Új privát üzeneted érkezett!

Haller.

Hazagyüttünk :wink:

Kata, jah, megkesztük máma a félidős hetet :D Bár nemhivatalosan még ugyi valszeg nem tartunk ottan... Mostanában nem érzem Hunor baba mocorgását (a múlthét 2 eseménydús napja után - egymás után 2-szer bolygatták meg uhuval - visszavonulót fújt a kis dlágám :roll: ) ...de nem fájok, nem vérzek, baj táncsak diccse...

Judit, jobbulást a családnak! De háthahátha nem durvul el a gyerkőcöknél...

Anikó, Fanna anno aszonta, semmiféle kihatása nincs a tejfogak helyzetének a maradandóakéra. Lucinak is hézagos :) De azért mekkérdem tőle, olvasni nagyon ritkán szokott.

Katlina, én is elveszem Muci elől a kaját, ha játszik vele (később újra próbálkozunk az evéssel). Takarítok, pakolok utána így is eleget :)
500 ft-ért 2 pár cipi?! Azigen :lol: Ez nem elírás, ugyi?

Judit
Kép

Kép
balwin

He-he, ezer éve nem kezdtem oldalt... :oops: :lol: Igaz, amennyit mostanában írok... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata, jah! Ügyesen visszaengedett Marci Apához :D Bencénél is így volt?

Látom írt Szami, olvasom minnyá 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

na itt vagyok én is. már ha így felpörögtetek

Katlina! az téynleg nagyon jó ár, de még ha lehagytál egy nullát akkor is!

nekem is van ám egy bőr cipim eladó! tegbap kérte egy csaj 1000-ért hát modnom azért ennyire nem eladó. még akkor vettem mikor Grétivel terhes voltam, de aztán meg már nem jött a lábamra. egyszer sem volt rajtam, pedig nagyon csinos.

Anikó!
Grétinek is volt hézag, én is féltem, yhog úgy marad, de a szomszéd megnyugtatott, hoyg rendezősik, ah kijon mind, és téynleg. semmi nyoma, úgyhoyg még hamarabb megszűnik, mint gondolnád!

Judit!
úgy néz ki túl vagyunk rajta, a lányokon nem jött ki, Misi is csak enyhe hasmarsig jutott.

minek kellett most ilye sok uh?

Szami!
hát legalább megvan a dolog.

Csaba meddig van kéynszerpihenőn? nagyon unja már a banánt, vagy jól esik még a pihenés?

majd akkor a fotókat dobjad!

mesélj már miket mondjak, had röhögjek!

képet mindjárt keresek, hyog kb miylen lesz a kandalló.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

na valami iylesmi, csak nem lesz oldalt ülcsi, hanem alatta lesz a fának a helye. a színvilág is hasonló, barna-sárga-beige

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
jók a képek! ez az új ebédlőasztal? gyönyörű! nekem is iylen tetszik, de a mi konyhnkhoza sötét asztal-fehér székkel nem megy a huzatot tudod mosni? gondolom ez nálad is szempont...

Jázmin is milyen csodaszép nagylány lett! és a hajakra továbbra is irígy vagyok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, a szék műbőr, könnyű tisztítani! Az asztal elég nagy, alapból 1,80 + 2*44 cm-rel lehet bővíteni, úgyhogy max. 268 cm hosszú lesz. Wenge színű ez is, mint a konyha. Sokat vártunk, míg rátaláltunk, de megérte kivárni!

Csaba: a libamájtól zsírosodott el a vére, attól lett rosszul, ne egyen zsírt, csak a mangalicáét (ezer éve nincs itthon zsír), de még jobb a kacsáé, az egyenesen gyógyír a koleszterinre, a szauna, attól van minden baj, mer' minek is kellett nektek az, ne lépcsőzzön (az emeleten van a hálószobánk), főzzek neki sok túrósat, de csak light tejföllel, az jó a szívnek (annak szerencsére semmi baja)...

Máté: biztos attól van, amikor leesett a mászókáról és eltört a keze, minek is vettetek mászókát, a sok autózástól van biztosan, ne hagyd egyedül soha, egyetlen pillanatra se, ne wc-zen egyedül, mert mi van, ha elesik, az a sok állatos videofilm az oka, amit nézett, attól fájdult meg a feje (nem is fáj neki), a focis játéktól fáj, mert kapkodja a fejét...

Judit, ne akard , hogy soroljam még... :roll:

Szép lesz a kandalló. Szerintem még két-három hét pihi lesz neki. Most már kezd ellenni, de néha már rohanna vissza....

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hát Szami, én akkorákat röhögtem, ez nagyon jó volt!!!!!!nagyon okosak ezek a rokonok!üdítőek!ne is foglalkozz vele, egyébként röhögj Te is nagyokat!

műbőr? de jó, azt hittem szövet! nagyon szép! na majd egyszer... nekem továbbra is nagyon tetszik ez a fajta!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bocsi vagyok én is csak dögrováson... Valószínű influenzám van (mondjuk ezt csak én gondolom). Ezer éve nem voltam lázas, most este igen. Nagyin fainul nézek ki... Ráadásul Balázs is itthon van velem. :roll:

Szami! Sulinak egyenlőre vége, megvan az utolsó vizsgám is ebben a félévben. Könyveket Peti vigye? Rokonok beszólásai: :roll:
Egyébként nem mondták, hogy tini korban elég gyakori a fiataloknál az epilepszia? Sokan kinővik. Én is, nekem csak egyszer volt rohamom (szerencsére otthon), de ilyan elájulófélben lévő rosszullétem sajna azóta is van, de ezek már nem vezetnek rohamhoz. Úgyhogy fel a fejjel, hátha átmeneti dolog Máténál is!
Csatlakozva Judithoz: gyönyörű az étkezőasztal! És Jázmin is rengeteget nőcisedett!

