Új privát üzeneted érkezett!

Dodó!! Olyan aranyos vagy Te is, hogy hiányoltál! Hát én is félek az első külön alvástól, hamarosan eljön nekünk is. Szorítok!!

sz.andi
 
 


julcsi!
Tiszteletbeli tag vagy a fórumunkon! :wink: Amugy meg tényleg ugy van, hogy a doki azért csak tudja a dolgát, és ha ő jobbnak látja nem kockáztatni.....!

d.dodó
 
 


Sziasztok Anyukák!

Egy újabb zugolvasó fedi fel kilétét. Már jó ideje olvaslak benneteket, de mivel géphez csak este jutok, így írni nem igazán van alkalmam, viszont így ismeretlenül is köszönöm nektek a sok-sok hasznos infót. Csak ámulok-bámulok, hogy mennyire fantasztikus csapat jött itt össze, az a sok baba-mama tali, egymás segítése a bajban, jóban-rosszban. Szóval gratulálok, elsősorban a babákhoz, mindegyikhez egytől-egyig, mert olyan szépek, de tényleg, és külön kicsi Eliot fejlődéséhez, is, és a kismamá(k)nak, az új jövevény érkezéséhez!

Az én kislányom, Kíra június 26-án született, mosolygós, de kicsit nehezebben etethető baba. Ennek ellenére próbáltam kitartani a szoptatás mellett, de már kezd kevesebb lenni a tejem, és nem tudom igazából milyen tápszerrel pótoljam. Anno a doktonőnk BEBA HA start aktívot írt fel, most pedig HUMANA HA2-t, amire az van írva, hogy elválasztási tápszer(???). Egyelőre még nem akarom elválasztani, bár nem tudom meddig tart ki a tejem.
Kíra súlya is nagyon ingadozó, néha megindul aztán egyik napról a másikra csökken 10-12 dekával is. Talán nem kellene annyit mérnem, tudom, de miután lassan gyarapodik, egy kicsit mérlegfüggő lettem, és ezzel a hozzátáplálással annyira nem tudom, hogy mennyit eszik, azaz tudom, hogy keveset.

Bocsánat ha hosszú voltam, és előre is nagyon köszönöm a válaszotokat!

Ildi

Kép
tamaraildi
 
 

 
 

Timi!
Nagyon jók a képek! Főleg az utolsó!

sz.andi!
Köszi, hogy szorítasz! Mondjuk ha az ágy nem ment volna tönkre, akkor is lassan el kellett volna kezdeni próbálkozni. Ha már a lehetőség adott, és van külön szoba.

d.dodó
 
 


Kedves "Zugolvasó"!
Szeretettel köszöntünk itt....nyugodtan irjál máskor is! Kíra első baba? Kérünk képet is!
Hát igen, a sok méregetés lehet hogy csak "felidegel"......Mindig van olyan, hogy kevesebbet eszik a baba, van hogy többet. Ha evések után nem "reklamál", akkor nem éhes, szóval van elég tejed! De pl igyál alkoholmentes sört....jó tejserkentő!

d.dodó
 
 


Dodó!
Így legalább tuti, hogy szét kell választani és nem húzzátok tovább! Júj, de én nagyon félek tőle...

Ildi! Mi már "találkoztunk" valahol, tuti!! Ismerős a neved. Üdv. közöttünk, tegyél képet a kicsi lányról!! Ez szinte kötelező nálunk :lol:
Az én véleményem, hogy most már felejtsétek el a mérleget, mert csak bosszúságot és felesleges idegeskedést okoz!
Az elválasztáshoz meg...én régóta nem szoptatok, majd jön biztos valaki, aki segít Nektek!

