Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szia Éva, Örülök, hogy jól vagy és a baba is! Irígykedem ám nagyon, hogy Te már a 37.-ben én még ma lettem 22 hetes.
A császár tuti?, már nem fordulhat be a helyes irányba?

Thira, a vérvétel reggel tényleg max 1 óra, ha nincs valami különleges pl,., engem egyszer elfelejtettek, de akinek nincs szája, az megérdemli, hogy ott üljön +1,5 órát. Amúgy mindig haladt a dolog, a növérek velem sem voltak soha bumburnyákok! Ha neked viszont kényelmesebb, kérdezd meg telefonon a terhesgondozót.

Bogyeszka! JOBBULÁST Kívánok mihamarabb!!, sajnos most elég könnyen náthás lesz az ember ebben a tavaszi-télben.
Vigyázz magadra!

Viki! Nekem még rossz emlékem sem volt gátmetszésileg, de nem is szeretném, azért érdekel minden infó!, megúsznám szívesen, ha lehet persze...

Sziszike!
Ma átment a 2. levelem?, mert itthonra megérkezett, ami elég érdekes, mert neked válaszoltam elvileg. Most átküldöm inkább újar!

Angelka!
Írd meg reggel, hogy hívtad-e az UH-t!!! Már nagyon kíváncsi vagyok!
Puszi, aludjatok jól Marcikával!

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Alma
almaa

Alma, szóltam én, nem is egyszer. De nem számított semmit sem, mondták várjak, majd hívnak. Úgyhogy ezt most kihagynám, de majd megkérdezem a dokimat is.
thira

Sziasztok!
Voltam tegnap eloszor en is a terhesgondozason.
Szerintem mindenki nagyon rendes volt, de nagyon nehezen birtam ehgyomorra az 1 oras kesest.
Ami nagyon nagy csalodas volt, az az uh-s doktorno. Az asszisztensnoje neki is rendes volt, de annal a nonel nem szulnek, mert nagyon bunko volt. Es ott is tobb mint 1 orat vartunk, legalabb 10-en.
En biztosan legkozelebb mondom a dokimnak, hogy fogadja el a fizetos uh eredmenyt, mert ott legalabb latom a babamat es megnezik rendesen. Es nem ulok ott fel napot.
MOst picit felek a Margitba menni szulni.
Nem tudom megmagyarazni miert, de delre mar sirni tudtam volna.

csengo
Vendég

Szülni jó a Margitban, csak a terhesgondozókat, és a csecsemősöket kellene megregulázni egy kicsit.
thira

Szia Csengo!
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid voltak a Margitban.
Velem az UH-n nagyon kedvesek voltak. Elöször még hüvelyi UH-n voltam, de csinált a doktornö hasit is (húzta az idöt, mert többen votunk bent egyszerre), hogy a férjem is bejöhessen. Én mondtam, hogy szegény biztos szomorú lesz... erre azt mondta, hogy nem láttja rendesen, úgy hogy bejöhet már Apuka is és így legalább senki nem szomorkodhat.
A 18. hetinél, meg mindent elmagyaráztak rendesen, minden porcikáját külön-külön megmutattak nekünk.
Úgy látszik Te kifogtad...
Sajnálom, mert azt mondja a dokim, hogy messze a legjobb szakemberek a Margitos UH-sok.

Voltak idöszakok ,amikor én is kicsit -nagyon- érzékeny voltam, de elmúlt.-ezt az utolsó mondatodra értem. Csak én nem majdnem, hanem tényleg zokogtam párszor, amikor más esetben csak jól utbaigazítottam volna az illetöt.

Egy jó tapasztalat
és elmúlik a félelem belöled!!!

Legyen szép napod,
Alma
almaa

Sziasztok!
Remelem legkozelebb en is rutinosabb leszek.

Elsore ilyeszto volt, pedig egy szornyu -azertis leirom- Rokusos elmeny (veteles) utan kerestem korhazat.
A MArgitot sokan ajanlottak. De megdobbenve olvasom, hogy itt is hanyatt szulnek a nok es pont ezert gatmetszes is van.
HA a kisbabam a szuletes utan nem lehet rogton velem, ezt majd meg kinyomozom, akkor lehet hogy meg most az elejen valtok. De a hozzaszolasokbol azt olvasom ki, hogy a szornyu csecsemosokhoz kerulne... Ha nincs semmi bajom, akkor velem lehet rogton? Szerintetek mennyire anyukabarat es mennyire bababarat a korhaz?

Tenyleg erdekelne!
Koszi:
csengo
Vendég

csengő, nálam velem voltak a babák rögtön. A szülésnél is odaadták és ott voltunk 2 órát a szülőszobán hármasban. A szülőágyak modernek, a vajúdéshoz van labda is, a hanyattfekvésről mindenki azt képzeli, hogy szó szerint kell érteni, pedig nem.
thira

Sziasztok !
Beatrix,
Én is szeretnélek megnyugtatni, hogy a Margit kórház szülészete az egy más világ, ott a szülő nő van a középpontban, maximálisan megadnak minden segítséget a nagy eseményhez. Már kétszer szültem ott és nagyon meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. Örülök, hogy a szülés miatt ezt a kórházat választottam, a 3. babánkat sem jutott eszembe máshol világra hozni.
Szerintem is egyszerűen rossz napja lehetett az asszisztenseknek meg az UH-s dokinak és a tomboló hormonok a kismamát sem kímélik a hangulatingadozástól, ezt tapasztaltam:-)Szóval sajnos összejött neked minden kellemetlen, nem irigyellek.
Amúgy a terhesgondozóban és az Uh-n velem sem voltak még gorombák, vagy egyszerűen bunkók. Az viszont igaz, hogy van a terhesgondozóban egy érdekes stílusú nő, aki azt hiszi, hogy ő az ősanya és ha valamit hibázol vagy butaságot kérdezel, akkor elkezdi kiosztó hangon, hogy "akkor kedves aaanyuka...":-) Én meg ilyenkor visszamosolygok, hogy kispályás vagy a hülyének nézésben:-))) Na, így kell kezelni ezeket a dolgokat, még ha nehéz is túltenni magunkat ezeken az embereken:-) De csak a baba számít meg mi, erre kell koncentrálni.
A babával a 2. naptól mehetsz roomingos szobába (ha van szabad hely, de legkésőbb ált. a 3. naptól szokott lenni), attól kezdve Te vagy az anyja:-)))) Csak a vizitekre és fürdetésre kell visszavinni a "közösbe".
Ha először szülsz, akkor nem csoda, hogy rögtön a babáddal akarsz lenni:-)) De majd rájössz, hogy a szülés után kell legalább egy nap, míg kipihened magad a babázáshoz (sőt, vannak, akik csak az utolsó napokon akarnak babás szobába menni, vagy egyáltalán nem is, mert a szülés azért nem foghúzás:-))
De majd meglátod akkor és ott és úgy döntesz, ahogy jónak látod.

