Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Nálunk is van balhé néha babanet miatt... :oops:
Leiszás: énisénis... :oops:

Magzatvízvizsgálat: Tényleg nem kötelező....

Kép
Kép
kriszta36

Még visszaolvasgattam:

MSE, látom, Flórka nálatok is el van távolítva az asztaltól! Mi sem tudjuk elég messze tolni Villőt ahoz, hogy ne trutymákoljon mindent össze. Majd ha feltöltöttem, mutatok szülinapi tortaevős képeket. Szó szerint élvezte, ahogyan szétmaszatolja a kezével. Az evés csak a hab a tortán.

mtunde

Sziasztok...

Lara képek gyönyörűek :)

Örülök, hogy Bene-fül jól. Tünde, nálunk is csak az olvasó üzemmód ajánlott, ha Apja itthon van, vagyis csak olyankor, ha dolgozik és kell neki a szoba.

HJudith! Akkor találkozunk pénteken, ha addig nem bújik ki a babád :)

És kivel találkozunk még? :)

35 felett: Tündéhez hasonlóan gondolkodom. Nem engednék semmilyen vizsgálatot. Mivel így-is úgy is megszülném. Mivel mindenképp el kéne fogadnom, akármi volna. Nem arról van szó, hogy becsukom a szemem és nem akarok semmiről tudni. Önmagában nem rossz, hogy az ilyen vizsgálatok révén az ember tud előre valamit és van módja felkészülni rá. De mivel a "végeredményt" nem befolyásolja, ez azt jelentené maximum, hogy több időm lenne a felkészülésre, a dolgok elfogadására. Ez egyébként nem elhanyagolható szempont. (Persze teljesen úgysem menne a tudomásul vétel, de legalább elkezdené a lelkem a munkát).
De azt hiszem, ez nem is annyira etikai kérdés, mint világlátás. Számomra az élet nem egy ígéret, hogy a nemkívánatos dolgok minden esetben elkerülhetőek és elkerülendőek és hogy sosem kell majd nehéz döntéseket hoznunk. Igen, benne van az, hogy néha úgy érezzük, rosszabbul jártunk mint mások, és ez igazságtalan. Nyilván igyekszünk minél kevesebbet szenvedni és minél kevesebb szenvedést okozni, minél jobban élvezni az időt, amit itt töltünk. De hát pl. a gyerekeink sem attól lesznek boldogok - a boldogságra képesek - hogy sosem szenvednek.
A baba nemével is így vagyok. Szélsőségesen vallom azt, hogy követnem kell a természetet és valahol magammal tolnék ki, ha beavatkoznék. A természet számomra nem egy piac, ahol meg lehet rendelni a dolgokat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elítélem azt, aki másképpen érez, gondolkodik. Mindannyiunkban más dolgok munkálkodnak. Csak én személyesen nem kérek a tudománynak ebből a részéből már. Hadd intézze el az élet.

Kép

Kép

Kép
memme

Fúúú Lányok!
nem bírom az izgalmakat :D kevesebb mint 45 perc és ezdődik :wink: Tenci! hajrá! :D vajon mennyi ideig tart egy császár? :roll: :oops:

Eni Drága!
nálad semmi előjel??? Timinek igaza lehet :lol: lehet egy jó kis focis/autós újságtól hamarabb megindul Jankusz :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát akkor már lassan túl lesznek Tenciék. Pénteken meglátogatjuk. Puszi neki! :)

Jaj, azok a képek Florkáról is! :D

Villőnek mit sikerült végül ajándékba?

Kép

Kép

Kép
memme

jó reggelt,

Hát az én ujjam is az F5-ön reggel óta :)
Szerintem félóra alatt megvan a császár (csak onnan gondolom, hogy mikor a mellettem szülő lánynál baj volt, ott 10 perc alatt kint volt a baba, gondolom tervezett császárnál ennyire nem sietnek...) De délnél előbb nem hiszem, hogy kapunk híreket, Katinak még haza is kell érni... Pedig már úgy izgulok...
Judit, Eni, Tigrincs???