Megyünk, pancsi jön, majd vacsi, alvás és után érkezem.. :lol:

sz.andi
 
 


Köszi a befogadást! :)
Ő, én már minden tejserkentőt próbáltam! De azért most megyek is, és iszom egy alkoholmentes schlossgoldot. :)

Andi, igen, mi már váltottunk privit.

jaj, én olyan béna vagyok ám, tennék fel fotót, de nem tudom, hogy kell kicsinyíteni. :(

Kép
tamaraildi
 
 


sz.andi!
Rájöttünk, hogy ma mégsem tudunk külön aludni! Szóval ma jön a földön alvás. Párom el felejtette lejjebb szerelni Lizy ágyát. Így meg már igencsak ki tud kandikálni, meg felkapaszkodni! Na de majd holnaptól!

Na, elmegyek zuhizni, majd még jövök!

d.dodó
 
 


Ildi!
Ha neked nem megterhelő szoptatni, akkor még ne válaszd el. Nagyon jó az anyatej, tényleg védettebb az immunrendszerük ezáltal. Max minden szopi után kináld meg táppal is.
Ha elküldöd mailban a képet, lekicsinyítem, és felteszem......küldöm pü-ben a mailcímem.

d.dodó
 
 


Sziasztok!

csak életejelt jöttem adni magamról!! Dolgozós napok vannak most(kedd-szerda-csüt) ezért nem tudok jönni!!

nagyjából olvasgatok de erőm már semmi az íráshoz!!

Andi: milyen képet kell küldeni? mostanit??
Ildi: Üdv itt!! én sajna tápszerezek már régóta, ne tudok érdemben hozzászólni! de ha van mág tejcsi akkor az a legjobb szerintem!!!

Julcsi: jaj de jó! mindjárt itt van Marcus!! én programozott császárral szültem és nem bánom! meg volt hogy 06.17 reggel 9. és 9.05kor kijött Zsömle úr!! (van fogadott szülésznőd?? nekem nem volt de legközelebb lesz!! a császárhoz is jó ha van!!!)
nagyon nagyon drukkolok!!!!

szép álmokat kívánok mindenkinek!! Babócák tessék sokáig aludni!!!

Kép
mancsi76
 
 


Diakhitel: NEEEEEEEEEEEE ha csak tehetitek ne! MInden evben csak no es no es no.....
mi mindketten felvettuk, Aleko vegig en csak 2 evig, de soha nem fogjuk tudni visszafizetni( van kalkulator beirod kb mennyit fogsz eleted soran keresni, kiadja hany evig kene ahhoz elned:) )
de nem szall at az orokosokre a tartozas. Vagyis ha holnap meghalok akkor annyi senkinek nem kell visszafizetnie. Amugy en most nem fizetek, kertem a gyes alatt jaro szuneteltetest es ilyenkor nem no az osszeg( allitolag!)

Jajj meg lett volna valami de mar kiment a fejembol:(

Lanykam SZO NELKUL elaludt....ki tudja mi lesz itt ejjel :roll:

Jo ejjt mindnekinek!
Vendég
 


Mancsi! Újszülött kori kép+ adatok...

Ildi! Próbáltad már azt a süti-féleséget? Valamelyik receptesünkben van benne. Valami tejserkentő golyócska.
Kicsinyíteni a paintben tudsz.
Ott megnyitod a képet, aztán fent a füleknél van olyan link, hogy kép, azon belül nyújtás/döntés. Ott tudod lejjebb venni a méretet.

sz.andi
 
 


Dodó! Gondolom azért Te nem bánkódsz miatta annyira :lol: :lol: :lol: Na akkor majd holnap szorítok!! :lol:

sz.andi
 
 


Timi! Basszus! Most vettem észre a képeket! De aranyos Bence! Nagyon ari a mézes csupros kép :lol: :lol: :lol:
Milyen a babakocsitok?? Valami hasonlót ajánlott itt valaki(nem emlékszem, de nagyon tetszik az a kocsi :oops: ) és venni akarok. Neked bevált? Nehéz??

sz.andi
 
 


Na lécelek én is, mert velem lesz tele az oldal.

Erre szokta Marcsika írni:

Boo Boo Boooo

Elüldöztem mindenkit? :lol: :lol:

sz.andi
 
 


Sziasztok!