Pá,
Viki
ccviki

Hali mindenki!!

Na én is beköszönök már mert ugye bejelentkeztem hozzátok de ritkán jöttem Kép

Beatrix!
Biztos lehetsz benne, hogy jól választottál tényleg nagyon jó kórház és mindenki nagyon lelkiismeretes. Nekem csak jó tapasztalataim voltak végig az első terhességemnél is. Jó persze biztos vannak olyanok is akiknek voltak kellemetlenebb élményeik de szerintem minden kórházban vannak kicsit mufurcabbak, sőt nem csak kórházban. És hát ugye nekik sem könnyű a dolguk ott Kép Én elég sok kórházban jártam az utóbbi időben mert sok barátnőm szűlt mostanában ,de valahogy egyik kórház sem tetszett, valami mindíg bibis volt. Én nem szülnék máshol semmi pénzért az biztos Kép

Viki: Hogy vagy??? Voltál dokinál mostanában???

Szisz: mailt írtam mailt.

Alma: És te, hogy vagy?? Tudjátok már a baba nemét?

Üdv mindenkinek: Niki
lani

Sziasztok!
Ahogy olvasom altalaban nincs baj a korhazzal. En is hosszasan keesgeltem, azert kotottem itt ki, lehet hogy csak a korhaztol valo felelmem jott ki. Es mint irtam altalaban mindenki kedves volt, csak az uh-n volt bunko a doktorno, de pl. az asszisztensnoje tok kedves volt. A terhesgondozoban sem volt bajom senkivel, csakhat sokat kellett varnom ehgyomorra. Ez mar magaban idegesse teszi az embert.

Az eloadasokra hetfonkent erdemes bemenni? A ferjemmel egy-kettot meg akarunk hallgatni.
Az a rooming az a fizetos szoba, vagy egy megint mas fogalom es akkor elvileg lehetnek ott kezdettol a babammal? Ha teljesen jol vagyok akkor en nem birnam ki hogy mashol legyen a babam. Es a baratnom a MAv-ban, meg a SztImreben es kezdettol a gyerekkel lehetett. Ezert nem ertem miert csak a 2. naptol. Az egyik baratnom tavaly sajatfelelossegre hazament, mert nem engedtek hogy a babajaval legyen.
Ez engem annyira zavar...
Pedig amikor No-ban eltem 10 eve, egy orvoshazasparral beszelgettem, akik 100km-re mentek szulni, mert ott talan a no megkaphatja a gyereket nem a 'noverkek' sajatja lesz. Egy valag penzt fizettek es meg igy is csak azt tudtak elerni, hogy masnaptol vele volt. Szoval tudom hogy mashol sincs igy, de talan lesz valtozas ez ugyben. HA valaki nincs jol, akkor azert van a korhaz, hogy segitsen. Azt megertem hogy valaki szules utan 2 napig mozdulni sem tud, akkor ne hagyjak egyedul a gyerekkel.

Koszi a biztatast:
Beatrix
Vendég

Sziasztok,

Beatix,
Nem, a fizetős szoba az más, ott asszem 8000 Ft volt 2 éve egy napra a szoba(de cáfoljatok meg Többiek, ha baromságot írok). A roomingos az ingyen van. Azért második naptól kerülhet általában valaki roomingba, mert annyian igénylik, hogy ritkán van azonnal szabad hely. 1 napot kell átlag várni, míg valaki hazamegy és el lehet foglalni a helyét.
A fizetős az olyan "szállodai" szoba jellegű, szóval rendes ágy (nem "kórházi" vaságy) és otthonosabban be van rendezve más bútorokkal. A szobában van külön zuhanyzó is, nem kell kijárni a közösbe. Ez a komfort részleg:-))Viszont az ember nagyon egyedül érezheti ott magát. Legalábbis én mindkétszer azt tapasztaltam, hogy a fizetős szobából az anyukák sokszor "kiköltözködtek" nappalra a folyosóra és próbáltak ismerkedni, infókat szerezni a többi anyukától. Persze, bizti többen vannak, akik inkább ilyenkor is egyedül szeretnek maradni, nem szeretik a társaságot.
Nekem egyik ismerősöm a Szt. Istvánban szült, ami állítólag nagyon bababarátnak hirdeti magát. Ott azt jelentette a végig babával lenni, hogy szülés után kirakták babával együtt a folyósóra és 1 teljes napig ott "laktak". Mert nem volt szabad roomingos szoba:-)Vicces:-)) Ott nem lett a "nővéreké" a baba egy percig se, le se bagózták őket, hagyták, hadd jöjjön rá elsőbabás anyuka, mit hogyan kell csinálni (persze ismerősömnek elkelt volna a segítség, ezért nem is tetszett neki a hely). De hallottam már dícsérni is azt a kórházat. Hát, kinek mik az igényei:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Lani,

Köszi, megvagyok, hányinger szintén jól érzi magát nálam:-)) Majd 16-án (kedden) megyek első vérvételre és UH-ra.
Nálad mizújs? Mikor jársz a Margitban?
ccviki

Sziasztok! Most írok először ezen a fórumon, kicsit visszaolvasgattam az írásaitokat is. Most várom az első babámat és kb. 1 hónap múlva fogok szülni. A problémám az, hogy sikeresen lemaradtunk a szülőszoba látogatásról - áttették más időpontra én pedig nem telefonáltam be előtte így potyára mentünk- a következőt pedig már nem biztos, hogy egyben kibírom. Az lenne a kérésem, hogy aki már szült a Margitban osszon meg velem néhány infot a szülőszobával, szülészettel kapcsolatosan, engem minden érdekel. Van-e esetleg olyan info, amit feltétlen tudnom kell. Előre is köszönöm a segítségeteket, és bocs ha túl hosszú voltam.
nmari

Sziasztok Csajok!

Kép Lani, én nagyon jól érzem magam, mocorog a pici egyfolytában és
azt imádom!
Kisfiúnk lesz, megmutatta magát, már a 18.heti UH-n, olyan édes volt. (Igaz, ha a doktornö nem mondta volna meg, mi nem jövünk rá), a vidót átvetettük, CD-re és már egy csomószor láttuk, de hiába figyeljük árgus szemekkel, a bizonyítékot mi magunk (otthon már) nem fedeztük fel.
És Te, hogy vagy?