Évi! Gratulálok Csonginak a félévi eredményéhez! Nem semmi, hogy igy össze tudja hangolni a sulit és az edzéseket! le a kalappal! Büszke lehetsz rá! Párodnak milyen lett a cukra? Vagy már írtad? Szóval vasárnap ő is kezd. Várja már?

Körkérdés: Ki tudja mi van akkor, ha egy 16 éves lány nem jár iskolába? Pénzbüntetés a szülőnek?

Judit! Annyira szép lesz a kandalló! Majd szívesen megnézném előben is! :wink: :lol:

balwin Judit! Na azóta mocorgás? És Balázzsal csak a 21 hét körül éreztem... :oops:

Most hirtelen ennyi.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Áve.

Lányok, mindenki lepukkadt? :(

Olga, jobbulást! Reméljük, Balázs nem kapja el...
Moci? Nem nagyon sajnos... nem is aggályoskodnék itten, csak hát előtte már jól érezhetően mocorgott (még nem minden nap)...most meg semmi már egy hete... abban bízok, amit írtam is: hogy nincs fájdalom, nincs vérzés, baj sincs talán akkó...

Judit, véletlen volt az uh torlódás: hétfőn a dokimnál (ő mindig csinál uhut), kedden meg úgy alakult, hogy 4D-ztünk...

Pff. C. ügyben eszembe sem jutott a higiénia... illetve az oviban "keveredés" okán nem :oops:

Szami, Jázmin nagyon szép az első fotón :D Ehhehe...jók ezek az okos tanácsok :wink: A baj csak az, hogy általában tényként tálalják (nem lehetőségként). Mer úgy már bántó.
Pocakfotó: amint készül, rakom is fel :) Csak utcai ruhásat szeretnék, nem pongyolkásosat... olyant meg ritkán van alkalom készíteni :wink:
Epilepszia: (nem tanács, csak példabeszéd jön :wink: ) asszem említettem már unokatesómat, aki epilepsziás volt. Bár neki idősebb korában diagnosztizálták, mint most Máté, de pár évig kísérletezgettek a gyógyszerekkel, mígnem ráakadtak a megfelelő kombinációra, és ma már (27éves) tünetmentes. Csak azért írom, hogy ebből is van kiút.

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi, gratu a fiúknak :D

Judit, teccika kandalló! Hova tervezitek pontosan?

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Csak ezt az oldalt tudtam átböngészni. :oops:

Szami: gondoltam rátok a felvételi kapcsán, biztosan nem lesz gond, tutkó felveszik. A fotók szupik, mint mindig. Klassz a trambulin is, bár szívinfarktust kapnék, ha csak egyet szökkenn rajta a kölök. :lol: :lol:

Anikó: "Többség" ügyben nincs politikailag korrekt véleményem, majd írok privit. :wink:

Kata: Mizu felétek? Én nem is tudok Apa nélkül aludni...csak végső esetben.

Judit: Kandalló csodaszép! :P Lehet, felületesen olvastam, de mi fogja ezt fűteni? Gáz, fa?

Olga: Azt nem tudom, gondolom....18 év lett a tanköteles kor, szóval....elvileg....Csak legyen, aki behajtja. VIzsgákhoz gratu! Ügyi vagy nagyonnagyon.
jaimee1

A NAP HÍRE:
Nyertem egy hetes nyaralást Tenerifébe,a gond csak az hogy az oda rep jegy hármunknak 360ezer-így sajnos ezt kihaggyuk,mert csak a szálodát fizetik 8)

És a másik hír:KFT tulajdonos leszek,leadjuk az egyénit és helyette KFT csinálunk,ma azt intéztünk,meg még péntekig minden nap

Kép

Kép
katlina

Szép estét!

Mi is megvagyunk, ma Nagykörűben voltunk anyáméknál. Holnap jövök. (B. oviba megy :lol: )

Jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Szió!!!!!!!!!!:)))

Kérdezném....: van valakinek tapasztalata Sunrider termékkel kapcsolatban? Azt készülök venni Niminek immunerősítő/gyógyszernek. Igaz elég húzós az ára......

KÖSZÖNÖM :wink:

Amúgy minden ok....Juditon keresztül próbálok lépést tartani.... :roll:

/Ja Nimi bilibe pisil...nyáron akartam elkezdeni ...de a bölcsiben így alakult...és csak pislogok.../ :)

fanna3

Szaisztok!
én is vagyok, megvan a tűztér.
a kandalló középre lesz, aki volt már nálunk, talán emlékszik a konyha és a háló közötti falra ez egy szobányi helyiség, amiből az összes nyílik.

Jaimee!
fatüzeléses lesz, pont hogy ne függjünk senkitől, és semmitől.

na arra a véleményre én si kivi vagyok!