Paklincs,
köszi-köszi :) Már csak egy hajcsár kell mellé, hogy csináljam is rendszeresen (és ne csak néha, mikor eszembe jut) na majd a férjem megkapja a feladatot :D küldök priviben címet.
grimasz: altatni próbáltam épp. ez volt a véleménye. Rólam is van ilyesmi fotó, párom ma beszkenneli elvileg (ha nem felejti el :? ), ha megvan felrakom - külön neked ;)

Ja, tegnap még kisebb volt a kupacom a tiednél, úgyhogy nem is fotóztam, de mára megszáradt az ágynemű és a terítők is... Éjszaka ironparty? Ha a párom engedi bekapcsolni a gépet, mert ez nálunk is vitatéma :? :oops:

VkBrigi,
megvannak az építkezés fotók. Ha dobsz egy e-mailcímet átküldöm.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

TENCI+++++++++++++++++++

Veronikusz, Judy... készülök. Az imént összeraktam Benci esti tápos
üvegjét, mindenesetre. Tegnap este már vacakul voltam, most is, de SEMMI KONKRÉT, amivel mehetnék a kórházba. Csak előérzetek, előjelek. :wink:
vbea

Gabi,
szárnyak + varázspálca :D naggggyon jó!!!! :D

Ancsa,
képekből sosem elég!! :D

Bori,
én is fagyasztom, összekeverve is, babakajás üvegben. Arra figyelj, hogy ne rakd tele, nehogy szétdobja az üveget (nekem a tetőt dobta le az első adag, majd szétfolyt a fagyasztóban :oops: ) Husisat most fagyasztottam először (3 napja kb), kiderül mi lesz belőle ha kiveszem... :roll:

Kriszta,
Én Ariellel, de duplán öblítek...így nincs semmi baja Annának. de lehet hogy az ő bőre nem is olyan érzékeny...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
nem is mondtam milyen jóóóó az a kép Annáról :lol: :lol: :lol:

Eni!
ups! :oops: lehet hogy elkezdtél tágulni! :? :D kitartás! gyere, majd hogy mi van! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni,
akkor már nem kell sokáig várni :D Kitartás! Várjuk a híreket.

Veronikusz,
köszi :) Már egy hete vág ilyen grimaszokat, de csak most sikerült elkapni :)

No itt a tegnapi kép párja. Ha más nem is, a grimasz mindenképp hasonlít :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni,
akkor már nem kell sokáig várni :D Kitartás! Várjuk a híreket.

Veronikusz,
köszi :) Már egy hete vág ilyen grimaszokat, de csak most sikerült elkapni :)

No itt a tegnapi kép párja. Ha más nem is, a grimasz mindenképp hasonlít :D
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Bocs :oops: bénázik a bnet...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Még valami a magzatvízhez. A szomszédunknál volt. Ez ugye a leggyakoribb kromoszómarendellenességeket szűri. Így ők sem tudták meg, csak amikor már majdnem 1 éves volt a kisfiúk, és nem a legjobban fejlődött, és közben szívproblémái voltak, hogy Williams-szindrómás. Úgyhogy még csak fel sem lehet készülni mindenre.
ez egyébként egy ritka, a downhoz hasonlóan összetett, és eltérő súlyosságú betegség. a kisfiú, úgy néz ki, a kevésbé súlyos. és imádnivaló!!!

Tencit
talán már össze is stoppolták.
Veronikusz, a műtőbe kerüléstől kb 15 perc, a vágástól 2-3 perc, és kint a baba. Utána a többi a hosszabb, összesen 40-60 perc. Ez attól függ, hogyan vérzik a méh, mennyire húzódik, stb.

mtunde

Sziasztok Lányok!

