Tenci! Hatalmas gratula Benedekhez! Tényleg szép nagy baba lett! Sok boldogságot Nektek!
És akkor a szülinaposok (remélem senkit nem hagyok ki...
): Villő, Lara, Míra, Lili, Benedek nagyon boldog szülinapot Nektek!!!!
Tigrincs-Eni-Judit! Azért szóljatok, ha mentek! Tigrincs, te nekem gyanús vagy!
De azért tei is Eni!
Lenne hozzátok, pocakosokhoz egy nagy kérésem! Remélem meg tudjátok csinálni...
szóval: mi pénteken elutazunk síelni, és csak szerdán jövünk haza. Onnan nem fogom tudni nézni a fórumot. (Már előre "félek", mennyit kell majd visszaolvasnom...). A kérés: lehetne, hogy vagy még péntek reggelig szültök, vagy csak szerda este után??? Ugye menni fog???
Maja sajnos még mindig taknyos-köhög, de ma voltunk 4 hós oltáson, dokibácsi aszonta, semmi komoly, kapott is két oltást. Torka sem piros szerencsére. Léna étvágya viszont újra a régi. Maja meg 6,5 kiló.
Betegeskedőknek jobbulást, durván hangzik ez a torokgyusziból tüdőgyuszi-vírus!
Ancsa! Nagyon jók a képek, én még soha nem voltam télből a nyárba nyaralni.
Memme, nektek is jó lehetett, jól hangzott, amit leírtál!
Emese, szerencséd, hogy feladtad a szőrősláb-versenyt, vesztettél volna.
2 nappal ezelőtt Lénával eljátszottunk egy régi reklámot, tudjátok, ahol az óvónénivel gyakorolják a színeket a gyerekek. Fürdés után a fogát mostam, szerettem volna, ha vicsorít, hogy elöl is meg tudjam sikálni. Úgyhogy én is vicsorítottam...
Léna rámutat a fogaimra: "Színesek a fogaid." Itt már rosszat sejtettem, de azért megkérdeztem, hogy milyen színűek. Mire ő: "Sárgák." Azóta már megtanítottam neki, hogy a fogaim bizony fehérek!!!
Nagyon jók a régi képek, én is teszek majd, de vagy szkennelni, vagy fényképezni kell őket.
Jóéjt, és akkor hajrá pocisok!