Új privát üzeneted érkezett!

Eni, Beni hányadik héten született?

ancsaboszi

Kriszta!!! hogy mit kap? rózsaszín szív alakú zenélő doboz (giccsparádé :lol: ) majd lefotózom....lepkeszárnyak varázspálcával :lol: anyóstól vmi kisasztal+szék , még venni kell csinirucit, mert az tavaly is volt. Szóval szülinapra dívik vmi új ruci....aztán a rokonoktól barátoktól nemtom mit....? (gondoltam diavetítőre, de kölcsönkértem egyet és nem nagyon élvezte.... :oops: ugyhogy azt nem)

Ancsa
!!de irigy vagyok :oops: :oops: de jó lehetett !!!!
még jöhetnek képek!!! talán Egyiptom???

Judit és Eni!! együtt ez tök izgi :lol:

Kép
gablaty

Tünde????

Kép
gablaty

Ja tényleg, nővérpult... :lol: Akkor nem lesz vita. :lol:

Gabi!
Lepkeszárny nálunk is volt szilveszterre. Azóta a hétvégék talpig lepkeszárnyban telnek. Csak az a baj, hogy állandóan útban vannak... De majd rájössz. :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa, 39+6... hajnalban. Azaz, ha Janka ugyanúgy érkezik, akkor várhatóan csütörtök hajnal. :D
vbea

Ja, Bori!
Az Amwayes mosószer neve SA8. Nem olcsó, de nekem elég sokáig tart. A bébimosóporból még csak egy csomagot vettem, mióta Petyka megvan és még van belőle. És még nem volt senkinek semmi baja tőle.

De hogy Pankának ez a vakaródzása az Arieltől van-e azt nem tudom. Holnap megy apjával bőrgyógyihoz.

Kép
Kép
kriszta36

Eni!

De akkor fog mikor a Tesó! Péntek éjszaka!
Egy nap késés! én úgy tippelek!!!

ancsaboszi

Ancsa! szabad a gazda...hol voltatok??

Kép
gablaty

itt van Reni, :)
http://bacsoanna.com/kismama.html
hajra csajok!

banana

Banana megnéztem , honnan szedted?? vagy Reni mondta?
tök jó...

Kép
gablaty

Én a Lilit a középsőben szültem,de nem fogunk összeveszni :lol:

Judit

Kép

Kép
hjudith

csak a pocisok és persz Benedek miatt jöttem....

Benci (aki ma nem büdösBenc)nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!!!!!!!!!

Tenci!!!!!!!!gondolok Rátok!!!!!!!!!!!Várjuk a híreket, paramétereket..... :lol:

Judit!
Neked is drukk 1000-rel :lol: :lol:

Eni!
azért majd szólj ha hívjam Vidadokit :lol: :lol: Jók a képek..... :lol: egyébként én is néztem a régi képeimet és olyan mintha 10 évvel lennék fiatalabb a gyerekek előtt és nem 3-mal.... :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Huha!
Larának is nagyon boldog szülinapot kívánunk :lol: Meg Villő Borónak meg Mirának meg akinek még volt..... :lol: :lol:

Lara képek nagyon cukik :lol: egyiptom???

KépKépKépKép
vdorka3

Köszi Banana. Renáta, a sztárkismama. Ezt már nem mosod le magadról... :D

Ancsa, na ne izélj már! Pénteken már benn akarok talizni Melindával és Renátával. Azaz akkor már ott akarok lenni Jankuval. :wink:
vbea

Köszönöm Dorka. :wink:

Judit, gondolok rád, de hidd el, Szonja nagyon fogja tudni... én konkrétan nem hittem volna, hogy Jankáért így izgulok majd, hogy jöjjön máááá', amikor remegtem minden további hétért... :roll: Egy szobában is lehetünk. :lol: :lol: :lol: Ha hazamész mégis, akkor gyere hírekkel. Vidadokinak nagy puszi.
vbea

Eni!

Hát én így érzem, de hát Janku dönt!

Miért sztár kismama?
:roll: miről maradtam le???

jut eszembe,
Györgyiről tudsz valamit?

hogy van?

És GAbbó nem megy veled ctg-re?
:wink:

ancsaboszi

GAbi
Jaj szegény Enci!
Hogy van????
ÉN is diavetítőt akartam, de inkább baba lesz!
Mert még csak könyvet kapot, meg mini laptopot, de azt csak úgy, az útra, könyvet meg a szülinapon.
Majd a héten szeretnék neki venni egy szép babát!!!