Még mindig mindenki egyben! Izgi!

Reninek chicco london link: http://www.amazon.com/Chicco-London-Str ... B00008XL2S

Reni-Kismama-cikk: nadon jóóóó.

Ancsaboszi! Lara-képek szuperek!!!!! Még, még, ha lehet tengerpartosat... :D

Látom, alakul az ivóbrigád is...

Hajrá pocakosok! Most már sűrűbben kell figyelni az eseményeket...

Andi
Vendég

Még megvagyok, ledőlök, mert Benc is alszik... :wink:
vbea

Én is még egyben vagyok,bár furcsán érzem magam.........múlt héten is voltam így........aztán meg semmi.

Az lenne a kérdésem tőletek, hogy igaz az hogy ha elfolyik a magzatvíz (nem szivárog), akkor négykézlábra kell térdelni?A köldökzsinor végett, nehogy előre essen?Nekem nincs ebben tapasztalatom és ezt ma hallottam előszőr.Azt tudom, hogy ilyen esetben jó ha az autóban visszintesen próbálsz ülni/ feküdni, de ezt még soha nem hallottam.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Ó de kis imádnivaló voltál! De hát Anna is minden képen kis dévaj mosollyal... :)

Gabi, hogy van Eni?

Ennyi idő a császár? Mármint a műtőben? Azt hittem több, vagy nem is tudom. Semmit nem tudok erről. :oops:

Jaj, hát igen, a vizsgálatok és hogy nem lehet minden ellen bebiztosítani magunkat: többször lehet olvasni itt-ott történeteket rossz UH és egyéb vizsgálat-eredményekről, aztán kiderül, hogy mégsem. És fordítva. Én úgy érzem, sötétben tapogatózok egyébként, gondolom a szakemberek azért többet és okosabbakat is tudnának nekünk erről mondani.

Kép

Kép

Kép
memme

33 évvel ezelőtt:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233057057.5512.jpg[/img]
[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

És egy másik kétéves 2008-ból:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233057329.5516.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Tenci, Tenci!
Úgy izgulunk, várjuk már nagyon a híreket!!!!

Gabi,
hogy van Enci???? :roll:

Veronikusz,
nem nem voltunk most sehol, csak a szállodában. Larával nem akartunk. (vagyis úgy volt, hogy megyünk üvegfenekúre, de aztán nem mentünk)2003 decemberében már voltunk Egyiptomban akkor Sharmban, és az is szuper volt, akkor megfogadtuk, hogy ilyen télből a nyári nyaralásra megyünk majd, és mivel úgye két éves korig ingyenes, ezért terveztük, aztán ugye hogy jött volna a baba akkor nem mentünk volna. De a sors másként akarta, így elmentünk. De nagyon jó volt! Ja, és a piramisokat láttuk, és voltunk is bennük, nagyon tetszett. De arról még nincs digi kép! Majd egyszer megmutizom!
És ittál olyan koktélt? :wink:

Lara hát olyan 15 kg körül van, és 98 ruhácskákban fut!

Tünde jó hogy itt vagy!
Szülinaposka?? hogy van?
Volt buli, vagy lesz?

Emese
Mi a helyzet jelmez ügyben? Csillagász bejött?

Eni,
tuti megint este indulsz!!!
de nem ma! :wink:
És Benci mit kapott a szülcsinapra?

Memme,
TE itt? Nem nyaraltok? Vagy valamit elnéztem?

Az a jó, ha nem tudsz a császárról sokat, bár én is így lennék! :oops:

Látom nem tetszett a fotós!! Tiszta Anyukája!!! olyan édik, és aztán jön majd a többi kétéves foto is, a csajokról!

Judy,
nagyon jók a képek!!!
de ennék abból a tortából!!! :lol:

Köszönöm, oké, oké akkor majd még keresek tengerpartosat, de hát 400 ból elég nehéz!

ancsaboszi

Memme,
köszi!!! :D
Melinda nagyon hasonlít rád!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Mindenki!