Költözés előszeleként épp csak olvasni tudlak benneteket, most végeztem a mai terméssel. :shock: :lol: Annyira szégyellem magam, amiért az utóbbi időben nem tudok normálisan reagálni a dolgokra, pedig higyjétek el, nagyon szeretnék!!! :( Most is csak rövidet tudok írni...

Képek nagyon tetszenek! Méééééééééég! :) Én is már válogattam össze képeket, csak legyen időm feltenni őket. :?

muffin: Eliot gyönyörű lett! És ezt nagyon őszintén írom. Nagyon szép jövő áll előtte, én már most látom. :)

véda: Én nagyon örülök, hogy így megtaláltátok egymást apusoddal, szerintem a ti szíveitek már eggyé forrtak és egyszerre dobbannak. :wink:
Én anyósom sem semmi, de a tiéd már tényleg klinikai eset. (Igazságügyi orvosszakértőhöz anyósom úgy került, hogy nem kapta meg a "leszázalékolást", így bírósághoz fordult, ott pedig ugye már ilyen módon is vizsgálják a "betegeket". Szóval neki papírja van róla, hogy annyira nem beteg, mint amennyire állítja.)
Apósoddal tudnék mit csinálni, de azt inkább ide nem írom le, mert a végén kizárnának a babanetről. :twisted:

Ami: Örülök, hogy jobban van Áron!

Julcsi kedves: Nagyon drukkolunk nektek, már alig várjuk, hogy Marciról is kapjuk a szebbél szebb képeket! :)

Tita: Jobbulást nektek, és kitartás!

Nici: Tesód romlott lelkű ember, és szánalmas is. Örülök, hogy te egyáltalán nem hasonlítasz rá! Mondhatni tökéletes ellentéte vagy! :)

Orsi: Apákot remélem felvilágosítottad, hogy ne beszéljen zöldségeket! Emmádnak küldök álommanókat!

Viki: Lackó már most nagyon pasi, szereti ha nála van az irányítás. :D

Andi: Milyen képet küldjünk neked? (Én úgy emlékszem, már küldtem neked egyszer, vagy nem? :oops: :roll: :lol: )

dodo: Hivatal menjen melegebb éghajlatra!!! :evil:

Ildi: Üdv közöttünk!

Mancsi: Annyira hajtod magad, remélem, nem vagy nagyon kimerült. Pároddal javult a helyzet?

Nagyon tetszett, amit a nevelési elvekről, teóriákról, gyakorlatról írtatok, mindegyikből leszűrtem a számomra fontos mondanivalót. Köszönöm nektek! Abban én is nagy igazságot látok, hogy fontos éreztetni a gyerekünkkel, mennyire szeretjük, és csak azt várjuk el tőle, amit mi magunk is teszünk.
Még egy dolog az, amit én szeretnék kiemelni ehez kapcsolódóan; én személy szerint attól vagyok rosszul, amikor valaki "felsőbbrendűnek" érzi magát a gyerekével szemben. :evil: A gyermekünk és minden ember velünk egyenrangú, ugynúgy kell tisztelni, becsülni mindenkit, és a gyermekünkkel szemben különösképpen illik társként bánni, hiszen mi akartuk, hogy ő legyen, mi vállaltuk/juk érte a felelősséget. Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy neki boldog élete lehessen, és amíg élünk, segítenünk kell őt. (Én nagyon ellene vagyok pl annak, hogy a gyereknek "meg kell hálálnia amit a szüleitől kapott", meg hogy a gyereknek kell gondoskodnia a szüleiről idős korában, én ezt sosem fogom elvárni a gyerekemtől...) Sajnos sok szülőnél láttam, hogy a gyerekét mármár rabszolgának tekinti, akinek a szülő minden akaratát teljesítenie kell, és a miértekre sosem kap választ. Na az ilyen szülő sz én szeemben nem érdemli meg, hogy gyereke legyen.

