Na icurit vissza tudtam olvasni
Gyermek mér mindig alszik
Buksika!
Megy már a szopi??? NEkem is az első időkben tiszta seb volt mindkét mellbimbóm. Amelyik jobb állapotú volt, azt nyuzattama gyerekkel a másikat csak fejtem. Egy hét alatt gyógyult meg, majd a másik következett. A tejtermelés nem csökkent, hanem a fejt cicikben még nőtt is (ami ugyebár nem törvényszerű)
)
Azt hiszem Detti is írta, hogy érdemes más szoptatási pózt keresni, ezért ezt le sem írom mégegyszer.
Viszont azt nem láttam, hogy írta valaki, hogyan tedd bele a cicit a szájába? Össze kell szorítani a mellbimbót és jól belenyomni a száába, amikor jó nagyra tátja
Nekem az elején drasztikusnak tűnt, de amióta így megtanult szopizni, már bimbóvédőznöm sem kell!!!
Büfiztetés:
simogasd közben a hátát fel-le, járkálj vele. Dudunak is nehezen jött mindig a büfi kb. 20 perc alatt.
Fiona, Buksika!
Megnéztem az albumokat és nagyon csúcs a két pasi
Benedek a hintában tényleg nagyon aranyos, meg az egy héttel a szülés után képen nagyon elképedtem! Mintha csak kölcsönbe kaptál volna egy babát, olyan szuper alakod van!
VEncel meg nekem a tornászós képen tetszik
Nagyon szép
) Azért szerintem ő is már lassan hurkagyűjtő lesz ahogy elnézem, milyen szépen kerekedik!
Vic!
A lányod továbbra is csodaszép!
Olyan haja van mint Dudunak, csak éppen sötétebb
Te hogyan tudod megfésülni? Én fürdés után mindig beállítom neki, de ahogy sapkát adok rá, vagy lefektetem elfekszi. Olyan mint egy punk
Detti!
Köszönöm a kérdést, de sajna nincs jobban én meg ma nem is tudok átmenni segíteni..
Te aztán nem kényeztettél el azzal, hogy mi történik veletek
Tényleg olvastam a biztonsági eljárásokat a családlátogatásnál
Nem kaptad meg a mélemet??
Manóka!
Kispufi lányom is így fedezte fela kezét!
Először a szájukba találnak vele, majd ahogy közelít az arcához egyszerre felfedezi
Az a legédesebb amikor majd rákancsít
ÉS így haladnak szépen sorjában
Na kezdődik anyekergés
Pedig még csomó mindenkinek nem írtam..
Bocsi azoktól, nagyon-sok puszi minden Pöttöm-maminak!!!!
Emő