Kép Beatrix! Van fizetös szoba a szülésznö 10500 Ft-ot említett/éj
ott egyedül lehetsz szuper környezetben babával,
de tökegyedül...?
Van a baba-mama szoba 3 ágyas (3 mama+3 baba), akkor amikor akarod és szükséged van rá, beadhatod a csecsemösöknek.
+ van a baba nélküli osztály, ahol 3 óránként hozzák szopizni, a babákat. Én ennyit tudtam meg a szülésznömtöl. Mindegyiknek van elönye és hátránya, és minden ember más, úgyhogy szerintem kinek mi tetszik azt választja.

Kép Sziszike! Köszi, megkaptam a mailed, és írtam is neked!

Kép Angelka! Írtam neked levélklét!!!

Kép Viki, akkor ez még neked a 12. heti UH lesz? Nem tudom tudtok-e róla, hogy ha szertnéd videóra vetetni az UH-n látottakat, vinni kell a kazettát és 2300 Ft-ot, ott kell az aszisztensnönek befizetni. (csak mert mi nem tudtuk ,így le is maradtunk rendesen erröl elsöre és nagyon sajnáltuk utólag a dolgot, de ott nincs megvásárolható kazetta, pedig szerintem ilyen esetekben jó lenne)

Kép Lányok szerdán jön valaki a Margitba? Én a dokimhoz megyek!

Puszi nektek
Alma
almaa

Szia Mariann!
Én láttam a szülöszobákat nemrég. Még most várom én is az elsö babánkat!
4 db van, 2-böl nyilik közvetlen WC+Zuhany, a másik kettöhöz, nincs! Az 1-es és a 4-es a legnagyobb és legvilágosabb. Ebböl a 4-es a WC-zuhanyos.
Mind egyforma ággyal van felszerelve (az állítólag profi), több részben dönthetö, söt a legvége kivehetö, így már majdnem szülöszék féle lesz belöle.
Szimpatikus volt minden, csak a császáros mütö rideg kicsit, de az mégiscsak egy mütö.
Van labda is a vajúdáshoz, azt hiszem 3db.
Ennyit tudok neked segíteni.
Van szülésznöd?-nekem ö mutatta meg, nem a ,,tanfolyamon,, láttuk...

Legyen szép napod,
Alma
almaa

Kép Sziasztok lányok! Kép

<font color="0000ff">Túl vagyunk az első CTG-n, legközelebb jövő héten csütörtökön megyünk. Olivér végigcsuklotta az egészet Kép , majd végül elaludt! Kép

A dokibácsim is megvizsgált és mindent rendben talált, sőt az is kiderült, hogy kicsit rövidült a méhnyak, legalábbis úgy tudom, hogy a C:2000 az azt jelenti.
Lehet, hogy előbb vagy utóbb lesz itt valami??? Kép

Volt ultrahang is, aminek én nagyon örültem, mert nagyon kíváncsi voltam mennyit nőtt a babácska az előzőhöz képest, amikor a 32+3 napos ultrahangon 1592 gramm volt.
Most a mért adatok alapján az első alkalommal 2230 gramm-ra becsülték a picikémet, de mivel így túl kicsikének találták, újra mértek egy-két adatot és feltornázták a súlybecslést 2390 grammra. Kép
Az ultrahangos nő szerint még így is kisebb a koránál, mert ilyenkor már 2500 grammnak kellne lennie.
Én viszont egyáltalán nem bánom, mert így könnyebb lesz megszülni, legalábbis nagyon remélem!

Kép Hát röviden ennyit a tegnapi nap eseményiről! Kép</font>

Kedves Alma! Kép

Örülök, hogy átment a levelem, én is írtam neked mégegyet.

Puszi Sziszike

Kedves Lani! Kép

Örülök, hogy jól vagytok. Megkaptam az e-mailedet, köszike, írtam én is! Puszika

Kedves Évi! Kép

Hogy vagy? Mostanában nem nagyon irogatsz? Egyben vagytok még???

Írj mihamarabb!!!

Kedves Mariann! Kép

Mikorra vagy kiírva??? Azt írtad egy hónapod van még hátra. Nekem is azaz már valamivel kevesebb mint 4 hét. Én április 06-ra várom harmadik kisfiam Olivér érkezését!
Írj mihamarabb, kíváncsi vagyok!

További szép napot mindenkinek! Jó babázást és pocakosodást!

Kellemes hétvégét és jó pihenést így előre is!

Sziasztok!

Sziszike ( 36 + 2 )

bedoli

Sziasztok !

Lehet, feltűnt Nektek, hogy az elmúlt napokban "sűrűn" járok erre. Nem leszek ám mindig illen aktív sajnos, csak most pár napra van egy nagymamánk, aki lefoglalja a gyerekeket (vagy fordítva:-)

Alma,
Igen, mégcsak a 12. heti Uh-ra megyek. A videokazis felvételről tudok, de szerintem azt a 18. hét előtt nem érdemes kihasználni, mert akkor még alig látszanak számunkra a baba részletei. Később már klassz felvételeket lehet készítettni.Én már egész jól kiismerem magamat és ha a baba engedi a betekintést, felismerem már az iciri-piciri kukiformát is:-))) Ha olyant nem látok csak nagy-nagy sötétséget a helyén, akkor odabenn lányka lapul:-)
Egyébként a férjem ezúttal azt kérte, hogy ne kiváncsiskodjunk a neméről, hiszen van már fiúnk és lánykánk is, most már tök mindegy, mi lesz.
Igaz, de én akkor is baromi kiváncsi vagyok. Mindig el szoktam képzelni a kis arcocskáját és nem mindegy, hogy fiúsat vagy lányosat képzelgek:-)))

Na, ennyi mára, megyek kicsit puceválni:-)

Pá,
Viki
ccviki

Mariann,
a 4 "tanfolyami" alkalombol asszem 3 alkalommal is elvittek a csapatot szuloszobat nezni (pedig csak 1 naphoz volt odairva, hogy szuloszoba latogatas). Kép Szerintem menj el nyugodtan a kovetkezo alkalommal es kerd meg az eloadot, hogy had mehessetek fel. Szerintem nem fog nemet mondani. KépKépKép

Beatrix,
nekem volt valasztott szulesznom, es telt haz se volt a roomingos reszen, igy en szules utan azonnal oda mehettem. Kép Igaz, 4-kor vittek at, es este 7-kor mehettem be ZSombihoz eloszor, mert 2x is elszedultem delutan. De aztan 7-kor bementem erte, es csalodottan lattam, hogy meg inkubatorban van (1 orakor szuletett). Fel8-ig ultem a babaszobaban, es vartam a gyerekorvost, hogy kivegyek az inkubatorbol.
Ugyhogy ne felj, ha van hely, azonnal is lehet roomingba menni, es az is igaz hogy nem baj, ha csak 1 nap mulva mesz, mert akkorra mar biztosan jol leszel, es a babad se lesz inkubatorban.

