Kike: kerj reszletfizetest!
Nekunk is most alegmagasabb a futes szmalank, na meg meg februarban is az lesz, sot marciusban is....
Jobb otletem nincs, pedig most meg nem is emeltek, mi lesz ha jonnek az emelesek.
Amugy az sajna a legnagyob gond hogy sok csaladnak erre megy el a penze hogy befizeti a szamlakat, megveszi ami igen szukseges, es utana varja a kovetkezo fizetest! Es ez az amibe bele lehet zakkani. Ennyit erjen az ember munkaja?
Meg is ertem Alekot hogy sajat penzre vagyik, hisz egesz nap elvan, dolgozik, nincs velunk, e smindezt azert hogy befizessuk a szmalakt, es egyunk?
Na e miatt akarok en kulfoldre menni( nem akarok gazdag lenni, nem is leszunk soha azok) mert nem akarom hogy 50 evesn idegbeteg roncsok legyunk, akiknek sakkoznia kell, hogy meg megvehet e egy kg hust vagy majd tan csak jovo honapban!
Ez a rengeteg megkeseredett hitevesztett, alkoholista, dohanyos......magyar ember engem annyira megremiszt, de oszinten: en sem latok itt jobb jovot!
Szoval BONDIKAM hajra koltozzunk ki valami szep erdos lanka, hegyes, tava, banom is en helyre aztan legeltessunk kecskeket! En tanitom a gyermekeinket nemetul, meg mondjuk magyarra, matekra, te olaszul, nyelvtanbol meg hittanbol, a fejed enekbol, Aleko angolul meg roajzbol es elleszunk es barnak leszunk, es lesz kertunk es szupi lesz!