Új privát üzeneted érkezett!

na már megint én kezdtem az oldalt

még annyit!

Évi Misinek is 10 felett a koleszterin szintje, és zsírt max a boltban szokott meglátni. nekünk azt mondták olajjal főzzek, mondom ok, eddig is így csináltam ne egye meg a szárnyasok bőrét. mondom a dokinak (éppen itt volt mézért) nem szokta de van hoyg le is húzom... inkább szárnyast főzzek (inkább az van, mert az gyorsabban is megfő) és sok gyümölcs, zöldség, és hal (amit persze nem szeret)gyümölcsöt sokat eszik, napi 1-2 kilót, ennyi.

gyóygszert nem szed rá, amit felírtak,annak annyi volt a mellékhatása, köztük a halál, veseelégtelenség, merevedési zavarok, csak hyog a legfontosabbakat említsem, hogy közölte, na ő ezt be nem veszi! halolaj kapszulát szedett egy ideig, mintha billent is volna az arány, de már régen volt vérvételen, éppen most zavartam, hogy menjen már!

Attilának mennyit siekrült összeszedni? ja és még annyi, hoyg Misinek "jó" koleszterin meg alacsony volt, szóval az sem jó.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ohh szegény férj urak!

mindenkinek jobbulást!

Nah azt hiszem le kell tennem a maximalizmusomról!!!!!

az idei félév eredménye 3 négyes meg egy hármas.........még ösztöndíjat sem kapok.... oda az önbecsülésem.

csak az a kérdés hogy hülyülök-e vagy csak szimplán lusta voltam. Bár párom már azt is említette hogy komyolan net függő vagyok:-) hihi amiben viszont tényleg igaza lehet!!!!

Le kell valahogyan szokni!

De majd a nagy vizsgára biztos arra gyűjtöm az erőmet :oops:

de most megyekmert még kaját kell csinálni meg aztán megyek Földvárra kiosztani a kérdőívemet!

puszika

Kép
kbernadett

Ahoj.

Nah, erről beszéltem, hogy normálisan nem lehet becézni a Hunort :wink: Sebaj. Majd ha megszületik, úgyis adja magát a dolog. Egy darabig úgysem lesz nevén szólítva :mrgreen:

Szilbee, fajintosak az új vonalzók!

Öhm, én Betti korában (már amikor ittam...ritkán, és keveset) a töményet részesítettem előnyben :wink: Főleg ezüst tequila (néha Vilmos, hp-t meg csak eccer volt szerencsém kóstolni), saóval, citrommal :) Ma is ez az ízvilág áll(na) közel hozzám. A bort még nem sikerült megszeretnem (monnyuk nagyon nem is próbálkoztam)...pedig érdekel a bor világa :) Apa már kezdi magát kiművelni... A sörrel meg ki lehetne kergetni a világból.

Judit
Kép

Kép
balwin

Betti :( Nomajd a köv. félév...tessék odafigyelni :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Ááááááá! Szilbee! De nyomi vagy! Tudom, hogy te sem gondoltad komolyan, de ém még csak nem is gondoltam ilyet rólad!!! Csak te olyan kis "rendes, szolid" anyúkának tünsz. Na fogadjuk most megint olyat írtam, amit nem kellett volna! :lol:

Nekem mindig is a bor állt közel a szívemhez, mondjuk Betty korában a boros-cola, lehetőleg 1:1 arányban. De mostanában úgy vagyok vele, mint Jaimee, hogy tisztán és jót! Bár a badacsonyi borból is tavaly augusztus óta 2 liter fogyott el. :lol:

Rami! Férjednek jobbulást! És persze Gabónak is! Balázs sem bír kikeveredni a köhögésből.

Csajok! Lezártam ezt a félévem! Ma volt az utolsó vizsgám (gyerekirodalom), biztos kézzel belehúztam a "A magyar gyerekirodalom a XIX.században" című tételbe... :roll: Mondjuk az ötöst azért csak összekapartam! :lol:

Szami! Jövőhéten szállítsa Peti házhoz a gyerekkönyveket? Délután 4 után tudná vinni.
Csaba hogy van? Gyerkőcök? Te?

Andi jó sokáig csomagol kifelé! :lol:

Figyelitek, hogy már annyi topikot nyitogattak mostanság, hogy átkerülünk nem is olyan lassan a 2.oldalra?

Képek délután! Még nem készültek új frizkós képek! :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Judit!
és a nyomtatót magában nyomtad, vagy kenyérrel?
msuzáj volt leírnom!
:lol:

na én még mivel nem végeztem, elhúztam tanulni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga! :lol: :lol: :lol: Csak azé mondod, mert nem láttál Apocalypticára (réges rég, mikor erre tévedtek.. mármint Mo-ra) nyomulni fejkendőben! :lol:
Alkoholizálás terén má ifjú koromban is szolíd voltam. A sört és töményet nem szeressem, meg nem is bijom.

A vizsgázóknak gratula! Akik még előtte állnak, sok sok drukkk!!!! ++++++++++++++++
szilbee

sziasztok!

Most van pár percem írni.

Kinek hogy kezdődött ez az év?A mienk,ha így folytatódik nem tom mi lesz velünk év végéig.Annyi xar elér minket szinte minden nap,hogy fel sem tudnám sorolni.Csak egy példa:Eladtuk szombaton a sz gépet 25000 ft-ért.Mivel lejárt a jogsim,meg a kocsi zöld kártyája megbeszéltük,abból megcsináltatom.Takarítottam vasárnap este a kandallót és a párom hülyeségből beletette hátul a bugyimba,mondom neki vedd ki,mert híg az agyam elfelejtem.Nem vette ki én meg természetesen elfelejtettem és mentem wc-re és lehúztam...2 napig nem aludtam.Ma indulnánk Bácsalmásra,de nem elég,hogy nekem kell vezetni,még a kocsi is elkezdett rángatni.Most szerelőnél van,nem tudják még mi a baja,mert azt mondta egy 2 éves kocsinak nem lenne szabad ilyet csinálni.Mosndjuk a kutyánk kedden megszökött és elakadtam vele,nem-e akkor szerzett vmi sérülést.Na nem tom,hogy tudunk-e menni.
Na de nem akarok továbbpanaszkodni,mert holnap estig sorolhatnám a 23 nap történéseit,de azt látom,hogy a kedves férjekre tényleg igen rájár a rúd idén,úgyhogy aki párja egészséges az nagyon vigyázzon magára.

