Új privát üzeneted érkezett!

Tenci,
szívből gratulálok, nagyon jó egészséget!!! Képeket várjuk!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Hatalmas Gratula Tenci, isten hozta Benedeket.

Tigrincs: hogy vagy?
Eni: Hogy vagy?

Na szaladok is tovább mert Viktor rosszalkodik.
V

valentina

Dorka, Berke megismeri Benedeket? Betojok. Legalábbis jó lenne mindettől megszülni. :roll: Semmit nem akarok előrejósolni, nagyon ráizgulni, de tény, hogy sokkal vacakabbul vagyok, mint az ezt megelőző napokban. Na meg ma intézi apa a házidokit, szóval ezek után tuti holnapi szülés lesz, nem? :D
vbea

Eni!
Peti is 39+5 :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Drukkoljatok!!! Kriszta, az tök jó, hogy Pankánál "ennyi". Akkor jól van. Amikor extragáz volt Bene bőre, akkor vettem gyogyitárban oilatum fürdetőt. Az bejött. :wink:

Férjem a házidokinál. Helyettesítés van. A helyettesítő fiatalabb és szimpibb, mint akihez eredetileg mentünk volna. Mondtam neki, hogy ha már elintézi a papírokat, maradjon is ennél. 25. a sorban. Ja, és volt egy epilepsziás rohama valakinek a váróban, ment a mentő, szóval nemtom, hazaér-e, mire megszülök... :lol: :lol: :lol:
vbea

Olyan ez az egész kicsit, mint amikor az elefánt mamik, nagynénik, nagymamik, unokahúgok stb. ünneplik a megszületett elefánt bébit. :) Körbejárnak, trombitálnak, örömködnek.

Igen, durcás arcot vágunk, lányom olyat, mint én. Sajnos nincs fenn Apja gyerekkori képe most. De majd felteszem, látni fogjátok, hogy Eszter pontosan úgy vigyorog minden képen, mint Apja. Valamiért ez így van. lehet filózni, hogy mit öröklünk, mit tanulunk.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Csajszik! :lol:

Köszönöm Mindenkinek aki érdeklődik felőlem :wink: , de én még nyomom a 2in1-t!!! :lol: :wink:
Bár hajnalban meg most így délután felé voltak "alhasi fájásocskáim", de nem tartottak sokáig. Meg hajnalban, ha kimegyek klotyóra :lol: és megyek vissza az ágyikómba, akkor szoktam érezni feszülést a szemérem csontom körül! :shock: Ez jelent valamit Okoskáim?!?! :wink: :lol: 8) (ezt most NE :!: :!: vegyétek sértésnek)
Mert fogalmam sincs, hogy mit kéne éreznem, mert Adrinál ilyen nem volt. :roll: Ott egyszerűen elment a magzatvíz nulla fájással oszt jónapot! :wink: Be a kórházba, ott éjszakázás fájdalmak nélkül a délelőtt is szinte úgy telt, aztán délután 2-kor, mikor megkaptam a beöntést :twisted: na onnantól kezdve fájások ezerrel és és 17.20-kor már meg is volt Adri! :shock: :lol:
Szóval leegyszerüsítve a kérdést, most akkor kezdjem már el összepakolni a tatyómat vagy még ráérek vasárnapig?!?! :lol: :shock: :wink: :twisted:

Bár az esti ájronpartiba :lol: még beszállok, mert 3 adag ruhát kell kivasalnom, köztük az újszülött cuccokat is :lol: meg még lenne 1-2-3 dolog, amit a héten el kellene intéznem!!! :wink:
Meg hát ahogy Renáta :lol: is írta, Adrinak hátra van még szombaton az uncsitesó féle szülinapi parti, ami egy mekiben lesz és azért nem szívesen hagynék ki egy BIG MAC menüt!!! :lol: :lol: (főleg, hogy nem én fizetem!!! :lol: :wink: :twisted: )

Na megyek, megnézem a privimet. Aztán még majd este jövök!

Pusz Mindenkinek! Várom az ihleteket-ötleteket.....na és hogy pakoljak-e vagy sem?!?!?!?! :twisted:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,

Tenci, ez óriási!!!!! nagy nagy ölelés neked és a kis Benedeknek!!!!!!!!!!!

Mse: nekem megvan az az újság amit keresel..megpróbálom még ma bescnennelni és feldobom ide...bárinkább adj mailcímet és elküldöm ott. OK? mikori is? 2008 június?

