rékát apa fogta, nem ment játszani.
Dominika tudom én is ezeket. Szegénykém szokott kapni normaflort is bár a mi orvosunk azt mondta, hogy csak az antibogyó kúra után lehet kezdeni. Eddig a legmagasabb láza ma volt, 38,5 C, de most jobban van. Csak állandóan fogni kell, nagyon nyűgös és szörcsög. Köptetőnek az ACC-t adom.

Ani sajnállak a kémény miatt nagyon, ha jobban lesz a hétvégére lánykám szívesen fogadlak benneteket gyerkőcökkel. Ha nem is nagy, de van hely és már ide találsz.
Vendég

Rékababa először is jobbulást Rékának. Nálunk ilyen elhúzódó betegségnél megkértem a dokinénit, hogy kérjen egy vérvételt, mielőtt elkezdjük az újabb gyógyszert. De meg is csináltatatta.
Ricsi kicsinek sokat volt beteges (sajnos 1,5 éves korától már bölcsis volt) és én az Echinacea cseppet adtam neki már ősztől egészen tavaszig, de mostmár bogyóban is lehet kapni. Szerintem mindenképpen kellene neki valami homeós immunerősítő. A normafloret már az antibogyó szedése alatt is lehet adni, sőt ajánlott. De ha nem akarod neki mégsem, akkor meg adj neki joghurtot, olyan ami bifidusos. Nálunk most a Cebion csepp ami bevált, mindkét gyerek kapja reggelente és nem akarom elkiabálni, de még csak most volt Ricsi beteg a múlt héten, pedig az osztály szinte fele folyamatosan hiányzik.
Vendég

csináltatatta- csináltatta :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Először is nálunk Kép
Hát lányok én utánaolvastam ennek a zöld lötyinek és megmondom őszintén, hogy mint fogyókúrás szer nem győzőtt meg. Méregtelenítésnek el tudom képzelni és ezzel - jó esetben - valamennyi le is menne, de mellette ne egyél ezt, azt, amazt, meg mozogj, mert ez a fogyás feltétele. Tehát semmivel sem különb, mint más csodaszer, csak horror árú.
Kriszta az ismerősödnek szerencséje van, hogy minden egyéb "utasítást" megszegve fogyott tőle, de én ennyiért nem akarom kipróbálni, mert amilyen az én formám még hízok tőle.
Akkor inkább iszok egy adag salaktalanító teát kb. 2 eFt-ért és betartom azt, hogy 2 után nem eszek szénhidrátot és mellette még rászánom magam egy kis KépKép , azért ez így occsóbbb nem????
A tegnapi vacsora is sajt, párizsi, paprika, uborka volt, aztán el akart Apa csábítani egy kis Kép , de nem hagytam magam. Majd ma ebéd után.

Na most megyek, mert ma Kép,Kép
Vendég

Sziasztok!
Nálunk már megint.......vagyis még mindíg fúrnak :twisted: azt ígérték,hogy a héten befejezik!Már alig várom!
Csilla kisasszony nem sírt a dokibácsinál,csak üvöltött :lol: nem volt utána semmi baj vele,csak a szokásos :roll: viszont éjjel már megint 2x is fent volt,Noémi 1x úgyhogy megint sikerült összvissz aludnom 3-4 órát?!
Tegnap volt szülői és képzeljétek azt mondta a tanítónéni hogy évvégén nem lehet kitűnő tanuló Noémi,ha a magatartása 4-es marad :shock: hát már pedig én meg mondtam tanítónéninek,hogy 5 hónap alatt nem fogom tudni leszoktatni a beszélgetésről.
Ja Csilla 9 kiló kereken és 77 cm. Megnéztem,Noémi is ekkora volt,magasságilag,de kilóra 15dekával Csilla előnybe van :lol:

Kép
Kép
josi

Josi, ez nagyon érdekes, mert tegnap szóltam a tanárnőnek, hogy hétfőn szeretném vele fogadóórán megbeszélni az értékelést és így szóba került, hogy mit mondtak Ricsinek amikor átadták a tájékoztatót: év végén lehet kitünő tanuló a magatartásától függetlenül, ha leszokik arról, hogy mással foglalkozik, mint ami akkor a téma, ill. nem kotyog bele a társai feleletébe. Mondjuk erről nem tudom, hogy fogom leszoktatni. Szerinte mindenki olyan képességű, mint ő és nem tudja kivárni, hogy a társa gondolkodik, hanem "segít" neki. A társai már "panaszkodtak" nekem, hogy állandóan számoltatja őket a szünetben :lol: :lol: és utána felháborodva meséli, hogy Anya az Ottó nem tudja mennyi 3x3 és hasonló.....
Én is szoktam hasonlítani a gyerekeket, de nekem Ricsi 2 évesen sem volt ennyi, mint Erik 18 hósan. Kb. 2 kg a különbség :lol:
Vendég

nemértem,ha a magatartásától függetlenül lehet kitűnő,akkor mért kell leszoknia beszélgetésről meg az egyebekről amit itt felsoroltál?

