Haligali!
Rékababa:szegény kislány,szerintem jobb ,hogy beadtad neki a dilibogyót.
Emma:aranyos a kiscsajod és jók az új voniképek!
Tuntun:tegnap értekezlet volt suliban .Ebéd után hazahoztam a Bernit.Tanultunk,kín keservesen.
Ani:kitartás a hétvégére!!!!
Mondanám ,hogy gyertek ,de mi sem leszünk itthon.Meg Berni totál taknyos alig kap levegőt
Egyenlőre Neocitrán meg orrcsepp,meg ugye dupla adag c-vitamin aztán meglátjuk.Lehet holnap este elviszem a dokibácsihoz őket.
Zsombinak még mindíg sűrű nyúlos cucc jön a neomicines orrcsepp meg elfogyott.
Gégészetre meg nem viszem az tuti.Meg különben is ez kórházi baci ,így nem aggódom annyira .Agresszívabb a dolog,de én majd kikezelem.Tegnap vettem homeos bogyót erre az orrfolyásra
meg az kamillás levegő és az inhalátor (amennyire szívja ,semmenyire
jó formán) segít így azért kijön.
Tél:hát tele a pupom nekem is
ha esne a hó legalább kilehetne menni sétálni,de szakadó esőben
Hiába vannak nagy ablakok a nappaliban és az étkezőben ,ráadásul 1 légtér lámpát kell kapcsolnom
Tiszta depi vagyok ettől az időtől.
Kaja:tuntun jöhet
Nálunk chilis bab az ebéd,már kész van
Jó kis szénhidrát bomba bab meg kukorica
.De ezt kívántam meg
Nem érdekel ,hogy nem diétás a hangulatomon előrébb való.
Hát nem?
És amit megkíván a szervezet azt meg kell adni.
Mivel már kész van így 11 körül fogok ebédelni.
Addig meg
Nem ám átmegyek anyósékhoz,mert látni szeretnék a picit.Apósom már ott topogott 7.30 kor a penny előtt(suli előtt) ,hogy lássa a Zsombit.
5 éves kislány:hát én kiváncsi lennék a kislány apjára is
Az ilyet ,aki egy 5 évessel.....a farkánál fogva kötném fel,sőt még azokat is akik 17 évnél fiatalabb lányokkal.....
Most nem a saját korosztályú fiukra gondolok. Az más.
Hát remélem a lányomnak lesz esze és 16 évnél előbb nem létesít ilyenféle kapcsolatot senkivel.Jobb lenne ,ha még később ,de a mai fiatalok sajnos előbb
Josi:remélem Csilla aludt éjszaka.Szerintem ezt a hülye trutymó időt nem bírják a picik.Zsombira is ha rájön az 5 perc kb 2 óráig tart
Egyébként kéne takarítanom ,na de már nagyítakarítás,de semi kedven hozzá.
Ablakok ,hát húsvétig így maradnak az tuti