Huh, jól elkalandoztam. :oops: Be is fejezem. Talán még tudok képeket is feltenni...

Mindenkinek szép estét!
Puszi!

Kép Életem első napja :)

Kép Július

Kép Augusztus

Kép Szeptember

Kép Október

Kép November

Kép December

Kép Január
fmarti
 
 


Andi! Köszi, hogy gondoltál ránk, hamarosan küldöm!

Julcsi! Én is császáros lettem, de nem programozott volt. Túlhordás miatt csütörtökön befektettek, indították a szülést mindenféle horror módszerrel, de csak szombat este folyt el a magzatvíz és vasárnap reggel, amikor már kitágultam és nyomhattam volna, leesett Brúnó szívhangja és az orvosom a császár mellett döntött. Így utólag nem bánom, hogy végigcsináltam előtte a szülés nagy részét, de a következőnél nem bánnám a programozott császárt.... A szülés egy átmeneti állapot, a lényeg úgyis csak az, hogy hamarosan a karodban tarthatod a kisfiadat.

Timi, Bence nagyon szép kisfiú és nagyon ügyes is!

Patr, Zsolti igazi kis Casanova!

Jó éjt Mindenkinek!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája
 
 


Márti! Igazad van, már küldtél és már fent is vagytok egy ideje...Kicsit szórakozott vagyok :oops: :oops:

Zsuzsa! Akkor várom a képet!

sz.andi
 
 


Mire leírtam...megjött a kép!

Csinálom, minnyá kész! :D

sz.andi
 
 


Hoppá! Rosszul írtam! Nem fontos újszülött kori kép :oops: :oops: Én tényleg nem vagyok képben, ez van!

Na mindegy, ezt felteszem, ha valakinek cseréljem ki, akkor megteszem! :oops:

sz.andi
 
 


Na de készen is van. Én meg megyek bubukálni!!

sz.andi
 
 


huu! lea milyen tündérbogyesz!!!!




top rider babakocsink van. nagyon-nagyon szeretem. és nagyon könnyű!
az ára huzós volt. akciósan vettük 80-90 körül. igaz hogy volt hozzá: hordozó+mózes+sportrész+esővédő(ami szart se ér az esőben, vennem kellett másfajtát)+pelustáska. a mózes is dönthető (mármint abban is tudom kicsit ültetni) és bölcsőztethető. a sport rész magában is dönthető vízszintesig. a hordozó is könnyű kb. 3 kg. igaz már most dög nehéz mert bence nyomja a sulyt rendesen! :D
a mózes nagyon jó mert műanyag a külseje igy tuti nem fuj be a szél, alóla levehető teljesen a sportrész textilje és egy csomó műanyag ketyere is, ami majd a sport részhez kell. van annak is takarója, és a sportrésznek is lábzsákja.

szóval tényleg jó. :D és a sportrész 8-8,5 kiló, a mózes 5-5,5 kg. szóval szerintem egyáltalán nem nehéz kocsi!

annyi "hátránya" van hogy kétkaros a tolókája (de ez meg előny mert tudok rá szatyrot akasztani), és a gyerek előtt nincs pohártartó... mondjuk ez nem gáz. :D nincs mit elszórni, kiönteni magára :D

nah ennyit a babakocsi ömlengésről :D :D

jah és a zsuzsának is ilyen van :D ő is imádja. igaz az övé meg BBG márka vagy valami ilyesmi. és olcsóbb volt. de neki nem volt hozzá hordozó, se pelusozó táska.