Eni: nyugi nyugi....most már bármikor jön Jankusz, jó vagy! megcsináltad, 39hétig biztonságban tudtad a pocidban!!!

Tünde+aki még érintett: jaja nálunk is van nagy háborgás, hogy sokat ülök a gép előtt és babanetet olvasok...de annyira sokat írtok, hogy alig bírok lépést tartani. most is tegnap este óta újabb 2 oldal!!

Judy, nem is dicsértem meg a grimaszt!! annyira cuki, és mamája is. :lol:

Memme, le sem tagadhatnád a lánykád!

etetőszék: kolos már alig marad meg benne, ha beteszem, egyből sír és ki akar jönni. enni is úgy hajlandó, hogy a földön ül és játszik vlmivel. iszonyat. nem tudom hogy rontódott el így. én pedig itthon nem etettem máshol, de azt gyanítom mikor sokat volt a szüleimél ott változott meg, mert ők nem így etetett, és megszokta hogy játszva is lehet. itt meg ugye megy a hiszti.
snooopy

Tenci, nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok nektek!!!!!!!!!

Köszönöm az infókat a burokrepedésről.
Lehet, hogy én leszek az utolsó? Eni,Tigrincs és majd csak utánuk kullogok valahol?
Úgy irigylem a Tencit ott van a kezében a drága babucija és csak csodálja, puszilgatja.....Jaj úgy mennék már.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Orsi, köszönöm a biztatást!!! :wink: Rendik vagytok.

Memme, tőled is jólesik az elefántos hasonlat, tényleg olyan. Remek a hangulat itt, nem is bánom, hogy on vagyok egész nap. Persze közben Bencivel vonatozunk, meg minden egyéb...

Tigrincs, ha már szóba hoztad... az életben nem volt benne részem. Nagyon gáz a beöntés?! :oops: :shock:
vbea

Judit, megyünk mi is nemsokááá. Egymásra várunk, van olyan érzésem. :lol:
vbea

TENCIIIIIIII HATALMAS GRATULA!!!!!!!!
Na, elindult a bébibumm, kismanók ki a következő????

Judit-Eni Ti nagyon egymás mellett haladtok

Eni: én nem voltam hajlandó beöntés nélkül szülni..... elsőnél alapból kaptam volna, Beninél szinte könyörögtem Áginak-Vidadokinak, hogy kérek, mert én anélkül biza' nem szülök...... ÉN RÉSZEMRŐL ezerszer gázabb érzés lenne, ha olyan landolna a szülőasztalon, amit ezzel elkerülhetek. Tudom, hogy természetes, meg hozzá vannak szokva, meg miegymás, de én biztos iszonyú szarul éreztem volna magam. Szóval, ha úgy alakul inkább kérj, ne félj - és jó érzés tudni, hogy tiszta vagy ott "lent-bent". :lol:

Magzatvízelfolyáshoz.... Judit : én úgy tudom, csak akkor veszélyes, ha még a baba feje nincs beilleszkedve. Mert akkor ha előlreesik a köldökzsinór elnyomhatja a baba buksija és baj lehet.

Bocsi lányok, azt láttam, hogy nagyon sokat írtatok, de nem tudtam elolvasni, csak átfutottam, Tenciéken kívül van -e újabb babák, de látom még váratnak egy kicsit.

Heni

Kép

Kép
cancan

Beöntés szerintem sem árt, sőt... :wink: Pont mielőtt én kerültem sorra, valaki itt (majd ő emondja újra, ha akarja :wink: ) mesélte, hogy milyen volt "nagyvécézni" a szülőágyon a férje szeme láttára, szóval én sem tiltakoztam, mikor aztán a szülésznő szólt, hogy jön a beöntéssel :D Utána pedig egy "körrel" megúsztam. Mondjuk enni sem hagytak... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Képet sajnos majd csak holnap reggel tudok küldeni Nektek, de érjétek be azzal, hogy
Benedek és Anyukája Jól vannak! Benedek 2009. január 27-én 11:37 kor látta meg a napvilágot 57 cm-vel, és 4250 grammal! Az anyuka és a baba is puszil Benneteket és köszönik, hogy szorítottatok Neki!