Szia,
Gombóc
gombóc

Sziasztok én egy régi-új ismerős vagyok!
Klára:A III.ker-ben hol laktok?van már babád?
Alma:én 2x szültem gátmetszéssel,az elsőt 1997ben az Istvánban (mint azt már jóval elöbb leírtam)a másodikat a Margitban 2003.májusban.Nekem nem volt vészes egyik metszés sem a vágás sem és a varrat szedés sem 1kicsit szúr+érzékeny.Az elsőnél megtanították a kórházban ,hogy sokat kell öblögetni. Miután haza mentünk 1 pár napig volt kellemetlen de nem fájt.Most úgy volt,hogy gátvédelem lesz az is volt míg meg nem jelent a buksija mert máshol akart repedni és ezért a doki bácsi/sztanyik/metszet 1cm,amit nem is éreztem. szerintem ebben a kórházban érted és a babáért van minden.Én pl.ülve szültem feltámasztattam a hátamat ezen a tök jó modern ágyon.És könnyebb volt sokkal,mint fekve!gratulálok a legénykéhez választotatok már nevet? mikorra vagy kiirva?
Sziszike:remélem jól vagytok, a két nagyobb fiad is.Azért voltam már régen ,mert úgy érzem én már ide nem tudok mit írni .Aránylag nagy /6,5éves Bence,10hó Csenge/gyerkőceim vannak és nem vagyok terhes sem!Rakok fel új képeket hátha vkit érdekel.
MINDENKINEK JÓ BABÁZÁST,BABAVÁRÁST,EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK !
TIMI
utimi

Sziasztok!

Hát nagyon aktívak voltatok megint! Kép

Sziszike!
Az e-mail címem tothlevi@freemail.hu. Ez a férjem nevén van, de közösen használjuk. Megpróbálok még ma írni, ha a gyerekem hagy még nekem fél órát.
Egyébként a c:2000 érték valóban rövidülést mutat. Csak így tovább! Kép

A szülőszobával kapcsolatban hozzátenném, hogy szerintem mind a 4-ben van wc, csak 2 szülőszoba között. Én a 4-esben szültem, és az abból nyíló wc-t meg lehetett közelíteni a 3-asból is. Gondolom, az 1-es, 2-es-nél is így van...

A fizetős szobát pedig nem javaslom. Én mindenképpen ott akartam lenni szülés után, megbántam. Tényleg nagyon elszigetelt vagy a többiektől (ráadásul nekem a 2-on volt csak hely (1-1 van a 2-on és a 3-on is)). A jó benne, hogy látogatókat bármikor fogadhatsz, viszont ez rossz is, mert nem tudod magad annyira kipihenni. Viszont elvileg apuka ott is aludhatna veled (már ha elfértek Kép ). Az ágyam viszont ugyanolyan kórházi volt, csak kicsit modernebb kivitelezésben. A jó a TV volt. Este elalvás előtt (mert napközben úgysem volt rá időm) jó volt nézni. A hűtő sem egy hátrány, nem kell megosztanod másokkal.
Szóval így ránézésre sok előnye van, viszont nagyon meg kell gondolni, hogy érdemes -e erre beruházni. Én mindenesetre idén nem teszem. Rooming-in-be szeretnék menni. Remélem, sikerül is.

Beatrix,

Én is kedden voltam az 1. uh-on, és velem nem voltak bunkók. Nem tudom, mivel érdemelted ki...
Ezek szerint te is 12 hetes vagy? Ki az orvosod?
Az azonnal babázás lehetőségéről pedig azt tudom írni, hogy a baba állapotától függően úgyis a lehető leghamarabb megkapod (ez a csecsemősöknek is jobb), úgyhogy saját felelősségre még véletlenül se követeld. Én a lányomat pl. szülés után 5 percre kaptam meg, mert annyira kimerült volt szegény, hogy jobbnak látták elvinni. Utána (én éjjel szültem) másnap délelőtt 11-től (amint átköltöztem az apartmanba) már velem lehetett. Egyébként lehet, hogy ezért is voltam annyira fáradt, nem tudtam magam kipihenni. De egy jó anya mintájára én minden percet a babámmal akartam tölteni. Ma már tudom, hogy hiba volt. Lehet, hogy ez is oka volt, hogy nem indult meg a tejem (fáradtság miatt).
Szóval nézd mindennek a jobbik oldalát, és ha odakerül a sor, figyelj a gyerekre, de ne akard mindenáron, hogy veled legyen, ha az orvosok nem így látják jobbnak!

Szóval ahogy fentebb leírtam, túl vagyok az 1. uh-on! Fel is vettük videóra (itt jegyzem meg, hogy a 2300.-ft-os díjat előtte a pénztárban befizettem, és a számlával meg a kazettával együtt mentem be uh-ra). Olyan izgő-mozgó volt! :-) Képzeljétek, megvakarta a fejét (vagy az orrát?)! Kép Elvileg szeptember 16-ra vagyok kiírva, de a gép a mérete alapján (53 mm!) kedden 11 hetesnek, 6 naposnak saccolta. Ez pedig szept. 23-i szülést jelent.
Holnap megyek terheléses cukorra, drukkoljatok!

Na a lányom nem hagy már békén...

Puszi nektek, vigyázzatok magatokra!
Jövő héten jelentkezem, mert hétvégén nem leszünk itthon!

Móni
vmóni

Sziasztok,

Utimi,
Üdv! Egy volt a doki bácsink tavaly(ill. nekem most is ő, csakis! :-))) Én februárban szültem.
Külön nem kértem a gátvédelemre (eszembe sem jutott ilyen "apróság"), mégis kapásból kérte a szülésznőt, hogy ügyeljen rá, aztán szintén a repedés elkerülése miatt kicsit vágott. De profin, tényleg hamar gyógyult.
Minden jót Nektek!

Pá,
Viki
ccviki

Mariann,

szerintem kérd meg az orvosodat, hogy vigyen be, vagy a szülésznődet, ha van. Én így választottam szülésznőt: akire a dokim rábízott minket a férjemmel, hogy mutassa meg a szülészetet, annyira szimpatikus volt, hogy őt kértük fel szüléshez is.

