Sziasztok!
KATA jobbulást, vigyázzatok magatokra, és megy a drukk!!!
Minden rendben lesz, a babára koncentrálj.
Üdv az újaknak!
Tökmagnak rögtön reagolok is
Nőgyógyit váltottam 10 hetesen, mert a régi bunkó volt, mindig leordította a fejem, és szerinte felelőtlen, kövér és öreg vagyok a gyerekvállaláshoz. Az új dokim szintén ugyanabban a kórházban van, és ég és föld a két orvos, a mostanim szinte körbeugrál annyira aggódik, és mindent elkövet, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki a várandósságból, persze a baba érdekei az elsők. A volt doki ugyebár pont a 18 hetes uh-nál volt, de nem szólt semmit, talán meg sem ismert, mert annyi kismama van, hogy nem hiszem olyan nagyon megjegyeznék a fejőstehenüket
Hát igen, a szülés ügyeletesnél rizikós, de nekem pl már most megmondta az orvosom, hogy bármikor hívjam, ha csak rosszul érzem magam, vagy fájdalmaim vannak, vagy beindul, vagy akármi és jön. (Ott egye meg a fene apukám azt mondta állja a szülés díját, de ne kerüljek sarlatán kezére)
Mormota gratula az asszonysághoz
Húúúúú de furcsa! Már engem is noszogatnak, hogy férjhez kéne menni, de én makacs öszvér módjára ellenállok. Peeeeersze hogy utána meg azt vágják a fejemhez, hogy csak a kölök miatt esküdtünk mi? (Falu)
Jó, hogy nagyon sok jó hírrel jöttetek!
Heni drága ahogy nézem a pocifotódat gyönyörű! Olyan igazi fiús poci ahogy mondanák errefelé
Még el sem meséltem mi volt a védőnőnél! Hát drága jó nőgyogyim felhívta és lecseszte, hogy hagyjon békén a súlyommal. Ha nem hízom nem hízom, a baba úgyis nő szépen. (Mi már elértük a fél kilót, hisz 18 hetesen voltunk 34 dekásak a 25 helyett) Ráadásul Emma úgy döntött, hogy nem szereti a védőnénit, és állandóan elúszkált a hallgató készülék elől. Az meg bosszankodott, hogy még ilyen bébit.
A haskerületem a köldöknél már 113 cm, kb 3 hét alatt 6 cm-t nőt!!!
Kezdek vízilósat játszani. Szerencsére széles a csípőm, így strandlabdás vagyok, egyformán gömbölyödök mindenfelé.
Megvan a téli overál is, bár korai, de gyönyörű és hibátlan! Persze Rod morgott miatta, aztán mikor pityeregtem vigasztalt hogy jó lesz!
Viszont sokk is ért rendesen. Este khm khm szóval papás mamásat játszottunk apival.
Nagyon vigyáztunk, de így is egyszer véletlenül megnyomta a pocim. Később már vártam a szokásos esti diszkózást, és semmi. Babahallgatóval sem találtam semmit. Teljesen kétségbeestem. Nagy nehezen aludtam pár órát, de olyan rémálmaim voltak, hogy nem kívánom másnak. Reggel rohantam a wc-re, de se vér se semmi. Emma hajnalban sem mocorgott. Babahallgató elővéve, végre szívhang...mocorgás, csuklás. Szegény gyerek biztos megrémült, hogy anya meg apa mit csináltak.
Teljesen elcsúszott az ébrenléti ciklusa, késő délelőtt, meg most úszkál a szokásos idő helyett.
Hát ezek után nem tudom, hogy mi lesz. Tudom sokat parázok, de Rodot sem akarom elhanyagolni, ne csak apukának érezze magát, viszont Emma babát is nagyon féltem...