Na itt vagyok.
Bbj: tegnap este még kérdeztem, hogy mikor jössz felénk megen?
Nagyon édes Leti, ahogy fűz, rettentően koncentrált
És tök komoly szemei vannak (tekintete) már.
Anikó: Bencének is 2 perc volt a két első felső fogai között, mi jókat nevetgéltünk rajta, olyan mókás volt... ,de ahogy kinőtt a többi, összementek...
Szamóca: nagyjából jól van Bence, bár igazán nem is volt baja, csak némi taxi, csak félek, hogy az oviban nehogy durvábbat összeszedjen erre. Igazából meg kellene mutatni megint fül-orr-gégésznek, de sajnos nem a Nagy Imrének, mert valamiért attól sokkot kapott B., mikor nála voltunk. Bár lehet, hogy csak a kórházi látvány sokkolta. Szóval..., mert amikor nincs is szinte semmi baja, akkor is kehel egy kicsit, meg be van dugulva az orra. Doki nénink az orr dugulásra javasolja a tavaszt, szerinte szimplán nagyobbak most az orrmandulái, hogy sokszor begyulladtak ősz óta. Nem tom. Jázmin gyönyörű... És valóban a trambulin és a henger is nagyon jó hatással van a mozgásukra és emellett később az olvasás, írás, számolásra. Szupi.
Katlina: Broncho-V. ... Bence kapta nyáron kúra szerűen megelőzésre... hát nem tom.... annyira nem maradtunk ki semmiből eddig. Gratula Tenerifehez... az meg mán szívás, hogy nem tudtok élni vele...
Körkérdés (míg el nem felejtem): akinek közösségbe jár a gyerkőce... volt már influenzás valaki gyereke? Elkapják oviba, bölcsibe?
Balwin Judti: nem lesz ott semmi problem, csak lusta fiúcskátok van
Aszongyák, hogy a fiúk lustábbak... Tietek extra nyugis lesz.
Évi: Gratula Csongi bizonyítványához... őszintén nem is vártam mást
Fanna: én is csak hallottam eddig a Sunriderről... nem tom. Én most Béres cseppet és (Lenkei) vitaminokat nyomatok B.-nek.
Öööö, Bencét meg még elvisszük amint lehet Bugyi Zsuzsához... mintha nagyobb lenne a nyirokcsomó a nyakán.... meg nézze meg a hasát is.
na elkűdöm, mielőtt kárbavész