Judit!
ebből is látszik, hogy nem jártál mostanában ovis mosdóban, és elfelejtetted amikor még igen. hát nem húzzák le maguk után, az hogy az ülőke lepisilve, és az a SZAG, néha férfiakat megszégyenítő húgy szag... szóval én dajkanéni sem lennék. minden tiszteletemmel, természetesen.

Katlina!
grat! nem oylan nagy öröm az hidd el! :lol:

Tenerife?
nem hangzik rosszul, igaz Niki?

Olga!
hoyg vagy? tényleg benyelted az influt?

Judit,
Kép
Kép
bbj

fanna!
akkor Juditon keresztül gratu Niminek! sztem nálunk si hasonlóképpen fog alakulni a dolog pisiügyileg

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Kata, ezek szerint Bence jól van? :lol:

Balwin, remélem, nem köveztek meg, de én nekem már néha eszembe jutott, hogy jobb lenne, ha azt mondanák: Máté epilepsziás, ezt és ezt a gyógyszert kell ennyiszerés ennyiszer bevenni és emellett ezt és ezt kell csinálni, mint ez a helyzet, ami most van. Van is valami, de mégsincs, ha meg roham van, jön a pánik mindenki részéről... :roll:

Meséli ma anyukám (nála volt Jázmin du, mert Csaba orvoshoz ment, mi meg tornázni+logopédia voltunk Annával), hogy Jázmin most először nem fogadott szót neki: mondott valamit, erre Jázmin válaszolt, hogy jó, jó, aztán csinálta tovább, amit elkezdett. :lol: Mostanában amúgy mindig csigabigákat rajzol (szerencsére csak lapra...)
És közölte, hogy fél a békától. :shock: Mindezt a konyhában... Kérdezem tőle: hol van itt béka? Erre a válasz: "ott, ott van. Asztaj ajatt. Jántott béka" Erre eszembe villant, hogy délelőtt a Virágéknál ég a világot énekelgettük, lehet, hogy onnan jött neki?! :wink: :lol:

Anna, de jó, hogy írtál! Bár sajnos segíteni nem tudok. Máté is kapott egyszer immunerősítőt, de már nem emlékszem a nevére. A pisiléshez hatalmas gratula. Nálunk ez a mumus... Mindkét nagy nagyon soká (de akkor gyorsan) lett szobatiszta...

Katlina, én is pont most tervezem a nyaralást, éppen várja a szokásos útitársunk a programot és az árkalkulációt.

Olga, hogy vagy? Könyvek ráérnek, majd megyünk érte, ha egészségesek lesztek! De akkor aztán megszálljuk Szolnokot, meg a babásokat :wink: :lol:

Jaimee, magatokról nem is írtál! Trambulint mindketten imádják a Gekkóban és a TSNT-s konduktor is mondta, hogy Annának nagyon jó, mert fárasztja az idegrendszerét és fejleszti az egyensúlyérzékét. Jázmin mostanában az akadálypályán a fejlesztőben bordásfalra mászik, oda beakasztott padon csúszik le, gördeszkán hasalva kézzel húzza magát, trambulinon ugrál, alagúton mászik át, lépőköveken megy... Nagyon bírja! :lol:
Felvételi: jövő kedden megtudjuk a pontokat, aztán lehet latolgatni az esélyeket. De nem keseredünk el akkor sem, ha mégsem sikerül.

Judit, gyomrod hogy van? Lányok készülnek már a farsangra?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: Barátnőddel mi a helyzet? Voltak már genetikán?

[quote]D írta:e nem keseredünk el akkor sem, ha mégsem sikerül

Ugyan már. Azt el sem tudom képzelni. 8) 8)
Trambulin: persze biztos szupi, tetszik is, ahogy mondtam, csak még Réka "tegnap" kezdett el járni, el sem tudom képzelni, hogy egyszer ugrabugrálni fog. :lol: :lol:
[quote]A írta:sztaj alatt jántott béka.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mostanság ez Réka kedvenc nótája.

Megyek, apa tanulni akar.
Mi jól vagyunk, nincs semmi különös. :)
jaimee1

Judit!
Hát a váltástól én félek,de az egyénitől rosszabb már nem lehet,legalább nem a saját vagyonunkal felelünk,ezért döntöttünk így

Hát ez a nyaralás álom marad nem hinném hogy építkezés közben elugornánk erre a szép helyre,de odadnánk valakinek szivesen akár ingyen persze nem idegennek

Fanna!
Nem ismerem,mi most szedünk immunerősítőt Broncho-Vaxon,gyerekorvos írta fel ára húzós de úgy néz ki bevállt
Pisiléshez gratula,nálunk is mumus a bili

Szami!
A mama meg sem lepődik ha Robi nem fogad neki szót egyszerűen közli vele hogy nem-és akkor nem
Gyerekek nagyon szépek,Jázmin tényle sokat változott-nőcisedett

C.kérdés:hát mivelhogy én is Ladányi voltam így tudom miről is ír Anikó.Tesómat nemrég megszaggatta egy c.asszony mert tesóm rászólt a gyerekükre hogy ne vegye már el a kisfia cuccait,meg ne piszkálja :twisted:
Egy tanórát nem lehet normálisan megtartani mert fegyelmezni kell Bélácskát,Eszmeraldát...........
A tetűkről nem is beszélve amit minden szeptemberben elkap szinte az összes gyerek
Hetenkét vegyél tornacipőt,táskát ceruzát......mert ellopták

És akkor még mi legyünk elnézőek,és segítsük őket a társadalomba beilleszkedni-meg egyenjogúság-a nagy szart,de ha ők agyonvernek egy tanárt az már nem számít az nem vétség
Na be is fejezem mert már csúnyákat írnék csak

Cípő tényleg 500forintba került 8)

Kép

Kép
katlina

Jaimee, Jázmin volt olyan kedves és Réka (no, meg a mamája :lol: ) kedvéért felmászott a trambulinra és bemászott az alagútba. A ruháért bocs, fürdés előtti a kép és a vacsorából jutott a ruhára is... :roll: :? Apa mit tanul?