BbJudit:Gabi kint tevékenykedett a fásban,csinálta az oldalát.A fa meg csak be volt dobálva és felhordtak rá egy csomó sarat,Gabi megcsúszott leesett és maga alá fordult a bokája.

Én soha nem szerettem az alkoholt és töményen nem is megy le a torkomon,mert csak megöklendeztet,de a bort sem szeretem,a sört sem.Max. a krémlikőrök,vagy a whisky cola,de csak nagyon hígan.

Ne haragudjatok,nem akartam ennyit panaszkodni,de most nagyon padlón vagyok lelkileg és jól esett leírni.

Szebb napot mindenkinek!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Nem akarom elszólni magam, de úgy néz ki, apának a gyógyszer rendezte a vérnyomását... hétfőn megy kontrollra. Diétázik szegény, egyelőre még ott tartunk, hogy hozzá kell szokni, mit ehet, mit nem... hát nem könnyű az átállás, mert nem ilyen étrendekhez vagyunk szokva.

BBJ, nem is tudom, mennyi a koleszterinje, de jóval magasabb, mint a határérték... és volt még egyéb különböző betűkkel jelzett valami, szinte mindegyik magasan az érték felett volt.
Én nem kaptam azt a gyógyszert amit a doki felírt. Nagy nehezen találták meg a számítógépben, de még látni olyat nem láttak, meg kellett volna rendelni. Így mondtam, adjanak valami koleszterin csökkentőt. Adtak is, és rá van írva, hogy káros mellékhatás nem ismert. Valami lóhere koncentrátum :wink: :lol: Szóval füvezik a drágám :lol:

Olga, én is pont ezt akartam írni, hogyha így haladunk a topicunk a 2. oldalra kerül....
Gratula a félévhez, akkor most egy kis pihi? Vagy lendülsz neki a szakdogának?

Betti, ugyan már, nem kell mindig színötösnek lenni (na, jó, gondolom az ösztöndíj azért hiányozni fog), de soha senki nem fogja nézni a bizonyítványod! Pár 4-es és 3-as az azért nem olyan rossz ám!

Jaj, Rami, nagyon rátok jár a rúd!!!! Nem is tudom, mit lehet ilyenkor írni... Kitartás, majdcsak jobb lesz! És gyere panaszkodj nyugodtan, néha már az is sokat segít, ha kiírjuk magunkból.
Hát a pénz wc-be lehúzásától én is biztos szívbajt kaptam volna... :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Még csak az elöző oldalt olvastam el.

Szami, Betti, Évi: Apáknak jobbulást. Máténak is.

Kata: Apának oda kell figyelnie a tejtermékekre, de nem annyira szigorúan. Ha valaki hajlamos rá, úgyis kialakul a kő. Zoli öccsének már 11-szer volt.

Olga: Gratuálok a vizsgákhoz! Nagyon ügyes vagy! Képet ne felejts el feltenni Balázsról!

Katlina: Szépek vagytok a képeken. És utólag boldog szülinapot kívánok Neked és a férjednek is!

Szilbee: Jók a vonalzók. Én teljesen megértelek. Mostanában én is csak abból állok, hogy fület melegítek, sterimározok, orrot szívok vagy fújok, orrcseppezek, lázat mérek, hisztit hallagtok. Én is nagyon kivagyok, de nekem legalább csak a torkom fáj.

Rami: Bocs, hogy ezt írom, de ezen a sztorin már csak röhögni tudok. Tényleg iszonyú szerencsétlenül kezdődött ez az év Nektek is.

Nekünk az eddigi mérlegünk:
-1 vesekő
-Katánek egy fülfelszúrás
-elromlott számítógép
-elromlott termosztát
-elromlott telefonom

Ja, és Dorka eddig kb. 5 napot volt oviban januárban, az Ő füle sincs rendben szóval szerintem jövő héten sem megy még.
És mint fent láthattátok, Katának ma felszúrták a fülét. Pedig igazán nem is utalt rá semmi: nem fájlalta, nem volt lázas, csak szörcsög.

Szóval, nem akarok panaszkodni, de én most nagyon kimerült vagyok. Nagyon szeretnék egy kicsit magammal is fogalalkozni. Tudom, hogy ez önzően hangzik. De Ti nem vagytok fáradtak, kimerültek? Mindig csodálkozom, hogy még ide is írtok. Én hulla vagyok, mire elalszik mindkét lány és idejöhetnék.

Niki

Kép
Kép
csni

Ja, még akartam valamit.

Alkoholizálás: Én nagyon ritkán iszom, de akkor én is a töményet részestem előnyben: jager, pálinka. Épp mi van itthon, ami attól függ, hogy apa épp melyiket szereti. (Nem mintha Ő alkoholista lenne.)

Ovi: A Kolozsváriban is projektrendszer van. Bár nekem eddig ebből nem sok jött le a sok hiányzás miatt.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Nem vagy őnző!!! Miért lennél? Én is hulla nulla vok... most hogy javul az arcüreg gyuszim jobb a helyzet, de már a t.köm tele van azzal hogy nincs időm, se enni, se fogat mosni.. na meg alunni se hagynak a fiúk... Én már úgy vágyom egy nyugodt éjszakára... alig várom hogy anyuméknál altathassuk őket éjjel. De milyen soká lesz még az.

Na ennyi, mert vasalni kell... meg listát írni, hogy jöv hétre mit kell venni a teleléshez.../re.
szilbee

Köszi a biztatást! Hát köv félévben muszály lesz össze kapni magam a nagy vizsga miatt!

Valaki kérdezte(csak elfelejtettem) hog yigen Gabi kapott gyógyszert a gyomrára 6 hónapig kell szednie de többet mi sem nagyon tudunk majd az UH meg a szövettan eredmény után!
Hát amugy meg hogy mi vááltotta ki nála passz. Lehet a stressz...nem tudom.....

piára vissza térve: én hát én szeretek inni:-) :oops: még mikor nem volt Betti előtte nagyon tudtam, és hát bírtam is.
De amit szeretek, cherry vodka martini, bár a nyáron unokahugommal egy üveg Metaxát is megittunk finom volt az is, pálnikából egyszer ittam be is hánytam tőle azóta nem szeressen meg a pezsgővel is ugyanigy voltam..... hát de mindenkinek más izlése van

Ma kiosztottam a kérdőívemet hát ezek a mai fiatalok :-) hát főleg a fiúk annyira nevettek hogy már én is elpirrultam az egyik osztályban :oops:
De most már szerencsére ezt is le lehet tudni!