és árnyjátékoztatok a diavetítővel? mert állítólag az is nagyon bejön nekik?

hogy van a kis drága???

ancsaboszi

sziasztok lányok!

Eltűntem,de ez már nálam szokás!

ENI!!!!!!!!!!!!!
TIGIRNCS!!!

mennek csuriba tekert ujjakkal a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS BENEDEK ÚRFINAK NAGY PUSZI A SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!

és ENI!Még most is szemtelenül fiatal vagy és tuti jól néztél ki anno,de most a valósi szexepiled a 2 gyerekes anyaság :lol: :lol:
én tudom,mert szombaton voltam csajbuliban(sokat ittam,hajráááá) és a 30 éves fiatalember álla akkor esett le csak igazán,mikor kinyögtem,hogy 38 (a korom és nem a ruhaméretem) és 2 prücsök ciripel otthon...onnantól kezdve méginkább agyondícsért.

VERONIKUSZ!
Ceizelnek vannak erre irányuló tuti módszerei,amik persze orv.tudomány által nem támogatottak,sztem érdeklődjél.

MEMME!
Ma feladtam a könvyet! jó olvasást!

Brigi!
Milyen bacilus volt a vizeletben,kideríthető volt?
Ezt csak azért kérdem,mert Borcsa ugye notórius húgyuti fertőzéses és kitapasztaltam egyet s mást,ha gondolod és van értelme szívesen írok majd erről.

Persze még egy rahedli gondolatom volt és van,de egyik gyerek a csücsijében csücsülve nyávog(akit ma megdícsért a gyógytornász,hogy hihetetlenül fejlődik),a másik meg az íróasztalon ülve könyörög,hogy küljek ikonokat.
:mrgreen: :lol: :oops: :wink: :roll: :twisted: :P :shock: :D

Kép

Kép
durca

Élni tudni kell!
Az ágyba hozták nekem a tortám!(a nevemet is ráírták, igaz nem Larát, hanem Larh-t de megbocsátottam) :wink:
aztán ajándékot hoztak, aztán meg egy levélkét!

hogy maradhatok még két napot! :lol: (az utazási iroda költségén :lol: , úgy volt hogy 5 órakor indulunk délután, és kiderült délelőtt, hogy elment a gép, a TUI-nak meg nem szólt a légitársaság, így mi ottmaradtunk)
2. szülinap két nap! :lol:

viszont a vasránapi visszaút sem volt egyszerű Egyiptombtól, de erről majd máskor, ha érdekel Titeket)

Kép

Kép

ancsaboszi

Ancsa! Gabbóka dolgozik sokat, Sárcija énekel (frankón!)... most kaptam smst Benci szülinapjára. Ja, olvasd el a Banana által belinkelt oldalt. Györgyiről sajna kevesebbet (=semmit) tudok. Lara akkorát nőtt az elmúlt hónapokban, hogy hihetetlen.

Szilviiii. :D Dejó ez az egómnak, te! Ittál helyettünk is? :wink:
vbea

ENIKÉM!

Bőven jutott volna neked is:-) sokat,sokat, és 1 doboz cigi tuti és az élet büdös nagy dolgai és sofőrszolgálattal jöttem haza :oops: :lol: :wink:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... nagyon jól esett.

Kép

Kép
durca

Hej, Szilvi! Ez nagyon nekemtetszően hangzik. Na, nem maradtunk le semmiről. Nyugdíjasklubban mekkorákat fogunk mi még bulizni! :lol:

Rita, szülőszobán nagyon tilos a buli?! Csak tudod, a jó hangulat, meg énekelgetnénk... :oops: :D
vbea

Sziasztok!

Benének nagyon boldog Születésnapot kívánok!

