Sziasztok Lányok!
Bocs a hallgatásért, aki privin és itt is érdeklődött, annak nagyon köszönöm.
Jó, hogy ilyen sokan lettünk már itt, alig bírtam végigolvasni, a sok üzenetet.
Tocsa!
Nagyon drukkolok érted, mert a negatív teszt még semmi. Friss hír, hogy a kolléganőm 2 negatív tesztet produkált, de nem jött meg neki. Erre a napokban kiderült babát vár!
Zsiby, Neked gratula, ügyes voltál nagyon...újabb remény vagy nekünk.
Nálunk a helyzet az, hogy január elején elkaptam vmi makacs vírust (magas láz, izületi fájdalom, tüdőm fájt...stb) és mivel a lázam a 40fokot verdeste napokig, a körzeti beutalt kórházba. Így a januárt sikerült ott töltenem. A legnagyobb gáz, hogy ez keresztbeverte a januári terveimet. Ráadásul 41 napra jött meg. Mivel ilyen extra hosszú ciklusom még nem volt, így én már megint azt hittem, hogy a jónásnaptáras decemberi spontán buli meghozta a várt eredményt. De sajnos nem.
Most ott tartunk, hogy holnap megyek UH-ra és a jövő héten végre megtörténik a 3.inszemem.
Viszont sajna a hogyan tovább nagyon kérdésessé vált számomra.
Sajnos nagyon úgy fest, hogy a C-es árakat nehezen tudjuk vállalni, mert már így is annyi hitelünk van, ráadásul a majdnem anyósoméket is rendszeresen segítenünk kell, így most egy kicsit el vagyok keseredve.
Remélem nem útáltok érte, - de pusztán anyagi okoból - én is nézelődtem olyan hely után, ahol némi TB támogatást is kaphatunk (Káli, Dévai) Egy kontzultációt mindenképp megérne, bár az előzetes tájékoztatás alapján a Káliba az 1lombik max augusztusban lenne
34 évesen 6 hónapot kellene elvesztegetnem!!
A párom azt mondta, hogy ha a C-be egy-két hónapot kell várni, akkor mindenképp ott folytatjuk! Gáz, de az egész család a mi lombikunkra gyűjt és közben folyamatosan azon stresszelem magam, hogy ~10 éve csak befizetek ebbe a szemét TB rendszerbe. Soha nem voltam komolyan beteg, most meg semmi segítséget nem kapok vissza.
Na mindegy, nem akarok a problémáimmal itt is rossz hangulatot teremteni, csak nálunk olyan kilátástalannak tűnik most minden. Ezért sem akartam eddig írni nektek.
Puszi mindenkinek,
Roni
csak, hogy tudjátok, azért mert nem írok, még 1000x eszembe jut mindenki!!!