Olga gratulálok!!!!
Te hogy haladsz a szakdogával?

Amugy olyan fura hogy azt írjátok hogy a Betti korában..... :oops: tökre ugy érzem mintha nem is tartoznák hozzátok :lol: Bár tény és való nem vagyok idős de azért már olyan fiatal se....

nah de most megyek össze kell pakolnom

Kép
kbernadett

Szilbee!
hogy a fenébe tudsz Te 3 vonalzót felpakolni?????
egyébként szupi mind!

ja de jó lesz nektek! mikor indultok?

Betty!
mi van a kérdőívben, hogy pirultatok? egyébként én si netfüggő vagyok, majd megyünk együtt elvonóra!

Rami!
hát ez a pénzlehúzás! először én si röhögtem(hülye pasik), de elég kritikus!

Gabinak akkor a bokája törött el? fekvőgipszet kapott? meddig lesz rajta? mhely? akkor betegszabi?

Ovi
én is megkérdeztem, nálunk si kompetencia alapú projekt rendszer van, évi 4-5 téma, most a víz, és azt töltik ki a mesével, dalokkal, versekkel. stb. ma a vivaldi 4 évszakra kellett nekik rajzolni, kíváncsi leszek, kinek mit sikerült.

ma volt az első kandallóépítő felmérésen, holnap még jön egy, aztán döntünk...

na milyen alkesz banda! én csak a bailonit szeressem, meg a baileyst! a sört hellyel-közzel, pezsgő csak asti, abból is a martini, vagy a cinzano. bor 6 puttonyos aszú, egye fene az 5 is lecsúszik, és a csemege fourmint. a mienk rakamazi illetőségű kannás bor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

végre, amikor leülnék... Marcika hülyézik (anyám ma felkapatta)... :? Takarítottam...stb. holnap jönnek anyósék, sógorék (itt is alszanak)...

meg is fájdult a fejem... no majd legközelebb

Kép

Kép
szolkata

Rövid leszek a fiam zárlatot kapott... És úgy tünik több, mint 5 perces lesz...
Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! A harmadik vonalzón a zárójeles url részt az elejéről és a végéről lenyírbáltam... csak az img-s maradt.

Betti! Engem is érdekelne a kérdőív!

Olga! Mert mi történt? Egyébként jó a kép! :D Olyan nagy fiú már Balázs!

Judit! Vasárnap indulunk.

Me pedig megyünk szülinapozni. Mamám 95 éves. 8)

Úgyhogy jók legyetek. Szerintem már nem jövök.. Aztán jót ne halljak rólatok! ;)
Majd kismillió képpel jövök... jöv. 7végén.
szilbee

Szilbee, Dorka: Jó telelést!

Niki

Kép
Kép
csni

Áve.

Betti, tudod jól, hogy nem úgy értjük a korodat! :) Isten ments, hogy kirekesztve érezd magad :(
Nem érdekel homeopátiás továbbképzés? Kaptam egy emilt, átküldöm neked...

Olga, gratu a félévedhez! Balázs nagyon csinosss az új frizuval :D
Jah, már én is írni akartam, hogy lassan lapozhatunk a társalgó oldalon :? Még nem néztem, milyenféle topicok nyíltak, de sztem a mindenféle karakterekkel kezdődő, miénklegyenelől típusúak...amik 2-3 hsz-t élnek meg.

Judit, nyomtató, kenyér?... Ajaj...attól tartok nagyon szőke vagyok :oops: :oops: :oops:

Rami, bocsi, de nekem is a röhögés volt az első reakcióm :oops: Apa meg aszonta, hogy blogot kéne írnod, ilyen sztorikkal eladható hirdetőfelület lenne :wink:

Niki, jobbulást akkor a lányoknak! Dehogy vagy önző! Nekem is sokszor eszembe jut, hogy dejólenne kicsi kikapcsolódni, kizárólag önmagamra/magunkra figyelni...pedig még csak egy gyerkőcöm van :roll:

Szilbee, Dorka, kellemetes telelést! :D Osztán várjuk a képdömpinget!

Kata. Részvétem... :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali,

jöttem már én is elköszönni, holnap elhúzunk, bár Apa jön vissza még este, ő nem telel velünk sajna... :cry: Kell a szabadság májusra :)
Igaz, elkezdett kaparni a torkom, de remélem nem lesz belőle torokgyuszi, egy évben egyszer jutnék el valahová "pihenni".....

Olga, Szabi mindig felismeri Balázst, most is egyből mondta a képre, hogy "Balászzz" :) Pedig nem is találákoztak gyakran!!! Jó lett a nagyfiatok frizkója!

Betti, nem lehet mindig ötösöket hozni... az mán túl tökéletes lenne :wink: Így is szépen teljesítettél!!!! Apának meg jobbulást....

Judit, én azt hittem, a Hunort fogjátok használni, mivel az lesz az első keresztneve. Aztán tényleg lesz ezer beceneve, aminek köze sem lesz a keresztnévhez... :) Ismerős .... :)

Rami, szebb február-decembert!!!!! Ezután már csak jó jöhet!!!!!!

Niki, ++++++ Végülis a Hetényiben mndták, hogy fel kell szúrni? Vagy már a dokinéni is utalt rá? Szegény Kata, most már jobban van?
Önzőség?????? Niki, ugyan!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kimerültség pedig szerintem genetikailag kódolva van minden anyukában...
Tegnap Szabi épp ezerrel küzdött azon visítva, hogy kiverekedje magát az autósülésből, anyukám is ott volt, és csendben megjegyezte, hogy "milyen furcsa, hogy az emberek mégis mennyire vágynak arra, hogy gyerekük legyen.... pedig néha igazán nehéz...." A sok-sok apró-cseprő napi akaratoskodás, rámolás, hiszti, duzzogás, betegségesség, ápolás, nemalvás valóban lemeríti az ember akksiját. Ez nálam is így van. Anyukád egy kicsit nem tud besegíteni, hogy ki tudj kapcsolódni?

Évi, remélem rendben lesz minden a pároddal és a munkával is!!! +++

Judit, majd meséld el, milyen lesz a kandalló, hová tervezitek stb.