Sziszi,

jelentkeztem én kedden :-)
Azóta semmi újdonság, várom a jövő hetet, hogybe kell-e feküdnöm, mert a dokim kicsit aggódik a keresztben fekvő gyerkőc miatt. Ha elindul a magzatvíz, nincs dugasz, rohanni kell. És mi egy órányira lakunk a kórháztól. Napközben meg senki nincs, aki fuvarozzon. Szóval lehet, hogy jó kislány leszek és befekszem, ha mondja. Ne most szúrjam el az utolsó két héten...
Más probléma nincsen.
A nagyfiam fűnek-fának meséli, hogy "anya köldöke kidudorodik". Persze csak ha rákérdeznek, hogy várja-e a tesót.

Sziasztok
Éva (37+2)
evaanya

Kép

<font face="Comic Sans Ms"><font color="0000ff">Megkaptam az e-mailedet, köszönöm szépen. KépJó sokat írtál! Én is válaszoltam neked! Mindkét e-mail címemről elküdtem neked, mert előfordul, hogy a levelezőprogimból a freemail-es címekre nem megy át a levél! Kép
Remélem mihamarabb válaszolsz majd nekem! Nagyon fogom várni! Kép

Szóka

Puszika</font></font>

bedoli

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, lehet hogy megfogadom Gombóc és Evaanya tanácsaitokat, és egyik hétfőn még elmegyünk. Ezek szerint még nincs minden veszve. Nagyon jókat írtatok, kicsit megkönnyebbültem. Örülök, hogy 1 személyesek a szülőszobák, és hogy van szülőszék, vagy valami ahhoz hasonló. Én a hanyatt fekvéstől eléggé félek, mindig is utáltam!
Alma: nem választottam szülésznőt, mivel az orvosom azt mondta (Dr. Béres), hogy mindegyik aranyos és kedves, remélem igaza lesz.
Sziszike: április 23-ra vagyok kiírva, most lépek be a 35. hétbe, de szerintem előbb fog megérkezni.
Elég nagy a baba az UH szerint (30. héten volt 1880 g).
Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok, most egy kicsit megnyugodtam. Bevallom kicsit félek a szüléstől, ti nem? Üdv: Mariann
nmari

Bocsi, de egy kérdésem lemaradt az előbb. Szerintetek volt már olyan, hogy mind a 4 szülőszoba tele volt? Ilyenkor mi van?
nmari

Sziasztok!
Koszi a velemenyeket. Megnyugodtam, mert ezek szerint tenyleg ugy van ahogy a szulteskalauzban leirtak, tehat ha akarom rogton velem lehet a baba. Persze nem tudhatom elore o hogy lesz es en hogy leszek, csak nekem az elvi lehetoseg fontos.

Amugy ma megint voltam vervetelen (cukor terheles) es igyekeztem mosolyogva menni es nagyon is jo volt, meg akkor is ha kedden direkt megkerdeztem hova tegyem a kiskonyvem es most leszurtak, hogy rosssz helyre tettem. Ilyen mindenhol van. Engem a multkor az zavart, hogy a sokat kellett varni es nem is lattam a babamat, pedig szerintem az tok fontos egy nonek. A masik hogy mondtam, hogy eros fajdalmaim voltak/vannak es annyit mondtak, hogy turni kell. Most mar megvan a leletem es felolvastam az orvos nagynenemnek, aki azt mondta, hogy vagy vese, vagy medence, vagy +holyag gyulladasom volt, de mar gyogyulofelben van. Es nem kell turni, hanem pihenni kell...

Amugy amiket leirtatok az alapjan tenyleg jo korhaz a Margit es igyekszem legkozelebb az uh-n is tullenni. Azert ha latni akarom a babat, akkor meg elmegyek fizetosre. En azert nem a kazettas dolgot valasztottam, mert az egesz rokonsagban nincs video.
Udv:
Beatrix 12+6
Vendég

Nagy Mariann:szerintem ilyen nagyon ritkán fordul elő.De van 1olyan szoba ahol van 1,2 ágy (nem tudom,hogy hívják)elvileg oda is mehetsz de erről inkább a dokit vagy a szülésznőt kérdezd ha 1 hétfői napon belátogatsz.
Én a 3szülőszobában szültem és úgy van ahogy Varjú Mónika írja 1,2:3,4 közös bejáratú WC/fürdő persze ajtóval.
Ja és azt elfelejtettem mondani a múltkor,hogy szerintem a falak vmennyire hangszigeteltek,mert a 2szobába szült mellettem 1 lány sokáig vajúdott hangos is volt állítólag és én semmit sem
hallottam.
KépBence a karatés
KépCsenge 9,5hó
utimi

Én 2002. februárjában szültem az 1-ső szülőszobán. Nem tudom, közben átalakitották-e, de akkor még elég picike volt, nagyjából a közepén elfért egy régi tipusú szülőágy (akkor még csak a 4-esben volt amerikai), meg kis jóindulattal még 3 ember, és kész. Kép Vécére és zuhanyozni az őrzőbe jártam át. Nem tudom, most milyen lesz, de a 8-9. hónaptól tervezem, hogy újra résztveszek az előadásokon. Nem árt egy kis frissités, meg azért vannak újra kérdéseim. Kép Ki jön még ekkor?

Ja, és egy szolgálati kérés: nagyon édesek a babák, de ha lehetne, a modemesek kedvéért inkább a linket adjátok be, oxi?
bambrus

Szisztok Lányok!
Angelka! írtam!!!PuszA.

V.Móni!
Mióta kell külön pénztárban fizetni az UH-s videóért? és egyáltalán hol van a pénztár?
Tölem az aszisztensnö vette el a pénzt ,és a kazettát a doktorö kezébe adtam, ennyi....

Utimi, megnyugtattál gátmetszésileg, kezdek beletörödni, ha kell majd úgyis kell....
Én is úgy gondoltam, hogy ülve jobb lehet szülni!
Én július 13-ra vagyok kiírva, és még nevet nem választottunk a kisfiunknak! Még 8 név mindig versenyben van, de már lassan tisztulunk! Mire megszületik kitaláljuk, azt az 1-et!-habár most még ezt nehéz elképzelni!

Nem tudom azt ki írta, de szerintem csak a 3. és a 4. szülöszobáknak van közösen WC-je+Zuhanyzója! Az 1-nek és a 2-nek nincs!!!

Bogyeszka, mikor van az akkor?
Mi mindenképpen szertnénk menni a Tamással tanfolyamokra, de júniusban legkésöbb!

