Új privát üzeneted érkezett!

Orsi
Ezt a képet pont azért raktam fel, mert SZÖRNYŰŰŰŰŰŰ! Írtam is alatta! Ezt adták rám első körben, de nem hagytam magam, mikor megláttam a csíkosat :wink:
Alig várom, hogy tudjam, fiú-e vagy lány :wink: Iván ma azt mondta, hogy mocorog a tesó a pocin (erről nem neszéltem neki...) és hogy cunija van :lol: Legyen igaza :wink: :lol:

Dorka
Nyugi!!!! Ha a doki, aki rendszeresen találkozik Lettivel azt mondja, hogy egy skarlátos gyerek nem ilyen, akkor bizti igaza van :wink:
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy az a szörnyű kismamás kép jó :?: :!: :shock:

Memme
Ha kijöttem innen, akkor jöhetsz te :lol: :lol: :lol: Tényleg nagyon hangulatos és megnyugtató! Pénteken hány felé jösz? Nemtom mennyit kell majd várni, de nekem eléggé sietni kell majd haza.... Vagyis nem olyan szörnyen nagyon, de max.3-4 12-kor húznom kell, hogy Ivánt lefektessem....Mással egyenlőre nem hajlandó, meg asszem anyu nem is vállalná :? Olyan sokat eszembe jut, amit írtál ezzel (gyerek(ei)m+anyu) kapcsoltaban... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka, imádom, amikor olyanok riogatják az embert, akik nem ismernek sem téged, sem a gyermekedet... Bizti, hogy Letykó nem beteg, pláne nem skarlátos. Magas láza lenne minimum. Sztem. Nyugodj meg. Ez olyan, amikor a 30. hét környékén vittem Benét dokinénihez, meséltem neki Janka vesetágulatáról, mire "felvilágosult", "okos" és nyilván "hozzáértő" asszisztens beszólt, hogy szte ez genetikai probléma lesz. Mire dokinéni látványosan lehurrogta, hogy egyfajta anatómiai eltérés, semmi nem igazolja a genetikai problémát, hallgasson mááá'.

Hja, Janka csúcsnő lesz. Filózok neki a második keresztnéven, annak ellenére, hogy Benedek esetében is mereven elzárkóztam a dupla keresztnévtől, de most úgy érzem. A nevet nem árulom el, de megvan. Férj hallani sem akar róla, de én igen. Szerintetek? Amúgy nagyon illene a Jankához, két szótagos. A baj ugye az, hogy a vezetéknevünk eleve kötőjeles, összesen három szótag.

Orsi, nekem más volt... Jankával tkp a legváratlanabb pillanatokban jött a hányinger, szinte végig. Volt olyan, hogy jól voltam 2-3-5 hétig, aztán megint szédelegtem-émelyegtem napokig. Bencivel 12 hétig tartott, utána semmi. Nemtom, ide tartozik-e, de elsővel többet is híztam, bár volt időm ücsörögni a tévé előtt, az tény.

Reni, ez a tunika, brrrrrrrrrrr. Apa lesz a kocsiban...

Memme, ez az első szoba? Ebben tán az tetsz, hogy nem szemben van az ágy az ajtóval, amennyire emlékszem. De persze minden azon múlik, Judit hol lesz, amikor beesünk. :D
vbea

Judit, hajrááá! Ha Janku leutánozza a bátyót, és ugyanúgy 39+6-ra születik, akkor mi megyünk éjfélkor. Randi a parkolóban?! :roll:
vbea

Orsi
Szerencsére egyébként nem ez a rémes kép került az újságba, mert valszeg ők is belátták, hogy a másik jobb. Ha nem így lett volna, tuti nagyon kiakadok. Azt még elnéztem, hogy Iván nem akkor született, amit ők írtak, de azért az nagyon mélyen érintett, hogy Zsolti nevét is elírták :twisted: Eőző számban is Zsolt volt az apuka, így nem tűnt fel, hogy a vezetéknevet nem változtatták meg :twisted: :twisted: :twisted:

Eni
Hááát nem is tudom.....Értem, hogy 2. név, mert úgy érzed....Férjnek is igaza van, hogy hosszú, de tulképpen csak néha fog szidni, mikor a teljes nevét kell aláírni hivatalos helyen, meg évi egyszer minimum, az adóbevallásnál :lol: Szerintem nem olyan gáz! Azért az ember nem írogatja a nevét hivatalosan naponta!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Nekem is "négy" nevem van, hosszabb is, mint a Jankué lenne. Mindig végigírom... de majd ha hímezni kell az oviszsákra... :lol:
vbea