A képeket pedig holnap! Ezért bocsi. :(

Üdv.: TenciTesó

Kép

KépKép
ercsikati

Kati,
és nálatok mi hír? Mit mondott Apátok délután? (vele beszéltél? én nem igazán vágom a részleteket :oops: ). Jöhet privibe is.
Vendég

Bori,
már megint új vonalzó? jó ez is, de nekem ez előző nagyon tetszett. mondjuk itt látom épp hány hónapos. nem mintha az előzőn nem tudtam volna. :wink:
snooopy

Orsi,
nekem is tetszett az előző, de azok sajna mind visszaszámolósak..De azért Elmót is bírom. :wink:
Keresem az igazit! (erről már csak a kép hiányzik)

Emese,
visszaírtam délután, azóta jártál erre?
Már egy hete csak a lángosra gondolok..mindig, meg-meg állva.." :D :oops:
Vendég

Sziasztok!

TENCI!!!!!
Hatalmas gratula Nektek!!!!!!!

Beöntés!
Én Daninál nem kaptam... :oops: és baromira izgultam, mert tudtam én, hogy már igen csak 10 órája volt, hogy wc-n voltam :oops: de Erika megnyugatatott, hogy kaki, gyerek jöhet nyugodtan és mondta, hogy csak az jön ki amit a feje elött nyom...amikor jött akkor azt a férjem nem látta, mert Erika diszkréten letakart és rögtön kiszedte alólam...szóval lehet gusztustalanul hangzik, de a férjem konkrétan semmit nem vett észre a dologból...nekem meg nem marad meg kellemetlen emlékként...
De azért inkább kértem volna csak már nem igazán volt idő...vagyis már nem tudta Erika, hogy mennyi dőm van... :roll:

Ancsa!
Nagyon klasszak a képek, én tök irigy-irigy-irigy...új ház, nyaralás télen...hááátttttt.....tényleg nagyon irigyirigyirigy.... :D

Orsinak ma is 40 fokos láza volt, délben elkezdett hányni...na szóval elegem lett és elvittünk inkább a magándokinkhoz...tököm tele a háziorvossal :evil:
Vírusos torokgyulladás és középfűlgyuszi...most egy ilyen vírus van és 3 nap után átmegy tüdőgyusziba...szóval az a ritka ha nem megy át abba...KÉSZŰLJETEK!!!!! Az ovikban ez most kezdett tombolni, a mi ovinkban egész héten csak 3 ügyeletes csoport volt azt szeva...a gyógyszertárban hiánycikk lett a Cedax meg a többi gyogyi gyerkőcöknek...DURVA!!!!!!!

Mennem kell...tanulok egy kis számvitelt :?

Szép estét :D Férjem vasal :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Szia Eni...és Mindenki! :lol:

A beöntés egyáltalán nem gáz és nem is "fáj"! (ezt csak azért írtam, mert volt aki azt mondta nekem, hogy fáááj!!) :evil:
Mivel nekem a beönti indította meg az igazi fájásokat, ezért azt nem tudom megmondani, hogy milyen az, amikor valaki már a fájások "mellé" kapja a beöntit, de szerintem akkor már tök mindegy, úgy is mindene "lázban ég"!!! :roll:
Mikor én megkaptam, akkor Csilla azt mondta, hogy sétáljak egy kicsit és úgy "gyorsabban jön"!!! Na erre én meg mondtam Neki, hogy dehogy sétálok!!!! Hacsak nem akar utánam feltörölni!!! :lol: :wink: Inkább nyissa ki a büdiajtót mert nekem már jön aminek jönnie kell!!! :oops: Bár fel nem tudtam fogni, hogy mi jöhet még belőlem, mert mielőtt itthonról elindultunk a kórházba kétszer voltam vécézni és még a kórházban is voltam hajnalban kétszer!! :oops: :roll: És enni ugye már nem ehettem, úgy hogy nekem már csak fogalmazzunk így a víz jött vissza kicsit "világosbarna" színben! :oops: :oops:
Úgy hogy ettől a dologtól NE PARÁZZ Enikém!!! :wink:
Egyébként ma voltak fájásocskák vagy valami?

TenciTesóKati!

Előre is köszi majd holnap a képeket, de akkor ezek szerint én élőben előbb fogom látni, mint képen!!! :lol: :wink: 8)
De nem baj, mert ha hazaértem, akkor legalább megnézhetem az ELSŐ :!: :!: :wink: képeket Benedekról!
És Te hogy vagy? Minden okés volt? :roll:

Ancsa![b]

Képek tök szupik!!! :lol: De kérdezhetek valamit? Miért olyan "kék" mindegyik? :oops: És Lara!!!! Nagyon Tündér és szerintem Mindkettőtökra hasonlít!!! :wink: :lol:

Na jó, azt hiszem megyek vasalni. :lol: Aztán, ha végeztem majd még visszanézek! :wink:
[b]Télleg! Emse, Judy meg még akik írták.....Ti már vasaltok??? :lol:
[/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Cukipofa!