ENGEM ÉRT AZ A MEGTISZTELTETÉS, HOGY KÖZÖLHETEM VELETEK, HOGY MEGSZÜLETETT TENCI KISFIA! :lol: :wink:

ELCSICS BENEDEK A BECSÜLETES NEVE :lol: 4250gr ÉS 57 cm!

ANYUKÁJA ÉS BENEDEK IS JÓL VANNAK! :lol: :wink: 8)

A képeket délután-estefelé Tencitesó :wink: teszi fel a netre!

További szép napot Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

WOW!!

Tenci GRATULÁLOK!!! Szép nagy baba :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci
Gratulálunk!!!!!
Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk
!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

TENCIIIIIIIIIIIIIIII!!! Hatalmas gratula. Úgy örülök neki...

Judit, Tigrincs, mi jövünk...

Judit, én eszméletlen furán érzem magamat. Mintha kerülgetne valami, de eközben nincs se lázam, se semmi. Benedek születése előtt is hasonlóan kimerültnek, gyengének éreztem magamat. Ezt a vízszintes fekvést én sem tudtam. VALAKI?
vbea

Kép

A Mungo gyerek klubban készültKép

Kép

És akkor keresek tengerpartosat is.

Itt találtunk egy koralt

Kép

Itt meg szedtünk kagylót, amit vissza is dobtunk!

Kép

Kép

Mi hárman naplementekor!

Na jó most már befejezem!

puszika

ancsaboszi

Tenci, Tenci!!!!

de jó, de jó!!!!
szuper!!!
Szeretettel gratulálunk!!!!!
Sok sok boldogságot! és nagyon sok tejecskét!

Tigrincs,
köszönjük a híreket!!!!

ancsaboszi

Judit,
én sem hallottam ilyet a fekvésről, nekem senki nem mondta.
Nálunk elfolyt a víz, mentünk a kórházba, és nem feküdtem a kocsiban, nem is volt semmi baj.
Bár nálunk úgye császár volt, így ez lehet nem mérvadó.

ancsaboszi

Tigrincs,
TE hogy vagy???

ancsaboszi

Tenci! Nagy nagy gragtula innen is!!! Sok egészséget boldogságot a kislegénynek!!!

Magzatvíz: Nekem mind a kétszer elfolyt. No vízszintes, indulás a kórházba. Kocsiban sem vízszintes.

Eni!
Apa elérhető távolságban van? Vagy ma még nem lesz semmi?
Kád melegvíz este? :wink:

Tigrincs!
Nálatok mi újság odabent?

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
Továbbra is nagyon irigy vagyok (jó értelemben) Egyiptomra. :D
Látszik hogy Lara nagyon nagy lány már. :D ciki, de Szofi most (bár zabál :D) fogyott és így 13 kiló és 98 cm :D Kata 16 kiló és 108 cm. Bár nálatok a férjed is nagyon magas. Nem???
Koktél: nem, nem ittam. Nem mertem. :D
De jóóók a képek!!! Végre téged is látni!!! :D:D:D

Tenci!
HATALMAS GARTULA A HATALMAS NAGYFIÚHOZ!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!! SOK-SOK TEJECSKÉT!!!

Magzatvíz elfolyás-fekvés: nálam is elfolyt a két nagynál és én se feküdtem. Nem is volt gond belőle.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci,
én is gratulálok szeretettel!

Borsika,
válaszoltam, de nem akar elmenni a levél a kimenő üzenetekből...csak ott van oszt jónapot.