Veronikusz!
Éjszakai kaki csak úgy elmúlt...nem tuodm, hogy miért, de végülis kétszer kakílt éjszaka azt annyi...
De most épp vírusos torokgyuszija van...csodálkoztam, hogy nem kapott antibiotikumot, mert két napja 40 fokos láza van és a lázcsillapító meg se kottyan neki...baromira sajnálom és nagyon tehetetlenek vagyunk...
Nemválasztás: Amikor Czeizelék elintézték a chronbolymintavételt Daninál akkor az a csávó aki levette a mintát mesélte, hogy ennyi minta pont elég, hogy megmondjanak bizonyos dolgokat Daniról...pl: homoszexuális lesz-e, tud-e majd gyereket nemzeni, mekkora esélye van a rákra,stb....DE sajna nagyon etikátlan lenne, így ilyeneket nem árulnak el...de mindent lehetne...csak állitólag nagyon sokan inkább elvetetnék a gyerket akár a 16. hét után is ha megtudnák, hogy mondjuk süket vagy homoszexuális...
Megmondom őszintén én ezek miatt nem vetettem volna el...
Akkor szóba került a nemválasztás is és hát ugye nem véletlen folynak mindenféle perek a Czeizel és csapata ellen (mondjuk inkább a béranyaság miatt), de csinálnak más illegálisat...tényleg érdeklődhetnél nála...még ismered is, nem??????
Viszont van egy ismerősünk aki pont amiatt, hogy már 2 lánya van elkavarodott hozzájuk és végül kiderült, hogy a fiúspermái életképtelenek...és ez állitólag nem ritka...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Tenci puszil mindenkit, üzeni, hogy jól van, és hogy készül a holnapra! Kicsit parázik, de szerintem ez érthető! Holnap reggel, ha nem jön közbe semmi, akkor 11-kor műtik! Úgy volt, hogy 9-kor de változott a terv! Én már alig várom, bár gondolom ő kevésbé! Ha hazaértem egyből jövök a hírekkel hozzátok és természetesen a képekkel!

További szép napot és jó estét Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Kati, köszi és nagyon várjuk a híreket - bár én csak késő du. leszek, de drukk megy ezerrel+++++++++++++++++++++++++

Judit, Veletek?????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Kati, köszi a híreket Tenciről... sokat gondolok rá, nemsokára csatlakozom az esti fürdetésekhez. :wink: 11h. Minden rendben lesz. Nyugi.
vbea

Kati, már alig várom a holnapot, hogy mondj vlmi jó hírt nekünk! :) szórítunk Tenciért, nagyon!!

Ancsa, de szép helyen voltatok. Lara meg nagyon édes! kész kishölgy. . :lol:..gondolom jó volt kikapcsolódni, és élvezni a meleget és fürdeni.

Judit, de jó hogy nem tartott sokéig ez a láz Lilinél.
neked meg drukk...na hazaküldtek?
snooopy

Eni!
Kinek szólsz ha Jankusz megérkezett???Kit kell várni???

Kati!
Várunk holnap...Tencinek drukk!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Itthon újra,minden rendben van.ctg-n rengeteg mocorgás, keményedés.
Klári egy tünemény,nagyon szinpatikus volt.Vida doki ultrahangozott, minden tökéletes.A gép szerint 3400-3500g körül van a prüntyike.
Pénteken reggel megyek ismételten.
Tencivel nem találkoztam,bár amikor felértünk az 5.-re "csupán" 4 kismama ücsörgött a előtérben.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Emese,
Gyulán? Ja, az rég volt, és senki nem is reagált abban a topicban.. :? Igyekszem én mindenfelé kapcsolatokat építeni… :wink:
És a mézesmadzagot vettem ám, de úgy megéheztem, hogy egyből ki kellett mennem tömni valamit.. :lol: (egy kis vadast)
Autójelmez?? Hmm..hát majd gondolkodom..első körben én megragadnék egy jó nagy kartondobozt (van, ha kell, félreraktam párat játszóháznak :D )

Veronikusz,
csak kitartás. Egy ismerős ismerősénél 7 fiú után jött egy lány.. Ott se adták fel… :lol: :lol: :lol:

Judit,
ez a kép!! :lol: :lol:

Brigi,
szóval fiút érzel?

Eni,
naná, hogy nem akarsz rámászni apára, inkább ő másszon meg téged..nem? :D Na jó, kanos apjuk ilyenkor már úgy hiányzik, mint púp a hátunkra (is???) :lol: :lol:

Kriszta,
drukkolok akkor holnap, meg amúgy is, hogy hamar elmúljon ez az izé!!

Durca,
gratula a gyors fejlődéshez!! :D

Holnap mi 9re megyünk Kútvölgyibe (oltás), ha valaki addigra megszül, küldjön már füstjeleket! :D :D
Tencinek drukk, sajna 11-re haza kell érnem, de asszem amúgy sem zavartam volna meg az első csodás órákat, szóval majd nyomok én is és továbbítom virtuálisan!!!
Vendég

REni!

Nagyon kis csini vagy!! Remélem most is láthatunk!

Eni,
köszönjük, igyekszünk!
Sárci énekel, de édes lehet!! Halottad???

[b]Tigrincs???
Dóriról[/b] tudtok valamit?

Judy
Megértem, hogy feltetted ezt a képet, annyria jó!!