Kép

Kép
timi1982
 
 


Andi, köszi.
Egyet sikerült, majd jön több is ám. :)
Kép annyira szeretem

Kép
tamaraildi
 
 


tök jók a képek.
látom már lassan mindenkitől összegyűlnek a havi bontásos képek.

meg annyi mindent olvastam, de szita az agyam, és sok oldal is volt! asszem kb. 1 heti termést olvastam vissza... hát nem is tudom már mit olvastam... most igyekeztem nem csak felületesen olvasni és amit régen átfutottam most azt is áthámoztam.
hát de lehet "fölösleges" volt mert igy is elfelejtettem egy csomó mindent!


azt láttam hogy előkerült még egy zugolvasó. neki üdv!!! névmemóriám a béka feneke alatt... bocsi :oops:


de amit nagyon megjegyeztem.
viki! mi már eszünk borsót és vegyizöldségeket(karfiol, kelkáposzta, bébisüveg kukoricakrémben zöldségek, ma céklát ettünk) és semmi bajunk nincs eddig semmitől. kop-kop-kop!

mav!
remélem nem lesztek megint betegek! csabicinek jobbulást!

a többi betegnek is. jó kis tali-kórt kaptak el a babócák. legalábbis szerintem tuti ott fertőzték meg egymást, hogy ilyen egyforma betegek lettek és egyszerre.
mindenkinek jobbulást!

jaj már ugy várom a nyári talit. aludni még nem tudom hol fogunk :( de megoldjuk. és hogy a zsuzsáék hogy jutnak el... sajnos hozzánk nem férnek be. hacsak addig nem cseréljük le a kocsit :D remélem igen, és akkor megyünk mindannyian :D

kike!
hogy nálatok mekkora hó esett!!! nem semmi. én már nem örülnék ha itt esne. inkább jöjjön a jó idő :D

a két kismamánknak ;) puszi, és vigyázzanak magukra!!! kitartást!! már nem sok van hátra :D tita neked kicsit több... de eljön hamar a ti időtök is :D


lakás... hát mi is mennénk nagyobba... de nem megyünk, mert nem hagyjuk itt a zsuzsáékat. ha elköltözünk nem tudunk minden nap talizni ;) jó kifogás :D :D


meg még volt annyi minden, de egy csomó kiment a fejemből a másik része meg már "idejét multa". 1 hetes téma :D

Kép

Kép
timi1982
 
 


Még egy, a kezdetekről, csak hogy engem is lássatok, és most úgyis ilyen születéses képeket is tettetek fel. Kép

Kép
tamaraildi
 
 


Jó reggelt!

Patti!

Zsolesz milyen édesen, peckesen fürcsizik!

Marcsi!

Buksisimi!

Kike!

Szép a hó! Itt esik az eső :cry:

Domi még azért sokat szopizik, ugye?

Mancsi!
Kitartást a munkához!

TamaraIldi!
Üdv itt!

A 2es táp még nem jelethet elválasztás. De ha téged megnyugtat, akkor térjete vissza az 1hez. A 2es biztos a kora és a súlya miatt írta ki.

Ne mérd minden alkalommal! Meghülyülsz! Ha nem sír kaja után, egész nap jókedvű, tök felesleges ezen még magadat is paráztatni.

Kíra nagyon édes! Megint egy szépszemű baba!


Márti!

Kitartást a költözéshez! Felmentünk a visszaolvasás alól! Pusziljuk Leát!

A novemberi kép tetszik, nagyon huncut nőszemély!

Lacus tetnap negyed 9kor beájult
:lol: Vicces volt, már félig aludt, de még énekelve altatta magát.
20150601134430
 
 


Jó reggelt mindenkinek!


Tamaraildi!
Örülök, hogy előkerültél! mi sokat beszéltünk a várandósság alatt...
Nyugi!
Ne mérd folyton azt a gyereket! Igaza van a többieknek, ha jókedvű, akkor tuti nem éhes!
A 2-es tápit pedig a kora és a súlya miatt kapta Kíra. Nem az elválasztás miatt!

Csodaszép a kislányod!

Dodó!
Hogy aludtatok????
Sajnálom a matracot!

Timi!
Azok a képek.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem is a Micimackós tetszik a legjobban! Zabálnivaló!!!

Márti!
Lea is egy igazi Tündérke!

Kike!
Hát, Te merre vagy? Koránkelő anyucink??? Mekkora a hó felétek???