Orsinak jobbulást!!! Remélem hamar túl lesz rajta!!! :? És hogy Dani nem kapja el!!!! :shock: :roll:

Gyógypuszik Minden betegnek!!!!! :roll: [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Férjem alszik... :roll:

Beöntés:
Elnézést a nyers fogalmazásért, de ezek a tények:mindkét gyerköcnél kaptam(állítólag a vajúdást is felgyorsítja), Jankónál alig tudtam produkálni valamit, mégse történt baleset, Flórkánál rendesen kitisztított, és mégis kicsusszant az áldás... :oops: Eni, kicsit kellemetlen, ahogy feszül a hasad, de viselhető, szóval ha lesz idő, szerintem is kérjél...

Bori,
megkaptam, irok is!A lángosért nem nálam, hanem Nagyjankó anyukánál kell kuncsorogni, no de majd kuncsorgunk is... :wink:

Kati,
"jól" hangzik, amit írsz, Orsinak nagyon gyors javulást!

Eni,
mi ez az oilatum fürdető? Flórkának egy pár napja apró hólyagocska szerű vmik vannak az egyik térde körül, meg száraz a kis karja egy részen...mondjátok, hogy nem lesz ekcémás... :?

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs,
én most állok neki. Te inkább ne kezdj bele, mert minimum lepörköld a szemöldököd...legalábbis abból kiindulva, ahogy a késsel bánsz... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Petya tegnap úgy gondolta, hogy majd ő megszereli a gépet és ennek az lett az eredménye, hogy újra kellett telepíteni az egészet.
Teljesen elvonási tüntetim voltak, már könyörögtem a férjemnek, hogy csinálja már meg :lol: :lol:

Tenci: Gratulálok!! Szép nagy baba Benedek! Jó egészséget és sok tejek kívánok!
Eni, Tigrincs, Judit mostmár ti jöttök!!!

Eni: Növesztem a pocit, bevallom nem figyelem, hogy mit és mennyit eszem, örülök, ha végre valami jól esik. Tetszenek a képek!

Durca:
Sajnos nem derül ki a leletből,hogy milyen bacik vannak a vizeletében, mert csak az van írva, hogy baktérium: 60.000.

Kriszta:
A nyári ruháknak viszont örülnék!! Terveim szerint olyan 2-3 hét múlva megyek felétek, ha Neked is megfelel.

Kati:
Nem irigyellek a számvitel miatt.

Ancsa: Nagyon jók a képek!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Renáta: Ha viszel kazettát, akkor felveszik az uh-t!

Memme:
Melinda lányod teljesen olyan, mint te!

Peteérés-nem: Nekünk Petya pé után készült, fiú lett, most valószínű pékor fogant a babánk, úgyhogy megint fiúra készülök lelkiekben.

Eni:beöntés szerintem kicsit kellemetlen, mármint a szituáció, de nem fáj vagy ilyesmi.

Tigrincs, Emese: bevesztek a vasalós buliba? Itt van egy csomó, de nincs erőm nekiállni...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ma mégegy utolsó, aztán befejezem:

Renáta:
Nagyon-nagyon csini kismama voltál és ahol Ivánt tartod a kezedben, az nagyon jó kép. A szemedből tükrözödik, hogy mennyire boldog vagy!

Banana: Köszi a linket!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!

Nanááááá, hogy beveszünk!!! :lol: Neked hány adag ruhád van? Na nem mintha számítana csak kérdezem. Nekem három, ebből egy adag a bébicucc! :lol:

Emse!

Nem pörkölök szemöldököt, legfeljebb a hasamtól nem nagyon férek oda már a deszkához!!! :lol: És nem lesz olyan szépen kivasalva, mintah "csak egyedül" csinálnám! :lol: :wink:

De ezek az alhasi "huzavonák"...... :shock: :shock:

Azt hiszem, hogy inkább most kihagyom a vasalást és átteszem holnapra, ha hazaértem CTG-ről és Tenci-látogatásból! :wink:
Inkább dobok az ágyba egy "magzatipózt" :roll: és megpróbálok aludni! Nem haragszotok meg Lányok??? :oops:

Sok puszi!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Brigi,
persze, hogy beveszünk, határozd el magad és állítsd a deszkát!