Kép
Kép
josi

:?: :?: :?: Ezt mondta nekem a tanárnő: "hogyha az órán az éppen aktuális feladatokkal foglalkozik és a társai feleletébe nem beszél bele, akkor lehet kitűnő, a magatartásától függetlenül, mert az más dolog".
Gondolom azért, mert Ricsi az órán nem a társaival beszélget, hanem bemondja a megoldást, meg ha kész van a feladatával, akkor ő már menne tovább, egyszóval türelmetlen.
Vendég

Jó reggelt. Mi is voltunk védőnéninél,Eliza 11.19 kg,83 cm,és 7/7 foga van. Sikerült híznia 70 dekát,nőtt egy cm-t,és kijött 3 foga 1 hónap alatt.

Hú,lányok,micsoda magatartásbeli gondokról beszéltek,ez felháborító :twisted:
josi,elég érdekesen gondolkodik a tanárnéni :shock:
tuntun te aztán gyorsan utánajártál a dolgoknak :D
Vendég

ja,most már értem.

Kép
Kép
josi

Ani,szerintem se kellene egy kalap alá venni a magatartást a feladatmegolási képességeivel,de nem én vagyok a tanárnéni :roll:
Egyébként a tanárnéninek én se adnék magatartásból példást,mert elég flegma tud lenni (és ezt már a gyerekek is mondják):evil: :lol:

Kép
Kép
josi

Ani, gratulálunk Elizának :lol: Na ez még csak az egyik fele volt, mert az "udvariatlan" téma hétfőre marad.
Josi, egyébként nem értem mit várnak el az olyan gyerekektől, akik éppen csak kiléptek az óvoda kapuján. Miért gondolják, hogy pár hónap alatt leszoknak arról, hogy akkor beszélnek amikor szeretnének, kimondják ami foglalkoztatja őket. Ha a tanárnéniket ez idegesíti, akkor ne vállaljanak elsős osztályt. Nálunk is hamar elfelejtették, hogy az előző osztályuk 4.-es volt, mert néha úgy beszéltek a gyerekekkel, hogy nekik ezt már tudniuk kell. :twisted: :twisted: De én is beleestem ebbe a hibába a suli elején, hogy azt hittem a gyerek mindent megjegyez ami ott történt :oops: :oops: Pedig nekem nem lehet okom panaszra, mert még soha nem jött úgy haza, hogy ne tudná megmondani, hogy mi a házi, másnak meg látom, hogy anyuka/apuka körmöli a tábláról, hogy mi a feladat, mert a gyerek nem írja le a füzetébe. Volt 1 borzalmas hónapunk, aztán belerázódtunk mindketten, de főleg én :lol:, ugyanis az eszembe véstem az 1. mondatomat: "Csak most jött ki az óvodából...."
Vendég

halihó!
Eltűntem kicsit, mer magammal voltam elfoglalva :mrgreen:, de mosmá jövök. :P :twisted:
Ani, kitartást a hülye kéménytisztításhoz, rakáshoz, szal az egész kormozós hercehurcához, elhiszem, h a sírás kerülget...
Rékababa és az összes beteg: jobbulást! Rékababa, én beadnám az antibigyót...
Sulis gyerekek: döbbenet. Én se értem, ilyesmi miatt mér nem lehet kitűnő, bár, ha a szorgalom-magatartás-jegy is beleszámít az átlagba, akkor érthető, de sztem se kellene, hogy beleszámítson.
Cseriani, Elizaméretekhez gratula!
Évi, Zsombi jól van már "műtétileg"?
Yuyu, én is megnéztem a tornázós videót! :lol: :lol:
Dadomi, biztos jó lesz a nőgyógy eredményed! :wink:

been

lányok,ezt nézzétek. Azt hittem,dobok egy hátast:
http://hirek.picibaba.hu/2009/01/5-eves ... -gyermeket
Vendég

rékababa hogy döntöttél,beadtad az antibigyót?Hogy van Réka? Én mindig a mi doktornéninkből indulok ki,aki szerencsére csak a legvégső esetben ad antibiotikumot,szerencsére. Volt olyan is,hogy nála voltunk,nem adott,visszahívott 1-2 nap múlva,hogy lássa,mi a helyzet...és akkor adott,ha kellett. Nagyon szeretem,nagyon jó orvosnak tartom.
Mi majd február elején megyünk vérvételre,Elizának a vas miatt kell megint,meg szeretnék Kristófnak is,a hihetetlen sz*r evése miatt.
Na,most megyek,megpróbálom elaltatni a bandát,hogy tudjak utána tekerni. Eliza épp a babája fülén cuppog :lol:
Vendég