Itt még mindig az eső esik... :twisted: :twisted: :twisted:

Reggel 1/4 7-kor valami őrült becsengetett!!! Erre ébredtem, de mire magamhoz tértem, elment. Mondjuk neki jobb is, mert széttéptem volna! :shock: ui. először elkezdtem agyalni azon, miután nem volt meg az illető, hogy vajon kinek lehet baja, és tuti, a rendőrök voltak :roll: (mostanában mindenféle hülye gondolat kavarog a fejemben), aztán felhívtam apát, aki már dolgozik, hogy nála nem járt e senki, és csak ezután nyugodtam meg! Ne kerüljön a szemem elé, aki megijesztett...!!!

Ma nagyon sok dolgom van, de megpróbálok még jönni...
Vendég
 


Marcsi!
Take it easy!

Anyuéknál a hülye kölkök szoktak reggelente becsöngetni, amikor mennek a suliba!

Kócoskám hogy van? Jól aludt? Bár hülye kérdés, mert Emma macesz mindig jól alszik :)
20150601134430
 
 


Kikéék sztem most ássák ki magukat a hóból.
20150601134430
 
 


Szia Viki!

Emma aludt éjszaka, és még mindig alszik. Este 9-kor tettem le. :lol:

Kikéékkel kapcsolatban ez nekem is eszembe jutott!!! 8) :lol:

1/4 7-kor egy lüke kölök sem megy suliba?! :shock: nekem más tippem van.... :roll: :roll: Mindenesetre jól rám hozták a frászt... :evil:

Ma nálunk krumplifőzi lesz az ebéd. Ti mit csináltok???


Lacus???
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Tamaraildi, mi is priviztünk már! Üdv itt! Kíra nagyon szépséges ( és amilyen fejet vág! :))
Kora, súly alapján már a 2-es táp jön, nyugi, ettől még nem fog elválasztódni. Az én lányom jó példa 11 napos kora óta kap tápot is és még mindig szopik ( ez most nagy segítség is a betegség alatt)...

Bencéről nagyon jók a képek, Timi, ő is irtózatos tempóban fejlődik!

Marcsi
sajnálom a rossz ébresztőt! Kicsit zaklatott vagy mostanában, biztos a barátnő halála meg a sok fejfájás... Jobb lesz majd, Drága!

TITA!
Mi volt a dokinál? Hogy vagytok?

Mi jól aludtunk, eltekintve attól, hogy Zolinak is hasmenése van. Egy férfi, ha beteg...Itthon marad a nyakamon :)és reggel óra panaszkodik :) Pedig semmije sem fáj.

Kép
andkata
 
 


Lackó éppen a plüss szamarával bírkózik.

Én ma a fagyóból főzök az embernek.
20150601134430
 
 


Katus!
Zolinak jobbulást! Remélem te nem kapod el!

Ha sokat hisztizik, akkor Kép

Adél Cica?
20150601134430
 
 


Igen Kike irt hogy igazoltan nincs, nem a havat lapatpljak, hanem nics aram a vihar miatt. Tegnap este ota es e maitt futes sincs, de faval befutottek.
Jon ha lesz aram.
Vendég
 


Kikééknek kitartást! Bakker! Még jó h fával tudnak fűteni.
20150601134430
 
 


Tami!
Hogy aludtatok?
20150601134430
 
 


Kata: ez igy van ha egy ferfi beteg....es mi lenne ha tenyleg beteg lenne( teszem azt laz, fajdalom...) jujj!


Nagyon szep mindeneki a kepeken!

Anna megint eleg jol aludt fel 9tol 5ig es most hallom hogy berdezesik.

Ez az eso :twisted: :evil: Hogy fogok igy kijutni a buszhoz! NAgyon gondolkodom elinduljunk e. ......

