sziasztok, en is itt, vegre elaludt a kis terminator...
Tencinek nagy nagy Gratula, kivancsian varom a kepeket!
eygebkent en kerdeztem csaszar elott, h mennyi ido, azt mondtak, 20 perc...aztan nem neztem az orat, de gyors volt, az biztos, pikk-pakk tu; van rajta az ember, csak az utana kovetkezo nap nem jo, mikor nemszabad emelni a fejet, meg ejszaka folyik rolad a viz, es kozben megfagysz, aztan meg a masnap reggel, najo, nem reszletezem...
Memme, nagyon jok a kepek, vajon miert neztek mindketten ilyen duhosen a kameraba ketevesen?
Ancsa, Lara kepei is nagyon jok, irigykedem kicsit a napsutesert meg a palmafakert, tengerpartert...
Szjudy, Zsofi is grimaszol mostanaban, eddig azt hittem, az apjat utanozza...
Paklincs, az a 2008 juni-juli kismama biztos nincs meg, mert akkor szuletett Zsofi, es akkor mar nem talalkoztunk ezzel a baratnommel...de majd megkerdezem alkalomadtan, hatha megvette..
Ivocimboranak en is jelentkezem a szoptatas befejeztevel...na az nem tudom, mikor lesz...
Veronikusz sztem arra gondolt, h par eve egyes politikusok felvetettek, h 2 gyerek utan megvalaszthato lehessen a 3. gyerek neme, igy probaltak volna novelni a babavallalasi kedvet
http://www.nethirlap.hu/cikk.php?cikkid=25707
aztan nem lett belole semmi...
apukam egyik baratjanak van vagy 8 unokaja ( a 3 gyereketol) es mind fiu, hehe....