Még van ilyen, hogy hímezni az oviszsákra???? Ez korszerűtlen :lol: Én majd veszek lakkfilcet aztán hajrá :wink: :lol:
Nehogy mááá ezen múljon Janka neve :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni
én nevem 10 tagú, és hát fárasztó mindig kiírni (sokszor a helyhiány miatt)de megszoktam. Boginál még tervezem, hogy átiratom az enyémre is (kötőjelesre?), sajnos ezt születésekor nem lehetett. Hajrá hosszú nevek! :D

Reni,
hát nem csodálom, hogy nem jött be ez a ruci. Mondjuk az anyaga, színe nekem nagyon tetszik, de a mérete!!! :?: :twisted: Meg az a biztosítótű elől, anyám! :roll:

SnoopyOrsi,
ez közismert régi trükk, talán babona, de mintha Czeizel apó is javasolná ezt (majd jönnek az okosok, ők megmondják :D )
A hüvely savas kémhatása az x-es, a lúgos pedig az y-os katonáknak kedvez jobban. (pl valahol olvastam a jughurtba áztatott tampont az "akció" előtt feldugni, az is segíti az x-eseket)
A tejsavas tusfürdőt pedig még a dokim javasolta, mert az az intim részek bacikkal szembeni ellenállóképességét növeli, és amióta ezt használom (4-5 éve) tényleg nem volt semmi gond odalenn.(kipp kopp) Én amúgy sajna hajlamos voltam mindenfélét elkapni wc-ben, usziban. Gyógyszertárban kapható Sába intim szappan. A többi intim lemosó általában ph semleges, az sem rossz, de nem az igazi. 4 es ph-jú a jó, az a hüvely természetes ph-ja is. Na most jól kiokosodtam magam :oops: De azt tényleg nemtom milyen lúgos dolgot lehetne alkalmazni ezesetben :?:
Vendég

Szóval természetesen 10 szótagú (és nem tíz nevem van :lol: )
Egyszer egy külfödi ismerősnek felírtam az én nevem és címem mellé anyu nevét is, és így írt vissza, majd a levélben elnézést kért, hogy nem tudja melyik neve(i)met használom, de leírta mindet :lol:
Vendég

Bori
Az nem biztos tű, ha nem valami nyilván méreg drága dísztű :roll: :lol: :lol:
Miért nem lehetett Bogi neve kötőjeles? Vagy te nem kötőjeles "né" vagy? Jópofa lehetett a megszólítás azon a levélen :lol:
Ha ez igaz, akkor nekem most is fiam lesz :roll: alighogy kiderült Kispipi engem elleptek a bacik :( Ami azért lúgos ph-t feltételez....Na mind1 majd meglátjuk :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori, értettem. :wink: Nekem 8 szótagú a teljes nevem, két keresztnévvel, kötőjeles családnévvel... Amikor bejelentettük hivatalosan, hogy összeházasodunk (időpontot kértünk), és kötőjeles nevet diktáltam be az akv-nek, akkor nyilatkozni kellett a gyerekek nevéről is. Akkor rávágtam, hogy ők is kötőjelesek. Az én konzervatív elvek alapján nevelt férjem majdnem otthagyott az akv előtt. Én meg széttártam a karomat, és annyit reagáltam, hogy "én erről beszélek hónapok óta, te nem reagáltál, csak vállat vonogattál... ez van". :lol: Akkor az akv adott nekünk egy percet, és kiment... A gyermekeink így lettek kötőjelesek, és tartok tőle, hogy Janku így kap 2. nevet is. :oops: :oops: :oops:

Mennem kéne szülni. Nincs 10 perce, hogy a parfümösüveg kiesett a kezemből, ripityára tört, a fürdőszoba úgy bűzlik, mint egy kupi. :D Még jó, hogy nem kedvenc volt, és már amúgyis kérni akartam egy kedvencet. :roll:
vbea

Renáta: Tényleg szörnyű az a ruha amit rád adtak! Nekem feltünt, hogy más vezetéknév van a férjednk írva, mint neked és Ivánnak, de nem mertem rákérdezni. Bevallom azt hittem,hogy esetleg valami oknál fogva a te vezetéknevedre lett Iván anyakönyveztetve.