Ani, ez nem semmi. És vajon kitől lett terhes? Annak biztos, hogy a férfiasságát azon nyomban levágatnám. :twisted: :twisted: :twisted:
Figyu nekem azt mondta a doktorbácsink, hogyha nem fogy a gyerek, akkor fölösleges vérvételnek kitenni. Higgyem el, hogy amikor éhes akkor eszik, biztos nem fog éhenhalni, de ha megnyugtat engem, akkor adjak neki béres cseppet, vagy valami étvágygerjesztő vitamint. Vettem is neki valami szirupot, már nem tudom a nevét - barna üveg volt és narancsos izű, na azt adogattam neki, de látványos eredményt nem értem el. Aztán egyszer csak elmúlt és úgy kellett kizavarnom a konyhából, hogy ne egyen egyfolytában. Azóta rosszabb-jobb időszakaink vannak, most éppen a jobb egy jó pár hónapja :lol: :lol:
Na én is megyek, talizok a Bíró Icával, aztán ha nem haltam meg a szőnyegen, akkor jövök.
Vendég

Jézusom, ez biológiailag hogy lehetséges??? És vajon ki lehetett a gyerek apja?? Jobb bele se gondolni :cry:

Emma, egyébként Nálatok minden rendben?

Azért ez érdekes, hogy minden gyereknek elégedetlenek a magatartásával, nem? :shock:

Eliza szép nagy!! Csilla se kicsi szerintem, de ha azt veszem hogy Enikő már most 8,40 kg, kiváncsi vagyok mekkora lesz 15 hós korára... És hogy fogom cipelni, amíg megtanul járni :roll:

yuyu79

tuntun vitacolant adtál sztem...de az azóta megszünt. Kristóf is kapta kicsinak,mostmeg kapja a bérest...
Ez a vérvétel végülis csak az én megnyugtatásomra van. Lehet,most megdobáltok,hogy kínzom a gyereket,de ő tényleg se zöldséget,se gyümölcsöt nem eszik,se húst,és még sorolhatnám...Úgy voltam vele,elmúlt 4 éves,még soha nem volt vérvételen,kiváncsi vagyok,mi is van. Doktornő sem mondta,én kértem :oops:
Elizának meg ugye muszáj, a vas miatt,ő születése óta vashiányos,vérszegény.
Na,én is megyek,eltekerek egy darabig ebben a gusztustalan időben :lol:
Vendég

josi nálatok akkor meglátszik,hogy Csilla jobb evő. Én ezt nem mondhatom így el,bár Eliza százszor jobb evő,de Kristóf ennyi idősen,min most Eliza nehezebb volt fél kilóval,és nagyobb volt 4 cm-rel :roll:
Lehet levegőn él a fiam??? :shock:
Vendég

Kristóf, a levegőevő... :lol: Sztem egy vérvétel sosem árt, főleg, ha még nem volt neki. Hannával mi is elmentünk a nyáron, mert hullasápadt volt (most is az), és hullott a haja. Mondtam ezt dokinéninek, el is küldött minket, semmi bajt nem találtak. Remélem, így lesz Kristóffal is!
Yuyu, ne aggódj, főleg, ha a ti alkatotokat örökli Enikő (kié másét? ) :lol: , simán meg fog állni ez a gyarapodási ütem. Illetve mindenképpen meg fog állni, azt akartam ezzel mondani, h ha a ti alkatotokat örökli, nem lesz duci kisgyerek belőle biztosan. Nálunk Hanna volt duci, sőt, mostmár azt mondom, kövér kisbaba volt, és nagyon szépen megnyúlott. Ármin is duci volt, de annyira nem.
Addig meg, ha cipelned kell, legalább izmosodsz, ha már úgyis ez a célod... :wink: :D
Köszi kérdésed, rendben nálunk minden, bár tegnap sos megjártam Vargadokibát, de legalább megnyugtatóan lezárta az elmúlt 1 hetemet :lol:
Gyerekeim viszont náthásak, főleg Ármin (ő nagyon), de Hannát se engedtem oviba, mert ő se oké. Szívjuk Ármin orrát a porszívóval, ő üvölt, Hanna meg közben sikítva ugrál körülöttünk, hogy "Hagyjátok abbaaaa, ne bántástoook!!!" :lol:

been

Hű csajok termeltetek ám! Mostanában nem nagyon érek rá, hogy mindkét gyerek beteg. Tegnap este szinte úgy zuhantam be az ágyba, olyan fáradt voltam estére. Dani nem mehet oviba, de egyáltalán nem látszik már rajta, hogy beteg, vagy veszekednek Domival, vagy közös eszetlenkedéssel tépik az idegeimet! :evil:
Yuyu! Ne aggódj Enikő súlya miatt, Dani fél évesen 9 kg volt! Egy évesen meg kicsit 12 fölött. Mostmár lassulni fog a hízása! Egy éves korukra a súlyuk kb 3-szorosa lesz a születési súlyuknak, nálunk bejött a fiúknál.
Emma! Remélem nincs gond, hogy sos kellett menned Vargadokibácsinkhoz! Muris lehet nálatok az orrszívás :lol: :lol: Dominik szépen hagyja, sőt van, hogy ő szól, hogy szívjuk ki neki, meg valamikor ő akarja magának kiszívni!
Josi! Én nem emlékszem, hogy a magatartásom valaha is ötös lett volna, mégis voltam kitűnő tanuló! Nagy szám volt mindig is, ez van :lol: :lol: :lol:
Cseriani! Sajnálom ezt a kéményes dolgot! Ha nem lennének betegek a gyerekek szívesen látnálak benneteket nálunk, itt lehetnétek nyugodtan, gyerekek is biztos jól eljátszanának (a szomszédokat meg talán zártosztályra tudnák juttatni :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) De ha meggyógyulnak és még mindig katasztrófasúlytottaövezet :wink: lenne nálatok, akkor jöhettek!!!! Ja, a vérvétellel nem ártasz Kristófnak, és téged sem kövezünk meg a "kínzásért".
Rékababa! A többiekkel ellentétben én nem adnám be az antibiotikumot! Vannak ilyen antibigyó mániás orvosok, itt Szekszárdon is pl a H. Gábort én csak Dr. Antibiotikumnak hívom. Egyszer helyettesítette a mi dokinkat, és antibiotikumot írt fel valamelyik gyerkőcnek, de csak azért mert 3 héttel azelőtt is azt kapott. Hát kijöttem a rendelőből és a kukában landolt a recept :lol: :lol: Pár nap múlva mentünk vissza akkor már volt a mi dokinénink, én elmondtam neki, hogy ki sem váltottam az antibigyót, ő meg csak helyeselt nagyokat! Nem hiszem, hogy ennyire betegek lennétek, hogy ilyen rövid időn belül már harmadszor kellene antibiotikum. Már lehet, hogy az miatt nem tud meggyógyulni a lánykád! Tudod, ha a hasznos bélbacik elpusztulnak, a bélnyálkahártya sérül, a tápanyagok és a vitaminok nem tudnak felszívódni, és így a szervezete sem tud megfelelően védekezni. Egyébként a Normaflore-t már az antibiotikumos kezelés alatt adhatod neki!
Na megyek mert nálunk sem mennek be a mosott ruhák maguktól a szekrénybe :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ja Kristóf a levegőevő,Noémi meg szerintem fényevő :shock: hogy is hívják az ilyeneket? Már második hete van az,hogy azt főzök neki,amit kér,elég változatos: hétfő: palacsinta,kedd: túrógombóc,szerda: milánói,csütörtök:palacsinta,péntek: sajtostészta,Szombat:palacsinta,vasárnap:nudli.......és ez így megy már második hete! Elég változatos ugye???????? de legalább eszik!Ezeken kívül mást nem hajlandó megenni.
Ez a kislány akiről a cikk szól,hát én nem tudom,nekem nagyon hihetetlen.

Kép
Kép
josi

Nem aggódok, inkább a férjem szokott... de szerintem előbb meglesz a 3xozás, mert ahhoz is csak bő 1 kg hiányzik, a duplázás meg már 3 hósan megvolt :oops: :oops:

Dadomi, fiúknak jobbulást!

yuyu79

Én is megérkeztem. Nem haltam bele a tornába, csak nem érzem a lábam.
Most meg itt van mellettem a fincsi kávé, kér vki?
Ani tényleg ez volt a neve. Azt hallottam, hogy megszűnt, de van helyette valami más, talán Multikid v. valami ilyesmi. Eszem ágában sincs megkövezni Téged a vérvételért, ha ez téged megnyugtat. Látnád, hogy én mit művelek egy sima megfázással, főleg hogy már nincs az a doktorbácsink :cry: Ő volt az egyetlen aki meg tudott bármiről is győzni, mert akkora koponya volt, hogy vakon rábíztam a gyereket. Volt, hogy be se kellett mennünk hozzá, hanem elmondtam a gyerek tüneteit és mondta, hogy mit adjak neki. Ő nem a háziorvosunk volt, hanem magánbetegként foglalkozott Ricsivel, de soha egyetlen fillért sem fogadott el.
Emma szépen eltűntél mondhatom. Megnéztem a friss képeidet az iwiw-en nagyon aranyosak a gyerekek.
Julcsi szerintem és hangsúlyozom szerintem azzal van a baj, hogy a gyerekek is felvették a szülők ill. az élet pörgős, "semmire nem ráérős" mindennapjait, viszont a tanítónénik azt hiszik, hogy ugyanolyanok a gyerekek, mint kb. 10 évvel ezelőtt, hogy be sem mertek lépni az iskola kapuján. Azt is közrejátszhat, hogy általában a gyerekek 7 évesen kezdik az iskolát, mert ha nem muszáj, akkor marad inkább még egy évet az oviban. A gyerekek többsége nyüzsgős, nagyszájú (jó értelemben), mindent egyszerre akar csinálni, megtanulni, mert ezt látja a közvetlen környezetében. Mindenki a "túlélésért" küzd, dolgozik és a gyerek is ezt csinálja, hiszen ezt látja, ebben él.
A másik gond, hogy lassan 3 csoportba sorolhatóak a tanítók:
1. hobbyból dolgozik, mert van biztos anyagi háttere, ezért a tanítási és nevelési kedve igencsak rapszódikus. A szülőkkel egy vita esetében is igencsak flegmán beszél, mert neki mindegy........
2. hivatástudatból dolgozik, de közben küzd a megélhetéséért is, ezért el van fásulva, a gyerekek mellette nagyrészt azt csinálnak amit akarnak. A szülőktől szinte bocsánatot kér, ha a gyereket megfegyelmezte, innentől aztán már nincs tekintélye.......
3. hivatástudatból dolgozik és nincs elfásulva (még) és ért a gyerekek nyelvén - na ilyennel ritkán találkozol :lol: :lol:

Na most sok voltam Kép
Vendég

Hahó!
Dadomi, jobbulást a kis rosszcsont betegeidnek!
Hát, én meg a másik véglet vagyok antibigyó-ügyileg, nem jó ez, tudom... De saját tapasztalatom: Hannával a helyetteshez kerültünk egyszer (Josinak: Mészáros :wink: ), aki megszállottan antibigyó-ellenes (emellett tej-kenyér és mittoménmi-ellenes); nem is adott Hannának semmit, illetve csak bioparoxot - emellett letiltotta a tejről (a betegségétől függetlenül). Ármin pár napra rá szintén beteg lett, akkor már volt dokinénink, elvittük hozzá, Aktil Duot kapott, 4 napra rá semmi baja nem volt - ellenben Hanna akkor már 10 napja beteg volt. Őt is elvittem mi dokinéninkhez, neki is Aktil Duot adott, pár nap múlva meggyógyult ő is. :)
Tuntun, hálaégnek én is erek 3. kategóriás tanítónéniket is, bár, az én gyerkőm még nem iskolás, ha sulis lesz, biztos inkább az első 2 kategóriába tartozókhoz lesz majd szerencsém... :lol: Nekem egyébként épp az a bajom, amit írtál anno, hogy már minden hülyét - bocs - felvesznek tanítónak (is), és borzasztóan felhígul a szakma. Én abban bízom, hogy aki annyira gáz, az otthagyja a pályát... Jobbik esetben el sem végzi a főiskolát.

been

Teszek képeket, ha nem bánjátok... :oops: Hétvégén volt egy rendezvénye annak a néptáncegyüttesnek, ahol Hanna táncol, ott készültek:
Kép
Kép Kép
(Az utolsó képen jobboldalt a legkisebb tapsolós... ) :D

been

Ja, a cikk az 5 éves anyáról: én ismerem ezt, korábban már olvastam róla, döbbenet. Van ilyen betegség amúgy, hogy nagyon korán serdülnek a lányok, nekem azzal van a problémám, hogy ki lehet az apja... :shock: Mármint a pici apja. Borzasztó...

been

Emma nagyon aranyos Hannád,az a kép tetszik nagyon ahol pont azt a pillanatot kaptad el,amikor a levegőbe vannak :lol:
Húúúúúúú nem tom mi van,de Csilla egész nap ordít :twisted: és akkor milyen lesz az éjszaka? :shock:

Kép
Kép
josi

Jah még Mészáros doktornőhöz annyit,hoyg szerinte nemhogy tejet de még pékárut se adjunk a gyereknek,mert tudtátok,hoyg 1 kiflibe annyi só van,ami egy gyerek egyész heti sóhszükségletét fedezi?????????!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Köszi a tippeket. Végül is ma megkapta az antibogyót, nagyon rossz volt az éjszakánk és nem akartam kínozni tovább. Nagyon csúnyán zilál és nagyon-nagyon teker a pici szíve. Szinte folyamatosan lázas, annyira sajnálom, bár csak átvehetném tőle. Így is apa van vele napközben, mert nekem meg dolgoznom kell menni. De apa nagyon jól végzi a dolgát, már egész rutinosan intézi a lányokat.

Emma mi történt, hogy doki bácsit kellett meglátogatnod? Kistesó?

Én már előre félek a sulitól, pedig még van egy évünk. Sajna nagyon-nagy a követelmény, és nem nézik, hogy még azért elég picik a gyerkőcök.

Dadomi ti is gyógyuljatok hamar meg. Nem akartam az antibogyót, de már nem bírtam elnézni a szenvedését.

