Sziasztok!
Orsi! Szüleidnek nagyon örülök! Tényleg jó fejek!
Nagyid meg egyszerűen csúcs!
Nekem a sok évvel ezelőtti válásomnál volt jófej az akkor 78 éves nagymamám (ő már sajna nem él), hogy ha 10 évvel fiatalabb lenne, ő is elválna nagyapámtól!
Annyira bírom, sokszor a nagyszülők jobban értenek minket, mint a szülők.
Maratoni értekezlet volt? Mit lehet annyit értekezni?
Lini! Nem is Rád értettem az önsanyargatást, hanem általánosságban beszéltem. Ha valami megengedett, akkor hajlamosak vagyunk sokan túlzásokba esni. Pl. A terhesség alatti alkoholfogyasztásról is így gondolkodom. Szoktak vitázni, hogy egyes országokban jobban elfogadott, ha a kismami megiszik egy-egy pohárka vörösbort, nálunk meg abszolút tiltás alá esik (persze itt is orvosa válogatja). De az a baj, hogy a "kis pohárka" meg a "néha" annyira megfoghatatlan fogalom sokaknak, hogy esetleg többet isznak, mint azt kéne. Na jó, nem akartam ebbe belemenni ennyire, csak ez jutott még eszembe.
Nem az érdiek vizsgálják Gézut, csak házidoki van ott. Egyébként a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben vagyunk profi kezekben!
Szerintem ez teljesen jó, amit írsz. Szénhidrátból csak amennyit muszáj, és sok zöldség meg fehérje. Én a diétákkal is ezt követtem mindig, mert az abszolút megvonás nem ment.
Gabi! Köszi, alakulunk, bár még szívom szegénykém nóziját rendesen.
Nagyon jó az iwiwes ötlet!
Én benne lennék a 3 gyerkőcben, de korom miatt, meg császár miatt nem biztos, hogy bevállalnám a harmadikat.
Sylph! Gácsi!
Szegény Lili! Meg hát neked sem egyszerű ezt a tejmentes diétát betartani. Nekem egyszer kellett ilyen diétát tartani. Hát valami szörnyű volt. A végére inkább nem ettem semmit. Mondjuk nekem a végén már a húsok is tiltottak voltak, és csak zöldségen-gyümin éltem.
Dokiváltás azért történt, mert doki kétszer megkérdezte, mikor levittem Gézut és elmondtam mi baja, hogy "És akkor én most mit tehetek?" Az elsőnél köpni-nyelni nem tudtam, minden kérdésemet elfelejtettem. A második alkalommal mondtam, hogy esetleg ha meg tetszene hallgatni a tüdejét... Harmadik alkalommal lehet, hogy azt mondom neki, hogy iratkozzon be az orvosira. Ezt elkerülendő váltottunk.
Kihez tartoztok?
Dolli