Eni, Judit: Hajrá!! Milyen poén lenne,ha tényleg egymás mellett szülnétek! Kérjetek egyből egy 4ágyast és Tencivel és Tigrinccsel egyszobában legyetek. :lol:

Savas-lúgos: bevallom én nem nagyon tudtam erről, bár ha tudok se biztos, hogy megcsinálom, pedig nagyon lányra vágyom...

Naptár: ez szerint nekem Petyának lánynak kéne lennie, és most is lányt jósol, viszont ha a férjem korával nézem, akkor mindkét esetben fiút.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Reni,
oké, oké, de akkor is úgy néz ki :lol:
én csak kötőjeles lehettem (ez is miért van így??? Mindenkinél így van??), de mivel én az én nevemet hagytam elől, Boginál pedig a férjeméét akartam előre (a kötőjeles párból), ilyet nem lehetett, mert akkor a gyerek neve nem egyezik meg egyik szülőéjével sem. Remélem ez így érthető... :oops: :lol: Persze miután megszületett, lehet neki nevet változtatni, amilyenre csak akarjuk (ügyintézési díjak, 10e illeték és az új igazolványok díjának ellenében :evil: ).
Hát a bacikból meg nem biztos, hogy lehet következtetni, hiszen amint létrejön a terhesség, egyből gyengül az immunrendszer, direkt, tudod, hogy az embriót (babát, na! :D ) ne lökje ki. Ez a központi utasítás :lol:
Ja, de nekem kimaradt, mit szeretnél inkább? Ilyenkor még nyugodtan mondhatod :lol:
Vendég

Név: Engem az apám a szülőszobán hívott fel :roll: ,hogy ha lehet akkor adjuk az én vezetéknevemet is a gyerekenek, de mivel férj nem egyezett bele (nem is volt időnk megvitatni),így nem kapta, pedig a mi nevünk kihalt, mert nincs fiú a családban, aki továbbvinné, de most olvasom,hogy így nem is lehetett volna.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi,
na a fentebb kifejtett monológom miatt nem lehetett volna Iván se más, ha mindkét szülőjének uyganaz a családneve.
Jelentem befejeztem a témát, szorri :oops: :lol:
Amúgy hogy vagytok?
Drukkolok akkor a kisnunishoz.
Vendég

Bori: igen miútán elküldtem a hsz-met, akkor olvastam. Valószínú nekem sehogy sem ment volna, mert az én nevem nem kötőjeles.
Köszi a drukkot! Majd kb. 1 hónap múlva meglátjuk...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!
Ma bent voltam Tencinél a kórházban, és találkoztam Tigrincs-el! A kislány nagyon-nagyon édes, és képzeljétek Tenci azt mesélte, hogy 45 perc alatt meglett a lányzó!

Egyébként puszilnak Mindenkit és üzenik JÓL VANNAK!

Puszi: TenciTesó :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Eni,ok talizzunk a parkolóba,majd a fiúk felcihülnek minket az 5.re.
Bár, Klári a "másod" szülésznőm említette, hogy aki túlhordja az első babát az nagy valószinűséggel a másodikkal is igy jár. :cry: és hát én 6 nappal hordtam túl Lilikémet. Furcsa, mert eddig mindenki azt mondta, hogy a második elöbb jön.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Brigi,
az én családomban is ez a helyzet sajnos, így én még gondolkodom ezen, pláne mert férjem egyből belement. Csak az a "drága" akv tolta el a dolgot. :?

Én kicsit kárörvendek most, szégyen nem szégyen...Ismerősnél már van egy fiú és mikor megszületett, állandóan azzal jött nekem, hogy mennyire imádja a feleségét, hogy fiút szült neki, meg hogy a fiúk a legjobbak, stb.. Ettől én eléggé kényelmetlenül éreztem magam, pláne, mikor Bogit jöttek látogatni, nem tett jót a szülés utáni világvége hangulatomnak... :evil: Aztán csak csak megölelgették mindig Bogit, egymás karjából vették ki. Most jön a második baba. Legutóbb azt mondta a srác a feleségének, mikor itt voltak, hogy ő most kislányt szeretne (ja, mert náluk biztos rendelésre megy.. ). Én meg drukkoltam, hogy fiuk legyen, és most derült ki, hogy az lesz :oops:
Egyébként nemegy ember mondott kedveseket a tehesség alatt, volt aki egyenesen vígasztalt, hogy "nem baj.." :shock:
Na de ezt már kitárgyaltuk egyszer :lol:
és a legjobb, hogy mostmár csak rötyögök rajta.. és nagyon odafigyelek, hogy mit mondok az elsőgyermekes kismamáknak - minden téren! A többedik babánál már mindenki elég dörzyölt ahhoz, hogy megválogassa, mit fogad meg és mit nem.
Vendég