Tuntun Réka cebion C-vitamint és Béres cseppet kap.

Valaki mondta, hogy van Szekszárdon homeo--s dokinéni, ha valaki tudja nevét és címét elküldené nekem? Előre is kösz.

Berni remélem Zsombi már jobban van. Fogyókúra tippekért pedig köszi. Nekem reggelente van meg a "tornázás", míg feljutok a hegyre, hogy tudjak dolgozni.

Cseriani szép súlya van lánykádnak, grat. hozzá. Vérvételért pedig mért köveznénk meg? Csak jót akarsz a gyerekednek.
Vendég

Szegény kicsi Réka :cry: ,még jó,hogy a férjedre így tudsz számítani,és legalább nyugodt vagy hogy jó kezekbe van,amíg te nem vagy otthon. Remélem most már hatni fog az antibiotikum,azt hiszem én is beadtam volna......Hallottátok,hoyg itt az influenza A típusa?

Kép
Kép
josi

Rékababa, jobbulást Rékának. Remélhetőleg kilábaltok már ebből a fránya betegségből.
Emma, nagyon helyes a lánykád, igazán büszke lehetsz rá.
Ani, Te aztán jól Kép :lol: :lol:
Dadomi Nektek is jobbulást!!!!!
Évi, hol vagy?
Dius-Barnus és Dius-Bencus Ti hol kószáltok?
Josi, ha nálunk a fiam lenne a főnök, akkor spenót, gyümölcsleves, milánói makaróni, lasagne és rántott sajt lenne mindennap. Így a szülinapi menü is gyümölcsleves lesz, rántott sajttal.
Csajok, egyébként van egy szénhidrát gazdag gyümileves receptem, ha valakit érdekel szívesen megadom. Nem kell Kép és a fiam így díjazza: Kép
Vendég

Emma, nagyon jók a képek!! Ügyes a lánykád :-) Ez nem a paksi művház? Melyik tánccsoportban táncol?

yuyu79

Tuntun, milyen az a "szénhidrátgazdag gyümileves"? Kiváncsivá tettél ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Ne harizzatok hogy ma nem voltam. Megint átaludtuk az éjszakát, reggel 6kor keltünk párom elment dolgozni 7kor vissza aludtunk Barnussal, aztán fél10kor keltünk. Közben elfelejtettem, hogy ma jön a kolléganőm. Aztán 11kor csöngettek akkor jutott eszembe. Fél3kor elment. Húú de ma egész nap fájt a fejem, vártam már hogy elmenjen hogy letudjak feküdni, Barnusom sem tudott mélyen aludni hogy beszélgettünk. Aztán miután elment. Lefeküdtünk Barnussal aludni és 5kor keltünk. Aztán jött haza a párom, aztán vacsi, pancsi, és itt vagyok. Elment a nap és nem tudom hova :))

Bocsi most nem olvasok vissza, megyek összeesek.
Most bőgtem ki magam, mert néztük a cool-on a győzikét és ebben a részben halt meg a buksi. Szegényt nagyon sajnáltam.

Jó éjt lányok, remélem a holnapi nap több időm lesz rátok. Hiányozott a társaságotok!!

puszó!

Kép
dius87

Jó reggelt!

Julcsi: Befőttből és joghurtból kell készíteni.
Képzeljétek a férjem annyira köhögött éjjel, hogy már nem tudtam vele mit kezdeni, hát rányitottam az ablakot. Mindketten olyan jót aludtunk, egyáltalán nem volt hideg.
Az idő továbbra is sz...., viszont nincs hideg, na meg fúj a szél. Jó lett volna a gyerekkel egy kicsit kimozdulni, de úgy látom ma sem lehet.
:(
Na felkelt a kis csemetém, megyünk reggelizni aztán majd még jövök.
Vendég

jó reggelt.
Ki van tűzve a nagy nap,szombaton vésnek,kedden bélelnek. Az a gáz,hogy amíg vésnek,addig nem tudunk gázzal sem fűteni,mert azt is le kell fóliáznunk,mert telemenne trutyival. Tehát,szombaton költözöm a gyerekekkel. Egész nap azért nem tudok egy hősugárzóval fűteni rájuk :?
Hú,már alig várom,hogy készen legyen,és elfelejthessen ezt az egész sz**t :cry:
Láttátok mekkora hó van Zalában,meg azon a részen? Itt meg csak szakad az eső folyamatosan. Undorító. Szegénykéim tök sokat állnak az ablakban,hogy mikor megyünk már ki???
Az udvarunk tiszta limány,én este még épphogy be tudtam állni a kocsival,csúsztam mindenfelé,de reggel Zoli sem állt ki könnyebben,amint láttam.
Szerintetek lesz még hó? Olyan jó lenne!!!!!!
Na,megyek én is,megreggeliztetem a kisebbiket. Kristófnak elég a reggeli kakaó,aztán majd kilencfelé eszik valami akármit,aztán csak ebéd. De Eliza a tápszer után még reggelizik is,persze azért a tízórait és ebédet sem hagyja ki :lol:
De az a tök érdekes,hogy ennyi evés ellenére sztem nem kövér,nem duci.
Na,megyek,mert már a konyhába tart,és kiabál,hogy emmi,emmi,emmi :lol:
Vendég