Tencinek nagyon szorítunk!
Én is így voltam vele, úgy zavart, hogy egy éjszakát ott kell töltenem, és másnap mütenek, hogy Lara kijött egy nappal korábban! Szorítunk!!! És sok sok puszi, és várjuk a képeket!!!

ancsaboszi

Szia Bosszancs! :lol:

Vagyok ám, csak mivel nem voltam ma egész nap itthon :lol: ezerrel olvasok vissza! :wink:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Egypt-be! :lol: Lara egy tündérmanó!!!

Na ezt gyorsan elküldöm, hogy el tudd olvasni! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, nem nyomok. Sebaj! Akkor csak gondolok rájuk! :oops: :lol:

Lányok!!
ti szoktatok babakaját fagyasztani? Hogyan csináljátok? Mit lehet és mit nem (mi lesz rosszízű/ehetetlen a fagyasztástól)? Ha valakinek van erről egy cikke és belinkeli, azt megköszönöm. De persze a saját tapasztalatok a legértékesebbek :wink:
Csináltam neki finomfőzit, sok lett, ha bébisüvegben berakom a fagyasztóba, azt bírja?
Az egyik babás lapban azt olvastam, hogy a kreatív anyuka 3 óra alatt akár a baba egész havi menüjét elkészítheti :shock: de hogy utána mit csinál vele, az lemaradt :evil:
Vendég

Borsika,

Igen, igen én fagyasztottam, aventes pohárkákban!
hú, miket, céklát, répát, krumplit,
barackot.
meg kis husi adagokat foliába!

ancsaboszi

Szia Tigrincs!!!

:lol: Köszönjük!

ha nem bánjátok még pár kép!
Most nézegetem! Itt már kezdett itt is sötétedni.
Szóljatok ha sok!

Kép Ő vau, Ő mindenhol ott volt! Tegnap első útja a mosgépbe vezetett

Kép Kincset is találtam!

Kép Jó ez a hely!
ancsaboszi

Borsika,
Én már leírtam, hogy csinálom.
De más is leírta.
Ezt találtam neked!

http://2008gyerkoc.freeblog.hu/archives ... _csinalom/

ancsaboszi

Ancsa,
köszi, nézem.
Ja és a képekből sohasem sok! :wink:
Vendég

hej-haj Ancsa, de jó lehetett...akkor én most elmosogatok. :roll:

Banana,
olyan Kismamád nincs(Reni asszem 2008 június-júliust lőtte be), ahol valaki anyarabszolgaság címen írt valamit?Köszi, ha megnézed.

Borsika,
én most lökök Neked egy privit...

Kép
Kép
paklincs

MSE,
várom! :D
Vendég

Paklincs,

én már megtettem! :wink:

ancsaboszi

MSE

Kép

dobozból tudjátok jól megcsinálni(miért pont autó???) :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Na jó, hát ezzel az én nyamvadt kis dobozom fel sem veheti a versenyt... :lol: :lol:
Vendég

MSE
Kép

ezt meg sztem piros poló+karton

emano/Andi
KépKép
emano

Lassabban csajok-stílusosan:lépjetek a fékre(jaj!), már azóta cseresznye is(ez a jele), de apa holnap reggel rábeszéli a csillagászra(mostanában bolygómánia van nála, löki, melyiknek hány holdja van, oda-vissza sorolja őket, nagyon veszélyes)-de nagyon rendik vagytok.
Most muszáj lépnem, mert már ráizzad a gumikesztyű a kezemre, de még visszanézek. Andi, ez a Villámmekvin nagyon kemény!!!!Bár valami általunk készítettet szeretnénk...
én ilyesmire gondoltam, mint Babszem Jankó, Jancsi szeg, KeljfeJancsi, esetleg János hegy.(talán olcsó János). Na most már viszket is.

Kép
Kép
paklincs

Jó reggelt!
Mi ez, mi ez? Baba előtti csend? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Vagy babák előtti???

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt! 8)

Kati/Durca!
Czeizel: igen TALÁN lehet mondani, hogy „ismerjük”. Édesapámnak volt gimiben az osztálytársa :D Különben Zsófi előtt beszéltem is vele telefonon. Annyi volt, hogy mondta, menjünk be hozzá (10 ezer egy konzultáció) és felír 2 hónapra egy fogamzásgátlóhoz hasonló bogyót, amit ha beszedek akkor beállítja a ciklusom úgy, hogy tutira a 14. nap legyen a PÉ és akkor 1-2 hónapig ha próbálkozunk a babával a 14. napon, akkor eséllyel „gyúrhatunk” fiúra. Valamint elmondta volna, hogy milyen „koktélt” csináljunk, amivel sex előtt kell irrigálni. Ezt az Y-os „fiúk” jobban szeretik. Szóval ilyeneket. Végül nem mentünk el. Valahogy nem csigázott fel. :oops:

Kati!
Jaj szegény Orsi!!! Gyorsan gyógyuljon meg!!!! :oops: örülök, hogy a kaki gond megszünt.