Reni,
bocs, elfelejtettem: szóval amióta kérdezted, azóta azon gondolkodom,hogy Flórkáról vajon mért nem készült...vagy az orvos fel sem ajánlotta, vagy elfelejtettem videókazettát vinni, amikor lehetett volna...esküszöm nem emlékszem...

Kép
Kép
paklincs

Mindenki megfutamodik... :roll: Én most példát mutatok.

Kép
Kép
paklincs

Emse!

Nem futamodok, de ha éreznéd amit én érzek!!! :shock: :shock:

Lehet, hogy össze kellene pakolnom?!?!? :shock: :shock:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

De nekem még van egy pár dolog, amit meg kellene tennem még mielőtt Kisbüdös előbúvik!!!! :shock: :oops:

Megyek, beszélek a fejével!!!! :oops: :shock: :? Hátha hallgat az anyjára!!!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Én is itt, nem futamodtam meg...

Emese: az elhatározás megvan, de egyenőre nem tudok a géptől szabadulni :lol:

Tigrincs: 3 adag ruhám van, de nekem egyik sem babacucc :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tenci! Hatalmas gratula Benedekhez! Tényleg szép nagy baba lett! Sok boldogságot Nektek!

És akkor a szülinaposok (remélem senkit nem hagyok ki... :oops: ): Villő, Lara, Míra, Lili, Benedek nagyon boldog szülinapot Nektek!!!!

Tigrincs-Eni-Judit! Azért szóljatok, ha mentek! Tigrincs, te nekem gyanús vagy! :wink: De azért tei is Eni!
Lenne hozzátok, pocakosokhoz egy nagy kérésem! Remélem meg tudjátok csinálni... :lol: szóval: mi pénteken elutazunk síelni, és csak szerdán jövünk haza. Onnan nem fogom tudni nézni a fórumot. (Már előre "félek", mennyit kell majd visszaolvasnom...). A kérés: lehetne, hogy vagy még péntek reggelig szültök, vagy csak szerda este után??? Ugye menni fog??? :lol: :lol: :shock:

Maja sajnos még mindig taknyos-köhög, de ma voltunk 4 hós oltáson, dokibácsi aszonta, semmi komoly, kapott is két oltást. Torka sem piros szerencsére. Léna étvágya viszont újra a régi. Maja meg 6,5 kiló.

Betegeskedőknek jobbulást, durván hangzik ez a torokgyusziból tüdőgyuszi-vírus!

Ancsa! Nagyon jók a képek, én még soha nem voltam télből a nyárba nyaralni.

Memme, nektek is jó lehetett, jól hangzott, amit leírtál!

Emese, szerencséd, hogy feladtad a szőrősláb-versenyt, vesztettél volna. :roll: :shock: :oops:

2 nappal ezelőtt Lénával eljátszottunk egy régi reklámot, tudjátok, ahol az óvónénivel gyakorolják a színeket a gyerekek. Fürdés után a fogát mostam, szerettem volna, ha vicsorít, hogy elöl is meg tudjam sikálni. Úgyhogy én is vicsorítottam... :lol: Léna rámutat a fogaimra: "Színesek a fogaid." Itt már rosszat sejtettem, de azért megkérdeztem, hogy milyen színűek. Mire ő: "Sárgák." Azóta már megtanítottam neki, hogy a fogaim bizony fehérek!!!

Nagyon jók a régi képek, én is teszek majd, de vagy szkennelni, vagy fényképezni kell őket.

Jóéjt, és akkor hajrá pocisok!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Ígéretemhez híven, kicsit megkésve ugyan, küldöm Nektek a képet Benedekről! A kép a születés után kb. 10 percel készült! Kép Benedek és a Büszke apuka Kép Benedek a születés után 10 perccel

Kép

KépKép
ercsikati

Tigrincs!

Egyébként velem minden ok. Most kezdődik a kálváriám. Vérvételek és a többi vizsgálat! Nem parázok nagyon tőle, csak a vérvételtől! :cry: :cry: De attól nagyon!

A képeket nagy szerettel küldtem! Addig amíg Tenci nem lesz gépközelben, és lesznek firss képek természetesen pakolok fel még nektek!

