Sziasztok!
Gabi, köszi a hiányolást. Hétvégén olvasó üzemmódot engedélyezett a család. (nálatok apa nem háborog néha a babanet láttán:
)
Tegnap meg Bethesda, visszatették a tubust Bene fülébe., Minden ok, ma már ment oviba. Most felszínesebb altatás volt, semmi sírás, amikor felhozták, alig tudtam az ágyban tartani, hogy egy kicsit még pihenjen. 0 fájdalom, semmi emlék. Így megint nem volt trauma, és ezért nagyon hálás vagyok.
Tenci lassan megláthatja a kis prücsköt!
Szülinaposoknak megkésve is Boldog Szülinapot!
Durca, micsoda buli!
Eni, ha szoptatás befelyez, megyünk, és leisszuk magunkat, mindannyian! És szerintem a Kútvölgyi elég megengedő kórház ahhoz, hogy mindenféle alternatív szülési módot megenged. Akár a bulizósat is! De majd megnézlek odabent!
Mit akartam még?
Ja,
MSE. Én kicsit erőszakos voltam farsang ügyben. A barátnőmnél láttam egy szuper fehér alapon piros pöttyös anyagot, ami neki már nem kell. így azonnal kitaláltam, hogy Bene túró rudi lesz. Majd pénteken varrjuk meg nagyimnál. Benével meg közöltem a szuper örömhírt.
Igaz, ő még nem talált ki semmit. De kb autóversenyző, tűzoltó, vagy valami ilyesmi lenne.
Babanem. Hát igen. Villő lánynak konkrétan pont peteérési görcs előtt 1 órával nemződött... Ennyit arról, hogy fiúk... És ugye nekünk Benedek már összejött. Kb ugyancsak peteéréskor.
Magzatvízvizsgálat: Én úgy tudom, hogy nem kötelező 35 felett, csak melegen ajánlott. Én lehet, hogy hajlandó lennék megtagadni. Ugyanis elvetetni nem vetetném el, bár lehet, hogy egy esetleges betegségre jobb felkészülni, de nem is biztos... Ezt még nem tudom. És van asszem egy klinika, ahol meg van vérvételes vizsgálat is, a magzatvíz helyett. Igaz, azért neked kell fizetni, de az legalább 0 % kockázat. Ez azért engem is érint, mert ha most visszamegyek dolgozni, és úgy adódik, hogy 4. is lehet, és bírjuk, elképzelhető, hogy belecsúszok a 35.-be, bár inkább valószínű, hogy nem. De nem biztos, hogy csak azért, mert elmúltam 35 megcsináltatnám a vizsgálatot. Nem tudom. Addig még van 5 év, és sokminden.