Azta, Tigrincs, ez aztán a villámszülés.
Elkérném a receptet... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom, nagy a pörgés megint!
Nem csoda. :D :D :D

Tenci, Tigrincs
Gratula mégegyszer nektek!

Tigrincs gyorsaságán nem csodálkozom :lol: :lol: :lol:

Eni, Judit
Mostmár tényleg ti jöttök! Izgi nagyon.

Judit
Én az első kettőt túlhordtam, Patit 5 nappal, Marcit 9-cel.
De ez nem mérvadó. Matyi 3 nappal előbb jött. :lol: :lol: :lol:

Na mennem kell, fürdetés van, apa meg nincs itthon. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Judit, nem hiszem, hogy lehetne ilyen párhuzamokat vonni, bár tény, hogy barinőm egyik gyereke sem indult el magától, pedig elöregedett méhlepény, minden megvolt... Ugyanakkor nincs két egyforma szülés sem, hiába van egyforma anyu... :lol: Bízzunk Szonjában és Jankában...

Tencitesó, olyan ügyi tesókád van! Nagyon klassz csaj. Benedek gyönyörű. Jázminhoz nem volt szerencsém, de Tigrincs, az egy beszarás. :D
vbea

Na, Bogi megunta, hogy netezem, előtúrta a távirányítót a paplan alól és bekapcsolta a tévét :lol: :lol: Úgy megijedtem, hogy mi van! :lol: Most válogat a csatornák közt :lol:
Jóéjt!
Vendég

Bori, anno meséltem itt is, hogy már tudtuk, hogy kislányunk lesz, de akkor még nem is sejtettük, hogy van valami probléma is. Szóval akkor vártunk egy egészséges kislányt. Anyós pedig megkérdezte, hogy "de ugye nem bánod, Enikém, hogy kislány?" Azt hittem, hogy ott helyben rúgok bele egy akkorát, hogy elszáll a főútig (ez náluk többszáz méter). Nos, két héttel később derült ki tán, hogy gond van a veséjével. Sokat azelőtt sem, azóta sem beszélek vele. Annyira érzéketlen, rosszul időzítő, rugalmatlan. Mindegy. De egyszerűen képtelen vagyok akceptálni, ha vkinek kevesebbet ér egy lány, vagy fiú, szóval értitek. Nagyszerű mind a kettő. Egészséges legyen, na, ez a lényeg. :wink:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:02-kor.
Vendég

Eni, Bori, érdekes amit írsz, én még nem találkoztam olyan emberrek akinek kevesebbet ér egy lány mint egy fiú...talán mert nincs lányom.??
anyósom mesélte, hogy amikor megismerte a férjét (mármint a nagyapát) mondta neki az Ember h ő csak fiút tud, készüljön fel. hát így is lett mert két fiúk van...de talán ha van idő még gyerekre lesz lány is, ez már nem derül ki. (anyósom viszonylag későn szült, az akkori viszonyokhoz képest, 36 volt mikor a 2.at -az én Uramat szülte)

Kolos ma 3órát aludt délután, és most már álmos mennem kell altatni.
snooopy

Most már csak arra lennék kíváncsi, Tigrincs kivasalt-e tegnap. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Tigrincs,
gratulálok, nagyon gyorsak, ügyesek voltatok, minden szépet és jót a kislánynak és persze Neked is!
Én mondtam, hogy vasalj ki, most otthon vár egy halom ruha!Remélem fogkefét és törölközőt legalább volt időd bedobni a bőröndbe(már ha volt vasalva legalább az...)

Bori,
szappan felhelyezés?-habzó punci... :oops: :shock: :D

Mindegy, milyen hosszú nevet adtok a gyereknek,a jelet kell ráhímezni a ruhászsákra...legalábbis itt vidéken. :wink:

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs,
Isten hozta Jázmin babát idekinn!!! sok boldogságot, békét, egészséget,[ tejcsit!!!