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!
Elromlott az én jóalvó kisfiam! :cry: Már második éccaka megy a műsor. Én leginkább a fogára gyanakszom. Az orra szörcsög, de nem jön semmi, és min, két óránként felekl és sehogy nem bír visszaaludni. De iszonyú álmos, mert összevissza ásítozik közben. Napközben meg nagyon nyügi és sokszor eszik keveseket. Tegnap már elűztem az iskolásokat az utcánkból, mert harmadik napja itt állnak meg a sarkon a tanárral valami órán megbeszélést tartani, a a szomszéd kutyája meg őrjöng, Patyának meg persze akkor sikerül végre elaludnia. És a tanárúrnak jobban meg tudtam megyarázni, mint a kutyának. Bár előbb a kutyussal próbálkoztam... :oops:

Beöntés: Nekem mindkét gyerekkel volt, és sajnos így is kicsúszott ez-az. :oops: Pankánál ott sirdogáltam miatta a férjemnek, Petinél meg annyira gyors volt minden, hogy nem bírtam ezzel foglalkozni, csak utólag. De a szülésznők iszonyú gyorsan és ügyesen eltüntetik a nyomokat.... Éva azt mondta nekem, hogy általában a beöntés vízválasztó, mert utána nagyon beindulhatnak a fájások.

Brigi: Nekem jó, majd telefonozz!!! Vagy írj itt és megbeszéljük.

Kati! Orsinak javulást, ez nem hangzik valami jól. És háziorvos bénázott?

Memme! Most már tudom, kire hasonlítanak a csajok. Nagyon szépek vagytok, Te is meg a nők is. De azért drukkolok neked kisfiúért. Egész más...

Pocisok?
Tigrincs mi volt tegnap?
Eni? Derék? Férj el tudott intézni mindent?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Köszi a tapasztalatokat... (Annyit halkan hozzátennék, hogy Férj jelenléte semmilyen esetben nem zavaró. Ha ő képes az orrom alá terhesség egész ideje alatt, nem törődve hányingeremmel... böfög a tévé előtt és egyebek... akkor nem érdekel, mit lát és mit nem szülés alatt. :lol: )

Most elindulok ctg-re. Jankamagzat nagyon jól, bár tegnap rengeteget fészkelődött, kifejezetten kellemetlen volt (szeméremcsont környékén, jaja). De nem történt éccaka semmi. Most sem fog, mi? :lol:

Sietek, mert Apa felrobban, hogy vagyok képes így készülődni.

Sikerült elintéznie a papírokat, 16-20h volt a dokinál. Az a végén már bármit aláírt volna... :D :D :D
vbea

Benedek :D
vbea

sziasztok,

Én se futamodtam ám meg tegnap, mindent kivasaltam, csak férj a gépes szobában húzta a lóbőrt, mert ma Bécsbe kellett mennie és korán kelt. Ilyenkor "nem akar zavarni azzal, hogy hajnalban csörög az óra". haha, mintha a lánya nem verne fel minden éjszaka kétszer... :D Szóval lélekben (és vasalásban) veletek voltam...(nekem is 3adag volt, és nem volt benne babacucc - az ma kerül mosásba...)

Kati,
nagyon köszi a képeket!!! Szép baba Benedek. :D Miért félsz a vérvételtől?

Tigrincs,
nekem is kezdesz gyanús lenni :D

Mennem kell, kisasszony nyűgösködik... Majd jövök még mert annyi mindent akartam...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kati!
Szegény Orsi!!!! :cry: ez nagyon brutálisan hangzik! :shock: jó lenne kihagynunk! Mielőbbi jobbulást! Gyógypuszi hegyek!!!!!

Beöntés:
Ciki vagy sem, de nekem egyiknél se volt. :oops: Szofinál, Zsófinál még meg is értem, mert a liftből rögtön mentem az ágyra és tolhattam is már ki a csajokat, de Katánál??????? :roll: végül is ő 2 óra alatt lett meg!!!! Ott lett volna idő. :roll: szerencsére nem volt „baleset”. :D Ilyen „égés” csak Zsófinál volt. De szerintem mi ezt a férjemmel teljesen természetesnek vettük hisz beláthatjuk, hogy iszonyú erőfeszítést igényel egy szülés. Nekem brutálisan szét is pattantak az erek az arcomon. Mellesleg kevésbé tartottam EZT cikinek, mint mikor Szofit visszahozta a férjem és én ott feküdtem szétterpesztett lábbal varrásra várva és premier plánban látott olyan MEGVISELT állapotba. Zsófinál már mondtam is, hogy míg nincs kint a lepény és nem leszek publikus állapotban addig ne jöjjön vissza, inkább kint babázzon. Szerencsére ez rövid idő volt, hisz Zsófinál nem volt „stoppolás” hisz gátvédelemmel szültem. :D szó mi szó, a balesetet én is elkerültem volna szívesen, no de ha nincs már rá lehetőség!!!! :D

Benedek!!!!
:D olyan igazi kis pasis fejecskéje van :D

Kriszta!
jobbulást Pankának!

