Dorka, imádom, amikor olyanok riogatják az embert, akik nem ismernek sem téged, sem a gyermekedet... Bizti, hogy Letykó nem beteg, pláne nem skarlátos. Magas láza lenne minimum. Sztem. Nyugodj meg. Ez olyan, amikor a 30. hét környékén vittem Benét dokinénihez, meséltem neki Janka vesetágulatáról, mire "felvilágosult", "okos" és nyilván "hozzáértő" asszisztens beszólt, hogy szte ez genetikai probléma lesz. Mire dokinéni látványosan lehurrogta, hogy egyfajta anatómiai eltérés, semmi nem igazolja a genetikai problémát, hallgasson mááá'.
Hja, Janka csúcsnő lesz. Filózok neki a második keresztnéven, annak ellenére, hogy Benedek esetében is mereven elzárkóztam a dupla keresztnévtől, de most úgy érzem. A nevet nem árulom el, de megvan. Férj hallani sem akar róla, de én igen. Szerintetek? Amúgy nagyon illene a Jankához, két szótagos. A baj ugye az, hogy a vezetéknevünk eleve kötőjeles, összesen három szótag.
Orsi, nekem más volt... Jankával tkp a legváratlanabb pillanatokban jött a hányinger, szinte végig. Volt olyan, hogy jól voltam 2-3-5 hétig, aztán megint szédelegtem-émelyegtem napokig. Bencivel 12 hétig tartott, utána semmi. Nemtom, ide tartozik-e, de elsővel többet is híztam, bár volt időm ücsörögni a tévé előtt, az tény.
Reni, ez a tunika, brrrrrrrrrrr. Apa lesz a kocsiban...
Memme, ez az első szoba? Ebben tán az tetsz, hogy nem szemben van az ágy az ajtóval, amennyire emlékszem. De persze minden azon múlik, Judit hol lesz, amikor beesünk.