Kép

Kép

Anikó, mi a helyzet? Nem jöttél ma!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Volatm tegnap dokinál... megmaradok... nem inflúenza...még csak gyógyszert sem kaptam... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Balázst ma délután viszem vissza, jó lenne, ha nem esne akkor az eső...

Szami! Barátnőd nekem is eszembe jutott valamelyik nap. Tudnak már valamit? nagyon drukkolok, hogy egészséges legyen a baba!

Fanna! Gratu a bilihez. Sajna nálunk nem ül rá Balázs. Vagyis a múltkor majdnem, de azt mondta hideg... :roll: Meg nekünk ez a 3in1-be van, úgy döntötünk veszünk egy hagypmányos bilit, a bölcsiben is az van, hátha akkor jobban rákapna. Egyébként ülve pisil Nimi? Gondolom. Vagyis nem tudom.
Én is akartam egy szakmai dolgot kérdezni: Balázsnak van 4 hegyes foga, minden harmadik alul-felül, jobbra-balra, szóval érted... :oops: , nekem is olyan, és félek, hogy a maradandó foga is olyan hegyes lesz majd. De gondolom teendő csak akkor lesz, ha már jön a csontfog. Bár nem tudom mit lehetne csinálni vele.
Nem valami esztétikus.
Ja, immunerősítő ügyben én sem tudok segíteni, mi csak a Cebion 2X Multi vitamint szedjük.

Katlina! Igen szörnyű dolgok ezek. Tegnap is a tévében: szegregálják a cigányokat. De könyörgöm, ha egyszer valóban nem olyan tempóban haladnak, mint a többiek! A többi szívjon amiatt a néhány lemaradozó miatt? Mert otthon nem tanul, a házi feladatot fel sem írja...

Én is, én is jaimee! Mit tanul apa?

És akinek a csemetéje beöltözik farsangra nyomassa ide nekünk is a fényképeket!

balwin Judit! Nem lesz ott semmi baj! De talán megnyugtatáskép ugorj el orvoshoz! Biztos senki sem fog rád ferde szemmel nézni emiatt.

Na Dorkáékra és Szilbee-ékre vajon eső, vagy hó esik?

bbj Judit! Szétnéztetek nálunk otthon Debrecenben, vagy csak célirányosan mentetek a tűztérért? Ja, és szereztem neked új vevőt! Majd a húgoméknak is vásárolok mézt tőlletek! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Jaóreggeltet :)

Szami, igazad van, jobb lenne már biztosat tudni.
Trambulin ötlet nekem is megtetszett, amikor láttam az első képeket, de egy időre mégis lemondunk róla: Luci még nem tudna önállóan ugrálni rajta, osztán nem szívesen tölteném a fél napomat a trambulinnál, a gyerek kezét fogva (míg Ő lelkesen ugrabugrál) :lol:

Oskolakötelezeccség: hű, émmég a 16 éves korhatárnál vagyok leragadva :oop:

Katlin, wáow, Tenerife! :D A repjegy már nem hangzik ilyen jól...
Óigen, Kft...a törzstőke könnyítéssel sokan váltanak mostanában :wink: Gondolom felsőbb körökből ezt alaposan ki is használják :? Ezt sem a kisvállalkozók kedvéért változtatták meg.

Jaimee, az a vélemény nekem is jöhet :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga, hát mekkő lehelgetni azt a bilit! :lol:
Noh, akkor valszeg gyorsan túlleszel ezen a nyavalyán :)
Jövőhét péntekre kaptam időpontot a kórházi uh-ra, addig már csak kibírom...meg ha megjön a csp, beruházunk egy szívhangfigyelőre :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!
jaj de kedves Jázmin!gondolom nem kellett sokáig rábeszélni! :lol:

Olga!
na akkor jól van, ha semmi bajod! mármint az orvos szerint.

oké, oké, kuncsaftokat lehet szerezni! még bőven van méz!

Judit!
tényleg vesztek oylan kütyüt? dejó!

na akkor, hogy oszlassam a kételyeket, vagy még jobban összekuszáljam, én úgy tudom az iskolakötelezettség 16 év, de! mivel a legtöbb gyerek nem 6 évesen kezdi az iskolát, így egyes esetekben 18.

ja a farsangi jelmezünk még nincs itthon, de amint meglesz csinálunk egy próbát, és majd fotózkodok, addig is mindjárt, megvolt tegnpa Leti első gyöngyfűzése is.

jaja Olga, előbb csüccs rá te, hogy jó meleg legyen! :lol: de vicces kedvemben vagyok ma! pedg találkoztam ma egy köcsöggel, ami meghatározza a napomat.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép a meló

Kép a végeredmény

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Judit, de komolyan dolgozik Letti :lol: Klassz lett a végeredmény :wink:
Zs. Szilvi hozta a tanárnőnek a "csokrot" ami inkább egy virágköltemény volt! Tényleg nagyon kreatív és ügyes keze van!