Eni!
Kipipálva :D rendes anyuci! :lol:

Tigrincs! Judit!
Bejelentkezést kérünk!!!! :D

Jaj de kedvet kaptam szülni :lol:

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Judy!
Mi tavaly gyereknapon voltunk az erzsébetligeti usziban érdeklődni akkor mondták, hogy a neten van tel.szám ott érdeklődjünk, mert van babaúszás! Nagyon jó ez a kép Annáról! Meg rólad is!

Memme!
Hú milyen egyformák vagytok Melindával, aztaaa! Jól vagy?

Krisztám!
Kezet foghatunk, az én éjszaka 1x max 2x ébredő kislányom is elromlott :( Bár front van, meg ő is szörcsög, nem tudom, de azért ilyen sűrűn ébredni, óránként :( Még pár napos korában sem csinált ilyet. Ja örülök, hogy Pankánál csak allergia!

Tencitesó!
Hogy Te milyen jófej húgi vagy! Köszi a képeket, drukk neked!

Beöntés: Martinnál nekem sem volt, de Mircinél már igen. Hát kihagytam volna az életemből, én itthon egész éjszaka wc-re járkáltam, ahhoz képest mégis jött még, sőt nálam is volt baleset, de a szülésznők tényleg felkészültek erre és diszkréten és villámgyorsan eltűntetik a nyomokat.

Veronikusz!
Bár én a vége felé azt mondtam, hogy nem kell több gyerek :lol: - amire persze mindenki kinevetett és csak legyintgetett, hogy majd 1óra múlva beszéljünk róla újból - most én is kedvet kaptam szülni, és nagyon sajnálnám, ha nem lehetne hármaska. Egyébként az én férjemnek nagy érzéke van akkor belépni, amikor nem kéne. Martinnál épp vártuk a lepényt, hogy jöjjön, köldökzsínór lógott ki belőlem, Mircinél meg épp akkor érkezett vissza, mikor már varrás volt, épp a méhszájam tárták fel :roll: De nálunk is természetes a dolog, hát végülis a gyermekünk jött ki onnan. De az is értem, ha valaki nem így érzi.

Szép napot, bár itt gusztustalan eső esik :x

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Benedek nagyon édi! És mindig mondom én, hogy akármilyen pindurik, azért általában látszik, hogy fiú vagy lány :wink:

Veronikusz
Miko kell a naci? :lol:

Kati
Orsinak gyógypusssssz!!!

Szerintetek Eni hazajön a ctg-ről? :wink: :lol:

CukiBrigi
Köszi az infót! Viszek kazit :)

Bocsi, hogy csak felületesen, de rohanva olvastam....a pocisok miatt :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Steffi!
Nem azt mondom, hogy fúúú milyen ciki inkább úgy fogalmaznék, hogy KIHAGYTAM VOLNA. :D de nem gáz és nem is volt belőle gond, ha arra gondolok, hogy szülés után egy héttel már „toporgott” a férjem, hogy ha egyszer most nem volt gátmetszés akkor esetleg …… :lol: :lol: :lol: szóval ennyire nem volt gond belőle :D

Reni!
Gatyit hord amíg hordani tudod! :D gondolom nyáron már PICIT meleg lesz. :lol: mondtam, hogy egyelőre NEKEM nem kell :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi,
köszi az infót! Lehet akkor hogy csak a honlapon nincs fent...
Gyanítom mi már lemaradtunk róla :( De majd felhívom azért, bár most hogy kezd beindulni az influenzaszezon, inkább várnék kicsit...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Benedek gyönyörű baba!!! köszönjük a képeket, Kati!!! :lol:

Enikém,
hajrá!! embered meg jó nálunk egy valamire, amit igényel, 4-8-ig kitartóan várakozni az orvosnál, nem semmi... :shock: gratulaaa!!
Jankának pocaksimi, benedeknek csók!!

Tigrincs,
ideje azt a táskát összerakni vagy dobni telószámot, hogy vihessük utánad a hiányzó tételeket!! :wink:
drukkkkkkkkkkkkkkkkkk királyság!!!!

Kati,
ááááááááááááááááá, Orsinak gyógyulást!!!