N.Mariann! A szülésznökröl az én dokim is így vélekedett, mint nálad! Nekem is azt mondta minek válsztani, mint aranyos! - biztos vagyok benne, hogy így is van!
Én viszont a barátnömre hallgatva megkerestem azt, akinél ö is szült és szülni fog utánam 2-3 héttel!-és nem bántam meg, mert én eléggé félek az egésztöl és a szülésznömmel való beszélgetés nagyon sokat segített és megnyugtatott!-Nekem ezért jobb, hogy van!

Sziszike, írtam neked e-amilt!!!

Szép estét és kellemes hosszúhétvégét mindenkinek,
ma még benézek este, aztán csak hétfön jövök újra, mert elutazunk!
Puszi nektek
Alma
almaa

Almuska, írtam neked, délelőtt is, este is, nemtom miért nem kaptad meg!
Én is az 1.szobában szültem, ott biztos nem volt külön mellékhelység, tuti, mert szembe kellett átmennem és nagyon nem tetszett.
De szerintem tök mind1, nem ezen van a hangsúly. Nekem is választott szülőnőm van, az első kisgyermekem születésénél - teljesen a sors hozta, adta, - és most megkerestem Őt, nagyon kedves volt velem, figyelmes és ha akkor ő nincs, teljesen kiborulok, most pedig biztonságban érzem magam, bátrabban állok a szülés elé, ha el is keskenyedek, tudom, őt hívhatom, megnyugtat, vagy Almácska önt lelket belém.
Szerintem jó helyen vagyunk mindannyian a Margitban, annak ellenére ez a megérzésem, hogy már más a dokim és a szülés sem volt tündérmese számomra.
Szép hétvégét mindenkinek!
Angelka 18-20 (?)
angelka

Sziasztok!
Szerintem nagyon jó ez a fórum, nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket sokat segítettetek már eddig is. Alma: azt hiszem hasonló cipőben járunk, már ami az első szülést illeti. Te mikorra vagy kiírva? Az előzőekben már biztosan írtad, de én még csak most ismerkedem a fórummal. Kinél fogsz szülni? Nekem tegnap előtt szült az egyik barátnőm, és csak jókat tudott mondani. Öt és fél óra alatt hozta világra az első babáját, szülés után lezuhanyozott a szülésznő segítségével, átöltözött és saját lábán hagyta el a szülőszobát. Azt hiszem szerencsés, nem vajúdott sokáig. Neked is bent lesz a párod ugye?
Mindenkinek további kellemes hétvégét, üdv: Mariann
nmari

Alma, minden hétfőn van 4-6 között. Nekem június már késő, május végére vagyok kiirva. Kép
bambrus

Sziasztok Lányok!
Angelka! Én is írtam, és válaszoltam is a péntek de. leveledre.
Tudod Mursi-ról... írtam és kaptam, rá választ is!-tutod, és remélem csak Te érted!!!!-érted!
A Halászlé és a hétvége is remélem
nagyon jó volt!!!! Jelentkezem... PuszA.

Bogyeszka!
Ti mikor gondoltátok a ,,tanfolyamokat,,?
Jelentkezni kell? vagy csak odamegyünk, -a hova is?

Mariann! Én kedden leszek 23 hetes, a dokim neve titkos, én nem szeretem itt hangoztatni, sem a doki sem a szülésznöm neve nem szerepelt itt és nem is fog.
De ha írsz nekem, tudok neked válaszolni - megírom!
A barátnöd kinél szült?-persze, ha nem titok?
Gratulálok a gyorsz szüléséhez!, neki az elsö babája volt?

Sziszike! Megkaptam a leveled! Puszi nektek, holnap reggel jelentkezem!

Puszi mindenkinek!
Alma
almaa

Sziasztok!

Sziszike!

Én is írtam neked a bedolis-ra, de csak a freemail-esedről kaptam!!!

Alma!

Nekem idáig mindig azt mondták, hogy a pénztárba kell befizetni, soha nem azt, hogy az uh-osoknál is lehet... Ha én ezt tudom, akkor nem mászok be kétszer "fölöslegesen" (egyszer már zárva volt a pénztár). A pénztár egyébként az A épületben a földszinten van az italautomaták után, a pénzkiadó automata mellett (baloldalt).

Beatrix!

Én is pénteken voltam terheléses cukorvizsgálaton. Mikor voltál ott? Lehet, hogy találkoztunk? Én a kislányommal (16 hónapos), és a barátnőmmel és annak a kislányával (10 hónapos) voltam ott 1/2 9 és 9 között...
Neked miért kellett már a 12. héten terheléses cukorvizsgálat?
A nagynénéd miből következtetett a gyulladásra? Neked is találtak esetleg vért a vizeletedben?
Mert képzeld, nekem +++-es volt a hemoglobin a vizeletemben. A legfurcsább az, hogy semmilyen gyulladást nem érzek magamban (semmim sem fáj). A szülésznőm csináltatott egy új vizeletvizsgálatot pénteken, holnap lesz eredmény. Kíváncsi vagyok, mi lesz...

Vigyázzatok magatokra!
puszi,
Móni
vmóni

Sziasztok,

Holnap megyek a 12. heti Uh-ra és egyre jobban izgulok, hiába a 3. baba:-))
A videókazis pénzt én is ott helyben, az UH-snak adtam oda. Ők mondták, hogy így is Ok.

Üdv,
Viki
ccviki

Moni!
Szerintem pont elkerultuk egymast mert en 8 ra mentem es utana 2 orat setalgattam. Akkor szurnek a 12. heten is cukrot, ha van a csaladban cukorbeteg.
Igen nekem is volt ver a vizeletemben, de fokent a nagy fajdalmaimbol kovetkeztettunk ra, hogy valami nagyon nincs rendben.

Ja es csak en nem kaptam vagy itt nem szokas az uh-n kepet kapni?

csengo
Vendég

Alma, én áprilistól vagy májustól akarok menni. Minden hétfőn van 4-6-ig, nem kell bejelentkezni. A témák 4 heti ciklusokban váltják egymást, úgy értem ugyanaz van minden hónap első hétfőjén, másodikján, stb. Ha gondolod, egyeztethetünk! Kép
bambrus

Sziasztok!
Csak bekukkantottam...

Beatrix,

Igen, így valószínűleg elkerültük egymást.
Milyen lett a cukor-eredményed?
Én szerencsére még nem estem ki a rostán, egyelőre 6.2-t produkáltam. A vizeletem meg úgy tűnik mégiscsak rendben volt, úgyhogy teljesen fellélegeztem (még 2-3 hétig).
Egyébként én sem kaptam a 12. hetes uh-ról képet... És visszagondolva, a lányomról sem... Elvileg a 16-18.hétnél szoktak adni...

Viki,

Mesélj, mi volt az uh-on!?