Ha igen akkor nem leszek mar a heten, szoval Adelnak elore is boldog nevnapot!
Vendég
 


Annyira duhito, hogy a nayfejesek szorakoznak emberi sorsokkal. Aleko az elmult napokban mindig mas hirrel jott haza medig lesz munka, hogy s mint. Tegnap epp jo hir volt, meg 4 honap kevesebb emberrel ugyan, de o jo o maradhat. Ma reggel( pedig meg csak 1 oraja dolgozik) 1 het mulva mehet mindenki mert nem kellenek ok, eleg lesz arra a munkara egy ket kezdo is, sot lehet a vegkielegitest sem kapja meg mert nincs ott egy eve :twisted: :evil:
Szoval lehet igen hamar kerulunk az utcara....
Februarban holt szezonban 2009ben Magyarorszagon, a valsagban mikor lassan tobb a munkanelkuli mint a nyugdijas( pedig azok vannak a legtobben ) munkat talalni???????????????????????????????????????????

Nagyon szuper!
De azert ne stresszeljen az ember, ne cigizzen, ne igyon, ne legyen gyomorfekelye es eljen szepen bekeben szeretetben!
UNDORITO egy vilag ez!


Bocsanat, de nagyon boghetnekem es duhonghetnekem van. Nem is attol, mi lesz febr 1 utan, hanem attol milyen embertelen a vilag!
Vendég
 


Köszi, Tami!

Nagyon sajnálom! Most már tuti hogy nem lesz munka?
Egyébként egyetétek, nagyon nehéz ma Magyarországon. Nem csoda, hogy ennyi sors kisiklik. Így nem vehető rá Aleko, hogy külföldre menjetek? ( Persze mi nem örülnénk neki :cry:)

Kikééknek KITARTÁS!

Kép
andkata
 
 


Tami!
Ez nagyon gáz, mit Alekoéknál művelnek. A mi cégünknél 3 év alatt nincs végkielégítés.

Már most keres munkát?

Jó utat nektek! Vigyázzatok nagyon! Azért anyudéktól néha 1-1 füstjelet adj majd!
20150601134430
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
köszönöm a tanácsokat és a dícséreteket!
Van valami ötletetek, hogy ha nem fogadja el a cumisüveget, mégis mivel lehetne próbálkozni? Már annyi félét kipróbáltunk, és ha tényleg tápihoz kerül a sor, azt bekanalazni... Bár a tejcsivel is ez volt...

Napközben sajnos nem leszek, csak este kerül vissza a laptop.
Mindenkinek szép napot, már amennyire ebben az esőben lehet.

Kép
tamaraildi
 
 


TI!
Ha nem fogadja el a cumisüveget, nem nagyon tudsz mit tenni. Ha nagyon éhes lesz, elfogadja majd meglátod. Egy gyerek se hal így éhen ( lsd Tappancs Dávidja)...

Tami, jót tenne Nektek egy kis kiskapcs anyikádnál, nem? Persze ilyen esőben tényleg nehéz lehet az utazás...

Adél ma sincs igazán jól. Egy óra után már sírt, kéretőzött vissza az ágyába, alszik is. Anyóst nem bírtuk lebeszélni arról, hogy jöjjön. Remélem nem fertőzzük meg...

Kép
andkata
 
 


20150601134430
 
 


Adél Szívemnek gyógysimi! Lacus sem bírt 2 órát fent lenni, ő is durmol.

Bár ilyen szürke időben nem is lehet mást tenni.
20150601134430
 
 


A bookline-on még mindig van Fruttapurás akció:

http://bookline.hu/main.action?tabname=drogeria
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Anyjuk:köszi hogy továbbítottad az infót rólunk :D
12 órán át nem volt áram-éjszaka gondolhatjátok milyen volt,hol ez,hol az kelt fel sírva mert féltek,így felhúztam a redőnyt.Kis éjszakai fény jött be-egész éjszaka esett,de azért latyakos is,meg most is esik a hó,ugyanolyan viharos szél kíséretében-több faluban nem volt áram,nem mondom hogy nem fog megint elszakadni vezeték :roll:

Apa is ma reggel avval a hírrel jött haza hogy két hét múlva eldől az A épületben lévő emberek sorsa,mert nagyon sok adóssága van a cégnek,és ha nem rendezik valahogy pápá munkahely :cry:

Anyjuk:sajnálom Aleko munkáját is,olyan szemétsés tényleg! :(

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok!

