Sziasztok!
Szombaton jöttünk haza a telelésből (de szorgalmasan visszaolvastam!). Vasárnap Marcsi elkezdett köhögni, taknyos is. Nem panaszkodom, hiszen másfél hónapig semmi bajuk sem volt, csak nem tudom, milyen mértékű az a köhögés, amikor már ne menjen oviba, még nem köhög nagyon.
Lehet, hogy holnap már nem megy.
szilde: én is adtam banánt már a 7-8. hónapban, nem szedtem ki belőle semmit, csak arra kell vigyázni, nehogy megfogja a hasát, persze ehhez ki kell próbálni. Szerintem a banán nem allergén, illóolajok sincsenek benne, mint pl. a citrusfélékben. Nekünk van Babar könyvünk, a teszveszen vettem, ha jól emlékszem, most is van fent:
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... gory=10007
A gázártámogatási lapot adjátok le januárban, akkor jár visszamenőleg, ha később adjátok be, akkor csak onnan, ahonnan megítélik.
Zituska: pont kérdezni akartam, hogy szopik –e még Noémi, amikor írtad. Marcsi is tévénézés kötózben kakaózik, nem feltétlen pasis dolog ez.
Aranyosak együtt, Boti nem nyírja Noémit? Az én lányaimat nem nagyon lehet kettesben felügyelet nélkül hagyni… A csajszit isten éltesse sokáig!
Teregetés: Dóri a fejére szerette húzni az alsóneműket.
Mostanában nem segít, tegnap állandóan be akarta csukni a mosógépet, amíg én szedtem ki a ruhát, és újra elindítani, egyébként csipeszeket pakol.
toncsi: jön a február, megkérdezed, ha mentek SR-hoz, a vérvételt? Köszi!
Zsuzsu: kíváncsi vagyok, mit mondanak az Oduban.
szilcsi: 3-as tápszer= babatej. Szopi elhagyása: amelyikhez kevésbé kötődik Lali, nincs olyan, hogy „kell”. Azt nem csodálom, hogy az albérletezéshez nincs kedvetek… Sok sikert a lakáscseréhez! Sajnálom, hogy a Gyöngytyúk kiesett.
Párod megbarátkozott a móravárosi miliővel?
Vizsgákhoz gratula, szigorlatot sajnálom, én is reklamálnék. Írj egy levelet, hogy nyoma maradjon, legfeljebb elutasítanak, hm? Eladás: én tudok egy hölgyet, aki már a család számos panelját eladta kedvezően és hipphopp. Érdekel? Ha igen, légyszi írj e-mailt. Éjjeli hiszti: én biztosan kipróbálnám az üvölteni hagyást. Van, akinél bejön. Pl. Marcsinál soha nem vált/válna be az ilyen, de Dórinál igen (nem mindig). Gyanús, hogy nálatok is működne, hiszen apával nem ordít órákat…
zita79: nekünk egy CAM Apollo-nk van eladó, eljöhetsz megnézni, írj e-mailt, ha érdekel.
-macsek-: nekünk eladó a tesókocsink is, írok e-mailt.
Exdeus: mellettem a kórházban egy olyan anyuka feküdt, aki a 3.-at várta, az első császárral, a 2. simán született, pedig egy év sem telt el a két szülése között. (Sajnos a 3. császár lett, mert nem volt rendben a szívhang, pedig szegény nagyon szeretett volna hüvelyi úton szülni.)
klzsuzsi: nem semmi pocak, de nem hiányzik…
AT Zita: köszi az infót, már vettem a tv-ről, mert Karmen azt írta, megkérdezte a Jysk-ben, és azt mondták neki, hogy nincs és már nem is lesz. Mondjuk én sokkal olcsóbban vettem, 2600/db+posta.
Karmen: hogyhogy már elkezditek nézni a sulikat?
Lázcsillapító kúp: én azért nem szeretem, mert Dóriból nem sokkal beadás után ki is jön, nyilván nem az egész, de nem tudom, mennyi marad benne, így azt sem, hogy adjak –e másikat. Nurofen nálunk sem vált be, Panadol a jó.
Párásítás: nekünk dokinéni azt mondta, ne inhaláljanak a gyerekek, az csak felnőtteknek jó (légútbeli különbségekkel magyarázta), ő fűtőtestre tett vizes törölközőt javasolt (japánolajat csepegtetek rá pár cseppet, az kidugítja az orrot valamennyire).
Szemészet: akinél mi voltunk Dórival egyéves kontrollon, az azt mondta, a vizsgálat nem ér semmit pupillatágítás nélkül.