Vigyázzatok magatokra!
puszi, Móni
vmóni

Sziasztok Lányok!

Régen jártam errefelé, de visszaolvasgattam a leveleiteket, és látom, mindenkit foglalkoztat a gátmetszés kérdése... Mi már az "ultolsókat rúgjuk", betöltöttük a 37. hetet (túl vagyunk 2 CTG-n), szóval innentől elvileg készen kell állnunk mindenre Kép
A gátmetszésre visszatérve - járok szülésre felkészítő tanfolyamra, és sokszor van meghívott vendég is. Egy alkalommal egy fiatal anyuka jött el, hogy bemutasson egy új készüléket, amit itthon még kevesen ismernek, ő az apukájától kapta, aki nőgyógyász külföldön. A lényege, hogy a szülésre kitágítja a gátizmot, és ő pl. vágás és repedés nélkül szülte az első babát. Nekem picit bizarr volt elsőre ez a készülék - no meg nem is túl olcsó..., de biztos sokan vannak, akik jobban félnek a gátmetszéstől, mint egy ilyen készüléktől. Nem hiszem, hogy én elég tudományosan el tudnám magyarázni a működését, de ezen a címen mindent megtaláltok róla: www.epinoinfo.hu
A hétfői látogatások egyikére én is elmentem, és bekéretőztem a szülőszobára is, és nagyon örülök neki, mert minden nagyon pozitív volt, tényleg.

Sziszike! Mi újság Veletek? Egyben vagytok még?

Puszi Mindenkinek, élvezzétek a napsütést! Kép
Üdv,
Fanni
kfanni

Kép

<font color="0000ff"> KépMár lassan egy hete, hogy nem írtam egy sort sem, de nem nagyon volt miről.
Kép Holnap megyünk a második CTG-re és 4D ultrahangra is a Praxis rendelőbe. Kép Nagyon kíváncsi vagyok Olivér pofikájára, remélem ügyesen fekszik majd és megmutatja nekünk.
Ha sikerülnek a képek akkor felteszem őket az albumomba és akkor ti is megnézhetitek őket!</font>

[color=#ff0000]Kedves Fanni! Kép

<font color="0077aa">Pont ma gondoltam rátok, hogy milyen régen nem írtál a topikban és hogy vajon egyben vagytok-e még. Ezekszerint igen.
Már én is betöltöttem a 37. hetet és izgatottan várom a holnapi CTG és vizsgálat eredményét.

Neked teljesen zárt még a méhszájad??? Nekem egy hete a C:2000 volt ami szerint rövidült egy kicsit a méhnyak, kíváncsi vagyok, hogy változott-e valamit a helyzet.

Vigyázzatok magatokra és kitartást neked és a pocaklakónak is.

Remélem találkozunk majd a kórházban!

Puszi Sziszike </font>

Kedves Alma! Kép

<font color="0077aa">Megkaptam a leveledet, köszönöm szépen, válaszoltam is neked, remélem megkaptad!
Várom mihamarabbi válaszodat, vigyázzatok magatokra, további jó pocakosodást!

Puszi Sziszike </font>

Kedves Varjú Mónika! Kép

<font color="0077aa">Megkaptam a leveledet, köszike én is írtam Neked, jó sokat!
Köszi egyébként, hogy ilyen gyorsan válaszoltál és remélem most is gyors leszel, én is az voltam.

Puszi Sziszike </font>

Kedves Évi! Kép

<font color="0077aa">Te is már rég nem írtál egy sort sem. Hogy vagytok, mi újság veletek. Vajon egyben vagytok még? Te mikorra is vagy pontosan kiírva? Március végére, talán éppen egy hét volt közöttünk, ha jól emlékszem!

Írj, ha még otthon vagy!

Puszi Sziszike </font>

Kedves Niki! :o)

<font color="0077aa">Hogy vagytok, mi újság veletek, egy héte írtam neked, de azóta semmi válasz nem jött tőled.
Csak nincs valami baj? Ide sem nagyon írogatsz.

Addj életjelet! Kép

Puszi Sziszke </font>

Kedves Timi! Kép

<font color="0077aa">Kép Örülök, hogy még néha te is bekukkantasz ide.
Nagyon édesek a gyerkőceid, ha még nem írtam volna Neked!
Vigyázzatok magatokra és néha írj néhány sort!

Puszi Sziszike </font>

<font color="0000ff">Kép További jó babázást és pocakosodást mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra!

Holnap, vagy holnapután megírom, hogy mi volt a CTG-n és az ultrahangon!

Sziasztok Kép

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!

Sziszike ( 37 + 1 ) </font> Kép

bedoli

Sziasztok!

Sziszike!
Írtam neked, aztán megnéztem a 4d képeket is. Látom, felraktad már a legújabbakat is! :o) Olyan édes a kisfiad! Nagyon tündéri kis pofikája van! Nem gondoltam volna, hogy a 37. héten még ilyen jól látszik minden! Nekünk azt mondták, hogy a 30-32. hétig érdemes csinálni 4d-t, aztán már nem annyira.
Na mesélj! Mocorgott sokat?

Lányok!
Mi van veletek? Remélem, csak a jó idő miatt tett kirándulásokat pihenitek ki, nincs baj!

Jó éjt, jó pihenést, szép napokat kívánok nektek!

Móni
vmóni

Sziasztok!

Jól esik ez a tavasz:-))

Móni,
Köszi az érdeklődést, mindent rendben találtak.

Sziszike,
Lehetne nekem is megkuksiznom Olivér babát azon a 4d-s fotón, van valahol albumotok? Olyan kiváncsi vagyok:-)

További szép tavaszi napokat!

Csaó,
Viki
ccviki

Sziasztok Lányok!
Gyönyörü ez a Tavasz!!!!!! Remélem mindenkinek!!
Én nagyon jól vagyok, kivirultam a Tavasztól és a hosszúhétvégétöl és ha arra gondolok, hogy ma már megint péntek, máris jó kedvem van
: o )
Tegnap bearanyozta a reggelünket, hogy a védönönél hallottuk a kicsifiunk szívhangját, most elöször! Nagyon jó érzés volt!!!
Bébike mocorog megállás nélkül, a pocakom meg óriásit nött az elmúlt
2 hétben.

Angelkám! Írtam ma is, tegnap is, elküldtem a telefonszámot!!!!!
Várom a leveled!!

Sziszike!
Mi volt a CTG-n és az UH? Írtam neked tegnap és semmi válasz!
Pihizel csak remélem! -és minden rendben, ugye???

Bogyeszka! szólj, ha fix az idöpont és akkor egyeztetünk!!!
Jól vagytok???