Emma,lesek ám,hogy hol vannak Hannás táncolós képek...nem olvastam vissza,mikor leültem körmölni,bocsi :oops:
Nagyon nagylány már Hanna,hallod :wink:
Nagyon jók a képek :D
Kristófnak is megmutattam,édes volt,pirulva visszament mesét nézni :lol:
josi nálatok még mindig a szomszéd fúr? Nem irigyellek. Ott még azt sem tudod mondani,hogy most hagyják abba,mert Csilla alszik. És ti sem igazán tudok kimenni ebben a csodálatos időben :twisted:
dadomi,rékababa,hogy vagytok???
Vendég

Haligali!

Rékababa:szegény kislány,szerintem jobb ,hogy beadtad neki a dilibogyót.

Emma:aranyos a kiscsajod és jók az új voniképek!

Tuntun:tegnap értekezlet volt suliban .Ebéd után hazahoztam a Bernit.Tanultunk,kín keservesen. :evil:

Ani:kitartás a hétvégére!!!! :cry:
Mondanám ,hogy gyertek ,de mi sem leszünk itthon.Meg Berni totál taknyos alig kap levegőt :evil: Egyenlőre Neocitrán meg orrcsepp,meg ugye dupla adag c-vitamin aztán meglátjuk.Lehet holnap este elviszem a dokibácsihoz őket.
Zsombinak még mindíg sűrű nyúlos cucc jön a neomicines orrcsepp meg elfogyott.
Gégészetre meg nem viszem az tuti.Meg különben is ez kórházi baci ,így nem aggódom annyira .Agresszívabb a dolog,de én majd kikezelem.Tegnap vettem homeos bogyót erre az orrfolyásra :twisted: meg az kamillás levegő és az inhalátor (amennyire szívja ,semmenyire :evil: jó formán) segít így azért kijön.

Tél:hát tele a pupom nekem is :evil: ha esne a hó legalább kilehetne menni sétálni,de szakadó esőben :evil: :evil: :evil:
Hiába vannak nagy ablakok a nappaliban és az étkezőben ,ráadásul 1 légtér lámpát kell kapcsolnom :evil: :evil:
Tiszta depi vagyok ettől az időtől. :cry:

Kaja:tuntun jöhet :lol: Nálunk chilis bab az ebéd,már kész van :)
Jó kis szénhidrát bomba bab meg kukorica :roll: .De ezt kívántam meg :oops: Nem érdekel ,hogy nem diétás a hangulatomon előrébb való.
Hát nem?
És amit megkíván a szervezet azt meg kell adni.
Mivel már kész van így 11 körül fogok ebédelni.
Addig meg Kép

:lol:

Nem ám átmegyek anyósékhoz,mert látni szeretnék a picit.Apósom már ott topogott 7.30 kor a penny előtt(suli előtt) ,hogy lássa a Zsombit.

5 éves kislány:hát én kiváncsi lennék a kislány apjára is :evil:
Az ilyet ,aki egy 5 évessel.....a farkánál fogva kötném fel,sőt még azokat is akik 17 évnél fiatalabb lányokkal.....
Most nem a saját korosztályú fiukra gondolok. Az más.
Hát remélem a lányomnak lesz esze és 16 évnél előbb nem létesít ilyenféle kapcsolatot senkivel.Jobb lenne ,ha még később ,de a mai fiatalok sajnos előbb :cry:

Josi:remélem Csilla aludt éjszaka.Szerintem ezt a hülye trutymó időt nem bírják a picik.Zsombira is ha rájön az 5 perc kb 2 óráig tart :evil: :evil: :evil:

Egyébként kéne takarítanom ,na de már nagyítakarítás,de semi kedven hozzá. :oops: :oops: :oops:
Ablakok ,hát húsvétig így maradnak az tuti :evil:
berni611

Dadomi:csemeték jobban vannak már?

Dius-Barnus:tényleg jól elment a tegnapi napod.

Dius-Ármin:UV-d sikerült,ha nem akkor sem kapsz ki :wink: ,de azért 1 nagy kalappal ,én drukkolok,hogy sikerüljön!
berni611

Na az éjjel már aludtunk rendesen :) remélem napközbe se lesz hisztis Csilla,bár az időtől nekem is sírhatnékom van :evil: 2 napja folyamatosan eski az eső!Ani,és hová költöztök? Hú most belegondoltam,hoyg ruhát bepakolni meg minden és akkor még oviba is kell vinni Kristófot :roll:
Nálunk májgombóc leves lesz meg túróscsusza 8)
Most éppen nem fúrnak,Csilla alszik :)
Berni szegény Zsombi elég nehezen jön ki ebből a hülye takonyból :( és amúgy jól van? Sír még pisilésnél?