Enikém, menjetek csak kézenfogva Judittal, aztán indul a traccs a szobában!! :lol: :wink:
drukkkkkkkkkkkkkkkkirályság!!!!!!!

Reni,
húúúúúúúúúúúúúúúúú, téníleg nem a Te színed és hordósít 8) de a csíkos kép jó lett!! a veteránautós fotó meg kúúúúúúúúúúúúúúl!!

Memme,
mi is oda vágyunk, abba a szobába újra... :lol: csak még 2 évszak.... :wink:

Dorka,
tuti nem skarlát..... istenem, mennyi hozzáértő rohangál... :shock:
gyógypuszkák!!!!

mi hétfőn megyünk be reggel vérvétel+UH, de nem kell minket megvárni.. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta,
egyre jár az agyunk... :D

Kép
Kép
paklincs

Nekem van egy barátnőm, akinek a férje nem akarta elhinni, hogy nálunk ember mindenképpen lányt akart elsőre. Most meg úgy volt náluk, hogy a második lány lesz, erre aszonta, nem bánja, hazahozzák és aludhat a kutyával. Én meg mondtam neki, el nem cserélném Pankámat hat fiúért sem. Aztán úgy hozta a sors, hogy most van egy fiam is. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Ja, másodszorra is fiuk lett...

Reni!
Harrer oviban nem kell a nevet belehímezni. :)
Ruci issszonyat lett volna. Nem is értem, hogy gondolták.

Kép
Kép
kriszta36

Paklincs!
Én még azt is el tudom képzelni, hogy igen. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Férj altatja Benedeket, aki sok hajlandóságot minderre nem mutat jelenleg. Én meg bevonulok a kádba a könyvemmel, gyermek nem hagyja, hogy napközben olvassak. Kiveszi a kezemből. :lol:

Orsi, én is ledöbbentem, hogy mennyire énnemistudom, milyen felfogás ez. Mi hárman vagyunk tesók, ketten lányok, soha egy percig nem éreztem, hogy kevesebb lennék, sőőőőőőőőőőt!!! Szóval nekem is irtózat idegen volt anyós hozzáállása.

Judit, akkor lehet, hogy én a legközelebbi szobába megyek. Lehet, nem lesz idő hátravánszorogni... De tényleg tök mindegy, csak menjünk mááááááááááá!!! :lol:
vbea

Dorka,
gyógypuszik tőlünk is, remélem semmi komoly. Nekünk a mellkasik terjedtek a tejpöttyök. De hogy a talpán, ez furi. Sok puszit oda és elmúlik :D
Vendég

Na, nem tudok már helyesen írni, így lassan lelépek.
Csak azért néztem vissza, mert furrdallt a lelkiismeret, hogy felhoztam ezt a témát.

Eni,
emlékszem, mikor ezt mesélted.
Holnap reggel megint jövök és addig is jó olvasgatást a kádban. De ugye akkor minden össze van pakolva? :D
Tigrincs is mintha azt írta volna kb utoljára, hogy "most még nem jöhet mert még hiányzik aaaaa........" és utána már csak hallottuk a jó hírt :lol: :lol: :lol:

Szerintem is kivasalt amúgy suttyomban :lol: :lol:

Mse,
Habzó?
húúú ez most nagyon bizzarul hangzik (ezt meg hogy a f.nébe írják :?: ) Ti hogy csináltátok Kisjankót? :D

Na többet nem érdeklődöm gyerekcsinálás ügyben, mert Veronikusz már meggyanusított, hogy titokban gyúrunk ketteskére . :D De még nem. :(
Vendég

Ja mégegy,
Eni, fogtam ám, de csak most esik le, hogy Benci Elmo-t néz. Ezek szerint azt lehet kapni dvd-n? Vagy külföldről kaptátok?
Vendég

KÖszi a nyugtatást .....szóval akkor szerintetek sem vagyok hülye, hogy nem viszem vérvételre a gyereket...???Várok még.....figyelgetem.Mindenestre még 1x köszi....