Éva! Minden rendben veletek?
Vigyázz magadra és írj! csak ha egy pár sort is. Mikor érkezik a bébi a tudomány mai állása szerint a bébi?, voltál megint CTG-n?

Puszi nektek, mindenkinek
Alma
almaa

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, és talán nem is ide tartozó, mert mi még csak tervezzük a Babát. De szeretnék Tőletek, tapasztaltaktól segítséget kérni! Lehet?
Én nem régen költöztem fel Szegedről Pilisvörösvárra a páromhoz, nemsoká lesz az esküvőnk és minden vágyunk, hogy amint lehet legalább egyel többen legyünk. Mivel új vagyok ezen a környéken és nem nagyon ismerek senkit erre először is találnom kellen e dokit, akiben megbízom. A kórházat már kiszemeltem, hiszem jókat olvastam róla, és emellett közel is van hozzánk. Már "csak" orvost kellen választanom. Ti kit ajánlotok???
Szegeden egy tündéri aranyos női dokim volt, és ha lehetne újra szívesen választanék női orvost. Tudom az általánosítás nem jó, de eddig a férfi dokikkal nem volt szerencsém. Segétenétek nekem egy-két tanáccsal?
Irigyellek Benneteket a Pocaklakókért, de reménykedem, hogy én is nemsoká csatlakozom táborotokhoz!
Minden szépet és jót kívánok Nektek és üdv a Kicsikéknek is!Kép

Szép napot!

Krisz
krisz11

Alma, rendben! Kép
bambrus

Kép

<font color="0000ff">Túl vagyunk a második CTG-n is! Minden rendben volt, nem mutatott fájástevékenységet, úhogy várunk türelemmel.

A dokibácsim is megvizsgált és képzeljétek azt mondta, hogy ha nem nézné a 36. heti ultrhangos súlybecslést ( 2390 gramm ), akkor bizony ő legalább 500 grammal többnek saccolná a babát ( 2800-2900 grammosnak ).
Ezzel a mondatával felkeltette bennem a kíváncsiságot, hogy vajon a 4D ultrahangon mit mond majd a dokibácsi.
A méhnyak állapotáról nem mondott semmit, és most a kiskönyvembe sem írt, úgyhogy valószínű hogy nem változott ezalatt az egy hét alatt a C: 2000!

A 4D ultrahangunk elég mókásra sikeredett, mert a mi drága kicsi fiúnk bealudt és a kicsi pofikáját befordította a medencecsontom mögé! Kép Kép Kép
Ott voltunk vagy egy órát, mivel annyira nem akart együttműködni a babácska, a dokibácsi egy kis sétát javasolt, hátha megmutat magából valamit.

Sétáltam, maszíroztam, simogattam a pocimat, beszéltem hozzá! Kép Az asszisztensnő még kézenállást is javasolt, de azt nem vállaltam be!

Egy kis sikerélmény azért ért bennünket Kép, ha teljesen nem is mutatta meg a pofikáját, de legalább egy picit, ugyanis a kezecskéjét nem volt hajlandó elvenni az arca elől.

Az album ahol megnézhetitek a képeket:

[color=#119911]www.babanet.hu/album/main.php?alubm=1086

az új képek az albumom [b]harmadik
oldalán találhatók, de az első oldalán a 17 hetes 4D felvételeket is megnézhetitek, ott még nem volt szégyenlős!</font>

Kedves Alma! Kép

<font color="aa00aa">Írtam neked e-mailt, remélem megkaptad. A Fittmama még mindig nem érkezett meg ezt elfelejtettem megírni Neked! Kép
Legutóbb egyébként csak pár soros e-mailt kaptam tőlet, nem jellemző??? Csak azt küldted, vagy másikat is???

Puszi Sziszike</font>

Kedves Varjú Mónika! Kép

<font color="aa00aa">Írtam Neked e-mailt! Várom a gyors válaszodat! Örülök, hogy megnézted a képeket és annak is hogy tetszettek!

Írj mihamarabb

Puszi Sziszike </font>

<font color="0000ff">További jó babázást és pocakosodást mindenkinek!

Kellemes hétvégét és jó pihenést!

Puszi mindenkinek Sziszike ( 37 + 5 )</font>

Utóirat: Kép

<font color="0000ff">Nem bírom, ki, hogy ne tegyem fel a legédesebb képet Olivérről!

[color=#119911]

Kép

Bocsika MODEMESEK, ugye elnézitek nekem!</font>

bedoli

Sziasztok lányok!

<font color="0000ff">Rossz az albumcím, elgépeltem véletlenül:

a jó www.babanet.hu/album/main.php?album=1086

Valamint lemaradt a lényeg, a 4D súlybecslés szerint Olivér 2800 gramm.

Létezik vajon, hogy egy hét alatt 400 grammot hízott, igaza volt a dokibácsimnak, hogy többnek gondolta Olikám súllyát mint az ultrahang. Kép

Sziasztok

Sziszike ( 37 + 5 )</font>

bedoli

Sziszike, Alma

Sziasztok!

Minden oké, egyben vagyok. Keddi UH-n a gyermeket 3630 grammra becsulték, a nagyfiam volt 3650, mikor 41+1 napra megszületett. Nagy a fejkörmérete, de főleg a mellkasa (apjafia), úgyhogy tuti császár. Már beletörődtem.
Fejvégű, de még magasan van, nem nagyon akarna még jönni. Hétfőn mondja meg az orvos, hogy mikor fekszem be, de valszeg csak márc. 31. körül. Lehet, hogy április 1-i baba lesz, de ha valaki csúfolja, velem gyűlik meg a baja!

Vigyázzatok magatokra,

Éva
(38+3)
evaanya

Sziasztok !

Üdv Krisz!
Először is sok boldogságot Nektek és gyors sikert a babaprojekthez:-)
Nyugodt szívvel ajánlanám a dokimat, de előbb megérdezném Tőle, hogy vállal-e mostanában új pácienst, mivel nagyon szuper doki, állandóan teltházas a rendelője:-) Ja csak egy bibi van vele: ő bizony doki bácsi:-))Sajna nem is ismerek doki nénit nőgyógyászban errefelé, de talán a többiek majd tudnak segíteni.
Amúgy majdnem "szomszédok" vagyunk, mert Budakalászon lakok:-)
Minden jót!

Viki
ccviki

Lanyok, szult valaki mar a Margitban? Es ha igen, akkor baba-mama szobat valasztott?
En baba-mama szobaba szeretnek menni, de nem tudom, hogy mi a szokas, rend. Hogyan lehet latogatni, stb.

Koszi a segitseget!

Eszty 37+5
eszty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?