No lassan lépek, majd jövünk a képekkel, jók legyetek!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Jó telelést lányok!

Judit!
hp nekem a hewlett packard

Na megyek is feküdni, a gyomrom tegnap óta nagyon szarul van, valami nem okés most már, egy falat nem megy le a torkomon, állandó hányingerem, és tompa gyomortáji fájdalmam van. ezt meg kell mutatni dokinak. úgyhogy hétfőn ott kezdek, hacsak nem kell az ügyeletre menni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, hát ez is napról napra változik :mrgreen: Most éppen úgy vagyunk vele, hogy Hunornak szólítjuk... Áh, majd kiforrja magát :) Lucinál is így volt... még néha Annalucázzuk, de általában Luci, Luca.
Óóó! Azért Apa nélkül is próbáljátok meg jól érezni magatokat! Torokgyuszi nélkül...

Judit, jaaaaaaa! Télleg :oops: :lol: Pedig ilyenünk van... :)
Nabazz...ne várd meg, hogy eldurvuljon... Pihi, pihi, pihi!... +++

Judit
Kép

Kép
balwin

sziasztok!

Balwin köszönöm az emailt tetszik csak azt nem tudom hogy én mint nem végzett szülésznő mehetnék-e még az ára is jó lenne, meg érdekel is ez a dolog, csak ezt nem tudom így!

Szilbee, BBJ elküldtem a kérdőívemet......

Dorka jó pihenést

Hát most nekem is pihi van ugyanis Bettike ott alszik nővéreméknél......hjahj már most hiányzik, de hát ha menni akar akkor hagy menjen legalább egy kicsit oldodik, mert amugy is lesznek most ott gyerekek 4-en :-)

megyek pancsizni aztán meg tv-zünk.....

szép estét!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Mi ez a pangás?

Bár már nem olvassátok: Szilbee, Dorka érezzétek jól magatokat!

Betty! Na, nem kellett éjszaka Bettikéért menni?
Kérdőívet elküldöd nekem is? Írtad már, hogy tesódéknak milyen nemű lesz a babája? Vagy még nem tudják? Szakdogából kb. 15 oldal van meg, majd most februárban ugrok neki, meg ami megvan, még azt is jócskán csiszolni kell. De most úgy gondoltam, hogy egy hétig nem csinálok semmit, mármint sulival kapcsolatban, csak "pihizek". De sajna úgy néz ki, hogy Balázs is itthon fog velem pihizni, mert nagyon csúnyán köhög, és egyre sűrűbben egy nap.

bbj Judit? Te hogy vagy? Nem lehet, hogy ez a szigorú nem evés 15 h után az oka?

Niki! Mostmár neketek is csak ennél jobb évet kívánok!

Rami! Nektek szintén jobb, szebb hónapokat kívánok! Bocsi, de a pénzt le is húztad? Vagy "csak" elázott?

Dorka! Egyem is meg Szabit, hogy így felismeri Balázst! :D Egyébként én is ki vagyok akadva, hogy Balázs meglátja egy bölcsis kistársa anyukáját/apukáját és mondja, hogy kinek a szülei! :shock:

Szilbee! Semmi különös nem volt a hisztiben, csak néha csinál olyat Balázs, hogy hisztizik, sír (de könny nincs), de nem mondja meg hogy mi a baja, vagy mit szeretne... Aztán találd ki... valami majdcsak bejön. Meg amit borzasztóan utálok, vagy két-három hete rákapott arra, hogy pl. mondja kér vajas kenyeret. Megcsinálom, felkockázom, és már nem kell neki. Vagy valamelyik este a palacsinta jutott eszébe. kimentem sütni, aztán egy falatot sem evett belőle, nem kell. és ezt nagyon gyakran eljátsza, minden nap akár többször is. :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

na megmaradtam, de holnap doki. még mindig érzem, hogy helyén van,a torkomon nem megy le semmi. még mindig hányingerem van. tegnap nagyon rosszul voltam a gyomrom folyamatosan fájt, de nem úgy amint amikor éhes vagy. jobban mondva nem si a gyomrom, hanem minden a köldökömig.

Olga!
nem hiszem, a gyomrom sokszor fáj, akkor is, ha eszek este. én valamilyen gyomorproblémára gondolok, aztán majd mondanak valamit. gyomorsüllyedés is volt a családban.

Betty!
köszönöm, megkaptam. érdekes. majd az eredményt is írd már meg, ha kiértékelted, nagyon kíváncsi vagyok!

ennyi voltam, megyek vissza feküdni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Majd gyere mi volt dokinál! Addig is jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk, ma szinte egész nap jövök-megyek, de este igyekszem hosszabban jönni.

Judit, hogy vagy? Ma mégy orvoshoz?

Jobbulást minden betegnek!

Szép hetet! :lol
:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Helló!

Köszi lányok a hiányolást, megvagyunk, többnyire jól vagyunk, csak én vagyok lelkileg kissé padlón… Valahogy a mi évünk se indult eddig szuperül. Semmi óriási, csak a mindennapok „apró” bosszúságai, ez romlik el, az megy tönkre…
Emellett az, hogy itt élünk… Szeretjük az otthonunkat, de sírógörcsöt kapok, Apa meg idegbajt, ha pl. az ovira gondolunk… Védőnőtől kérdezem a tavalyi statisztikát, ugyan milyen Dorka korcsoportja? 70 körüli gyerek született, abból tizenegynehány magyar… Kibuktam. Ez azt jelenti, hogy ebből lesz 3 ovis csoport, amikbe jut kb. 4 magyar, meg 20 cigány… Kérdem én, ki van kisebbségben??? :cry:

Lányok, Ti mennyire tűrtök meg taknyos, beteg gyereket a sajátotok közelében, mellett?