Ladányiak ismeritek az osztálytársnőmet?

Jaimee, privi nekem is jöhet :wink: Az én véleményem sem bírna el nyomdafestéket :evil:

Olga, az jó, hogy megmaradsz :wink: Hátha eláll már ez az eső délutánig! Bili... Csongi mindig állva pisilt, tudjátok, mint a nagyok :lol: Aztán egy idő után már amikor a nagydolog is ment, akkor ült rá. És nagyon gyorsan a wc-re szokott át pisilés ügyben, apa csinált neki "dobogót" úgy elérte.

Szami, Jázmin...jaj, még mindig annyira gyönyörű! És tényleg nőcisebb :lol:
Hát én is mindig azt szoktam mondani, a bizonytalanságnál nincs rosszabb. Ha legalább tudja az ember, akkor bármilyen rossz is, de fel tud rá készülni, tudja hogy kezelje, de így... na majdcsak eljuttok már a Bethsedába!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Misi is mindig kérdezi, hyog hol dolgozik a párod! meg engem is érdekel! írd már meg! privibe is jöhet! meg hoyg hova megy, azt sem írtad még!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Még élünk mi is ,de nagyon ritkán tudok géphez jutni mostanába.Apa ma írta alá a felmondását,álláskeresés folyamatban,nem könnyű ebben a gazdasági helyzetben.Na nem vagyunk elkesereve mert amíg nem talál "rendes" állást,addig a nagybátyjáéknál tud dolgozni ideiglenesen.
Gabika bölcsizik.Hétvégén sikerült lejutnunk Bácsalmásra.A barátaink kilánya másfél éves és büszkén mondhatom ő Gabika első szerelme.He-he.Olyan édesek voltak egész hétvégén ölelgették puszilgatták egymást.

Visszaolvasni sajnos még nem volt időm,de igyekszem pótolni.

Kép
pné rami81

Na találtam olcsóbb repjegyet,de nem megyünk csak nézgelődök!

Trambulin nagyon klassz csak én is úgy lennék vele mint Balwin,nem tudom a kezét fogni egész nap

Judit!
Nem is írtam milyen klasz a kandalló és milyen írígy vagyok rá,azt már le sem tudom írni :lol: :oops:

Évi!
Igen látásból ismerem

Olga!
Hát igaza van Balázsnak nehogymá felfázzon :wink: 8)

balwin!
Tényleg Luci ráül a bilire???
Nálunk Robinak nagyon negatíve a bilitéma,pedig nyáron jó lenne ha leszokna a pelusról
Hát igen nem valószínű hogy a mi érdekeinkért változattak így fenrtől.de ha lehet kihasználjuk mi is

Kép

Kép
katlina

Na itt vagyok.

Bbj: tegnap este még kérdeztem, hogy mikor jössz felénk megen? :lol: Nagyon édes Leti, ahogy fűz, rettentően koncentrált :lol: És tök komoly szemei vannak (tekintete) már.

Anikó: Bencének is 2 perc volt a két első felső fogai között, mi jókat nevetgéltünk rajta, olyan mókás volt... ,de ahogy kinőtt a többi, összementek... :lol:

Szamóca: nagyjából jól van Bence, bár igazán nem is volt baja, csak némi taxi, csak félek, hogy az oviban nehogy durvábbat összeszedjen erre. Igazából meg kellene mutatni megint fül-orr-gégésznek, de sajnos nem a Nagy Imrének, mert valamiért attól sokkot kapott B., mikor nála voltunk. Bár lehet, hogy csak a kórházi látvány sokkolta. Szóval..., mert amikor nincs is szinte semmi baja, akkor is kehel egy kicsit, meg be van dugulva az orra. Doki nénink az orr dugulásra javasolja a tavaszt, szerinte szimplán nagyobbak most az orrmandulái, hogy sokszor begyulladtak ősz óta. Nem tom. Jázmin gyönyörű... És valóban a trambulin és a henger is nagyon jó hatással van a mozgásukra és emellett később az olvasás, írás, számolásra. Szupi.

Katlina: Broncho-V. ... Bence kapta nyáron kúra szerűen megelőzésre... hát nem tom.... annyira nem maradtunk ki semmiből eddig. Gratula Tenerifehez... az meg mán szívás, hogy nem tudtok élni vele...

Körkérdés (míg el nem felejtem): akinek közösségbe jár a gyerkőce... volt már influenzás valaki gyereke? Elkapják oviba, bölcsibe?

Balwin Judti: nem lesz ott semmi problem, csak lusta fiúcskátok van :lol: Aszongyák, hogy a fiúk lustábbak... Tietek extra nyugis lesz.

Évi: Gratula Csongi bizonyítványához... őszintén nem is vártam mást :lol:

Fanna: én is csak hallottam eddig a Sunriderről... nem tom. Én most Béres cseppet és (Lenkei) vitaminokat nyomatok B.-nek.