Ancsa,
rábeszéltük, mint Tünde Benét a túró rudira... :)

Tünde,
igyekszem azért közel húzni Flórkát, ne érezze magát kirekesztve, nem tudom, mért maradt csuszázás közben a hűtőnél...de nem reklamált, csak túrta.Őt inkább egyre nehezebb belekényszeríteni az etetőszékbe, mindig az asztalnál akar enni székről, mint Jankó...na az lenne szép baleset...szóval erre készülj! :twisted: :D
Villő csajnak járna egy kettes számú vonalzó, mert még valaki megint felköszönti! :D Szülinapi képeket ide!

Na most megyek, mert szomszédasszonyom még szóváteszi, hogy de ráérek... :wink:

ezek a nosztalgiaképek... :D

Kép
Kép
paklincs

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:01-kor.
Vendég

Tenci és Benedek! Sok Boldogságot és Gratula!!!!Tényleg jó nagy fiúcska 8)

De jó sokat írtatok :lol:

Tünde
Túrórudi tök jó ötlet!!! :wink:

Ancsa
Ezt hogy érted? Hogy Kispipis pocakkal is nevezzek hónap kismamájának?
Egyiptomi képek tök jó! Bár ez nem nekem való hely....Túl meleg van és sok a homok, a kő és az arab :lol: (nem a rasszizmus miatt!!!! hanem a kultúrájuk miatt!Nálam nem nyer :roll: )

diavetítő
Mi nyáron kapartuk elő az exenyémet. Ivánt le sem lehetett vakarni róla, de asszem ez nagyon függ attól is, hogy milyen mese van benne!!!! Öreg néne az mehet a levesbe, de Boribon vagy Vackor!!!!! Imádja :wink: Egymás után vagy 4x fix el kell olvasni. Már Zsolti is meg én is fejből nyomjuk :lol:
Árnyjáték nálunk nem nyert :shock: Pedig én is csíptem, mikor pici voltam....

Tök jók ezek a gyerekkori képek!!!!! Méééééég! Így látszik igazán, hogy mennyire hasonlítunk a kölkökre (vagy nem :D ) Meg mókás is 30 éves képeket nézegetni :wink:

Betegeknek gyógypuszik**********

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok, en is itt, vegre elaludt a kis terminator...

Tencinek nagy nagy Gratula, kivancsian varom a kepeket!
eygebkent en kerdeztem csaszar elott, h mennyi ido, azt mondtak, 20 perc...aztan nem neztem az orat, de gyors volt, az biztos, pikk-pakk tu; van rajta az ember, csak az utana kovetkezo nap nem jo, mikor nemszabad emelni a fejet, meg ejszaka folyik rolad a viz, es kozben megfagysz, aztan meg a masnap reggel, najo, nem reszletezem...:)

Memme, nagyon jok a kepek, vajon miert neztek mindketten ilyen duhosen a kameraba ketevesen?
Ancsa, Lara kepei is nagyon jok, irigykedem kicsit a napsutesert meg a palmafakert, tengerpartert...
Szjudy, Zsofi is grimaszol mostanaban, eddig azt hittem, az apjat utanozza...:)

Paklincs, az a 2008 juni-juli kismama biztos nincs meg, mert akkor szuletett Zsofi, es akkor mar nem talalkoztunk ezzel a baratnommel...de majd megkerdezem alkalomadtan, hatha megvette..

Ivocimboranak en is jelentkezem a szoptatas befejeztevel...na az nem tudom, mikor lesz...

Veronikusz sztem arra gondolt, h par eve egyes politikusok felvetettek, h 2 gyerek utan megvalaszthato lehessen a 3. gyerek neme, igy probaltak volna novelni a babavallalasi kedvet
http://www.nethirlap.hu/cikk.php?cikkid=25707
aztan nem lett belole semmi...
apukam egyik baratjanak van vagy 8 unokaja ( a 3 gyereketol) es mind fiu, hehe....

