Kedves Kismamik!
Hát én is elég ritkán jövök írni, de látom, pörögnek az események - esküvő, utazás, vásárlás, felújítás...
Anuk, nagyon szimpi, igazán kismamás fényképed van, csak úgy ragyog! A zene, amit ajánlottál, nagyon tetszik, bár nem mondhatnám, hogy babócám táncra perdül tőle...
még mindig nem érzem egyértelműen, hogy ő jelez, bár naponta 2x valaki tényleg kidülleszti egy picit a hasam a köldököm környékén...ez lenne Ő?
Ma a körzeti dokinál kötöttem ki, kértem, hallgassa meg a baba szívverését, miután az enyémet meghallgatta...hát szimplán nemet mondott...most tényleg nem hallana semmit vagy nem akarta???
Noémi, részvétem a problémáid miatt...én is az aranyértől rettegek, szerintem csak idő kérdése...Ne válaszolj, ha nagyon intim, de volt egyéb jele is az extrém szoruláson kívül? Csak hogy készüljek...
Látom, másokat is ledöntött már az influenza, sajnos én is szombat reggel óta döglődöm, de szó szerint...hapci percenként, ettől a hasam már fáj, pedig igyekszem leszorítani...mindig rettegek, megreped a burok...ma reggel ellátogattam a körzetihez, de hát nem sok érdemi segítséget nyújtott: paracetamolt meg egy gyógynövényes szirupot írt fel, de a betegtájékoztatójában az áll, terhesség esetén ellenjavallt. Ti bevennétek? Még az illóolajakra, gyógyteákra is ráírják, kismamáknak nem lehet
Lenne egy kérdésem: meddig szedtek Elevitet/ill. társait? Az én dokim semmit se mondott, se azt, hogy szedjem, se azt, hogy ne...Most akkor ettől lesz az óriásbébi vagy sem?
Magnézium: Jaj, de jó, hogy írtátok, nekem egész múlt hét óta fájt a hasam, aztán meg minden csontom, izmom...szóval beszereztem egy Mg+Ca készítményt, (mivel itt nincs MagneB6) amiben 200mg Mg és 350 mg Ca van, ez napi 3 tablettát jelent. Kúraszerűen kell szedni, akkor is, ha nem fáj semmi? Elég/Nem túl sok ez a mennyiség? Noémi, Te írtad a napi 1500 mg-ot, ez tiszta Mg mennyiség? Mert akkor az én tablettámból egy levél kell naponta
Szóval ezer kérdés, esküszöm több információt kapok tőletek, mint itt a dokiktól - jó jó a természetesség, de itt nem gondolnak a parázós magyar kismamákra...még jó, hogy van ez a babanet, meg hogy ilyen jókat írtok