Öööö, Bencét meg még elvisszük amint lehet Bugyi Zsuzsához... mintha nagyobb lenne a nyirokcsomó a nyakán.... meg nézze meg a hasát is.

na elkűdöm, mielőtt kárbavész

Kép

Kép
szolkata

Olga: ... és a fellépős wc ülcsire sem ül Balázs? :lol: Nagyon vicces gyerek :wink: B. beöltözik majd farsangra, de még nem tudjuk, mibe. Meg ugye azt még nem is tudom, hogy egész nap abban játszanak-e vagy csak felvonulnak benne... nem mindegy ugye.

Jaimee: csinákolod még a hímzéseket... vagy ööö mit?!

Kép

Kép
szolkata

De jó volt, hogy jöttél Kata, mindjárt mosolyra fakadtam.

ja, ja megmaradok, csak azt mondta doki, nem nagyon akarna antibiotikumot adni, inkább nyomassam napi hármasával a neo-citránt. Mondta, hogy valami vírusos nyavaja, de nevet nem mondott. De egyébként mára tényleg jobban vagyok.

Balázs ugye február óta jár bölcsibe, de még nem volt inflúenzás. Reméljük nagy ívbe elkerüli.

balwin Judit! Tényleg vesztek szivhallgatósdit? De jó! Mi pénz? oops:

Rami! Férjed miért mondott fel? Mi a végzettsége? Mit szeretne csinálni? Már ha publikus.

Andiék jól elcsomagolták azt a gépet költözéskor!

Iskolakötelezettség 1999 óta 18. év, fogyatékkal élőknél 20.év. Csak mondom hátha esetleg valamelyik tanárnéni tud erről a problémáról felvilágosítást adni. Mármint ha a gyerek nem jár iskolába.

bbj Judit! Nagyon ügyi Leti! Kicsit besegítettél? Nagyon szimetrikusnak tünnik az eredmény. :wink:

Na megyek, mert már kétszer égett le a brassói... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Megvagyok, csak még tart a január, ami ugye nekünk...

Dorkát szombaton ügyeletre kellett vinni, Ő vasárnap délre jobban lett. Kata vasárnap estére lázasosott be. Most ott tart, hogy napközben hőemelkedése, este láza van. Bal füle gyulladt, torka vírusos. Zoli pedig mára influenzás lett, szerintem tuti, hogy az, mert elolvastam a tüneteit, és egyezik szinte mind.
Nekem csak a torkom fáj.

Majd jövök, ha kicsit összeszedjük magunkat.

Niki

Kép
Kép
csni

He-he...én nem fogom a kezét a trambulinon :oops: Csak itt vagyok fent vele, ő (vagy ők -ált. a két lány nagggyon együtt van minden huncutságban) meg ugrabugrálnak.

Anna katicabogár lesz a farsangon.

Kata, nálunk még egyik sem volt soha influenzás... (kopp-kopp) Elvileg elkaphatják. Anyósom pont ma mondta a páromnak, hogy jaj, vigyázzunk nagyon, ne menjünk olyan helyre, ahol el lehet kapni :shock: :roll: :lol: A férjem erre ezt mondta: aham, persze, majd bekiabálunk: van-e ott influenza vírus, aztán ha visszaszól, hogy igen, nem megyünk be! :lol: Egyébként szerintem közösségben kivédhetetlen. Az más kérdés, hogy kinek mennyire erős az immunrendszere, mennyire ellenálló. Mi megkérdeztük a gyerekorvosunkat és nem javasolta a védőoltást egyiknek sem.

Rami, a férjednek egy kalappal, az álláskereséshez! Mi a szakmája? Hátha tudunk neki segíteni, ha hallunk valamit (már, ha nem titok ide kiírni). Kép nincs a nagy szerelemről? :oops: :lol:

Judit, annyira gyönyörű kék szeme van Letinek! Mi lesz a szülinapi ajándék? És mennyire ügyes, hogy így fűz! nem kis teljesítmény ez ebben a korban!

Hamarosan szülőire megyek, remélem, hamar vége lesz, mert már most érzem, hogy elalszom... :roll:

Barátnőmnek 2 hét múlva lesz meg csak a genetika eredmény, Németországban sem gyorsabbak, mint itthon. Nagyon szorítunk neki, de félő, hogy ez most kevés.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Niki, Olga, jobbulást Nektek és a gyerekeknek, férjnek!

Niki, tényleg, most jutott eszembe, hogy Judit téged emlegetett tenerife hallatán, csak nem oda készültök? :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olga! persze, én raktam ki elé, hogy melyik, melyi után következzen. a lepkéket meg én fűztem bele, mert az nem értette még, a többszöri átdugást.

Kata!
nem írtam vissza, sajnos tegnap visszafele úton egy akkora kátyúsorba belementünk, hoyg mindkét jobb oldali kerekünk elszállt, egy gumi, és egy felni kuka, és mivel a pótkerék más mintázatú, venni kellett 4 új télit, egy felnit, így Misi ma ezt intézte, méztöltés, elmaradt. nem várt költség, de én erre azt szoktam mondani, ilyen csak azzal történik, aki vezet.

hogyha ugrálnak attól fejlődnek? na akkor én is veszek trambulint! Gréti amúgyis szerencsétlen az ilyenekben. mint az anyja volt anno.

Influs még nem volt Gréti, bár tavaly előtt, amikor Leti kicsi volt, kapott szurit. most nem, de sztem is elkaphatják.