banana

jaaaj és mindenkinek köszi a dícséreteket! Amúgy a pocakomra másik ruhát akartak adni. NA erről majd teszek fel képet, és lehet szönyülküdni! Annyira szarul éreztem benne magam! Mikor megláttam, hogy azt a jó kis csíkos pulcsit, ami rajtam volt végül senkinek nem szánták, akkor mondtam, hogy ha lehetne....mert az az én világom :roll: Mikor Iván születése után először kiszabadultam az eurocenterbe, akkor pont egy nagyon hasonlót láttam meg az Orsay-ben és jól meg is vettem. Amúgy azok a cuccok, amiket a modellekre adnak....Hát ugye a méretük nem feltétlenül passzol és vagy nincs felhúzva a cipzár vagy össze van tűzve hátul és az a vékonyka pulcsi rajtam (a csíkos) 11 ezer pénz bótban :shock: Ennyi drága, de nem túl nagyszám dolog még sosem volt rajtam...Na ilyenek....

kérdés
Lehet holy hülyeség.... :oops: De az uh-t fel tudják venni videóra vagy bármire a kh-ban? Budai Honvédban lehetett, igaz ott volt 4D lehetőség is...

Iván 38+5-re jött...Vajon van abban valami tendencia, hogy ki hány napra szül? Nagyjából... Csak mert Többen írtatok olyat, amiből erre következtettem...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tencikém!
Szívből gratulálok! Gyönyörű méretek, remélem minden rendben ment, várjuk a képeket!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme, egyikőtök durcibb arcot tud vágni, mint a másik! Mint 2 tojás! :)

Ancsa, volt buli vasárnap, nemsoká lesznek feltöltve képek.

Igen-igen, vonalzó... :oops:

Tenci, de jó!

Köldökzsinór: én úgy tudom, csak akkor lehet gáz, ha mindekkor a baba feje még nem illeszkedett be, és van helye ott csúszkálni a zsinórnak. Szóval azért elég ritka.

Na, lépek, Villőt még elviszem megmutatni kedvenc fülésznéninknek. ISMÉT. előbb utóbb csak elmúlik neki ez a hülye takony...

mtunde

Kriszta, meleg vizes kád megvolt... :oops: :roll: Benedek addig a kocsikat tologatta a kádszélen. :shock:

Még mindig semmi. Csak a vacak közérzet, kis derékfájás...
vbea

Jajj MSE, nem is mondd, Bene 1,6 évesen nem kért többet az etetőszékből, de ő szépen, ügyesen, tisztán evett, ezért nem is izgattam magam. Ez a lány viszont! Még legalább 2 évig kéne az etetőszék és kellő távolság az asztaltól, terítőtől, stb. Hát addig is reménykedek. :)

Eni, annyira izgi. Kár, hogy mennem kell!

mtunde

Ja, Kriszta, apa nagyon rendi, a dolgozó 10 percnyire van. Ennyit megérdemlünk. Korábbi lakhelyünk és a mhelyek között napi 60 km-t mentünk, mindezt Bpen belül... szóval most jó dolgunk van. 10 perc, amíg hazaér, újabb 15 perc, míg leadjuk Benedeket, onnan kb 30-40 a kórház. Egy órát rá kell szánni... Sztem azért csúnya lenne, ha annyink nem lenne. :shock:

Tünde, amit megígértél... szavadon foglak, tuti. De láttam én már "testvéreket" a szikszói kórházban feleseket szopogatni szülés után pár órával. :lol:
vbea

Reni,
nekem Mészi doktor bá felvette videókazettára Jankóról az Uh-kat, amikor a kórházban vizsgált, Flórkáról asszem nem készült videó. Lehet, hogy azóta új a UH, nem tom, de kérdezz rá, egyáltalán nem hülyeség.

Kép
Kép
paklincs

Steffi,
megtaláltam az erzsébetligeti uszit, de ott nincs babaúszás, csak a szentmihályiban...
http://www.uszodak16.hu

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci és Benedek,
gratula!!!!