Eni!!!!!!!!!
Mi lett a pancsi vége???Jankának tetszett???Ami a túlhordást illeti...nekem is tovább maradt mindkettő (a Letti jóval tovább mint a Berke) de ezt te tudod, mert végigizgultad... :lol: :lol: Sőt te izgultál a legjobban :lol: :lol: :wink: :wink: Olvasni egyébként Berke mellett sem lehet,néha még beszélgetni sem hagy minket, mert kikészül........... :oops: :evil: Egyébként egyetértek Henivel én is lennék a helyedben.Egy csoda vár Rád..szülnék még....ugye Veronikusz???? :lol: :lol: :lol:

Borsika!
Elmo dvd-t legutóbb a Praktikerben (igen a Praktikerben )vettem a Berkusznak 1000Ft-ért :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Bori!
még 1x bocsi :lol: :lol: :lol: csak mostanában mindenki itt lapít, majd bővül egy vonalzóval :lol: :lol: :lol:
de a fiúgyártási technológia engem is érdekelne! :wink: :wink: :lol:

lány-fiú:

remélem engem se értett senki félre, hogy ennyire fiút akarok!!!!! :oops: :oops: :oops: ha 3 fiam lenne akkor meg megvesznék egy lányért!!! :D :D :D különben is nagyon szerencsésnek érzem magam, mert titkon remélem, hogy mint lányos anyuka majd az unokákat többet láthatom, mint a leendő sógorasszony. :lol: :lol: :lol: :lol: (kicsit se szaladtam előre, mi?! :lol: :lol: :lol: ) Milyen jó is lesz majd unokázni! :P én csak babázok és a lányaim kelnek fel éjjel 8)

na jó megyek, csak nem hagyott nyugodni a két Pocis és be kellett néznem! :lol:

jó éjszakát! szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka,
hú köszi! :D
Vendég

Dorka!
szegénykém! milyen brutál orvosok vannak!!! szerintem se skarlát, de Lilluska megmondta itt a tutit! Ő már csak tudja! :oops: :D
Jobbulást! bár ha ez csak tejpötyi akkor meg nincs is semmi baj :D

pusz

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
na ez az unokázás dolog már nekem is eszembe jutott :lol: :lol:
Vendég

Judit: ja, újra Spirit :lol:
Küld csak azt az sms-t, mert szerintem visszük laptopot úgyhogy fel tudok kattanni a hírekkel!!!!!!

Jaj, olyan izgiiiiiiiiiii - tényleg poén lenne ha VG rohangálna köztetek :)

Heni

Kép

Kép
cancan

semmi magzatvízszivárgás?
Akkor megyek hajat mosni...

Kép
Kép
paklincs

Itt az éjjeli műszak :lol: 9-től 1/2 12-ig nyomtam Ivánnal, aztán most itt kukorékolok :?
Na mi van csajok? Nem jönnek a babók? :D

Valóban..45perc, ez nagyon Tigrincs stílus, de nekem is az volt az első gondoltaom, hogy kivasalt-e? :lol:

Brigi
Hát igen, engem is ezért zavart annyira, hogy elírták Zsolti nevét :? :roll: Sokan gondolták, hogy valamiért az én nevemet kapta, pedig nem...Hát ennyi előnye van annak, ha valaki "né"...

Zsu
Imádtam azt az autót! Papám szeme fénye volt :D Minden 7végén simogatta, mosta, dédelgette, szóval folyton tip-top volt a verda :lol: Nagyon szomorú voltam, mikor eladták :cry: Ez '90-ben volt...Szóval nagyon sokáig ez volt a családiautó....
Nekem sem hiányzik az illatos ruha....Ha csak mosódióval mosok, akkor azért teszek bele 3-4 csepp illóolajat, mert különben nagyon ázottkutyaszagúak a ruhák vizesen....De már kifejezetten zavarnak ezek az erős vegyszerillatok...De már pocak előtt is...

Kilökdösnek a gép elől, majd jövök holnap..... 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!

hogy aludtak a Pocisok??? és HOL aludtak? még otthon? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Hjudit!
Túlhordtad?! Nem csak túllépted a terminust?

Eni
, igen, a "Virradat" szobában nem szemben van az ággyal az ajtó. Viszont kicsi, járkálni csak a folyosón lehet. Bár én a "Napsugár"-ból is állandóan kicsángáltam. De szerettük a Virradat-ot, pont a kicsisége miatt. Meg a meleg színek. Meg a Van Gogh másolat a falon.
vagy már ott vagytok?

Dorka, Letti baba?

És Gabi Encije? Nem írtál semmit, hogy jobbult-e.

És nálatok Andi? Fejed? Anyukád?