Biztos az idő,Áron is kidőlt!
Este elaludt 20:30-kor és nem kelt fel csak 7:15-kor!
Nagyon ügyi volt,de már nem tudpom mit fogok kitalálni!
Nálatok be van takarva a gyerek?
Áron egész éjjel jön megy,hol az ágy egyik végében találom,hol a másikban!
Betakarás az 2 percig tart,úgyhogy ma lehet ráadok egy plusz hálózsákot a rugira takaró helyett aztán mehet amerre akar! :wink: :wink:

És nekünk is mindjárt jön Anyós!

Titi???????

Wera?????

Tami! Annyira sajnálom!
Mi Aleko végzettsége?
Most mész végül is Anyudékhoz?

Kike! Kitartás! Még jó,hogy lehet fával is fűteni!
Most néztem a híradót,jó nagy hó van!

Marcsi! :twisted:
Szeretem az ilyen hajnali becsengetőket!
Nálunk olyan rendi a postás csaj,hogy ha olyat hoz amit alá kell írni akkor visszafele csenget be,mert biztos alszunk! :wink:
Fél 9-kor! :lol:
Már nem annyira,de azért rendi!

Ildi! Mi is beszéltünk már valahol!
Lehet,hogy a júniusiban?

Lépek mert mindjárt csenget Anyós4
Meg kell előznőm!
Pusz nektek,majd benézek mikor tudok

Kép


Kép
ibm
 
 


Felvettem ma reggel Domi felállását,majd ha elalszik,feltöltöm :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok!

Tamaraildi!
Nagyon édes Kíra a képeken! Boldog hófordulót neki!

Marcsi!
Köszi a kérdésed....az éjszaka jó volt, szinte pihentető! Mégis a másik szobában aludtunk! Lizy 1-kor kelt, akkor átmentem hozzá, evett mindkét ciciből, és vissza is aludt. És apácska hozta őt reggel 5-kor, hogy felkelt. Azt mondta most a nagyágyban maradhat már. Ez az ágy úgyis nagyobb, igy ha Lizy középen fekszik, akkor is van bőven hely forgolódni. Szóval 5-kor evett, és szépen vissza is aludt ott a nagyágyban reggel 8-ig! :)

Mary!
Sajnálom Aleko munkáját! Jó utat nektek, ha mégis mentek haza!

Adélnak jobbulást!

EVELYN!
Merre jársz? Tegnap sem voltál!!!

d.dodó
 
 


Ami: vegzettsege szallodai kozgazdasz, de azzal meg soha nem dolgozott.
Most help desk szamitogepes dolgokkal kapcsolatban, elotte dell gyar, elotte takaritas, tolmacsolas, szorolap- csupa csori munka :oops:
Keres munkat igen, hat kulfold....az a lehetoseg ugrott, idegen helyre- marmint ahol nincs ismeros- nem hiszem hogy belevagna...
Meglatjuk.
Probal ugyan ezen a teruleten mas cegnel. Csak az a baj o igazan csak angolul tudja csinalni, mert makedonul nem igen kell ilyen munka, viszont a csak angol meg nem igen eleg, ketnyelvueket keresnek:(
Meglatjuk.
Nem tudom utazzunk e. Anna hot nyug az ido ramaty, de lehet oly mindegy hol vagyunk, sot tan mivel o idegen helyen mindig jobban viselkedik tan konnyebb is lesz vele ott.
Ossze ossze vagyok csomagolva, ha kesz leszunk megyunk, kb 1 ora mulva kell indulnunk a buszhoz.


Kike: hu akkor ferjednek is megy a drukk, ott meg nehezebb munkat talalni.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?