Emese,
én is így jártam tegnap, majd megindul az a privi, mikor érzi, hogy itt az idő :lol: én várok türelmesen.
Vendég

Mse
Köszi!!! Remélem lesz frissebb infó is ez ügyben, de akkor viszek kazit, bár a videót már elcsomiztuk, majd most előkerül :wink:
Flórkákól miért nem?

Eni
jaaaajdeizgiiiiiiiiiiiiiii
Most akkor te jösz :wink: Tigrincs meg vasárnap, szülinapi buli után :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na, ember most telefonérozott. Pankának csak valami allergiája van. A körülmények szerencsétlen összejátszása: érzékeny bőr, hideg idő, új mosószer, fürdetője, mi kell még... Huhhh.

Kép
Kép
kriszta36

Tenci!!
Benedek

Kép

Kép
gablaty

Drága Tenci! Gratulálunk, nagyon örülünk nektek! Már mindenki nagyon várta a hírt.
Pénteken találkozunk!

Köldökzsinór előreesés: nagyon ritka. Nekem mind a kétszer teljesen elfolyt a magzatvizem. Sokat járkáltam a vajúdás előtt és közben, persze nem ártott azért vízszintben is lenni, egyszerűen a pihenés miatt. (Sokáig tartott, négy-öt óra volt, mire beindultaka rendszeres kontrakciók). Szóval ritka, de érdemes mindig megkérdezni szülésznőinket a dologról.

Igen, voltunk hétvégén Mihalovcéban. Kassától olyan 50 km, vegyes lakosságú város, mi mellette egy faluban jártunk. Kicsit tartottunk tőle, mert Emberem évekkel ezelőtt járt a párnál, akik most vendégláttak és hát akkor egy koszoska, nikotinbűzös ház volt. Most ennek semmi nyoma, viszont volt egy Eszter forma fantasztikus kisfiú , tisztaság és egy olyan háziasszony, hogy szemem-szám tátva maradt. Büszke volt a négy-ötféle nagyon finom főztjére (étkezésenként!), kedvvel csinálta, nem illemből, neki és a férjének is jó humora, nyílt szívűek nagyon kedvesek, éreztük, hogy valóban vártak bennünket. Ott volt még egy másik házaspár a féléves és a kétésféléves kislányukkal, ők is nagyon jó fejek voltak. Egész hétvégén (péntektől vasárnapig) egy nyikkanás sem egyik babától sem.!!! Ezt is mindenki nagyon élvezte. A bölcsi-szekció mosolyogva szemlélődött, sertepertélt nélkülünk, állandóan vigyorogtak ránk, Melinda meg a nagyobb kislány is végig el voltak egymással foglalva, nagy evések, alvások, teljesen feltöltődtünk.

Látnom kellett megint (amit tudok, de ilyenkor mindig jobban belénkhasít), hogy mennyire csak hétköznapjaink vannak már három éve, mennyire más az a műfaj, amit mi csinálunk (a többieknek van segítsége rendszeresen) és mennyire semmi az a három-négy nap, amíg kettesben voltunk Emberrel vagy legalábbis nem a szokásos napi rutint gyűrtük. Annyira vidáman jöttünk haza.

Kép

Kép

Kép
memme

Tenci!Hatalmas gratula Benedekhez!sok sok tejcit és még több örömteli pillanatot kívánok!!!!!várjuk a fotókat :lol:

Eni!
??????annyira furin vagy ,hogy meg is fürödtél???ha csütörtökön születne akkor maradna annyit mint Benci????jah egyébként Berkének is olyan sapija van mint Beninek és mindig mondja ,hogy ott van Benedek baba...megismeri a vonalzódat........ :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
vdorka3

Tenci,
Isten hozta benedeket idekint!!!! hatalmas ölelés nektek!!! sok boldogságot, egészséget, békét, tejcsit!!!!!!

Eni,
Jankuszt is várjuk idenkinn, ha megunta odabent... :wink:

Memme,
hajad...? cukik vagytok!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?