Nálam azt hiszem vigyázni kell vérnyomással, nem jó a fejem. Még nem tudom, a kávé biztos sok volt ma reggel, érzem.
Szagok: ne is mondd Reni. Én egyébként is hiperérzékeny vagyok, sajnos tényleg sokkal jobb a szaglásom, mint az átlag és ez állandóan kínos helyzeteket hoz. De most brutál. Azelőtt megéreztem, ha ember megevett valami húst, pláne disznóhúst. Azt ritkán, de előfordult, kibírtam. Most gyakorlatilag tiltólistára került, mint ahogy a tojás és a fokhagymásan sült krumpli is. After shave-jét (anno én választottam) le kellett cserélni. A nyílt utcán zavarnak a parfümök és a leheletek, az izzadságszag. Egy csomó kaja, boltokban a szagok, nagyon rossz.
De Melindáék illatait imádom. Ma vele aludtam, olyan jó volt.

Hát akkor várjuk az esetleges híreket, szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
Ti vegák? Mintha ítál volna ilyesmit....1x....
Én már egész jól vagyok a szagokkal....Ivánnak van olyan orra, mint neked :D Már mindent jó előre mond...
Holnap akkor az 5.-en :wink: :lol:

Eni
Ha még egyáltalán otthon vagy....egyszer írtad, hogy látszat vega vagy...akkor nem kérdeztem meg, hogy ez alatt miz is értesz, pedig érdekel :wink:

Veronikusz
Ááááá, sztem tök normális ez az unokázás dolog! Szerinted miért vágyom annyira kislányra? :wink:

Bori
Tök érthetően írtad le ezt a névmizériát, nyugi :wink:
Szóval most 4 féle névből lehet választani:
-megtartod a lánykorit
-"né" leszel
-felveszed a férjed navét
-vagy fel is vezsed, meg is tartod és akkor, igen, csak kötőjeles lehetsz
Fiam már van, most jó lenne a csajszi :wink:

Kriszta
Ez azért nagyon meredek! Mmint a "kutyával alszik, ha lány" dolog.
Oviban a jelvasalás a divat? Mostmár nagyon figyelek...közeledik nekünk is...Vaahogy tavasszal lesz nyíltnap, ugye? Április táján emlékszem....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok,

Memme, én is nagyon érzékeny vagyok a szagokra, főleg parfüm, attól mindig megfájdul a fejem. de az erős kajaszagot sem bírom. hát igen, ez terhességgel még fokozódik.

Andi, mamád hogy van? enyhült a hányingere?

Eni, Judit...létszámellenörzés! :lol:

Kolos már megint korán kelt, fél 7 - ami nekem elég korán van. :cry: pedig este 9kor aludt el, ami nála későnek számít.

tényleg, veronikusz, és Bori: én még nem gondoltam az unokákra, de igazatok van. fiús anyuka lévén, biztos kevesebbet látom majd az unokákat mint a másik nagyi.
pároméknál is ez a helyzet, 2 fiú gyerek, a nagyszülők gyöngyösön, mi + sogoromék meg pesten. szegények alig látják a kölyköket. a másik unokát is kb kétszer látták 3 hónap alatt.
snooopy

Áááááááá, se Virradat, se Napsugár! Judit??? :D

Tény, hogy egyre közelebbinek érzem a dolgot, bmikor történhet VÉGRE VALAMI, de próbálok nem erre koncentrálni. Már tényleg mindegy, hogy hajnal vagy éjjel vagy délelőtt, bár még mindig szavaznék az estére. Holnap mindenesetre reggel ott leszünk. Akárhogy is. :wink:

Memme, nekem Monet a nagy kedvencem. Impresszionista, pillanatokat ragadott meg, ahogy én is ezeknek szeretek élni.

Renáta, fogalmazzunk úgy, hogy voltam vegetáriánus, húst nem ettem. Aztán rosszul voltam, vitaminhiányos, beláttam, hogy másképp nem megy. Ma már tolom le a McChickent is, meg a csirkét általában. De húshoz nem nyúlok (frankó szakács is vagyok, mondam már?). És inkább sajtos zsömle, mint téliszalámis. Röviden ez a látszatvegaság.
vbea

Eni
Mivel elég későn lett pozitív a teszted Jankával, így valszeg későn fogant...több idő kell neki :wink: De ne csüggedj! Egy hét múlva már a kezedben lesz :lol: Tudom, ez ilyenkor már inkább rossz, mint jókívánság :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?