TENCI!
RAJTAD A VILÁG SZEME!!! DRUKK EZERREL!!!!!! Várjuk a híreket!!!!

Borsika!
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Azért 7-ig nem megyünk :lol:
Bogger babának puszi az oltásra!!! :oops:

Ancsa!
Egyiptom OH!!! :D:D:D voltatok piramisoknál is? Esetleg benne??? :D engem úgy érdekelnek ezek! Szerintem ma már nem is tudnának ilyeneket építeni! Főleg olyat nem, ami ennyi ideig fennmaradna utána. :D
Lara olyan aranyos. Tisztára a papája! :D mit is mondtál, milyen nagy a nagylány??? (cm, kiló)
Kép meg sosem elég!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Óh csajok, nagyon itt vagyok!!! :roll: Látom, Judit, te is... nem baj, odabent nem maradnak. :!:

Dorka. :oops: :D
vbea

Enikém!
ki gondolta volna ezt 2 hónapja????no de sebaj a lényeg, hogy Jankuval minden oké legyen.... :) Ha valki akkor én tudom, hogy milyen amikor már nagyon várod...én mind a kettőt túlhordtam...... :lol: Szorítok :!: :!: :!:

Tenci már bizota nagyonizgul :oops: :oops: ++++++++++++++++++++++++++++

Majd még jövök megyek zsömlét vajazni, meg narancsot facsarni :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Gabi, köszi a hiányolást. Hétvégén olvasó üzemmódot engedélyezett a család. (nálatok apa nem háborog néha a babanet láttán: 8) )

Tegnap meg Bethesda, visszatették a tubust Bene fülébe., Minden ok, ma már ment oviba. Most felszínesebb altatás volt, semmi sírás, amikor felhozták, alig tudtam az ágyban tartani, hogy egy kicsit még pihenjen. 0 fájdalom, semmi emlék. Így megint nem volt trauma, és ezért nagyon hálás vagyok.

Tenci lassan megláthatja a kis prücsköt!

Szülinaposoknak megkésve is Boldog Szülinapot!

Durca
, micsoda buli!

Eni, ha szoptatás befelyez, megyünk, és leisszuk magunkat, mindannyian! És szerintem a Kútvölgyi elég megengedő kórház ahhoz, hogy mindenféle alternatív szülési módot megenged. Akár a bulizósat is! De majd megnézlek odabent!

Mit akartam még?

Ja, MSE. Én kicsit erőszakos voltam farsang ügyben. A barátnőmnél láttam egy szuper fehér alapon piros pöttyös anyagot, ami neki már nem kell. így azonnal kitaláltam, hogy Bene túró rudi lesz. Majd pénteken varrjuk meg nagyimnál. Benével meg közöltem a szuper örömhírt. :) Igaz, ő még nem talált ki semmit. De kb autóversenyző, tűzoltó, vagy valami ilyesmi lenne. :)

Babanem. Hát igen. Villő lánynak konkrétan pont peteérési görcs előtt 1 órával nemződött... Ennyit arról, hogy fiúk... És ugye nekünk Benedek már összejött. Kb ugyancsak peteéréskor. :)

Magzatvízvizsgálat: Én úgy tudom, hogy nem kötelező 35 felett, csak melegen ajánlott. Én lehet, hogy hajlandó lennék megtagadni. Ugyanis elvetetni nem vetetném el, bár lehet, hogy egy esetleges betegségre jobb felkészülni, de nem is biztos... Ezt még nem tudom. És van asszem egy klinika, ahol meg van vérvételes vizsgálat is, a magzatvíz helyett. Igaz, azért neked kell fizetni, de az legalább 0 % kockázat. Ez azért engem is érint, mert ha most visszamegyek dolgozni, és úgy adódik, hogy 4. is lehet, és bírjuk, elképzelhető, hogy belecsúszok a 35.-be, bár inkább valószínű, hogy nem. De nem biztos, hogy csak azért, mert elmúltam 35 megcsináltatnám a vizsgálatot. Nem tudom. Addig még van 5 év, és sokminden.

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?