Ez a legújabb agyrém, ami a napokban ért.
Szombaton mondja a boltban anyósom, hogy Apa unokahúgának a kisfia tiszta takony, köhög ( ők együtt laknak ). Du. nem elhozta az anyja? :x Kérdezzük, hát nem beteg? Erre ő: NEM. Miközben a kisfiú ( Dorcinál 1 hóval fiatalabb ) szörcsögött, köhögött össze-vissza. Pisti persze inkább cipelte Dorci seggét, csak ne kelljen letenni… Tegnap délután a sétánál találkoztam a csajszival, újságolja nagy büszkén, hogy „betegek lettünk, tiszta takony a gyerek, enni se eszik, úgy fáj a torka, nagyon köhög”. Agybaj. Hazatérvén mesélem Apának, reméljük, Dorka nem kapta el, blabla. Erre másfél-2 óra múlva megjelenik sógornőm ( a kisfiú mamája, ő neveli 90 %-ban ) a gyerekkel együtt… Apa kinn szerelt, lesett nagyott. Pont itt voltak másik sógornőmék, aminek örülök, mert így hallhatták az egész vitát, merthogy persze az kerekedett belőle… Na szóval. Bejönnek, nagy mézesmázas hangsúly, "jöheeetüüünk" ? Na nekem se kellett több. Mondom „ persze, de hát Alex nem beteg? Mondta az anyja.” Erre felpattant sógornőm, elkezdett ordítani, de szó szerint, hogy mit képzelek én, micsoda fosos senkiházi szülők vagyunk mi, hogy így félünk a betegségtől??? Meg hogy ne is menjünk mi se hozzájuk, ezek után ő nem lát szívesen ( jelzem, eddig se hozzá mentünk, de anyósom házában laknak mindannyian ). Na elszállt az agyam, hogy a gyerekem előtt, az én otthonomban ilyen hangot üt meg! Kiosztottam, hogy álljon már le, tegnap sem szóltunk, meg összevissza beszélnek, most akkor beteg a gyerek vagy nem, mert ha az, akkor tényleg ne ragasszák már ránk! Kinek hiányzik a betegség? Közölte, hogy „gruppós” meg „gégés” a gyerek, azért köhög. Aztán felpattant, kirohant gyerekestül, Pistivel nekiállt kiabálni, hogy „majd megtudjuk, 3 évesen az oviban mindent elkap majd Dorka, majd rájövünk! Mit fosunk mi?” Na erre Apának se kellett több, megadta a napját. Ordibálva ment ki a kapunkon, még az utcán is mondta, tiszta gáz. :evil: Vérig van sértve sztem. De hát ő kezdett ordítani, mi meg nem hagytuk magunkat. Miért nem lehetett normálisan megbeszélni? Hiába magyaráztam én neki, ő csak kiabált.

Lányok, tudom én, hogy mindent elfog Dorci is kapni, ha közösségbe kerül… De úgy vagyunk vele, akkor már pl. lehet, tud majd orrot fújni… Egyelőre örülünk minden náthamentes hétnek… Hülyén gondolkodunk? Mert mi abból indulunk ki, hogy a náthás gyerekünket mi nem vinnénk el hozzájuk pl. Nem is értem, miért kell ez vitatéma legyen...Nem tartjuk a gyerekünket burokban, nem teszek elé maszkot az utcán, de azért álljon már meg a fáklyásmenet...

Bocsi, hogy így részletesen leírtam, de nagyon kikészített.

Visszaolvasok, amint tudok.

donkoaniko

A jót meg nem is írom: kibújt Dorka 5. fogának a hegye... :)

donkoaniko

Sziasztok!

Egy gyors reakció, aztán majd még jövök!

Anikó, hétvégén volt osztálytalálkozónk. Egy volt osztálytársam ladányi, ő mondta, hogy 70-80% a kisebbség aránya...vagyis akkor ez már többség :evil:
Ettől függetlenül az oviban elég jól el vannak, megszokják. Tőle is kérdeztem, hogy hogy bírják. Azt mondta, még kitartanak, mert mi lesz akkor a faluból, ha minden magyar elköltözik... Szörnyű! És hány ilyen falu van még a környéken!!!

Betegség. Én sosem tartottam burokban a gyereket. Nálunk rokonságban és baráti körben is az a szokás, hogy ha éppen hivatalosak vagyunk valahová, vagy szeretnénk menni, mindig elmondtam, hogy mennyire beteg a gyerek. És megbeszéltük, hogy menjünk vagy ne menjük.
Bár azt meg kell mondanom, egy idő után nem túl náthásan, de pl. köhögéssel, láz nélkül azért már elmentünk vendégségbe. Ez nagyon függött attól, milyen állapotban volt a gyerek.
Szóval nálunk nagyon működött az előre megbeszélés, így nem volt vita belőle. De fertőző gyereket 10 hónapos baba mellé nem vinnék az tuti.

Évi és
Kép
csongianya

Hola.

Hiiijjjdepunny vane...

Judit? Mit mondott a doki?

Anikó...hát ez a kisebbségi téma elég gáz :? Nem is tudom, mit csinálnék hasonló helyzetben :|
Azért a gyerekek közösségben másképp viselkednek, mint otthon...úgy értem, én ugye attól tartanék, hogy a gyerekem az oviból a cigány mintát tenné magáévá, node a roma kisgyerekek sem egészen úgy viselkednek az oviban, ahogyan azt otthon látják. Sok múlik az óvónénin is. Vagy túl optimista vagyok?...

Gratu az újabb fogacskához :D

Betegség: sztem ezt az aggodalmat egyik szülő sem tudja kinőlni :wink: Akkor sem, ha tudja, nem óvhatja meg minden takonytól a gyereket. Én is tisztában vagyok ezzel, mégis igyekszem náthamentesen tartani Lucit. Ez nem túlzott féltés, hanem normális dolog. Amúgy meg én is a megbeszélés híve vagyok. Ha nálunk van betegség, szólok, és ezt elvárom vica-verza is.

Judit
Kép

Kép
balwin

Betti, van telefonszám, ímélcím a mail végén, kérdezd meg, ha érdekel :) De én úgy értelmeztem, hogy más is mehet.

Szami, jaó a kedved? :) Akkor biztos jobb a helyzet egészségügyi fronton :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
valami vírus volt, most éppen apa szenved, Letinek is hígabb a széklete...

Anikó!
Hát elég marha az, aki egy beteg gyereket másnak odavisz, ráadásul kétszer egymásutánban! nem tudom miért kellene szántszándékkal elkapnotok! meg egy 3 éves gyerek szervezete más, mint egy 10 hónaposé!ő veszi meg a gyógyszert, vagy mi? ma is a nagy semmiért 2200-t hagytam a gyógyszertárban! hát én is kizavartam volna, tuti! más ha egy tojásért ugrik át, de ha odaállít vendégeskedni hívatlanul! tuskó! már elnézést a férjedtől! hát több esze is lehetne, ah már unokája van!

cigánykérdés
jajjj. nálunk kettő volt, normálisabbik fajta, de hónapok óta nem járnak, nem bánom. és nem bírnátok áthordani máshova? Szászberek? az még közel is van! ott nincs c, vagy igen?