Szami!
szülinapi ajándéknak logico kártyákra gondoltam, bővíteni a repertoárt. a 16 kártyából 4-5 mindig van, amit már ő is megbír oldani, és szereti. Gréti is. egy kalap alatt, és annyira nem húzós áron van, talán kétfajtát, meg egy torta, amit még passzolok, milyen lesz.

Csaba is vicces kedvében volt ma, látom!
:lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: a függőleges mozgás (ugra-bugra, páros lábon szökdelés, függőleges irányba mászás... mind egyensúlyi gyakorlatok is) nagyon fontos a későbbi tanulási folyamatukra nézve, és emellett a zene, a ritmus... mind mind a dislexia, disgráfia és diskalkulia, vagy ezekhez hasonló problémák fejlesztésére a legjobbak (hú de okos vagyok :oops: )

Kép

Kép
szolkata

Bbj: ma hallottam az Aktívban, hogy a Közútkezelő kifizeti a kátyúk okozta károkat.... kifizettetitek? (nem kis költség és bosszúság... :twisted: )

Kép

Kép
szolkata

Nagyon jól mondod, Kata, s én még annyival egészíteném ki, hogy a nagyobbáknál (mint pl. Anna, de akár már Gréti is) lehet fokozni: ugrál és közben énekel, ugrál és tapsol, ugrál, énekel és tapsol, ugrál, tapsol és számolja azt. Nekem azt mondta a konduktor, hogy ezek a feladatok nagyon igénybe veszik az idegrendszert és fárasztják is. Az én lányom a torna előtt jó, ha fél 12-kor lefeküdt, mert nem volt fáradt, most legkésőbb 10-kor alszik!

És az elején nem kell, hogy ugráljon rajta. Elég, ha rámászik. Aztán üldögél rajta. Majd feláll. Lépeget. És magától! kedvet fog kapni, hogy kipróbálja, milyen ugrálni. Nagyon jó még a tölcsér is, ill. a Bobath labda (legalább 80-85 cm átmérővel), ill. a lépőkövek. Vagy pl. babzsákkal a fején sétáltatni. Körbejárni vele a szőnyeget a szélénél. Hihetetlen, hogy teljesen egyszerű gyakorlatok mennyire fejlesztenek! Sokan azt hiszik, micsoda eszközök kellenek hozzá, pedig néha elég, ha valaki megmutatja. Én ezért is járok Jázminnal a Gekkóba, mert magamtól ennyi mindenre nem jönnék rá. Egy héten egy órában ellesem a dolgokat, a többiben meg eljátszuk itthon őket.

Kéz-szem koordinációra, csipesz fogás gyakorlására pl. babot kell vele válogattatni. Vagy gyöngyöket. Monotónia tűrést, kitartást lehet vele gyakorolni! Zoknipároztatás: tökéletes fejlesztő játék pl. teregetésnél. Szórólapok újrahasznosítása: csoportosításhoz kivágni az élelmiszereket (ha nagyobb, maga vágja) és lehet válogatni: gyümölcsök, zöldségek, pékáru vagy éppen színek alapján: sárgák, zöldek. Lehet képet készíteni belőle, de pl. sormintát is készíthetünk: a lényeg, hogy már az elején balról jobbra, fentről lefelé kell haladni.

Remélem, nem tartjátok okoskodásnak, inkább hasznosnak, amit írtam. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin: ez a kütyü a doppler lenne?

BBJ: Jó kis kátyú lehetett. :shock: :shock: :shock: Egész jól viseled a kárt. :lol:

Szami: Nem aludtál el a szülőin? Édes kis katicád lesz biztosan.

Niki: Jobbulást a familiának!

Olga: Brassói elkészült?

Rami: Bocsi, én is nevettem a sztoridon. És izé...te nem szoktál a vécébe kukkantani? Nem is tudom...én valahogy mindig megnézem mit termeltem. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Aztán lehúzás előtt még egyszer odakukkantok. Én vagyok a nemkomplett???Álláskereséshez drukk! Nem a legkönnyebb mostanában... :(

Kata: Most nem keresztszemezek, majd ha eljutnak a keretezőhöz a meglévő műveim. :wink: Hiányzik egyébként....Voltunk szemészeten, visszarendeltek vizsgálatra a 3 napos cseppentős történet után. Egyből rád gondoltam, ahogy mondta a dokinő. :roll: :roll: :roll: :roll: Jááááj!!

Apa, egyem is meg a szorgalmas kis fejét, honlapszerkesztést tanul.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.29 19:53-kor.
jaimee1

Szami!
jaj dehoyg!
én is azért kezdtem el Letivel gyöngyötfűzetni, mert már nem veszi a szájába, és a kéz-szem koordinációja meg had fejlődjön. babzsák helyett, mi könyvet szoktunk... na meggondolom ezt a trambulint. nem tudom hova tenni, a legnagyobb bajom. összecsukható az? a franciaágy alá beférne.

Kata!
ja egy hosszúhétvége ára. a mostani árakkal kettő. nagy bosszúság volt, de ez van. igen volt szó róla, még nem múlt el. majd mindjárt rákeresek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee!
én kocsikárokon nem szoktam háborogni. ez van, sajnos. a legszomorúbb, hyog iylen a 4. számú főút. majd lefotózom nektek, mert aki segített ratunk, apának egy jó ismerőse, nem kért pénzt, de szeretnénk majd neki vinni mézet, és akkor mondtam Misinek, feltétlen látni akarom világosban is. Leti elférne benne, tuti.