Zsófi,
Maja babának is gyors gyógyulást, nektek meg jó pihenést!!!!!!!

kiütések: nálunk az emberem érzékeny bőrű, ezért amióta együtt, azóta csak sensitive bármit használunk.. abból is keveset, nem is fogy.. :wink:
amióta moshatózunk (pelusprojekt), van ökomosópor és ecetes öblítés a pelusoknak/babaruháknak, nem zavar, hogy nem illatozik ezerrel..
és már a saját ruháinkat sem öblítőzöm, csak ecetettel szedem ki a mosóport
1x én is öblítősen vettem fel egy pólómat, egész nap vakaróztam...

remélem, az elromlott alvókák hamar rendbejönnek!!! Myrtill és Petya koma, hajrá!!!! nálunk szombat estére volt zombizás apával 2-ig......
mi jól egyébként, pocakról mostmár csinálunk fotót (hiába, második gyerek... :lol:
tejem szépen van, de ha nagyiékkal pörög, estig eszébe sem jut.. ha frusztrált valamiért, azonnal cici :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni!
sztem hazajön még ma....... :lol: :lol:

beöntés:
nekem kimaradt mind a 2x....... :lol: először akartam de Ági lebeszélt róla....

Benedek gyönyörű :lol: :lol:

Orsinak és aki még beteg azoknak jobbulást...
Majd még jövök :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Orsi: Nekem sem marad meg Petya az etetőszékben. Ha belekötöm ordít, ha nem akkor feláll benne, úgyhogy én rendes székre ültetem (feléri már az asztalt) és úgy eszünk. Mondjuk kb 5 perc után így is feszeleg és van, hogy feláll és elmegy, aztán visszajön és eszik megint.

Renáta: Szivesen :D

ercsikati: Köszi a képeket! Szép baba Benedek!

Eni: Szerintem nem jön már haza a ctgről :lol:

Kriszta:
Majd hívlak!

Náunk pont a varrásra jött vissza a férj a gyerekkel. Kicsit féltem,hogy negatívan éli meg, de azt mondta,hogy őt nem zavarja.
Még mondtam is neki, hogy milyen fura,hogy nem érztem semmit a varrás alatt, pedig mindenki azt mondta,hogy az mennyire fáj. Erre ő: Ha láttad volna,hogy mekkora inekciót kaptál, leugrottál volna az ágyról :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Gyönyörű bejelentésem van!
:wink:

Ezt most kaptam!

"Sziasztok, Csókolom! Ma 2009. január 28-án 7.37-kor megszülettem! Nevem: Ágocs Jázmin, súlyom: 3800 g és 57cm vagyok!Anyuval együtt jól vagyunk! Sok puszi Mindenkinek!"

Drága Tigrincs!
Tiszta szívből gratulálunk itt is!
És nagyon, nagyon sok boldogságot kívánunk!!!
Sok sok tejcsit!!!!
Sok puszi
Lara és szülei!!!

ancsaboszi

Tigrincs, GRATULÁLOK! Nagyon jó egészséget!
Mondtam én hogy gyanús vagy ;) :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Beöntés:
Tényleg nem kell rajta parázni Eni. Nem fáj.
Az a jó, hogy kérhető,de nem adják kötelezően. (mint tudjuk, vannak helyek, ahol ez nem így van, és T. Doktorúr rossz néven veszi, ha kiszalad a szülő nőből valami, és hallottam már olyan szülésznőről is, akinek derogált, hogy feltörölje. Akkor az viszont nem szülésznő, az a véleményem, hanem csak egy asszisztens. ) A szülőágyon - vagy akárhol, ahol szülünk - , nekünk van a legnehezebb dolgunk, illetve a babának.
Ha pedig szülés közben bekakilunk? Nos, akik szülések kísérésére adják a fejüket - és ebben férjurunk is benne van, ha bejön a szülőszobára - azoknak ez nem szabad, hogy gondot jelentsen. Engem derékfájásom idején Ember vitt ki a WC-re, ő csinálta a gátmasszázst a szülés előtti a hetekben, leborotvált a végefelé, amikor már nem láttam magam. Sok mindenre megtanított bennünket a szülés és a vele járó dolgok. És ettől felszabadultabbak is lettünk.
Én kértem, mert volt rá idő, megkönnyebbültem. Erika ugyan nem erőltette, de én éreztem, hogy tele vannak a zsigereim. Ha már erős fájások közt lettem volna, biztos hagyom a fenébe.
Egyébként én sem akartam a szülőágyon kakilni, de ha megtörtént volna, akkor annyi és egy bambi.

Kép

Kép

Kép
memme

Tigrincs: Gratulálok!!!!! Sok tejet és jó egészséget kívánok!

Eni: Mostmár rajtad a sor!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?