Betty!
oylan mél nekem is jött, sztem próbáld meg, bárki mehet! ez is csak pluszt jelentene neked!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Még mindig romeltakarítok... túléltem. Marci persze hozta a formáját... kézbe kívánkozott folyamatosan... szóval kiabált, ha nem ringatta valaki... kérdezték is, hogy mi baja, én meg mondtam, hogy hisztis kissé, snassz replikázik... az ilyen jellegű kijelentések nem annyira tetszettek a rokonságnak, rosszallották, hogy beszélek a 2 hónapos ártatlan cseppségről... ja mondom néhány órára így is lehet gondolni, de napi 24 órában nem lehet a kezemben... Szóval tuskó anya vagyok... leszűrtem

Csatlakoznék: most már én is pihennék.

Annyira vártam a múlt héten a mai napot, hogy majd megy B. oviba és lesz egy szusszanatnyi időm, de B. nem tökéletes, így nem is ment oviba... egyenlőre a csütörtökre pályázok... :roll:

Rami: nagyon gáz, ami veletek (is) történik... nekem is volt már hasonló "élményem" ... én utána hetekig rémeket álmodtam, olyan rosszul éreztem magam.

Anikó: én is féltem a mai napig a gyerekeimet a beteg gyerekektől, nem csak Te. Kár, hogy a sógornődék így viselkedtek, nem értették meg. Én azonban most B.-vel kapcsolatban rájöttem, hogy van a náthával kapcsolatos köhögés például, ami nem fertőző szerintem, azaz csak a saját t@knyát köhögi fel, hogy mozduljon kifelé... na ezzel küzdünk folyamatosan. És van az egyéb (komolyabb) okból való köhögés. Szerintem. Marci például még nem is kapott el semmit B.-től... ezért gondolom, hogy csak nátha. Gratula az 5. foghoz!

Bbj: nem valami kalici típusú csoda kering bennetek? Nekem is iszonyúan fájt a gyomrom és alatta...

Nálunk is van c az ovis csoportban... szerintem tök aranyosak, B. például úgy vesszük észre, hogy az egyik kisfiúval szeret is játszani.

Betti: irigy vagyok, hogy nyugiban tévéztél :wink:

Évi: még ilyen mulatozós csajt?! Minden hétvégéje be van programozva partikkal! :wink:

Szami: pasik hogy vannak?

Balwin Judit: hop-hop figyelünk ám, mindjárt félidő :wink: .. vagy már túl is vagy rajta :lol:

Olga: jaj, hiszti az van... itt is :roll: Én konkrétan utálom, de ha meg mindig azt csinálná amit én akarok, az se lenne normális... Te így ugrasz és sütsz palacsintát, ha Balázs kitalálja?! Nagyon rendes nőci vagy! Helyes kispasi már Balázs is, most már ő se babás :wink:

Esemény: tegnap visszaköltöztem apához... Marci most már elég régóta csak hajnalban szopik egyszer, azt meg onnan átszaladva is meg tudom oldani. Ma is csak fél 5-kor kelt, utána meg negyed 9-kor.

Kép

Kép
szolkata

Egész hétvégén be se volt kapcsolva a net, hát az én agyam meg folyton azon járt, hogy mi újság van Felétek!

Szilbee és Dorka: telepatikusan sugárzom, hogy érezzétek jól magatokat és ne legyen beteg senki!

Kép

Kép
szolkata

Gál B. álma: "A Juttiásnak az agancsos állatát lelőtte valaki..." és merengően, szomorúan nézett maga elé.... (Juttiás= Mikulás)

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hát akkor holnap ráállok azt megérdeklődöm a dolgokat...csak majd beszélek párocskámmal is mert anyagilag is szarul állunk, jobb lenne ha márciusban lett volna.....
Amugy meg tényleg jó lett volna!

Vírusról!

Nálunk unoköcsémet hozzták reggel haza a suliból mert hányt..remélem mi nemkapjuk el

Bettike!

Nagyon jól érezte magát tesóméknál, vasárnap alig akart hazajönni.
Szombat este felhívatm, pár szót volt csak hajlandó velem váltani aztán már mondta hogy jól szia visszlát!!!! s már dumált is utánna a kis barátjával.
Jó volt kicsit nyugiban de azért nagyon hiányzott, az apjának meg pláne mert ő ugye most a munkája miatt nem islátja annyita a héten se!

Olga küld már el az emial címed mert nincs meg azt igy nem tudom elküldeni a kérdőívet!

Kérdőív!
Hát elküldöm majd ha kiértékeltem de sajna nem az az eredmény jött amit én vártam sokan hazudtak benne.......

Hétfőtől nekem is suli...nem igazán várom!

Most megyek szép estét mindenkinek!

Kép
kbernadett

Yoóóó reggelt!

Ébresztő!!! Már többször frissítettem ma.. és semmi, senki.

Bbj: hogy vagy? Jobban már? Csajok elkapták?

Szamóca: nálatok a fiúk?

Niki: tudtál már pihizni egy kicsit?

Anikó: ???

de írhatnék sok mindenkit...???

Kép

Kép
szolkata

Judit!
Jobbulást!!!!!!!
Hát igen gyógyszertár 5ezer alatt már lassan el sem merek indulni :twisted:
Szerszámokat meg úgy vitték el hogy az emberek nem zárták be a konténert szóval nem volt nehéz :twisted:

Anikó!
Nálunk is működik úgy a dolog hogy szólunk egymásnak ki beteg ki nem!
És ahogy Kata is írta van mezei takony azzal már mi is megyünk,persze nem egy 10hónapos babához,hanem csak szabad levgőn haverozni
Teljesen igazatok van hogy kiakadtatok,ezen én is kiakadtam volna,azrán ha valaki ezt nemérti meg az előttem leírta magát(ezzel nem akarom lemondani és megbántani a sogórnődet-nem is tudom ki ő)

Olga!
Nálunk is ezt csinálja Robi közli hogy eszek-de akármit elé rakok nemkell neki,utána meg jön a hiszti

Kata!
Hát ilyet mondani egy bébire :lol: :lol: :lol:
Nálunk az ebédbél volt így tegnap szórakozott a fiatalember és meguntam-közöltem vele ha játszik az étellel akkor be is fejezhetjük és mehet aludni-hát a pap igencsak rossz szemmel nézett rám :wink:

Szami!
Férjed?
Máté?
Csajok???
Hogy birod-gondolom nehezen

Kép

Kép
katlina

Vagyok. úgy néz ki nem kapták el a lányok! még...kopp kopp kopp

nekem ma is ment a hasam, majdcsak kiürül m,ár a szervezetemből ez a valami.

töltök a teszveszre ezerrel.(apisz) ha valakinek megtecc valami szóljon! (50-104-es méretig) muszáj, ha beépítjük a teraszt nem lesz hova tennem a rucikat, és folyamatosan csak gyűlik, gyűlik... van 1 ft-os is! (nem feltétlen a minőséget tükrözi!)

holnap megyünk a kandallóhoz a tűztérért Debrecenbe, utolsó darab( már nem foglalkoznak kandallóval), ideadják beszerzési árért! majd 80E-t spórolunk, na jó, mínusz az útiköltség!

na ennyi, megyek pakolom tovább a rucikat.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
nálunk volt is úgy, hoyg kivettem! ha nem éhes, ne tuszkálja, csakhyog nekem legyen minél több takarítanivalóm, ha éhes lesz, majd megeszi.

papa vagy pap?

Anikó!
Dorci nem lett beteg, igaz?

Olga!
én nem si írtam, hogy jó a haja Balázsnak!

Betty!
kár, hyog nem az igazat írták! úgy lett volna pedig a jó! olyan marhák ezek a mai kölykök! így már nem is oylan érdekes a végeredmény, bár lehet nem kötelező jelleggel kellett volna töltetni, csak azzal, aki szeretné, és téynleg az igazat ixeli.(ezt így kell írni? )

na most már tényleg haladok ágyneműt húztam, meg főznöm is kell, 14-re meg megyünk Grétivel Halász Judit koncertre. Niki vett jegyeket.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haho!!! Hol van Halász Judit koncert? Szólhattatok volna...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

No, próbálok pár sort írni...

Szóval a hétvégém ismét nagyon programdús volt (Kata, azért nem jellemző ennyi parti, csak most összesűrűsödött :wink: )
Szombaton volt az osztálytalálkozónk, 15 éves. Én szerveztem, hát többet lehet nem kezdek bele... 32 főből nem mindnekit találtam meg. 20 ígérte, hogy jön, 15 lett belőle. Végül is jól éreztük magunk, dumáltunk, nevettünk. Bulizni is lehetett volna, de végül 10 óra körül otthon voltam.
Vasárnap ismét focikupa, most éppen Jászberényben. Délután kezdődött, nagyon izgi volt, végül az utolsó pillanatban (szó szerint) megnyertük. Erre az edző rendelt 5 pizzát egy pizzériában ünneplésnek, este 9-re értünk haza.

Csongi bizije kitűnő lett, matek-magyar-technika tantárgyi dicsérettel. Egy szavam nem lehet :lol:

Apának rendeződött a vérnyomása. Nagyon lelkiismeretesen eszi a salátát, diétázik és csak ásványvizet iszik :wink: Tegnap aláírták a munkaszerződést, szombaton kezd dolgozni.

Évi és
Kép
csongianya

Évi! gratu Csonginak, és apának is!

ja én láttam az oszitalálkozós fotókat! Virágos Zs. Szilvi a virágkötőm! imádom a munkáit!

Kata!
A színházban lesz, hoyg honnan szedte a jegyet Niki, azt passzolom.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Vagyok, vagyok, csak Dorci nem igazán tűri, ha leül az anyja a gép elé...

Évi! Megsasoltam ám az iwiwen, ki a ladányi volt osztálytársad! :wink:

Judit! Jó lesz biztos a koncert! Végülis milyen lesz a kandallótok? Ja, Szászberken nincs c, de lassan lehet, ovi se… Ami biztos, hogy itt össze kell fogni a szülőknek, ha jót akarunk...

Rami! Sajnálom a férjed lábát is, meg a pénzt is! Most már csak jó jöhet!!!

Katlina! Szépek vagytok a képeken! :) A szerszámaitokat sajnálom! :( Sztem teljesen jogos, hogy kifizettetitek az emberekkel! És igen, nálatok pap is van otthon? :wink:

Kata! Hát igen, vannak, akik csupa ömlengéssel, "tyütyürümütyürüzve" képesek beszélni egy babáról. Na ők sztem nem mindig őszinték. Nem rosszabb anya az, aki megmondja a frankót egy adott helyzetben, én is ilyen vagyok, ha meg vkinek nem tetszik, az az ő baja.

Balwin! Én még nem is gratuláltam a kis tököshöz! :oops: Nekem tecc a neve! Hát először én is a minta miatt féltettem Dorkát a cigányoktól, de van azért más is… Nyáron megsúgta egy óvónő, hogy higgyem el, sok szülő ha tudná, hogy milyen cigánygyerkőc után megy az övé wc-re, mosdóba, másnap azonnal kiíratná a gyerekét az oviból… Na meg ha azzal megy el az egész nap, hogy kifürdessék a kosztól, bűztől, retektől a gyerekeket, plusz elmondják, hogy ne vedd ki a másik hajából a csatot, szekrényéből a cuccát, tányérjáról a kaját...ott nehezen jut idő valódi óvodai életre. Szóval gáz.

Olga! Balázs micsoda kishapsi!!! Nagyon aranyos!

Betti! Jók azok a jegyek, Te! Nekem is küldhetsz ám kérdőívet!

Szami! Hogy vagytok?

Niki?

Jaimee???

Andi???

Fanna, ha olvasol, mennyire befolyásolja a maradandó fogak helyét a tejfogaké? Dorkánknak elég szép kis hézag van a két felső 1-es közt. :roll: Egyelőre tündéri vele. :)

Köszi a hozzászólásokat betegség-rokonság témával kapcsolatban! Hát igen, jó lenne az ilyet megbeszélni, de hát ha a másik nem partner, hanem sumákol, meg tagad… :? Most a legújabb fejlemény, hogy anyósom is minket szid, meg olyan hülyeségeket beszél, hogy „mi van, ha Pisti megfázik a munkahelyen, akkor elkülönítjük a gyerektől???” Mondta neki Apa, hogy PEEEEERSZE HOGYNE. Nehéz is lenne, mivel köztünk alszik. :lol: De hát nem is egy a kettő. Ha nem muszáj, ne kapja el. Pont.

donkoaniko

Ja Kata! Tényleg van az a fajta köhögés, amit írsz! Dorka első náthájánál volt az, hogy kérdezte a dr.nő, köhög-e, mondom igen. Erre el is kezdett köhögni. Kérdi a doki, így köhög? Mondom ja. Azt mondta, az csak attól van, hogy lefolyik a trutymó a torkára, nem hurutos köhögés.

donkoaniko

Halász Judit,bizti jó lesz!

