Sziasztok!
Lányok én azt hiszem még nagy baj van nálam is. Nem tudok végig csinálni egy szoli estét sem, hogy ne a csillagokat nézzem és ne sirjak. Van egy csillagom amiről azt hiszem hogy Bogikám, ha sokáig nézem mindig egy kis baba alakot látok benne.
Minden szolikor szoktam vele beszélgetni és mindig sirok. Tegnap meg egyszercsak eltűnt és akkor kértem, hogy ne hagyjon még itt és újra előjött. Megijdettem hogy újra végig kell néznem hogy elmegy
De aztán egyszercsak elhalványult és eltűnt. Ma szóltam a nővéremnek, hogy szóljon a pszichológus ismerősének. Talán nem ártana ha meglátogatnám. Mert már azt érzem hogy nagy bajban vagyok. Pedig ti is tudjátok, hogy én próbálkozom. De nem megy.
Ma volt a másik temetés. Képzeljétek el, hogy jött egy mentő és mondom megvárom hogy elmenjen. Koraszülött mentő volt. Egész végig az M1-es autópályáig követnem kellett.
Bogikámat is azzal szállították oda ahova ezt a pici babát is. Remélem hogy neki szerencséje lesz. Úgy hogy úgy értem oda a temetésre, hogy előtte végigbőgtem az utat.