Kép
Kép
josi

Kristóf a héten még itthon van,meghát szombaton egyébként sem menne...ha bírjuk itthon,akkor inkább maradunk,semmi kedvem nincs elmenni. Egyébként,ha minden kötél szakd,akkor anyósékhoz megyünk be szombaton Szd-ra. A keddtől annyira nem félek,akkor már "csak " a csövet teszik be,meg falaznak,stb...
Utána már csak takarítanunk kell,meg festeni.
De nagyon szimpatikus a mesterember,és mondta,hogy azért vigyáznak,nem akarnak ők akkora felfordulást csinálni,csak amennyit muszáj.
De ha nem tudok fűteni rájuk,itt azért nem maradhatunk,még akkor sem,ha a vésést,fúrást elviselnék...
Vendég

Sziasztok! CSeriani, azért nem irigyellek, acélozd meg az idegeidet, biztos szükség lesz rá... Majd csak túl lesztek rajta mostmár...

Zsombinak jobbulást!

Josi, örülök hogy jobban van Csilla... Az esőből nekem is elég már, olyan car, hogy nem lehet sétálni menni :evil:

Dius, aludj csak, ha Barnus is alszik, nem baj ha elmegy a nap ;-)

Enikő is alszik épp szerencsére, ha nem akarna itthon aludni, nem tudom mit csinálnék, most hogy be vagyunk zárva...

yuyu79

Nálunk is elkezdett esni az eső, tele van a hócipőm. Erik is fel van pörögve, minden olyat csinál, amit nem lehetne. :twisted: :twisted:
Ani, remélem neked is olyan szerencséd lesz az emberekkel, mint nekem. Nálunk amikor volt a legutóbbi felújítás, akkor a srác minden egyes vágnivaló csempével ment le az emeletről a garázshoz, hogy ne csináljon még több port. Szegény du.-ra már nem érezte a lábát. Minden du. amikor elmentek összetakarítottak maguk után. Elvileg idén nálunk is lesz még munka, de én mondtam a férjemnek, hogy akkor leköltözök a gyerekekkel anyósomékhoz. Én nem fogok többet könyvek, dobozok, zsákok között aludni, meg lakókocsiban tisztálkodni.
Csak az idő is kedvezzen Nektek, meg most ne kívánj havat legalább jövő hét közepéig. :lol: :lol:
Nálunk tarhonyás hús lesz az ebéd, Eriknek meg vitaminfőzelék. Ha lefektetem akkor meg vacsira főzök tejberizst. Holnap meg kocsonyát fogok főzni, mert az uram már nyúz érte karácsony óta.
Vendég

hú,tuntun,hol találtál ilyen mestereket? :shock:
Az egyik segédmunkás az egyik felújításnál két vödör homokkal esett le a lépcsőn. Baja nem lett szerencsére-szerintem megvédte az alkohol :twisted: ,-de gondolhatjátok,hogy mindenhol homok volt,még ott is,ahol el nem tudtam volna képzelni :evil:
Szerintem ez a felújítás után beruházhatunk végre egy új porszívóra is. Olyant szeretnék,amilyent dadomiék is vettek nemrég-meg még valaki,de rövid az agyam :oops: -.
Vendég

yuyu jó az az oldal,én is fel szoktam rakni valamelyik kópét,volt már kétszer Eliza,most Kristóf van fennt a januárinál,meg a legnagyobb gazembernél :lol:
Vendég

A férjem egyik volt cégtársának a sógora. Egy fiatal srác, meg a kollégája is, de fantasztikusan jó fejek. Ja és nem isznak munkában!!!! Komolyan mondom, hogy szerettem hozzájuk a garázs átalakításánál is lemenni és beszélgetni. Pedig a srác eleinte baromi unszimpatikus volt.
Milyen az a porszívó meséljetek róla. Nekem most egy 2100 W-os Imetec van, de nem lehet hozzá kapni filtert :twisted: :twisted: . Így most mosogatom, de most már kezd bolyhozódni. Én az LG kompresszort szeretném, de ahhoz sincs külön szűrő, pedig anélkül már nem veszek. Ami nekem tetszik a robotporszívó, de ahhoz nekem nincs elég nagy tér. Na majd egyszer.
Julcsi, szavaztam :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi!

Én meg keresem Kristófot...

yuyu79

A fiam azzal szórakozik itt mellettem, hogy feljön a dobogóra és vissza. Persze félek, hogy pofára esik, de nagyon ügyes. Legalább gyakorolja a lefelé lépcsőzést is. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?