Olgáékon kívül, ha valaki jár arra, naygon vigyázzon iszonyat vannak oylan szakaszok, ahol az aszfalt majdnem félsávon le van törve, nem beszélve ezt zuhogó esőben, sötétben. Mit látsz? semmit.

ügyes apátok van!

Olga!
én úgy leégettem valamelyik nap a tejberizst, hogy már második napja ázik, hiába.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, a végén, amikor már az volt a téma, hogy Amcsika (Amadea) nem tud cigánykerekezni és ezért fájlalja a torkát, ill. Amcsika hány cm-t és fogást tud felmászni a kötélen :shock: - a padtárs anyukával nekiálltunk cihelődni (ő a kedvenc gyógytornászunk amúgy), szájról olvasva megkérdeztük a tanár nénit, van-e még valami fontos, Ő visszasuttogta szemforgatva, hogy semmi - így aztán még elalvás előtt eljöttünk. Meg előtte ráerősítettem egy tejeskávéval is. :wink: :lol: Úgyhogy mire a család hazaért 7 után 10 perccel a gitáróráról, már a vacsora is kész volt! :lol:

Judit, a trambulin lábai kicsavarhatóak és akkor kb 5-8 cm magas csak. Átmérőre sokféle van, de csak jó minőségűt (nem Corás, Tescos) és legalább 120 cm átmérőjűt szabad venni. És olyat, aminek a széle be van vonva. Némelyiknek a szélén csak háló van, abba könnyen beleakad a gyerkőc lába és nagy esés lesz. Én rendeltem mellé tornaszőnyeget is, csak az még nem jött meg.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

bbj Judit! Tejberizs: :lol: :lol: :lol: És igen! Elkészült a barssói! És csak 3x kapott oda! :lol: :lol: :lol: De szerencsére valami csoda folytán évekkel ezelőtt a korában kifogtam egy akciós edényt, valami öntött vas-féle, imádok benne főzni-sütni, mert csak egy picit kap le, ha lekap, nem kozmál oda száz százalékra. Szóval azon kívül, hogy gyönyörű színe lett nem lett semmi baja! :wink:
Kocsitok: :cry: Persze, senkinek sem jön jól egy ilyen kiadás. Nekem is szigorúan megszabta Peti, hogy délben, legkésőbb 1-kor el kell indulni haza Debrecenből. Ez már évekkel ezelőtt volt. És hát igen... száz milliárdokért kapsz egy nagy sz@rt, és senki nem vonja felelősségre őket, hogy már akkor télen szétfagy a vadiúj út... Bár én nem vezetek, inkább nem is háborgok.

Jaimee! Én is megnézem a produkcióm, mielőtt beledobom a wc papírt! :lol: :lol: :oops: :oops: 8) 8)

Szami, Kata! Jól írjátok! Tényleg nem is gondolná az ember, de olcsó, mindennapi dolgokkal is pöpecül lehet fejleszteni a gyerkőcöket! Bár igy összeszedve, egy kiadványba leírva sajnos még sehol sem láttam.

bbj Judit! Nem tudom nyilvános-e, de apa érdeklődik, hogy mibe kerül a kandallótok. Priviben esetleg? Nem mintha nekünk valahová beférne! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Szami!
ja iylen marha szülők válunk is akadnak,

legjobb eddig ez volt:
de a barackvirág színű lepedő megfelel? merthoyg ő olyat vett???? a marha!!!! nem mindegy????? :shock: :shock: :shock: :? :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja Jaimee! és én si deformált vagyok! már ha a témánál tartunk :lol: :lol: :lol: :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

nagyjából mindenki be tudja lőni, nem hiszem, hogy nagy titkot árulok el:
a tűzteret most 125E-t vettük (ez máshol most 200.E az euro miatt. itt utolsó darab volt, a cégnek megszűnt az ezirányú tevékenysége, kiárusították.)
a kandalló: az egyik kompletten 350-et mondott, a másik kompletten 390-et, hozzátéve 20 km-rel arrébb, már más az összeg. na szóval itt körül. most újra kérdezzük mindkettőt, hogyha megvan a tűztér, akkor mennyi

na apát lecsatlakoztatom a telóról, lehet hozzágyógyult. :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jóóó reggelt!

Ma az ovisunk a csoportjával a mentőállomást látogatják meg :lol: Nagy volt az öröm már korán reggel :lol: A két heti témájuk ugyanis a gyógyítás, betegségek. Még jó, hogy nem maradt le a mai programról.

Én is volt már, hogy úgy leégettem kaját, hogy iktatnom kellett a lábaskámat :lol:

Tegnap kint voltunk az OBI-ban.... ahol egyébként hiper-szuper műanyag játéktároló doboz (többféle, kintre is nagy gurulós)) akciók vannak, engem meg jól megfújt a szél, mer hogy sapkát nem veszek, mer fülfájós lettem a bal fülemre... szal fájdogál a fejem, fülem, torkom... de nem vészes, ma majd megpróbálok a senekemen maradni :lol:

No induljon a nap :lol: takarításssss (mongyuk ennél jobb program is lehetne... :roll: )

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?