Amúgy papa csak lemaradt-na tudjátok :oops:

Anikó!
Jóó az ilyen anyósssss :wink:

Évi!
Nagyon ügyesek a fiúk!!
És én is megnéztem ki a ládányi oszitársad

Niki??
Lányok???

Ja még nem is meséltem vettem egy bőr cipét 500forintért a tesz-veszen erre a csaj ajándékba küldött még egy párat,igaz az műbör de akkor is :wink: 8)

Kép

Kép
katlina

Hát a kitöltése önkntes volt tehát volt olyan aki mondta hogy nem tölti ki! de hát akkor is nah mindegy majd küldöm az eredményeket!

puszika

Kép
kbernadett

Betty!
akkor nagyon gáz, hoygha még így is!

Katlina!
miért? akár lehetett volna a pap is,a ki beköszönt ebédidőben.

Anikó!
na én valami ilyesmire gondoltam c ügyben. én biztos nem íratnám oda, még ha a világ végére is kellene mennem. iylen után igenis, hogy NE üljön a vécére! becsülöm az óvó- és dajkanéniket!

na majd még jövök, de Leti húzza az ujjam!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mostanában még olvasni se volt időm (meg erőm se...).

Csaba itthon van, sok gyógyszert kapott, de általában jól érzi magát. Vasárnap délelőtt kicsit rosszul lett, le kellett feküdnie, de egy kis alvás és pihenés után ismét minden rendben volt. Mivel fizikailag semmi nyoma nem maradt a bajnak (szerencsére), nehezen fogadja el, hogy még pihennie kell. Március 6-án MR vizsgálat Szolnokon, hétfőn meg a varratait szedik ki.

Máténál sajnos egyértelműen epilepsziát írt rá a főorvos az EEG leletre, de a Bethesdába még nem kaptunk időpontot, mert ott meg most vannak a szabadságolások, s az a doktornő, aki már vizsgálta Mátét csak egy hét múlva lesz. Ő egyébként jól van, semmi nyoma már a rohamnak (a szája is begyógyult, meg az arca, ahol megütötte, amikor elesett).

Pénteken megírta a felvételit, jövő héten tudjuk meg, hogy hány pontja lett, azt meg márciusban, hogy felvették-e. Kitűnő lett a bizonyítványa, most először a magatartása is ötös, a tanító néni szerint sokat komolyodott. :wink: :lol:

Megjött a trambulinunk és az alagút is, így Anna Jázminnal itthon is nagy ugrálásban van. De a legújabb "mániájuk" , hogy felülnek kettesben a trambulinra és zenélnek: dob, cintányér, xilofon, csörgő... Képzelhetitek, néha hogy zeng a ház! :roll: :lol: :lol:

Hétvégén vágtakragasztottak-színeztek, készült néhány kép (meg a zenélésről is), igyekszem felrakni.

Én megvagyok, bár kicsit néha fáradtan, bevallom, most nem bírok már hajnali egyig fentlenni, legkésőbb 11-kor beájulok az ágyba. :oops:

Judit, nálunk Alma koncert lesz, már mindenki nagyon készül! Tényleg, nincs valami kép, hogy milyen lesz a kandalló?

Rami, hátha a folytatás már sokkal jobb lesz!

Katlina, én is néztem ezen a pap dolgon! :shock: :lol: De így már más :wink: Jó nagy már Robika is!

Anikó, nem vagy egyedül az ilyen dolgokkal. És szerintem mindenki maga dönthesse el, mennyire félti a gyerekét. Ez szerintem részben anya-függő dolog, azaz mindenki saját maga érzi, mennyire félti a gyerekét vagy sem. És ez bizony lehessen a saját döntése. Én már biztosan könnyedebben veszem ezt a kérdést, lévén Jázmin a 3. gyerek, másrészt meg szinte minden hazakerül az oviból, iskolából nem tudom kivédeni. De teljesen más a Te helyzeted, ahol egyszem gyerkőcként van lehetőséged kivédeni ezeket a dolgokat. És ezt nem lenne szabad másnak felülbírálni.

Sajnos én is tapasztaltam, mindenki mennyire jól tudja a családokban (tágabb családban), hogy mi a jó a betegnek, legyen az kezelés, étrend, gyógyszer. Olyan hülyébbnél hülyébb jótanácsokat kaptam mind Mátéval, mind Csabával kapcsolatban, hogy komolyan égnek állt az összes hajam időnként! :roll:

C. kérdésben nálunk nincs gond, bár van egy-kettő a csoportban, de nekünk néger kisfiúnk is van, igazi csokibarna, fekete göndör fürtökkel!

Évi, de jó, hogy apának rendeződnek a dolgai! És hatalmas gratula Csongi eredményéhez! Ügyes vagy, hogy még ilyen szervezéseket is bevállalsz! :lol:

Olga, hogy is van a vizsgád? Vagy már késő, ha szidlak? :wink: :lol:

Niki, még mindig egyedül? Vagy itthon van már apa? Lányok rendben? És Te?

Balwinom, mintha még mindig adós lennél a pocakos képpel... :lol:

Kata, én úgy vagyok ezzel, hogy mások előtt is megmondom a gyereknek-gyerekről a véleményem ha nem értek egyet a viselkedésével, s bizony, amit nem lehet otthon sem, azt akkor sem, ha van ott valaki. Hát, rám is néztek már csúnyán emiatt, de nem érdekel. Az én gyerekem - én nevelem, s úgy, ahogy azt én gondolom. A képmutatást meg ráér megtanulni később... :wink: :lol: Apa örült a visszaköltözésnek? :wink: :oops: :lol:
Bence hogy van?

Jaimee, nem volt időm blogot olvasni, hogy vagy, vagytok?

Betti, nekem is küldesz kérdőívet? Kíváncsi vagyok, miről írsz!

Na, ez egy igazi kisregény lett :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?